Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-02-24, 17:55   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 25/2 - JACKPOT!


Med 5 miljoner i jackpot ska det bli extra intressant att syna torsdagens Europatips. Kupongen innehåller enbart matcher från Europa League där returerna av sextondelsfinalerna står på menyn. Såväl fina skrälldrag som spelvärda spikar utlovas. Nu kör vi!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:54

1. Ajax - Lille 2

Statistik
Vi sparkar igång äventyret på Johan Cruijff Arena där Ajax tar emot Lille. Holländarna var illa ute i det vändande mötet då de låg under med 0-1 med drygt tre minuter kvar av ordinarie tid. Ett straffmål från Tadic och kort därefter en balja av tanken Brobbey stod dock Ajax som segrare och har därmed slagläge inför returen. Helt säkra går emellertid inte värdarna som saknar Onana, Haller och Mazraoui. Lille kommer i princip fulltaliga till Amsterdam och har en trupp som är bra nog för att kunna lösa åtminstone ett oavgjort resultat. Passande nog ser spelvärdet ut att landa i öst och då liras X2.

2. Arsenal - Benfica 1

Statistik
Mikel Artetas vara eller icke vara i Arsenal kan mycket väl komma att ställas på sin spets när The Gunners drabbar samman med Benfica i Pireus. De rödvita fick nöja sig med 1-1 i det vändande mötet och då resultaten knappast gått med Londonlaget sedan spanjoren tog över råder delade meningar om han är rätt man att leda laget. Med det sagt har spelet sakta men säkert förbättrats och kommer bara Saka och övriga upp i ansenlig nivå får Benfica svårt att hänga med. Portugiserna har defensiva bekymmer och är i grunden också en nivå sämre än torsdagens opponenter. Ettan singlas.

3. Manchester United - Real Sociedad 1

Statistik
Vidare till Old Trafford där ett förmodat avslaget möte ska äga rum mellan Manchester United och Real Sociedad. Ole Gunnars röda djävlar asfalterade baskerna i det första mötet med hela 4-0 efter att Fernandes och Rashford haft lekstuga, ett resultat som innebär att returen mer eller mindre är död från start. Det skulle inte förvåna om Imanol Alguacil väljer att rotera bort denna kamp för att sikta på ligaspelet och samma inställning är troligtvis att vänta från det norska ditot på andra sidan. 1X räcker långt.

4. Milan - Crvena Zvezda 1

Statistik
Milan har en tung period i ryggen som bland annat inneburit tappad serieledning till Inter, samma Inter som i helgen vann Derby della Madonnina med förkrossande 3-0. Scudetton blir därmed svår att nå, men efter 2-2 borta mot Crvena Zvezda ska Zlatan och company åtminstone kunna avancera i Europa League och skapa ny harmoni i truppen. Serberna gjorde det bra i det vändande mötet men hade behövt en ledning att försvara på San Siro för att ha chans på avancemang. Här tvingas gästerna mer eller mindre framåt och då kommer de att bli straffade i andra änden. Ettan garderas enbart med hänsyn till värdet.

5. Roma - Braga X

Statistik
Oviss drabbning från Olimpico där Romas 2-0-ledning från den vändande dusten troligtvis kan vara till deras nackdel. Fram till Ricardo Esgaios tidiga utvisning i den andra halvleken hängde Braga med bra rent spelmässigt och då italienarna dras med tunga skador i de defensiva leden ska Ärkebiskoparna inte räknas bort. I 0-0-matchen mot Benevento såg Roma direkt tröga ut och bjuder de på en liknande insats här ligger skrällen onekligen i luften. Högersidan betalar ruskigt bra och vi målar gladeligen hela vägen i “Den eviga staden”.

6. Leicester - Slavia Prag X

Statistik
Leicester gör det kopiöst bra i Premier League där Rävarna hänger med i den absoluta toppstriden trots med mängder med skador under säsongens gång. Under torsdagen förväntas Rodgers manskap bara städa av Slavia Prag efter 0-0 i Tjeckien, men riktigt så enkelt kommer det inte att bli. Justin, Fofana, Praet och troligtvis också Maddison saknas alla och nämnas bör även att det var tjeckerna som dominerade det första mötet. Att Leicester är favoriter råder det inget tu tal om, men när ettan vandrar upp mot 75 procent är garderingar att föredra redan på mindre system. Helst alla tecken.

7. Villarreal - Salzburg X

Statistik
Efter en riktigt stark höst har Villarreal kommit ner på jorden under det nya året. Den senaste segern i ligaspelet kom i början på januari och när Unai Emerys mannar tvingats kriga på flera fronter har resultaten inte gått med “Den gula ubåten”. En 2-0-ledning från det första mötet med Red Bull Salzburg finns visserligen att spela på, men höjden hos gästerna är tillräcklig för att ställa till med problem i Valencia. Spelare som Daka och Berisha är ständigt på språng hos läsklaget och när ettan övervärderas är vi snabba med att fylla på med resterande tecken.

8. PSV Eindhoven - Olympiakos 1

Statistik
Olympiakos visade sin erkända styrka i egen borg när de besegrade PSV Eindhoven med 4-2 framför ögonen på den svenske domaren Andreas Ekberg. Det resultatet innebär också att en fruktansvärd anstormning är att vänta grekerna på Philips Stadion. Malen, Götze och Max kommer att hota flera gånger om men den största farhågan sitter i en annan lirare. Eran Zahavi satte två baljor i Pireus och israelen lär inte nöja sig förrän han upprepat den bedriften här. Olympiakos är inte alls lika starka på resande fot och när ettan ser ut att hålla sig inom rimliga gränser är det ett sunt singelstreck.

9. Napoli - Granada 1

Statistik
Om Mikel Arteta är ifrågasatt i Arsenal står Gennaro Gattuso med ett ben i entrén till Arbetsförmedlingen. El Rino upplever en jobbig tid med sitt Napoli och det blir inte enkelt att vända på 0-2-underläget mot Granada. Mängder med skador och frågetecken stör Gattuso och company, men lyckligtvis för värdarnas del gäller samma förutsättningar för Granada. Andalusierna kan tvingas undvara så många som sju spelare och då finns det roligare arenor att komma till än Stadio Diego Armando Maradona. Ettan inleder och därefter garderas det i samråd med plånboken.

10. Bayer Leverkusen - Young Boys 1

Statistik
Young Boys har tagit över den inhemska tronen från Basel och schweizarna visade också klass när de slog Bayer Leverkusen med 4-3 för en vecka sedan. I den holmgången höll YB på att tappa 3-0-ledningen men i slutändan redde det ut sig ändå. Tuffare emot lär det sannolikt bli nu och då spjutspetsen Nsame fortsatt är avstängd slår gästerna ur klart underläge. Leverkusen har en diger skadelista men när spelare som Schick och Diaby trots allt finns tillgängliga är det här tyskarnas fajt att förlora. Ettan först, tvåan sedan.

11. Rangers - Royal Antwerp 2

Statistik
På tal om holmgångar ägde just en sådan rum för en vecka sedan på Bosuilstadion i Antwerpen. Royal Antwerp ledde då två gånger om mot Rangers innan Steven Gerrards segermaskin avgjorde med två snabba baljor i slutskedet. Secks utvisning hjälpte skottarna men även om han saknas här får The Teddy Bears se upp. Spelmässigt hängde belgarna med bra och när det mesta tyder på att tvåan blir ett av kupongens allra största rensartecken inleder vi med den. Ettan följer med på större rader.

12. Club Brugge - Dynamo Kiev 1

Statistik
Dynamo Kiev är långt ifrån Shevchenkos och Rebrovs glansdagar och sett över 90 minuter ska ukrainarna vara nöjda över att det blev 1-1 hemma mot Club Brugge för en vecka sedan. Belgarna tog över matchbilden ju längre den led och på Jan Breydel Stadium är Jupiler Leagues överlägsna ledare en svår nöt att knäcka. En liten brasklapp ska slängas in för att värdarna haft problem med Coronaviruset inom truppen, men då den är bred nog för att hävda sig väl här är ettan likväl en spik till runt 50 procent.

13. Dinamo Zagreb - Krasnodar 2

Statistik
Vi stänger kalaset på Stadion Maksimir i Zagreb. Dinamo Zagreb stod för en lysande insats i Ryssland där bland andra Petkovic med sina två strutar såg till så att kroaterna har en 3-2-ledning att gå på inför returen mot Krasnodar. Ryssarna var dock det spelförande laget i den matchen och kan Berg, Claesson och company komma upp i samma nivå här går knappast värdarna så säkert som streckningen antyder. Värdet i österled är definitivt de första tecknen att rita ner även om hela spannet är att föredra på större rader.


Singelstrecket! - Arsenal

Arsenal är inte där de vill vara i Premier League, men mot ett Benfica som är sämre än på länge ska The Gunners kunna avancera utan större problem. Ettan är en spik att luta sig mot.

Kupongrensaren! - Braga

Roma kan slappna av efter 2-0-segern i Portugal och just det faktumet talar emot Giallorossi under torsdagen. 0-0 mot Benevento imponerade inte och här måste den monumentala rensarsidan till höger finnas med. Braga kan definitivt skrälla.


Spelförslag:

432 rader

1. Ajax - Lille x2
2. Arsenal - Benfica 1
3. Man United - Sociedad 1x
4. Milan - Crvena Zvezda 1x
5. Roma - Braga 1x2
6. Leicester - Slavia Prag 1x2
7. Villarreal - Salzburg 1x2
8. PSV - Olympiakos 1
9. Napoli - Granada 1
10. Leverkusen - Young B. 1
11. Rangers - R.Antwerp 2
12. Cl.Brugge - Dyn.Kiev 1
13. Din.Zagreb - Krasnodar x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Ajax - Lille x2
2. Arsenal - Benfica 1
3. Man United - Sociedad 1x
4. Milan - Crvena Zvezda 1(x)
5. Roma - Braga 1x2
6. Leicester - Slavia Prag 1x2
7. Villarreal - Salzburg 1x2
8. PSV - Olympiakos 1
9. Napoli - Granada 1(x2)
10. Leverkusen - Young B. 1(2)
11. Rangers - R.Antwerp (1)2
12. Cl.Brugge - Dyn.Kiev 1
13. Din.Zagreb - Krasnodar (1x)2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td