Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-02-21, 22:44   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 22/2


Det är dags att sätta tänderna i en ny fotbollsvecka där ett mycket kärt återseende hittar in på måndagens Topptips, nämligen Svenska Cupen. Utöver den ska vi också avhandla Premier League, La Liga och Superligaen innan vi avrundar med de näst översta ligorna från Frankrike, Tyskland och Spanien. Häng med på analysen!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Brighton - Crystal Palace 1

Statistik
Två raka oavgjorda fajter mot Burnley och Aston Villa håller alltjämt Brighton kvar vid det absoluta bottenträsket. Det ska dock sägas att Fiskmåsarna fullständigt körde över Villa både spel- och chansmässigt senast och skulle de komma upp i liknande nivå här lär Crystal Palace få en svettig afton. Gästerna har torskat två raka ligamatcher och imponerade heller inte dessförinnan i vinsterna mot Wolves och Newcastle. Roy Hodgson har också ett becksvart skadeläge att förhålla sig till då bland andra storstjärnan Zaha inte kommer till spel. Ettan singlas med gott hopp.

2. Osasuna - Sevilla X

Statistik
Sevilla gick in som knappa favoriter till det första mötet med Borussia Dortmund, men väl på plan fick andalusierna sig en knäpp på näsan från Håland och company. Många matcher har det blivit på kort tid då Lopeteguis mannar också är kvar i Copa del Rey, ett faktum vi tror kan ta ut sin rätt i Pamplona. Osasuna har två raka triumfer innanför västen och den senaste mot formstarka Levante var ett styrkebesked. Sevilla kan definitivt inte räkna med något gratis på El Sadar, måla tvärs över redan från start.

3. Elfsborg - Degerfors 1

Statistik
Gruppspelet i Svenska Cupen smygstartade för några dagar sedan och här ska vi syna samtliga lag i Grupp 2. Först ut är Elfsborgs möte med allsvenska nykomlingarna Degerfors. Bruksklubben har förstärkt med spännande namn som Maripuu, Abraham, Kralj och Tamimi och med målspottar-trion Bertilsson/Edvardsen/Dahlström kvar på topp ser gästerna ut att vara redo för Allsvenskan. Elfsborg har värvat in Okkels permanent och även förstärkt mittlåset med Jarjué, annars är det i stort sett samma stabila trupp som ska försöka leva upp till fjolårssuccén i finrummet. Börja med 1X och gå sedan hela vägen på större system.

4. Utsikten - Falkenberg X

Statistik
Det blev inte tredje gången gillt för Falkenberg som i fjol trillade ur Allsvenskan. Sedan dess har tunga pjäser som Johansson, Peter, Mathisen, Brattberg och Björkengren försvunnit. En del intressanta lån från toppklubbar i Allsvenskan finns på plussidan, men känslan är att FFF inte tar klivet upp redan den här säsongen. Att föra matchbilder har heller inte varit synonymt med gästerna som troligtvis lär få problem med Utsikten. Värdarna tillhörde toppen av Söderettan i fjol och har definitivt kapacitet för att kunna störa i sin hemmaborg. Det märks inte på strecken och då är vi snabba med att ta betalt för samtliga tecken.

5. Lyngby - FC Köpenhamn 2

Statistik
Danska Superligaen är som bekant igång igen och ett gäng som verkligen visat att hösten är ett minne blott är FC Köpenhamn. Tre raka segrar sedan återstarten är starka papper och hela åtta gjorda mål under samma period är en fin fjäder i hatten för Thorup och company. Bottenlaget Lyngby är en opponent som huvudstadslaget normalt ska städa av utan större problem, men som väntat sticker också tvåan iväg alldeles för långt. Värdarna slog trots allt Odense på bortagräs och större under har skett än att FCK skulle tappa poäng i Kongens Lyngby. Måla brett och jobba in vänstersidan.

6. Guingamp - Caen 1

Statistik
Norden lämnas därhän och istället riktar vi kikaren mot Frankrike och jämna Ligue 2. Inför måndagen balanserar Guingamp farligt, men ändock om rätt sida det negativa kvalstrecket. Blott fyra segrar så såhär långt vittnar om varför värdarna ligger där de ligger, men å andra sidan är det heller inte lätt att lägga de rödsvarta på rygg. Med gott om motivation och förmodat hög överlevnadsinstinkt ska Didier Drogbas gamla gäng ses med god poängchans hemma mot Caen. Gästerna förlorar hälften av sina resor och då deras tabellposition kan likställas vid ett ingenmansland är 1X ett formidabelt lås.

7. Greuther Fürth - Holstein Kiel 2

Statistik
Toppmöte från Zweite Bundesliga där trean Holstein Kiel åker till Sportpark Ronhof Thomas Sommer för att brottas med fyran Greuther Fürth. Gästerna har visat fin form ända sedan de slog ut Bayern München ur DFB Pokal och i deras senaste bortamatch slogs Fortuna Düsseldorf tillbaka med 2-0, Die Fortunens enda torsk på eget gräs. Kunnandet är således skyhögt hos Storkarna. Greuther Fürth lever mycket på sin starka offensiv med Branimir Hrgota i spetsen, men här kommer värdarna att få slita för besväret. Gubben (1-2) spelas även om tvåan gillas lite extra.

8. Real Zaragoza - Alcorcón 1

Statistik
Vi avrundar äventyret i spanska Segunda División. Sedan Juan Ignacio Martínez tog över skutan i Real Zaragoza har värdarna höjt sig flera snäpp och det är bara en tidsfråga innan den anrika föreningen har lämnat bottenträsket för gott. Sju inspelade poäng av de senaste nio möjliga är respektabla siffror och det är ingen vågad gissning att den raden kommer att utökas under måndagen. Alcorcon befinner sig under giljotinen och det är inte på resande fot som gästerna ska klara nytt kontrakt i andraligan. Endast en seger utanför hemtrakterna blir inte fler på La Romareda. Strecka från vänster.


Singelstrecket! - Brighton

Brighton ser ut att vara minst ett snäpp bättre än i fjol och nu är det också dags att börja vinna matcher. Ett för dagen uselt Crystal Palace torskar mot ett spelskickligare Brighton.

Kupongrensaren! - Utsikten

Falkenberg har tvingats ta nya tag i Superettan och i Svenska Cupen går inte gästerna säkra mot Utsikten. Flera tongivande spelare har lämnat FFF och värdarna kan definitivt skrälla.


Spelförslag:

72 rader

1. Brighton - Crystal P 1
2. Osasuna - Sevilla 1x2
3. Elfsborg - Degerfors 1x
4. Utsikten - Falkenberg 1x2
5. Lyngby - Köpenhamn 2
6. Guingamp - Caen 1x
7. G.Fürth - H.Kiel 12
8. Zaragoza - Alcorcón 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Brighton - Crystal P 1
2. Osasuna - Sevilla (1)x(2)
3. Elfsborg - Degerfors 1x2
4. Utsikten - Falkenberg 1x2
5. Lyngby - Köpenhamn 1x2
6. Guingamp - Caen 1x
7. G.Fürth - H.Kiel (1)2
8. Zaragoza - Alcorcón 1(x)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td