Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-01-27, 21:47   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24933

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 28/1


Torsdagens Topptips ser onekligen ut att bli ett spännande sådant. Guldkorn hittas lite här och var men det råder inget snack om att toppmötet i England smäller allra högst. Utöver öarna ska vi också besöka Italien, Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz och Brasilien. Nu kör vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:44

1. Tottenham - Liverpool 2

Statistik
Mycket kan sägas om Liverpools prestationer den senaste tiden, men nu är det dags för Klopp och company att börja se över sitt eget hus. Matip sägs vara redo för spel och hans närvaro i backlinjen höjer försvaret avsevärt. Salah visade också framfötterna mot Man United och får egyptiern draghjälp av Mané lever Tottenham farligt. Spurs imponerar sällan spelmässigt och även om Mourinhos manskap säkerligen kan stå emot en bit in i matchen lär Liverpool till slut mala ner värdarna. Tvåan singlas till vad som ser ut att bli trevlig procent.

2. Napoli - Spezia X

Statistik
Dusten i Neapel, där Napoli tar emot Spezia i Coppa Italia, är kupongens enda cupmatch. För drygt tre veckor sedan stötte de båda kombattanterna på varandra i ligaspelet och då var det Spezia som drog det längsta strået efter att ha vänt underläge 0-1 till seger med 2-1. Det ligger såklart i bakhuvudet på Gattuso och gänget som dock behöver lägga stort fokus vid ligaspelet. Således är vägen krattad för ännu en skräll och när ettan streckas till månen är övriga tecken med lika fort.

3. St. Pauli - Bochum X

Statistik
Botten mot toppen i Zweite Bundesliga där kontraktsjagande St. Pauli tar emot Bundesliga-doftande Bochum. Matias Conchas gamla lag har stått för en stark säsong hittills och är i allra högsta grad med i striden om direktuppflyttning, men torsdagens uppgift blir med det sagt ingen enkel sådan. Millerntor-Stadion är ingen drömarena att gästa och dessutom visar värdföreningen smygform med två raka triumfer. Precis som i föregående fajt är alla tecken att föredra redan från start.

4. Sparta Rotterdam - Twente 1

Statistik
Eredivisie börjar sätta sig och två aktörer som måste växla upp under våren är Sparta Rotterdam och Twente. De sistnämnda befinner sig förvisso på den övre halvan, men gästerna har högre målsättning än så. De gamla Ajax-spelarna Danilo och Cerny är farliga framåt, men här saknas Cerny på grund av skada. Det är en hård smäll och utan tjecken blir det inte enkelt att rå på Sparta Rotterdam. Värdarna har i sin tur spets i Lennart Thy, en lirare som mycket väl kan bli tungan på vågen. Ettan är en potentiell spik, men finns deg över bör tvåan sällskapa så fort som möjligt.

5. Cercle Brugge - Club Brugge 2

Statistik
Från Holland till Belgien där ett stadsderby står på menyn i Brygge. Club Brugge får onekligen anses vara storebror då de stormar mot sitt andra raka ligaguld. Formtoppen är minst sagt påtaglig, men det stora försprånget ner till jagande klubbar kan också innebära en nackdel för “gästerna”. Cercle Brugge spelar å sin sida för nytt kontrakt i finrummet och sett till de senaste inbördes mötena har Paul Clements manskap stått upp bra. X2 blir valet på mindre system, tillåter finanserna plockas även ettan med på de större då den rensar magiskt.

6. Oostende - Standard Liège 2

Statistik
Frederik Jäkel, ej son till Lennart Jähkel i C/O Segemyhr, och hans KV Oostende gör det bra i det belgiska finrummet. I egen borg är det väldigt få lag som rår på De Kustboys, men under torsdagen väntar en svår motståndare. Standard Liége har växlat upp mot slutet och med fyra raka triumfer jagar gästerna andraplatsen bakom Club Brugge. Spelare för spelare håller också Standard något högre nivå. Tvåan ska ses om en trolig sådan och behöver inte sällskap av ettan förrän på större system.

7. Sion - Basel X

Statistik
Likt Anderlecht i Belgien är också Basel något av en insomnande storklubb i Schweiz. Young Boys är numera laget att slå i Super League och efter gästernas 1-4-torsk hemma mot Zürich är det svårt att köpa det stora favoritskap som ges RotBlau under torsdagen. Sion är bättre än vad tabellen visar och tränaren Fabio Grosso vet sannerligen hur en försvarslinje ska sättas efter alla hans år under catenaccions främsta. Spikkryss eller hela spannet.

8. Bahia - Corinthians 1

Statistik
Corinthians vill nog helst att säsongen bara ska ta slut. Missad toppstrid är inte acceptabelt för supportrarna och inför dusten med Bahia stör flera skador och avstängningar. Spelvärdet ser trots det ut att hamna på de högmotiverade värdarna. Bahia strider med näbbar och klor för förnyat kontrakt i Série A och mot ett för stunden sårbart Corinthians ska värdarna från Salvador ses med god poängchans. Den övervärderade tvåan är ett avslag.


Singelstrecket! - Liverpool

Med Matip redo för spel höjs Liverpools försvar ett par hack. Kan anfallarna också börja leverera får Tottenham en minst lika svettig uppgift framför sig som de fick på Anfield. Liverpool reser sig ur askan.

Kupongrensaren! - Spezia

Italiano får oerhört mycket beröm för hans gärning i Spezia, det med all rätt. Napoli fick smörj av gästerna senast och kan inte känna sig säkra i denna cupfajt heller.


Spelförslag:

72 rader

1. Tottenham - Liverpool 2
2. Napoli - Spezia 1x2
3. St. Pauli - Bochum 1x2
4. Sparta - Twente 12
5. Ce.Brugge - Cl.Brugge x2
6. Oostende - St.Liège 2
7. Sion - Basel x
8. Bahia - Corinthians 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Liverpool 2
2. Napoli - Spezia 1x2
3. St. Pauli - Bochum 1x2
4. Sparta - Twente 1(2)
5. Ce.Brugge - Cl.Brugge 1x2
6. Oostende - St.Liège (1)2
7. Sion - Basel (1)x(2)
8. Bahia - Corinthians 1xLämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td