Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-01-24, 19:37   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 25/1


Måndagens Topptips står för dörren och förutom FA-cupen och La Liga är det ett gäng mindre kända ligor som ska avhandlas. Fint spelvärde kan därmed utlovas när vi reser igenom Spanien, Frankrike, Italien, Holland och Brasilien. Häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 20:44

1. Wycombe - Tottenham 2

Statistik
Adams Park är första arena till rakning där Wycombe får celebert besök i FA-cupens fjärde runda. Gareth Ainsworths mannar tog sig hit via en imponerande 4-1-viktoria mot Preston, men här får The Chairboys svårt att räcka till. Tottenham ska givetvis gälla som skyhöga favoriter mot ett av The Championships allra sämsta lag, men en viss brasklapp ska skjutas in för att Mourinho och company säkerligen redan har fullt fokus på torsdagens uppgift mot Liverpool. Högmod går före fall och när tvåan streckas över 80 procent är det inte ointressant att få med rensarkrysset.

2. Athletic Bilbao - Getafe 2

Statistik
Valencias före detta succétränare Marcelino basar numera över Athletic Bilbao och inte heller där har succén låtit vänta på sig. Segern i Supercupfinalen mot Barcelona gjorde de rödvita delarna av Baskien lyriska, men nämnas bör också att Bilbao matchas oerhört tufft för stunden. Måndagens drabbning med Getafe blir värdarnas fjärde på tolv dagar, en rejäl fysisk nackdel. Gästerna visar dessutom smygform med två raka segrar och med gott om vila i benen lockar onekligen värdet i österled. Avslag på ettan.

3. Cartagena - Mirandés X

Statistik
Vi håller oss kvar i Spanien men hoppar ned ett hack i seriesystemet. Skikt har onekligen tagit form i Segunda División och ett gäng som tillhör de nedersta är Cartagena. Värdarna från Murcia är ett av sex lag som krigar i botten och med endast en inspelad poäng av de senaste tolv möjliga är det inte svårt att förstå varför. Med det sagt ska Efesé kunna stå upp bra under måndagen. Mirandés håller i grunden något högre nivå än Cartagena, men med en ynka tävlingsseger på drygt två månader kan inte gästerna räkna med något gratis i sydöstra Spanien. Alla tecken.

4. Sochaux - Toulouse 1

Statistik
Isak Petterssons Toulouse har siktet inställt på återtåg till Ligue 1 och då gästerna inte torskat en tävlingsmatch sedan början på november ser framtiden ljus ut. På tal om framtid stärks också Les Violets av att supertalangen Koné, som nyligen kritat på för Mönchengladbach, är tillbakalånad säsongen ut. Med det sagt går inte Toulouse helt säkra på Stade Bonal. Sochaux har kapacitet för att störa och faktum är att de formstarka värdarna är det lag utanför topptrion som förlorar minst antal matcher. Den lågt streckade ettan ska med redan på mindre system. Hela spannet på de större.

5. Brescia - Monza 2

Statistik
Brescia trillade ur Serie A i fjol och målsättningen att ta sig upp direkt ser ut att gå till intet. Den illa omtyckta tränaren Dionigis manskap får snarare rikta in sig på att klara nytt kontrakt och då coachen nyligen förlängt sitt kontrakt har det skapat stor ilska från supporterhåll. Förutsättningarna är därmed inte de bästa inför mötet med Monza. Hos gästerna återfinns tidigare Brescia-spelaren Balotelli, men han lär troligtvis inte komma till spel då han dras med en skada. Starta lär däremot Christian Gytkjaer göra och anfallaren kan mycket väl bli tungan på vågen här. Strecka från höger.

6. FC Eindhoven - NEC Nijmegen 2

Statistik
Tulpanriket avrundar de europeiska bidragen med en dust från Eerste Divisie. FC Eindhoven har så här långt sått för en godkänd säsong då de placerar sig precis under playoff-platserna till Eredivisie, men värdarna lär troligtvis dala i tabellen framöver. Omöjligt är det inte att raset påbörjas under måndagen. NEC Nijmegen har slagit FC Eindhoven med totalt 10-1 i de två senaste inbördes mötena och är också ett i grunden bättre lag. Mittfältaren Jordy Bruijn visar fin form för stunden och det skulle inte förvåna om han skjuter hem alla poäng till Gelderland. Tvåan singlas.

7. Corinthians - Bragantino 2

Statistik
Europa lämnas därhän och vi istället avrundar vi med två nattmackor från sambafotbollens hemland. Bragantino hade en hemsk inledning på säsongen, men allt eftersom har den nya delen i Red Bull-koncernen klättrat i tabellen. Inför måndagsnattens kamp med Corinthians har läsklaget en plats till Copa Sudamericana i sin hand och det är inte omöjligt att de har det även efter denna strid. Corinthians kommer till spel med fin form i ryggen, liksom gästerna, men här stirrar sig svenska folket blinda på lagnamnen. Den lågt streckade högersidan bör sällskapa ettan redan från start.

8. Operário - Chapecoense X

Statistik
Avslagen historia att vänta i Paraná där mittenlaget Operário tar emot redan uppflyttningsklara Chapecoense. Historien om Chape kan de flesta vid det här laget och det faktum att gästerna lyckats ta steget tillbaka efter den hemska flygplanskraschen är inget annat än beundransvärt. Motivationen bör med det sagt inte vara som störst och samma visa gäller även för Operário. Värdarna har inte räckt hela vägen fram även om spelet i egen borg imponerat under så gott som hela säsongen. Spikkryss eller alla tecken.


Singelstrecket! - NEC Nijmegen

FC Eindhoven har gjort det bra som lyckats hänga på playoff-platserna hittills, men här räcker inte värdarna till. Den stabbiga defensiven riskerar i allra högsta grad att bli blottad av ett i grunden skickligare NEC Nijmegen.

Kupongrensaren! - Getafe

Getafe har steppat upp mot slutet och när ett Bilbao, som här spelar sin fjärde match på tolv dagar, står på andra sidan ska gästerna ses med god chans att fortsätta på inslagen väg.


Spelförslag:

72 rader

1. Wycombe - Tottenham x2
2. A.Bilbao - Getafe x2
3. Cartagena - Mirandés 1x2
4. Sochaux - Toulouse 12
5. Brescia - Monza 2
6. FC Eindhoven - NEC 2
7. Corinthians - Bragantino 1x2
8. Operário - Chapecoense x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wycombe - Tottenham x2
2. A.Bilbao - Getafe (x)2
3. Cartagena - Mirandés 1x2
4. Sochaux - Toulouse 1x2
5. Brescia - Monza (x)2
6. FC Eindhoven - NEC 2
7. Corinthians - Bragantino 1x2
8. Operário - Chapecoense (1)x(2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td