Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-02-17, 22:10   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 18/2


Europa League är tillbaka och det är den turneringen som utgör torsdagens Topptips från start till mål. Storheter som Manchester United, Tottenham, Arsenal, Milan och Ajax ska in i elden och då egentligen bara Spurs blir riktigt klar oddsfavorit ligger hög utdelning i luften. Nu gasar vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:54

1. Real Sociedad - Manchester United 2

Statistik
Med bara en seger på de fem senaste i ligaspelet har Manchester United tappat mark till Manchester City i toppstriden. En ligatitel ser därmed avlägsen ut och när det gällde som mest i Champions League vek De röda djävlarna ned sig mot Red Bull Leipzig. Därför ställs engelsmännen nu mot Real Sociedad i sextondelsfinalen av Europa League. Matchen spelas i Turin och således finns ingen hemmaplansfördel att dra nytta av. Vilka det gynnar i längden återstår att se men La Real, och inte minst Isak, har tickat igång rejält mot slutet. Det känns alltför tufft att lita fullt ut på United och helst är hela spannet att föredra.

2. Slavia Prag - Leicester 1

Statistik
Leicester står inför en tuff uppgift under torsdagen då högkalibriga Slavia väntar i Prag. Rävarna reser hit utan någon av sina ordinarie ytterbackar vilket betyder att båda riktningarna kommer att bli lidande då Rodgers mannar gärna attackerar längs flankerna. Trots det blir tvåan övervärderad och då är det kanonläge att inleda från andra hållet. Slavia har definitivt kapacitet för att störa ett sargat Leicester där spelare som Sima, Kuchta och Olayinka blir jobbiga att hantera för gästerna. Med värdet i väst inleder 1X. Tvåan välkomnas inte förrän på större rader.

3. Wolfsberger - Tottenham 2

Statistik
Gynnsam lott för Tottenham som ska ta sig an österrikiska Wolfsberger i Ungern. José Mourinho har dock mycket att fundera över då spelet sett hädiskt ut den senaste tiden och med en tuff match mot West Ham till helgen är viss rotation att vänta här. Även om Spurs ska gälla som skyhöga favoriter att ta sig vidare är det ändå inte dumt att försöka få med krysset under torsdagen. Wolfsberger har spets i anfallaren Dejan Joveljic som kan vålla vissa problem för Londonlaget. X2 på större system.

4. Benfica - Arsenal 2

Statistik
Vidare till Olimpico i Rom där Benfica ska mäta svärd med Arsenal. Portugiserna har en mörk säsong bakom sig i Primeira Liga där guldet redan är förlorat. Mycket tyder också på att Örnarna får stora problem redan i sextondelsfinalen av Europa League. Arsenal har inte heller någon lyckad säsong bakom sig hittills men är med det sagt det bättre laget i grunden jämfört med Benfica. Kommer Artetas manskap upp i ansenlig nivå får de med sig minst en pinne till returen. Strecka från höger.

5. Crvena Zvezda - Milan X

Statistik
Det blåser snålt kring Milan då den gångna helgen innebar torsk mot Spezia och tappad serieledning till Inter. Just Inter väntar i Derby della Madonnina på söndag vilket innebär att Stefano Pioli troligtvis roterar sina rödsvarta lirare i Belgrad. Då blir det inte lätt att tas med Crvena Zvezda. Serberna har inte förlorat på sin hemmabana på drygt ett år och värdarna räds definitivt inte ett potentiellt roterat Milan. In med alla tecken fortast möjligt och håll en tumme för vänstersidan.

6. Braga - Roma 2

Statistik
Torsdagens möte mellan Braga och Roma känns relativt öppet även om italienarna ska ses som klara favoriter att ta sig vidare över två kamper. Portugiserna är dock ruskigt starka på sin hemmabana där bland andra Leicester fick vända hem med poängtapp i gruppspelet. Roma har heller inte rosat marknaden i det inhemska bortaspelet och då bör tvåan få sällskap av ettan redan på mindre system. Mycket talar för att individuella prestationer avgör denna dust.

7. Granada - Napoli X

Statistik
Ett formsvagt Granada tar emot ett skadedrabbat Napoli i Andalusien. Spanjorerna har på kort tid etablerat sig som ett habilt lag på den här nivån och även om Napoli ska hållas högre på pappret går det inte att räkna bort värdarna när Gattuso får klara sig utan ett gäng betydande spelare. Koulibaly och Mertens är bara två namn ur den långa frånvarolistan och frågan är om en liten dipp är att vänta från italienarna här efter urladdningen mot Juventus senast? Alla tecken är att föredra.

8. Lille - Ajax 1

Statistik
I Frankrike tycks tipparna ha svårt att välja sida vilket vi tackar ödmjukast för. Ajax kommer förvisso formtoppade till Stade Pierre Mauroy, men då holländarna reser hit utan Onana, Gravenberch och Haller tappar de rejält med slagstyrka. Lille har i sin tur varit synonymt med stabilitet i Ligue 1 och förutom det vattentäta försvaret finns mängder med potentiella matchvinnare i de främre leden. Här kopplar Les Dogues ett grepp om dubbelmötet. Etta till trevlig procent!


Singelstrecket! - Lille

Ajax kommer till spel utan Onana, Gravenberch och Haller, tre normalt givna spelare. Defensivt tajta Lille ska därför ses med god chans att hålla tätt igen och med spelare som David, Yazici och Ikoné i de främre leden kommer det mål förr eller senare. Mycket fin etta.

Kupongrensaren! - Crvena Zvezda

Ett skadedrabbat Milan har tappat serieledningen till Inter, ett Inter de möter redan på söndag. Lita därför på ett roterat Milan som siktar på att avgöra detta i returen. Crvena Zvezda ska ses med godare poängchans än vad streckningen antyder.


Spelförslag:

72 rader

1. Sociedad - Man United 12
2. Slavia Prag - Leicester 1x
3. Wolfsberger - Tottenham 2
4. Benfica - Arsenal 2
5. Crvena Zvezda - Milan 1x2
6. Braga - Roma 12
7. Granada - Napoli 1x2
8. Lille - Ajax 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sociedad - Man United 1x2
2. Slavia Prag - Leicester 1(x2)
3. Wolfsberger - Tottenham x2
4. Benfica - Arsenal (x)2
5. Crvena Zvezda - Milan 1x2
6. Braga - Roma (1)2
7. Granada - Napoli 1x2
8. Lille - Ajax 1



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td