Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-02-13, 15:05   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 14/2 - JACKPOT!


Europas fem största ligor delar på kakan under söndagens Europatips. Rejäla skrällbud hittas bland annat i Liverpool och Bretagne medan färre eller inga garderingar alls appliceras i Genua och på Sardinien. Vi ställer in siktet på de 6 miljonerna i jackpot och kör så det ryker!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:59

1. Arsenal - Leeds 1

Statistik
Efter att ha sett klart förbättrade ut under vintern har nu Arsenal fallit in i gamla synder igen. En poäng på de tre senaste ligamatcherna gör att en Europaplats ser alltmer avlägsen ut. Till matchen mot Leeds saknar The Gunners bland andra Tierney och Partey, två spelare som hade behövts mot de energiska gästerna. Påfåglarna parkerar in en poäng ovanför Arsenal i tabellen och formen är det inget fel på då den visar tre segrar på de fyra senaste fajterna. Defensivt svajar det dock en aning och med två aktörer som det inte går att lita på är gubben (1-2) ett sunt val.

2. West Bromwich - Manchester United 2

Statistik
West Bromwich har det tufft i bottenträsket av Premier League och Sam Allardyce som skulle rädda nytt kontrakt åt The Baggies har snarare kommit in med motsatt verkan. Värdföreningen har släppt in smått komiska 31 (!) mål på sina elva fajter på The Hawthorns, ett generaluselt facit. Fler lär det dessutom bli under söndagen. Manchester United trivs som fisken i vattnet på resande fot och när lirare som Fernandes, Cavani och Rashford sätter fart går det undan. Med tanke på att West Brom måste attackera kommer ytor att uppstå åt andra hållet och då är det bara en tidsfråga innan detta runnit iväg. Banktvåa vars hårda streckning kan kvitta.

3. Everton - Fulham 2

Statistik
Everton gick en riktig holmgång i veckans FA-cup mot Tottenham. The Toffees vann till slut med 5-4 efter förlängning, men frågan är om inte Ancelotti hellre hade åkt ut än att få med sig det dyrköpta avancemanget? Såväl Calvert-Lewin som Digne linkade av med befarade skador och då viktige Allan sedan innan befinner sig i rehabstugan är värdarna kraftigt reducerade till söndagens uppgift. Fulham spelar fin fotboll under Scott Parkers ledning, men nu är det dags för huvudstadslaget att börja vinna om de ska ha chans på förnyad biljett i finrummet. Till närmast chockartat spelvärde spelas X2, kraftigt uppbackat av rådande förutsättningar.

4. Inter - Lazio 1

Statistik
Inter klarade inte av att vända på steken mot Juventus i semifinalen av Coppa Italia. Uttåget betydde att fullt fokus nu ligger på att komma ikapp stadsrivalen Milan i kampen om Scudetton. Tuff uppgift stundar under söndagen då Lazio kommer på besök, men med firma Lukaku/Martínez på topp är inget omöjligt. Duon går här en spännande match i matchen mot Örnarnas Immobile, målkungen som på egen hand kan sänka vilken motståndare som helst. Mot just Inter har romarna trivts bra de senaste åren och även om ettan inleder är tvåan ett snabbt komplement när cashen flexas.

5. Sampdoria - Fiorentina 2

Statistik
Mittenmöte från Genua där Sampdoria tar emot Fiorentina. Albin Ekdal och hans kompanjoner har hittills stått för en fin säsong, men den tenderar snart att gå i stå då det är långt upp till Europaplatserna. Här får Samp klara sig utan Otamendi-kopian Tonelli och då värdarna är upp och ner på sin hemmabana blickas det snarare mot värdet i öst än åt ettan, åtminstone inledningsvis. Fiorentina får i sin tur klara sig utan Milenkovic och Amrabat, men spelare som Vlahovic, Callejón och nye Kokorin ska ett högkapabelt Viola inte underskattas. Värdetvåan inleder och får därefter sällskap av ettan.

6. Cagliari - Atalanta X

Statistik
Cagliari fortsätter att stapla förluster på hög och trots att Di Francesco nyligen förlängde sitt kontrakt kan tränaren omöjligt sitta säkert på Sardinien. Truppen är alldeles för bra för att åka ur men likväl riskerar Gli Isolani att bli en del av en kvartett som strider om nytt kontrakt hela vägen in på våren. Atalanta är normalt en övermäktig uppgift för sardinerna, men La Deas något svajiga prestationer mot slutet är åtminstone något som talar till värdarnas fördel. Med en grovt överstreckad tvåa rullas heltäckningsmattan ut redan från start.

7. Crotone - Sassuolo 2

Statistik
Stöveln avrundas med ett ångestladdat möte på Ezio Scida. Efter den underliga 4-1-viktorian mot Benevento har Crotone torskat tre raka fajter och det rejält. Totalt 1-9 i brakan på 270 minuter vittnar om varför tabelljumbon ligger där de ligger. Samtidigt finns viss kvalitet i de främre leden i form av framför allt Simy och har han en bra dag får Sassuolo se upp. De Zerbis manskap har tappat stinget totalt och vi får gå så långt tillbaka som början på januari för att hitta Sassarnas senaste seger i något sammanhang. Tvåan agerar utgång på rent grundkunnande, men den ska knappast lämnas ensam.

8. Real Madrid - Valencia X

Statistik
Över till Spanien och huvudstaden där Real Madrid utkristalliseras som alldeles för stora favoriter när Valencia kommer på besök. Zinedine Zidanes skadelista sträcker sig från flinten ner till marken och på den finns bland andra Ramos, Marcelo, Valverde, Rodrygo, Hazard och Carvajal. Som om inte det vore nog dras även Marängerna med en del frågetecken och då lockar inte de dryga 80 procenten på ettan. Valencia ser ut att, åtminstone för stunden, klara sig undan nedflyttningsstriden och i sådana här typer av matcher trivs Los Che som allra bäst. Gästerna vann det vändande mötet med hela 4-1 och till fint värde ska inte högersidan uteslutas. Måla tvärs över.

9. Villarreal - Real Betis X

Statistik
Inför helgen parkerar kryssningsfartyget Villarreal in på femteplatsen i La Liga och det är just båt-anekdoten som gör att de gulklädda får svårt att aspirera på en plats i Champions League. Tolv (!) oavgjorda är de överlägset bäst i serien med och även om Unai Emery förtjänar cred för att han förvandlat Den gula ubåten till en svårslagen sådan behöver offensiven justeras. Tufft motstånd vankas under söndagen då Real Betis gästar Valencia. De grönvita har hittat formen sedan nyår och prestationen i 2-3-torsken mot Barcelona senast var värd ett bättre öde. Ettan övervärderas och då fyller vi snabbt på med övriga tecken.

10. Levante - Osasuna X

Statistik
Levantes nyårslöfte om att göra 2021 till deras år fortsätter att uppfyllas. Tio raka tävlingsmatcher utan förlust är starka papper men Grodorna har också matchats riktigt tufft mot slutet. Dubbelspelandet i Copa del Rey lär ha tärt på krafterna och känslan är att det inte finns våldsamt mycket i tanken inför drabbningen med Osasuna. Gästerna hade Budimir tillbaka från skada senast och kroaten krönte sin comeback med att avgöra mot Eibar. Tuffare emot nu, men de tajta grabbarna från Pamplona ska kunna ordna åtminstone en poäng. Till mycket mer än en pinne orkar heller inte Levante. Spikkryss.

11. Bordeaux - Marseille 1

Statistik
Förlust i Le Classique, “jag skiter i det här”-utvisning på Payet och fortsatt kalabalik i Marseille. Allt är med andra ord nästan som vanligt hos Les Olympiens som inte hittar ur krisen. Cupsegern mot Auxerre blir som bäst sekundär i tumultet som råder och förutom att Payet är avstängd saknas också skadade Amavi och Milik mot Bordeaux. Ytterligare frågetecken finns dessutom och då säger det nästan sig självt att en helomvändning inte ligger i luften på Matmut Atlantique. Bordeaux har inte torskat hemma mot söndagens opponenter sedan utsvängande byxor var en snackis för första gången och de, nuvarande form till trots, stabila värdarna gör inte det här heller. Ettan singlas upp till 40 procent.

12. Rennes - St. Etienne 2

Statistik
St. Etienne åkte i veckan ur Franska Cupen mot Ligue 2-laget Sochaux, men då Claude Puel valde att ställa en reservbetonad elva på benen framgick det med all önskvärd tydlighet att fokus ligger på att ta sig upp på säker mark i Ligue 1. Efter sju inspelade poäng av de senaste nio möjliga i ligaspelet är Sainté på god väg och mot Rennes finns absolut chans till nya poäng. Les Rennais torskade i sin tur också i cupen då Angers blev för svåra och värdarna har därmed inte vunnit en tävlingsmatch sedan mitten på januari. Med en sönderstreckad etta garderar vi för att den trenden håller i sig. X2.

13. Wolfsburg - Mönchengladbach 1

Statistik
Kupongen går i mål i Tyskland där ett mycket intressant möte står på menyn. Wolfsburg inledde 2021 med att torska mot Dortmund, men sedan har Vargarna satt stopp för allt. Sju raka tävlingsmatcher, varav de senaste fem alla resulterat i segrar, utan torsk är ruskigt imponerande och den unge mittbacken Lacroix finns på större klubbars sommarradar, var så säkra. De svårslagna Folkvagnarna får här brottas med Mönchengladbach. Gästerna har inte uppträtt lika stabilt som Wolfsburg, men med det sagt finns högt kunnande i laget. Även om ettan överstreckas något ska den finnas med, liksom värdetvåan. När vi ändå är i farten får krysset också ta plats på större system.


Singelstrecket! - Manchester United

Premier Leagues bästa bortalag mot Premier Leagues sämsta hemmalag lär, och kommer, bara sluta på ett sätt. West Bromwich räcker inte till mot Fernandes och grabbarna.

Kupongrensaren! - Fulham

Trots att Everton har ett tufft skadeläge hindrar det inte tipparna från att massakrera ettan. Fulham har ett bättre truppläge och The Cottagers ska definitivt kunna få med sig något från Goodison Park.


Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Leeds 12
2. West Brom - Man U 2
3. Everton - Fulham x2
4. Inter - Lazio 1
5. Sampdoria - Fiorentina 2
6. Cagliari - Atalanta 1x2
7. Crotone - Sassuolo 2
8. Real Madrid - Valencia 1x2
9. Villarreal - Real Betis 1x2
10. Levante - Osasuna x
11. Bordeaux - Marseille 1
12. Rennes - St. Etienne x2
13. Wolfsburg - M-gladb. 12

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Leeds 12
2. West Brom - Man U 2
3. Everton - Fulham (x)2
4. Inter - Lazio 1(2)
5. Sampdoria - Fiorentina (1)2
6. Cagliari - Atalanta 1x2
7. Crotone - Sassuolo (1x)2
8. Real Madrid - Valencia 1x2
9. Villarreal - Real Betis 1x2
10. Levante - Osasuna x
11. Bordeaux - Marseille 1
12. Rennes - St. Etienne x2
13. Wolfsburg - M-gladb. 1(x2)



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td