Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-01-26, 19:47   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 27/1 - JACKPOT!


Den engelska fotbollen vilar aldrig och onsdagens Europatips innehåller nio bataljer från de brittiska öarna. Bland mycket annat ska det bli spännande att se om Chelsea lyfter efter att ikonen Frank Lampard fått lämna sitt tränarjobb. Avrundar gör vi i Spanien och Holland där Copa del Rey och Eredivisie står på schemat. Med 5,5 miljoner kronor i jackpot är motivationen högre än någonsin!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. Everton - Leicester X

Statistik
Inledningen på Goodison Park är oviss som bara den. Både Everton och Leicester kommer till spel med fin form i ryggsäcken och för de förstnämndas del är truppläget bättre än på mycket länge. Calvert-Lewin, Rodríguez och Richarlison är en trio som Leicester måste se upp med. Rävarna saknar å sin sida oumbärlige Jamie Vardy men ska trots det inte ses som chanslösa i Liverpool. Känslan är att det här kan gå åt vilket håll som helst och då ska alla tecken finnas med så fort som möjligt.

2. Chelsea - Wolverhampton 2

Statistik
Det sägs att tålamod är den fattiges rikedom, men vad gäller Roman Abramovich har ordspråket sällan stämt sämre. Oligarken är till att börja med inte direkt fattig och tålamod är ett ord som saknas i hans vokabulär. Frank Lampard fick i dagarna sparken och ersättaren sägs vara mer eller mindre klar i Thomas Tuchel. Huruvida tysken lyfter Chelsea återstår att se, men de blåklädda står inför en tuff uppgift under onsdagen. Wolverhampton stängde ner Londonlaget på ett ypperligt sätt i det vändande mötet och det bedriften kan Vargarna mycket väl upprepa på Stamford Bridge. Den lågt streckade tvåan är av högsta prio även om alla tecken föredras.

3. Manchester United - Sheffield United 1

Statistik
United-möte på Old Trafford där Ole Gunnars enade armé får ett, rättmätigt, skyhögt favoritskap. FA-cupsegern mot Liverpool stärkte De röda djävlarna ytterligare och trots att Marcus Rashford lär ställas över här på grund av skada ska värdarna inte ha några problem med att avfärda Chris Wilders manskap. Tåget går väldigt snart för Sheffield United och att komma till Old Trafford med tvång om att gå framåt är aldrig roligt. Aaron Ramsdale tillhör ligans sämsta målvakter och här får förstaslipsen vittja nätet flera gånger om. Mindre rolig, men icke desto mindre trolig etta.

4. Burnley - Aston Villa 2

Statistik
Inte så långt ifrån Manchester ska Burnley ta sig an Aston Villa hemma på Turf Moor. Sean Dyche är för stunden en glad man efter att först ha brutit Liverpools enorma svit på Anfield och sedan betvingat ett roterande Fulham i FA-cupen. Det här blir dock The Clarets fjärde tävlingsmatch på tolv dagar och med slitna ben blir det inte lätt att tas med Aston Villa. Gästerna ser onekligen ut att vara redo för att tampas om Europaplatser den här säsongen och kommer de bara upp i ansenlig nivå bör det här bli en ensidig historia. Tvåan singlas med gott hopp.

5. Brighton - Fulham 2

Statistik
Oerhört viktig match i Premier Leagues nedre regioner. Scott Parker vaskade fullt förståeligt bort FA-cupen mot Burnley för att maximera chansen att hänga kvar i Premier League. Ligaspelet har också sett bra ut mot slutet och borta mot Brighton ska The Cottagers ses med större chans än vad strecken antyder. Fiskmåsarna kan vid eventuell seger ta ett stort skutt från bottenträsket, men med det sagt är Potters mannar sällan en favorit att hålla i handen. Gubben (etta-tvåa) först men hela spannet får gärna kopplas på.

6. Barnsley - Cardiff 2

Statistik
Chelsea är inte det enda gänget på C som fått nog av sin tränare. Cardiffs djupa formsvacka har inneburit dojan för Neil Harris och istället har Mick McCarthy plockats in för att ta upp jakten på playoff-platserna till Premier League. Upp till de placeringarna skiljer en hel del, men walesarnas trupp har onekligen kvalitet nog för att klara av den uppgiften. Barnsley är kraftigt förbättrade jämfört med fjolåret, men med det sagt visar inte The Tykes upp någon vidare form. Tre raka förluster är facit i ligaspelet och här lockar således inte ettans överstreckning ett dugg. X2 är en bra väg att gå.

7. Coventry - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Tajt och målsnål tillställning att vänta på St. Andrew’s när Coventry och Sheffield Wednesday går i klinch. Ugglorna, som gästerna kallas, gör här sin första ligamatch sedan nyårsdagen och då Coronaviruset härjat i truppen är läget oklart inför onsdagen. Coventry borta är heller ingen enkel uppgift då The Sky Blues sällan viker ner sig på sin hemmabana. Värdarna har hittills bara torskat två kamper på eget gräs och det blir inte fler här. Strecka från vänster.

8. Swansea - Brentford 2

Statistik
Ruskigt spännande möte i Wales där överraskningslaget Swansea tar emot maskinen Brentford. Svanarnas hittills ramstarka defensiv har fått supportrarna att börja drömma om ett återtåg till Premier League, men här väntar en på förhand mycket tuff uppgift. Brentfords högstanivå matchas inte av något annat lag i serien och med ett bra truppläge till sitt förfogande ska Thomas Frank och hans adepter gälla som favoriter på Liberty Stadium. Det håller inte tipparna med om och då är vi snabba med att singla tvåan.

9. Middlesbrough - Rotherham X

Statistik
Englandsäventyret avrundas på Riverside där Middlesbrough ser ut att bli en av kupongens största favoriter. Formen är dock illavarslande för Neil Warnock och company som förlorat tre av de fyra senaste alla kategorier. För motståndet denna onsdag står Rotherham och då kan Boro inte räkna med någonting gratis. The Millers är en tuff nöt att knäcka med sin väloljade defensiv och det skulle inte förvåna om gästerna lyckas hålla emot långt in på matchklockan. Spikkryss eller alla tecken.

10. Sevilla - Valencia X

Statistik
Copa del Rey är framme i åttondelsfinaler och på välklingande Ramón Sánchez Pizjuán ska Sevilla ta emot Valencia under onsdagsaftonen. Julen Lopetegui blir med rätta hyllad för andalusiernas bravader för stunden, men även om allt inte står rätt till hos Valencia är ettan långt ifrån så given som strecken antyder. Los Che har trots allt nog med kvalitet i truppen för att kunna störa och när högersidan rensar friskt är det läge att koppla på hela spannet redan på mindre system.

11. Almería - Osasuna 1

Statistik
Osasuna kämpar med näbbar och klor för att klara kontraktet i La Liga och därför kommer cupmatchen mot Almería olägligt för grabbarna från Pamplona. Värdföreningen håller i sin tur till i toppen av Segunda División och i sextondelsfinalen fick Alavés smaka på andalusiernas vrede. 5-0 var ord och inga visor från Almerías sida och här ska Rojiblancos ses med god chans att lägga ytterligare ett lag från La Liga på rygg. Streckningen inleds västerut.

12. Heerenveen - Feyenoord 2

Statistik
Från turistorten vid Medelhavet till tulpanriket Holland far vi för att stänga kalaset. Feyenoord såg ut att vara med i kampen om ligaguldet i Eredivisie, men efter två raka torsk mot rivalerna Ajax och AZ Alkmaar har Dick Advocaats manskap tappat mark i toppstriden. Spelet på resande fot har med det sagt varit framgångsrikt under hela säsongen och här får Heerenveen se upp med de uppretade besökarna. De blåvita har inte vunnit i ligasammanhang på år och dagar, men trots det går det inte att bortse från värdet på ettan. Trolig tvåa, men då den överstreckas är som sagt ettan inget dumt komplement.

13. RKC Waalwijk - Fortuna Sittard 1

Statistik
Sju raka ligamatcher utan seger bådar inte gott för RKC Waalwijk som kämpar i botten av Eredivisie. Lyckligtvis för värdarnas del finns än så länge en trio som går sämre, men börjar inte poängen rassla in står en mörk vår i framtidskikaren. Gästande Fortuna Sittard är heller inte mycket för världen men besökarna kommer till Mandemakers Stadion utan press. Det kan både innebära en fördel och en nackdel och då krysset inte är särskilt troligt ramar gaffeln (etta-tvåa) in kupongen.


Singelstrecket! - Aston Villa

Burnley har matchats hårdare än Aston Villa mot slutet och då gästerna dessutom är ett i grunden bättre fotbollslag blir det svårt för Sean Dyches mannar att hävda sig under onsdagen. Grealish ordnar tre poäng till Villa.

Kupongrensaren! - Wolverhampton

Roman Abramovich fick nog av Frank Lampard men svenska folket kan till synes inte få nog av ettan. Wolverhampton kontrade bort Chelsea i det vändande mötet och kan mycket väl upprepa den bedriften på Stamford Bridge.


Spelförslag:

432 rader

1. Everton - Leicester 1x2
2. Chelsea - Wolves 1x2
3. Man United - Sheffield U 1
4. Burnley - Aston Villa 2
5. Brighton - Fulham 12
6. Barnsley - Cardiff x2
7. Coventry - Sheffield W 1
8. Swansea - Brentford 2
9. Mboro - Rotherham x
10. Sevilla - Valencia 1x2
11. Almería - Osasuna 1
12. Heerenveen - Feyenoord 12
13. RKC Waal. - F.Sittard 12

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Everton - Leicester 1x2
2. Chelsea - Wolves (1x)2
3. Man United - Sheffield U 1
4. Burnley - Aston Villa 2
5. Brighton - Fulham 1x2
6. Barnsley - Cardiff (x)2
7. Coventry - Sheffield W 1x
8. Swansea - Brentford 2
9. Mboro - Rotherham (1)x(2)
10. Sevilla - Valencia 1x2
11. Almería - Osasuna 1(x)
12. Heerenveen - Feyenoord (1)2
13. RKC Waal. - F.Sittard 12



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td