Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-01-23, 15:06   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 24/1


Vädergudarna smider ihop ett stormigt Europatips där skyhögt streckade favoriter i vanlig ordning står som spön i backen under söndagen. Värdetårtan är tillräckligt stor för en engelsk, italiensk, spansk, fransk, tysk och holländsk släkt att dela på och nu trampar vi plattan i mattan med inledning på Old Trafford!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Manchester United - Liverpool 1

Statistik
The North West Derby slutade för en vecka sedan 0-0 på Anfield. Däremellan har Manchester United hunnit med att slå Fulham med 2-1 medan Liverpools sanslösa hemmafacit spräckts av mäktiga, nåja, Burnley. Något står inte alls rätt till hos Klopp och hans adepter som under söndagen ska upp i derbyringen igen. Mer eller mindre all press ligger på gästerna, något som Manchester United trivs ypperligt med. Ole Gunnar myser med sin skärm på bänken och då lockar den harmoniska vänstersidan klart mest. Förlorar gör inte United.

2. Everton - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Everton har inte varit i farten på drygt två veckor, men när The Toffees åter gör entré på kupongen gör de det som lappens kanske allra största favorit. Det hör inte till vanligheterna och då ska det sägas att det finns ett par orosmoln på Don Carlos himmel. Richarlison och Calvert-Lewin har tidigare dragits med skadebekymmer och kommer duon till spel mot Sheffield Wednesday gör de det på ringrostigt vis. Favoritskapet går med det sagt inte att ta ifrån Everton, men då de gästande ugglorna är förbättrade sedan tränarskiftet är krysset inget dumt komplement om finanserna tillåter.

3. Brentford - Leicester 2

Statistik
Brentford mot Leicester har alla förutsättningar att bli “En bra fotbollsmatch” som Jörgen Lennartsson så poetiskt hade uttryckt det. De välspelande kombattanterna kan mycket väl komma att tampas i samma liga nästa säsong då Brentford vädrar uppflyttning, men under söndagen får The Bees i första hand sikta på att försöka freda det egna målet. Utan Pontus Jansson och Ivan Toney kan det bli svårt och hittar Leicester upp i ansenlig nivå i London ska de kunna avancera tämligen säkert. Strecka från höger.

4. Fulham - Burnley 1

Statistik
Burnley har för evigt skrivit in sig i Liverpools historieböcker efter den oväntade segern på Anfield i torsdags. Med kramp i varenda muskel krigade sig Sean Dyches tappra soldater till en 1-0-seger, en insats som också innebär att batterierna får svårt att ladda om inför trippen till huvudstaden. Fulham får en dags mer vila i benen och det är en faktor som definitivt ska vägas in i det tuffa matchandet. Scott Parkers manskap är spelmässigt förbättrade den senaste tiden och med ett bra truppläge ska The Cottagers avancemang ses som troligt. 1X spelas, främst på grund av ettans hårda streckning.

5. Genoa - Cagliari 2

Statistik
FA-cupen läggs till handlingarna och istället riktas blickarna mot stöveln och Serie A:s nedre regioner. Både Genoa och Cagliari är snubblande nära nedflyttningsstrecket och när de båda aktörerna mäter svärd i Genua står väldigt mycket på spel. Värdföreningen kommer från en meriterande pinne borta mot Atalanta, men att den var så pass imponerande så att ettan ska knuffas upp runt 55 procent är felaktigt. Favoritkostymen sitter löst på Genoa och istället landar utgångstecknen i österled där spetslirare som Pedro och Nainggolan ska hållas högre än vad tipparna anser.

6. Parma - Sampdoria 2

Statistik
Nygamla tränaren Roberto D’Aversa lotsade sitt Parma till en hedersam insats borta mot Lazio i Coppa Italia. På frågan om det räckte till avancemang är svaret nej och det är just det som är det stora problemet för skinklaget. Den klena utdelningen går att applicera även på I Crociatis ligaspel där nedflyttningsplatsen som innehas medför att D’Aversa och company måste attackera Sampdoria. Det kommer att innebära omställningar för gästerna och där lär Damsgaard och Baldé hugga som kobror. Tvåan ser till synes ut att landa sunt och är då en human spik.

7. Hellas Verona - Napoli 1

Statistik
Napoli hade Juventus i gungning i Supercup-finalen men då prinsen Insigne bommade straff vid ställningen 0-1 försvann hoppet. Juve vann till slut med 2-0 och för ett tröttkört Napoli blir det svårt att ladda om inför resan till Verona. I kulturstaden väntar ett oerhört disciplinerat Hellas som är som allra bäst i sådana här typen av matcher. Ivan Juric adepter har fällt topplag på löpande band under säsongens gång och den mumsiga vänstersidan är icke att förglömma.

8. Lazio - Sassuolo X

Statistik
Från kulturstaden till Den eviga staden dit Sassuolo reser under söndagen. Roberto De Zerbi tvingas brottas med en del skadebekymmer på viktiga kuggar, men tillgång finns trots allt till potentiella matchvinnare som Caputo och Djuricic. Förra omgångens respass ur Coppa Italia har också inneburit veckovila inför stundande uppgift, något Lazio inte fått. Den krampaktiga segern mot Parma i torsdags innebär kort med vila och dessutom ett trefrontskrig till våren för romarna. Säkra går inte Örnarna på Olimpico. Måla brett.

9. Atlético Madrid - Valencia 1

Statistik
Någonstans ska en åsnespik få plats på kupongen och en sådan blir fallet på Wanda Metropolitano i den spanska huvudstaden. Diego Simeone och hans brutalt disciplinerade adepter har snart fäktat undan allt motstånd i La Liga och värdföreningens namn har redan börjat ristas in i pokalen. Endast sju insläppta mål är för bra för att vara sant och trots att ettan överstreckas ska Madrassmakarna ses med toppchans mot ett krisande Valencia. Los Che blöder från alla håll och kanter och det faktum att det forna storlaget krigar för nytt kontrakt i finrummet är bara sorgligt. Gracias manskap lämnar inte bottenträsket efter 90 minuter i Madrid. Etta.

10. Celta Vigo - Eibar X

Statistik
Celta Vigos drömmar om Europaspel har fått sig en rejäl lusing efter nyår. Iago Aspas skada har varit förödande för såväl anfallsspelet som poängutdelningen och med fyra raka tävlingsförluster innanför västen lockar inte den smått överstreckade ettan när Eibar gästar Vigo. Baskerna krigade med näbbar och klor i dusten mot Atlético Madrid i torsdags, men efter ett sent straffmål från en viss uruguayan med tveksamt kostschema kammade till slut Vapensmederna noll. Tungt är bara förnamnet, men kommer besökarna upp i liknande nivå här finns hopp om retroaktiv revansch. Spikkryss eller alla tecken.

11. Rennes - Lille 2

Statistik
Tre olika länder delar på de tre sista matcherna och avrundningen har sin början i Frankrike. Roazhon Park slår upp portarna till ett toppmöte när femman Rennes tar emot tvåan Lille. Den gamla svenskkolonin hade i höstas stora bekymmer med dubbelspelandet i Champions League, men efter uttåget ur Svampcupen har Les Rennais prestationer i Ligue 1 förbättrats. Med det sagt stundar en av säsongens svåraste hemmamatcher. Lilles defensiv tillhör ligans allra främsta och då gästerna dessutom kan ställa upp med offensiva hot som Yazici, David och Ikoné ska de ses med visst favoritskap. Streckningen inleds med högerfattning.

12. Hoffenheim - Köln X

Statistik
Hoffenheims resultatrad påminner om en berg- och dalbana. 3-0-segern mot ett för stunden oerhört svagt Hertha Berlin ska inte vägas in för tungt i söndagens värdering, en fälla svenska folket ser ut att vandra rakt in i. Den trepoängaren var värdföreningens första i alla sammanhang sedan strax innan jul och här förtjänar Köln betydligt större förtroende än vad de får. Gästerna visar smygform med fyra inspelade poäng av de senaste sex möjliga där viktorian mot Schalke troligtvis givit en rejäl boost till självförtroendet. Högersidan ska inte uteslutas på PreZero Arena.

13. Feyenoord - AZ Alkmaar 2

Statistik
Öronbedövande toner rings i värdeklockorna på De Kuip i Rotterdam. Feyenoords krampaktiga viktoria mot beskedliga Zwolle följdes upp med torsk mot Ajax, två icke önskvärda prestationer att ha i ryggmärgen när AZ Alkmaar kommer på besök. Cheeseheads, som gästerna kallas, trivs ypperligt med omställningsspelet och det visade de inte minst i Eindhoven där PSV betvingades med 3-1. Med fartdårar som Boadu, Stengs och inte minst Jesper Karlsson i spetsen finns god chans till ett liknande scenario här. Jeppe K och hans kumpaner erbjuder dessutom magiskt spelvärde och då är värdetvåans moder ett excellent singelstreck.


Singelstrecket! - Atlético Madrid

Diego Simeones vinstmaskin har kopplat loss bromsarna och mot ett Valencia i spillror gör inte Madrassmakarna några misstag. Ettan streckas högt men är icke desto mindre given för det.

Kupongrensaren! - Hellas Verona

Napoli ska slicka såren från Supercup-torsken mot Juve med att åka till Verona. Där väntar ett cyniskt och väloljat Hellas som frodas av sådana här matcher. Vänstersidan får inte missas.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Liverpool 1x
2. Everton - Sheffield W 1x
3. Brentford - Leicester 2
4. Fulham - Burnley 1x
5. Genoa - Cagliari x2
6. Parma - Sampdoria 2
7. H.Verona - Napoli 1x2
8. Lazio - Sassuolo 1x2
9. A.Madrid - Valencia 1
10. Celta Vigo - Eibar X
11. Rennes - Lille 2
12. Hoffenheim - Köln 1x2
13. Feyenoord - AZ Alkmaar 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Liverpool 1(x)
2. Everton - Sheffield W 1x
3. Brentford - Leicester (x)2
4. Fulham - Burnley 1x
5. Genoa - Cagliari 1x2
6. Parma - Sampdoria 2
7. H.Verona - Napoli 1(x2)
8. Lazio - Sassuolo 1x2
9. A.Madrid - Valencia 1
10. Celta Vigo - Eibar (1)x(2)
11. Rennes - Lille (x)2
12. Hoffenheim - Köln 1x2
13. Feyenoord - AZ Alkmaar 2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td