Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-02-09, 18:28   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 10/2 - JACKPOT!


Ett oerhört spännande Europatips dukas upp under onsdagen med oändligt många vägar till 13 rätt. 6 miljoner i jackpot och en hel drös med cupmatcher bäddar för en svårslagen afton. Länderna att besöka är England, Spanien, Italien, Frankrike, Holland, Portugal, Skottland och Belgien. Spänn fast säkerhetsbältet, nu bär det av!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. Everton - Tottenham 1

Statistik
Världens äldsta turnering smäller upp portarna på Goodison Park där Everton ska mäta svärd med Tottenham. Via en skopa tur och en kolossal mängd kämpaglöd stred The Toffees till sig en poäng på Old Trafford efter Calvert-Lewins sena kvittering. Moralhöjningen efter en sådan pinne ska emellertid inte underskattas och Don Carlo och hans adepter kommer att se sina möjligheter även mot Tottenham. José Mourinho var glad som en speleman över att ha Harry Kane åter i elvan i helgens viktoria mot West Bromwich, men frågan är om portugisen vågar ge sin ögonsten 90 minuter här? Ettan inleder men då mycket kan hända via Spurs sylvassa omställningar kompletterar tvåan på större system.

2. Leicester - Brighton 2

Statistik
Djurmöte på King Power Stadium där Rävarna spås få en tuff afton framför sig mot Fiskmåsarna. Leicester visade i mötet med Wolverhampton att de har vissa problem med att bryta ner lågt stående försvar och då Vardy knappast är redo för 90 minuter kommer det inte att bli enkelt mot Brighton heller. Geniet Potter skickade Matt Ryan till Arsenal till förmån för Robert Sánchez och sedan dess har Brighton verkligen sett solida ut i de bakre leden. Viss rotation är att vänta från båda lagen och då ska Leicester inte stå och dansa runt 65 procent. Till rådande streck är ettan ett avslag.

3. Sheffield United - Bristol City X

Statistik
Sheffield United har nått fram till ett skede av säsongen där det måste prioriteras. Fortsatt spel i FA-cupen lär hämma den redan utsatta positionen i Premier League och då skadeläget inte är önskvärt är långt ifrån den bästa elvan att vänta från Chris Wilder. Fin skrällchans ligger därmed i luften för Bristol City. The Robins är sällan en favorit att hålla i handen mot bottenlagen i The Championship, men här lär gästerna få en passande matchbild. Att Sheffield United ska värderas som solklara favoriter känns skevt och då är vi snabba med att betala för hela spannet.

4. Reading - Brentford 2

Statistik
Bin dör vanligtvis ut under vintern men svärmen från London lever som aldrig förr. Brentford har inte förlorat en ligamatch sedan oktober och i den här takten är det bara en tidsfråga innan Frank och company lagt beslag på förstaplatsen i The Championship. Offensiven innehåller hot från alla håll och kanter, men innan vi förhastar oss ska det också nämnas att onsdagens opponent blir en svår nöt att knäcka. Reading visade i segern mot Bournemouth att de blir att räkna med i toppstriden och spelare som Joao och Olise besitter kunnande nog för att underhålla Brentfords något stabbiga backlinje. Förlorar gör inte gästerna, men då ettan ser ut att streckas högt åker krysset med som uppbackning.

5. Sevilla - Barcelona 2

Statistik
Semifinaldags i Copa del Rey där Sevilla ställs mot en mardrömsmotståndare i form av Barcelona. En seger på 17 (!) försök är vad andalusierna mäktat med sett till de senaste årens inbördes möten och då Ocampos skadade sig allvarligt i helgen finns en del orosmoln inför onsdagen. Formen är dock god hos Lopeteguis adepter och då Barcelona inte övertygat nämnvärt är tvåan långt ifrån given. 16 raka tävlingsmatcher utan torsk under ordinarie tid bär viss respekt med sig, men skadeläget hos gästerna är för kännbart för att det inte ska spela roll på Ramón Sánchez Pizjuán. Åtminstone krysset bör finnas med på större rader.

6. Atalanta - Napoli 1

Statistik
Rop efter Gattusos avgång börjar ljuda allt högre i Neapel. Utebliven strid om Scudetton är inte vad varken ledning eller supportrar förväntat sig och med torsken mot beskedliga Genoa färskt på näthinnan är gästerna och framför allt Gattuso pressade till ett bra resultat på Gewiss Stadium. Att åka till Bergamo är dock lättare sagt än gjort. Har Atalanta sin dag är det väldigt få lag i Italien som kan stå emot över 90 minuter. La Dea gjorde 3-0 på Torino på drygt 20 minuter och att det sedan slutade 3-3 innebär att Gasperinis manskap kommer med ett mål i sikte här, nämligen retroaktiv revansch. Ettan klarar sig utan garderingar.

7. Dijon - Lille X

Statistik
Mycket återstår av Ligue 1 men i den här takten kommer Lille utmana om guldet hela vägen in på våren. Les Dogues är uppe i sex raka ligasegrar vilket också innebär att tränare Galtier kommer att lägga stort fokus vid att hålla fast i serieledningen. Således kommer cupmatchen mot Dijon i kläm för gästerna. Ugglorna kamperar i sin tur betydligt längre ner i det franska finrummet, men här får de en fin möjlighet att bättra på självförtroendet. Under fjolårssäsongen föll Lille på Gaston Gérard och med en sönderstreckad tvåa är det läge att kräma ur all senap redan på mindre system.

8. Ajax - PSV Eindhoven 1

Statistik
Guldet i Eredivisie lär stå mellan Ajax och PSV och det är också ärkerivalerna som drabbar samman i kvartsfinalen av Nederländska Cupen. Huvudstadslaget har radat upp segrar mot slutet men till den här kampen stör flera skador samt avstängningen på Onana. Kameruniern har åkt fast för doping och det återstår att se om keepern räddar sig ur den situationen. PSV:s truppläge är heller inte optimalt men det går inte att räkna bort gästerna när Zahavi och Malen är i farten. Anfallarna kan producera väldigt mycket ur väldigt lite och tvåan bör därför finnas med redan från start. Tillåter plånboken åker också krysset med i ett senare skede.

9. Braga - Porto 2

Statistik
Det gick hett till i söndags när Braga och Porto drabbade samman i ligaspelet. Drakarna ledde komfortabelt med 2-0 när klockan tickat upp till dryga 60 minuter, men därifrån vändes allt upp och ner. Corona blev tveksamt utvisad och när sedan Ärkebiskoparna kvitterade i den femte (!) tilläggsminuten brakade helvetet loss. Sergio Conceicao åkte bland annat upp på läktaren och lita därför på att den hetlevrade tränaren kommer att elda upp sina krigare inför stundande cupfajt. Bragas facit i egen borg ska inte underskattas, men spelare för spelare är det trots allt Porto som ska gälla som relativt klara favoriter. Till runt 40 procent är tvåan en sund spik.

10. St. Mirren - Celtic X

Statistik
Celtics säsong kommer inte att gå till historien. Bittra rivalen Rangers har sprungit ifrån i ligatoppen och då behörigt avstånd råder ner till tredjeplatsen står de grönvita kvar och skäms i sin egen spegelbild. Det är inget snack om att gästerna i grunden är bättre än St. Mirren, men torsken mot samma opponent för drygt två veckor sedan kombinerat med förmodat bristfällig motivation gör det svårt att lita på tvåan. The Buddies gör i sin tur en kanonsäsong hittills och möjligheten att fälla en stor drake två gånger inom loppet av drygt 14 dagar är tillräckligt för att gardera brett redan på mindre system.

11. Livingston - Hamilton 1

Statistik
David Martindale är en hyllad man i Livingston och trots att den 14 tävlingsmatcher långa förlustfria sviten tog slut mot St. Johnstone ska värdarna kunna studsa tillbaka här. Detta då Hamilton kommer på besök. Gästerna visade ett sällan skådat livstecken när de tog poäng mot Rangers senast, men det var snarare ett undantag än ett tecken på en förmodad positiv svit. Livingston städade enkelt av onsdagens opponenter i det vändande mötet och även om ettan streckas hårt är det högst troligt att ett liknande scenario utspelar sig på fantastiska Tony Macaroni Arena. Etta.

12. Kilmarnock - Motherwell 1

Statistik
Två aktörer med hittills frustrerande säsonger bakom sig gör upp på Rugby Park. Kilmarnock lär klara sig kvar i Premiership vad det lider men med usel form, fem raka nederlag, ser det inte ljust ut för stunden. Motivation kan dock hämtas i nyligen genomfört tränarbyte samt att Motherwell var det senaste gänget Killie besegrade. Gästerna har inte alls kommit upp i förväntad nivå och även om de också nyligen bytt tränare har det inte hjälpt resultaten. Förlorar gör inte Kilmarnock. Strecka från vänster.

13. Club Brugge - Royal Antwerp 2

Statistik
Vi går tillbaka till cupspel när kupongen stängs på Jan Breydel Stadium i Brygge. Club Brugge är på god väg mot sin andra raka ligatitel då de toppar ligan 14 poäng före tvåan Royal Antwerp. Det är också ett faktum som tipparna väljer att väga in tungt i streckningen. Nämnas bör att gästerna vann över de blåsvarta i föregående säsongs cupfinal och det är inte alls otänkbart att de står i vägen även den här gången. Refaelov och Lamkel Zé är två klasslirare hos The Great Old som är kapabla till mycket och med smaskigt värde i österled är X2 först ut. Ettan tar inte plats förrän på större rader.


Singelstrecket! - Livingston

David Martindales succé stannade vid 14 raka tävlingsmatcher utan förlust. Ny chans att påbörja en lång svit ges omgående här då ligans sämsta lag står för motståndet. Livingston är något av en fulspik, men det unnar vi oss gärna på en ruskigt svår kupong.

Kupongrensaren! - Royal Antwerp

Club Brugge torskade fjolårets cupfinal mot Royal Antwerp och även om de förstnämnda går mot ännu en ligatitel ska de inte känna sig säkra här. Gästerna har definitivt kapacitet för att upprepa bedriften från fjolåret.


Spelförslag:

432 rader

1. Everton - Tottenham 1
2. Leicester - Brighton x2
3. Sheffield U - Bristol C 1x2
4. Reading - Brentford x2
5. Sevilla - Barcelona 2
6. Atalanta - Napoli 1
7. Dijon - Lille 1x2
8. Ajax - PSV 12
9. Braga - Porto 2
10. St. Mirren - Celtic 1x2
11. Livingston - Hamilton 1
12. Kilmarnock - Motherwell 1
13. Cl.Brugge - R.Antwerp x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Everton - Tottenham 1(2)
2. Leicester - Brighton x2
3. Sheffield U - Bristol C (1)x(2)
4. Reading - Brentford (x)2
5. Sevilla - Barcelona x2
6. Atalanta - Napoli 1
7. Dijon - Lille 1x2
8. Ajax - PSV 1x2
9. Braga - Porto 2
10. St. Mirren - Celtic 1x2
11. Livingston - Hamilton 1
12. Kilmarnock - Motherwell 1(x)
13. Cl.Brugge - R.Antwerp (1x)2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td