Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-02-18, 22:25   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24933

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 19/2 - 250K EXTRA!


Många spännande duster står på menyn på fredagens Topptips. Bland annat ska Wolverhamptons möte med Leeds bli intressant att syna och så även bottenmötet i Serie A där livsviktiga poäng står på spel. Kupongen är kryddad med 250.000 kronor i extrapengar och nu kör vi så det ryker!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Wolverhampton - Leeds 1

Statistik
Molineux är första arena till rakning där Wolverhampton tar emot Leeds. Vargarna har inte sett ut som sitt vanliga stabila jag den senaste tiden även om segern mot Southampton var imponerande. Det syns tydligt att Jiménez och Podence saknas i offensiven och mot ett ständigt anfallande Leeds blir det en svettig afton. Påfåglarna skämde ut sig i den första halvleken mot Arsenal, men i den andra fick vi se prov på vad Bielsas mannar kan uträtta i offensiv riktning. I vad som väntas bli en böljande matchbild inleder vi med gubben och tar sedan med krysset på större system.

2. Watford - Derby 1

Statistik
Watford törstar efter en återkomst till Premier League och ser det ut som mot Bristol City får vi se The Hornets i finrummet nästa säsong. 6-0 var ord och inga visor och glädjande ur en svensk synvinkel var att Ken Sema utmärkte sig. Ismaïla Sarr är en annan spelare i de främre leden som blir jobbig för Derby att hantera. Även om Wayne Rooneys manskap också är i gott slag för stunden ska de normalt inte ha mycket att säga till om på Vicarage Road. Håller sig ettan runt 55 procent är det en fin spik.

3. Real Betis - Getafe X

Statistik
Det är inte många som lyckats men senast blev Real Betis ett av få gäng att slå Villarreal den här säsongen. Chans till Europaplats finns således i allra högsta grad för de grönvita, men här står en otäck opponent i vägen. Getafe har haft lätt för Betis i modern nutid och även om gästernas formrad, och tabelläge för den delen, inte är mycket att skryta med lär det här bli betydligt jämnare än vad streckningen vittnar om. Överhängande kryssrisk finns, men plocka med alla tecken om finanserna tillåter.

4. Cagliari - Torino 2

Statistik
Ångestmöte från Serie A:s nedre regioner där framför allt Cagliari fortsätter att ha det tufft. Sardinerna har inte segrat sedan november och med tanke på att lagen ovanför inte står stilla bör det börja rassla in trepoängare för att undvika nedflyttning. Ett gäng som dock haft det ungefär lika tufft är Torino. Tjurarna har med det sagt sett bättre ut sedan tränarbytet och i Andrea Belotti finns en av seriens bästa anfallare. Börja med Belotti-tvåan och blicka sedan mot ettan i en förmodat svängig historia.

5. Bielefeld - Wolfsburg X

Statistik
Wolfsburg har överträffat sig själva hittills med sin Champions League-plats och det är främst tack vare det ramstarka försvaret som den framskjutna tabellpositionen blivit verklighet. Här blir dock Vargarna alldeles för hårt betrodda mot ett habilt Bielefeld. 3-3 senast mot Bayern München var en fin fjäder i nykomlingarnas hatt och med superbt värde i västerled ska inte Jocke Nilsson och company räknas bort. Måla tvärs över och jobba in vänstersidan.

6. Brest - Lyon 2

Statistik
Brest blixtrar till lite då och då mot topplagen men är överlag för ojämna för att bita sig fast på den övre halvan. Lyon fick smaka på kunnandet hos värdarna i det vändande mötet som slutade 2-2, en poäng som inte är omöjlig för Brest att upprepa här. Lyon krigar dock för titeln den här säsongen och då Les Gones besitter en betydligt slagkraftigare trupp är det upp till gästerna vad som ska bli utfallet i Bretagne. X2 är att betrakta som en helgardering.

7. Mechelen - Gent 2

Statistik
Gent börjar visa fjolårstakter och det behövs för att haka på i striden om Europaplatser. Nuvarande säsong har än så länge varit en hädisk sådan för gästerna, men i bland andra Yaremchuk finns spets nog för att klättra ytterligare. Mechelen sätter stort hopp till Kerim Mrabti som bitvis imponerar, men även om värdarna visar gott gry för stunden får de finna sig i att slå ur underläge på den egna mattan. Tvåan först, ettan sedan.

8. Boavista - Moreirense 1

Statistik
Anonymt möte från Primeira Liga där framför allt Boavista har att spela för. Bosingwas gamla gäng riskerar att trilla ur finrummet då endast två trepoängare finns på kontot sedan seriestart. Med rådande motivation i åtanke lockar den till synes lågt streckade vänstersidan mest, men Boavistas oförmåga gör det samtidigt svårt att lita på poängplock. Moreirense gör sin bästa säsong på länge och då de kan åka hit och spela utan press är det ändå läge att få med tvåan på större system.


Singelstrecket! - Watford

Watford är på väg mot storformen och då är det väldigt få lag som klarar att stå emot The Hornets. Derby kan en del i sina bästa stunder men får det ruskigt tufft under fredagen. Fin etta.

Kupongrensaren! - Bielefeld

Bielefeld visade mot Bayern München att de tänker strida för nytt kontrakt i Bundesliga. Kommer värdarna upp i liknande nivå mot Wolfsburg går den övervärderade tvåan inte säkert.


Spelförslag:

72 rader

1. Wolves - Leeds 12
2. Watford - Derby 1
3. Real Betis - Getafe 1x2
4. Cagliari - Torino 2
5. Bielefeld - Wolfsburg 1x2
6. Brest - Lyon x2
7. Mechelen - Gent 2
8. Boavista - Moreirense 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wolves - Leeds 1x2
2. Watford - Derby 1
3. Real Betis - Getafe (1)x(2)
4. Cagliari - Torino (1)2
5. Bielefeld - Wolfsburg 1x2
6. Brest - Lyon x2
7. Mechelen - Gent (1)2
8. Boavista - Moreirense 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td