Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-02-01, 22:10   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 2/2 - 250K EXTRA!


Tisdagens Topptips vigs helt och hållet åt den engelska fotbollen. Fyra Premier League-fajter och lika många till antalet från The Championship utgör kupongen som dessutom är laddad med 250 000 kronor i extrapengar. Det är ingen dålig morot. Nu åker vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Wolverhampton - Arsenal 2

Statistik
Vi sparkar igång äventyret på Molineux där Wolverhampton tar emot Arsenal. Vargarna har gått riktigt tungt den senaste tiden och torsken mot Crystal Palace innebar att Nuno och company nu speglar sig i en placering på den nedre halvan av tabellen. Lättare blir det inte här. Arsenal är förbättrade och med fem hållna nollor på de sex senaste är The Gunners, tillsammans med Manchester City, ligans tajtaste lag för stunden. Förlorar gör inte de rödvita. Strecka från höger.

2. Manchester United - Southampton X

Statistik
Manchester United har tappat greppet om serieledningen efter två svala insatser på rad. Förlusten mot Sheffield United var direkt pinsam och även om det såg något bättre ut mot Arsenal (0-0) ska Solskjaer och gänget vara nöjda med en poäng då det mötet kunde gått hur som helst. Bra vinstchans finns mot ett skadedrabbat Southampton, men inte till vilket pris som helst. The Saints hade United i brygga på St. Mary’s och kommer värdarna ut med taskig inställning här ligger poängtapp i luften. Måla tvärs över.

3. Newcastle - Crystal Palace 2

Statistik
Två inte så sevärda lag gör upp på St. James’ Park. Newcastle vann högst oväntat borta mot Everton senast efter att talismanen Callum Wilson pangat in två kassar. Wilson bär mer eller mindre Skatornas anfallsspel på sina axlar och där måste Crystal Palace verkligen hålla koll. Lyckas de med det är de svartvita inte mycket för världen. Hodgson sätter i sin tur stort hopp till Zaha och ivorianen med kompanjoner ska ses med visst favoritskap i kraft av spetsigare trupp. Det håller dock inte svenska folket med om vilket gör att det blir guldläge att inleda med tvåan. Ettan följer därefter.

4. Sheffield United - West Bromwich 2

Statistik
Skev oddssättning och felaktigt procentuellt favoritskap ser ut att bli fallet på Bramall Lane. Sheffield United har fått med sig ett par positiva resultat mot slutet, men att The Blades ska klara sig kvar i Premier League känns onekligen långsökt. Här ställs Wilder och company mot ett West Bromwich som inte kommer att ge bort något gratis. The Baggies behöver alla poäng de kan få i bottenstriden och med vassa kontringsspelare som Grant och Pereira i truppen finns god poängchans. Den överstreckade ettan nonchaleras mellan två i grunden jämna lag.

5. Millwall - Norwich X

Statistik
Vidare ner till The Championship där vi ska syna serieledarna Norwich resa till The Den i London. Kanariefåglarna är i toppen för att stanna, men innan vi förhastar oss ska det också föras till protokollet att gästerna har haft problem med att få hål på lågt stående försvar under säsongens gång. Ett sådant väntar här och Millwall är inte oävna. Lejonen har kapacitet för att slå alla lag i serien och då bland andra viktiga Buendía fattas Norwich lockar den lågt streckade vänstersidan. Plocka med alla tecken omedelbums.

6. Rotherham - Derby 2

Statistik
Rotherham kom från två raka segrar till mötet med Swansea, men väl där föll The Millers med 1-3. Det läckande försvaret är ett stort problem för värdarna som i slutändan lär få svårt att hålla sig på rätt sida om nedflyttningsstrecket. Tuff fajt väntar också under tisdagen då Derby gästar New York Stadium. Wayne Rooney har fått fart på sina adepter via tre raka 1-0-segrar och här ska The Rams ses med god chans till fjärde raka. Tvåan är en stabil spik då Derby i grunden är åtminstone en nivå bättre än sina opponenter.

7. Wycombe - Birmingham 2

Statistik
Aj, aj, aj. Wycombe åkte på en riktig lusing mot Brentford (2-7) i helgen och där blev det smärtsamt tydligt att The Chairboys inte har i The Championship att göra. Truppen håller alldeles för låg kvalitet och det enda som möjligtvis kan rädda Wycombe under tisdagen är att Birmingham inte heller är mycket för världen. Aitor Karankas mannar bjuder sällan på någon propagandafotboll men ska med det sagt ses med visst favoritskap på Adams Park i kraft av stabilare defensiv. X2 inleder, hela spannet kopplas på när cashen flexas.

8. Coventry - Nottingham 1

Statistik
Anrika St. Andrew’s står värd för bataljen mellan Coventry och Nottingham. På den arenan har värdarna stått upp väl under säsongens gång. Elva poängplock av 13 möjliga vittnar om den saken och det här kommer inte att bli en enkel resa för ojämna Nottingham. Sherifferna är egentligen för bra för att kriga i de nedre regionerna, men när resultaten sällan stämmer över tid blir det svårt att lyfta i tabellen. Inled västerut och gå så långt som plånboken tillåter.


Singelstrecket! - Derby

Wayne Rooney har verkligen lyft Derby via sin tränargärning och mot ett läckande Rotherham ska The Rams hållas högst. Fjärde raka segern kommer på New York Stadium.

Kupongrensaren! - West Bromwich

Sheffield United blir felaktigt utmålade som klara favoriter när West Bromwich kommer på besök. Gästerna har spets i de främre leden och med allt värde i österled är högersidan vital.


Spelförslag:

72 rader

1. Wolves - Arsenal 2
2. Man United - Southamp. 1x2
3. Newcastle - Crystal P 2
4. Sheffield U - West Brom x2
5. Millwall - Norwich 1x2
6. Rotherham - Derby 2
7. Wycombe - Birmingham x2
8. Coventry - Nottingham 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wolves - Arsenal (x)2
2. Man United - Southamp. 1x2
3. Newcastle - Crystal P (1)2
4. Sheffield U - West Brom x2
5. Millwall - Norwich 1x2
6. Rotherham - Derby 2
7. Wycombe - Birmingham 1x2
8. Coventry - Nottingham 1(x2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td