Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-03-01, 21:30   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 2/3 - TÄVLING + 500K EXTRA!


Massa extra pengar i potten denna härliga tisdagen vilket vi gör att vi även här passar på att köra den klassiska tävlingen som normalt finns på Stryktipset när det är jackpot.

Tävlingen är precis likadan som det varit många gånger tidigare och lyder enligt följande:

För att delta så ska ni kort och gott kommentera detta inlägget med ert tävlingssvar innan spelstopp passerat på Topptipset.

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken match på tisdagens Topptipskupong kommer innehålla flest mål?
Utslagsfråga: Vem gör första målet i din valda match och vid vilken tidpunkt?
(Rätt spelare väger tyngre än rätt tid)

OBS. Nytt upplägg kring priset. Det blir 100kr i pris för var 5:e deltagare som är med i tävlingen, så bjud in vänner och bekanta att delta så kan vi nå tusenlappar i pris.

Här nedan har ni sedan den vanliga analysen som lite måndagsmys!

Stort lycka till!

Mycket är spännande när det kommer till tisdagens Topptips. Kupongen är laddad med 500.000 kronor i extrapengar och det är sannerligen inte varje dag vi får en sådan krydda till vardagen. Premier League, DFB Pokal och The Championship står för underhållningen och nu sätter vi omgående fart mot åtta gröna bockar!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 19:59

1. Manchester City - Wolverhampton 1

Statistik
Kalaset sparkar igång på Etihad där Manchester City stormar mot ligatiteln. Det är heller inte den enda trofén som Pep och gänget har ställt in siktet på. Kvadrupeln (PL, CL, FA-cup och Ligacup) finns inom räckhåll och så som de ljusblå spelar fotboll för tillfället finns inte många hot. Såväl försvar som anfall är bäst i Premier League-klassen och när ett för dagen grått Wolverhampton kommer på besök ska City ses med toppchans till ännu en trea. Wolves har fått med sig alldeles för många poäng sett till vad spelet lovat den senaste tiden och här är det bara för Nuno att välja elva spelare ur en tombola och hoppas på låga förlustsiffror. Banketta.

2. Mönchengladbach - Dortmund 2

Statistik
Marco Rose-derbyt står på agendan när vi vänder blickarna mot Tyskland för kvartsfinal av DFB Pokal. Den nuvarande Mönchengladbach-tränaren är klar för Dortmund nästa säsong och därmed är hans hjärta tudelat under tisdagsaftonen. Värdföreningen får finna sig i att agera underdogs här då formen är allt annat än bra, fyra nederlag på de fem senaste fajterna alla kategorier, men en brasklapp ska samtidigt skjutas in för det höga kunnandet. Ett sådant besitter även Dortmund, men Die Borussen tenderar också att agera väl ojämnt. Gubben (1-2) först, alla tecken sedan.

3. Cardiff - Derby 2

Statistik
Sett ur ett värde-perspektiv kommer här kupongens roligaste match. Cardiff och Mick McCarthy har hittills varit en kärlekshistoria av guds nåde även om den sex matcher långa segersviten bröts i helgen. Formtoppen har inte heller gått svenska folket förbi som här streckar upp i ettan i höjder med den allsmäktige. Lurigt motstånd väntar i form av Derby som är betydligt bättre än vad tabellen visar. Wayne Rooney har lotsat The Rams till 19 inspelade poäng av de senaste 27 möjliga och det är ett facit som bär respekt med sig. Till rådande streck är X2 av yppersta vikt mellan två i grunden jämna lag.

4. Millwall - Preston 1

Statistik
På tal om sviter som bröts i helgen var olyckan även framme för Millwall. Efter att inte ha förlorat i ligaspelet sedan mitten på januari föll Lejonen kort borta mot Barnsley med 1-2. Skämmas ska dock inte värdarna göra då det var en insats med många positiva tendenser. Chans finns att studsa tillbaka när Preston nu står för motståndet, även om inte gästerna ska underskattas. The Lilywhites har blandat och gett för jämna så här långt, men att höjden är hög när de har sin dag står utom tvekan. Utgångsettan garderas gärna hela vägen på större system.

5. Huddersfield - Birmingham 1

Statistik
Viktig match från de nedre regionerna. Både Huddersfield och Birmingham håller till precis ovanför nedflyttningsstrecket och det är två olika stilar av fotboll som drabbar samman på John Smith’s Stadium. Huddersfield har onekligen högre höjd i deras intensiva kortpassningsspel, men till skillnad från Birmingham har inte The Terriers en defensiv att förlita sig på. Gästerna tar sina poäng via ett lågt stående försvar och även om det kan räcka till en pinne i West Yorkshire är det svårt att se det räcka till seger. 1X står sig.

6. Coventry - Middlesbrough 1

Statistik
En klassisk engelsk strid är att vänta på St. Andrew’s mellan Coventry och Middlesbrough. Just på eget gräs har Coventry visat sig otroligt stabila så här långt och att nykomlingarna ska hänga kvar i The Championship ska inte alls ses som otroligt. I den senaste hemmamatchen betvingades Brentford med 2-0 och Mange Hedmans gamla gäng ska ses med god poängchans även när Boro står på andra sidan. Besökarna har bara vunnit fem av 16 fajter på resande fot och när vänstersidan erbjuder smakfullt värde utgår vi därifrån.

7. Nottingham - Luton X

Statistik
Nottingham har sett förbättrade ut sedan nyår men att det ska räcka till playoff är fortfarande alldeles för långsökt. Sherifferna trivs som allra bäst i matcher där motståndet bjuder upp till dans och när då ett defensivt skickligt Luton står på andra sidan vädjar vi problem för värdarna. Hattmakarna är definitivt kapabla att lösa ett resultat på City Ground och när högersidan rensar smaskigt är vi inte sena med att gardera upp. Kryssrisken är överhängande men hela spannet föredras.

8. Reading - Blackburn X

Statistik
Vi stänger kalaset med en drabbning mellan två offensivt lagda aktörer. Reading fick med sig en triumf i helgen mot Rotherham och befinner sig således alltjämt på en playoffplats. Ska den bli verklighet till våren krävs det att Joao och Olise fortsätter att prestera i offensiv riktning. Blackburn får svårt att nå upp dit men hittar Armstrong och company upp i gammal god målform känns det ändå vanskligt att helt utesluta de högoktaniga gästerna. Mycket kan hända på Madejski Stadium och vi helgarderar därför tidigt.


Singelstrecket! - Manchester City

Pep Guardiola kan inte klaga på sitt truppläge och frågan är vem som ska kunna rå på Manchester City när De Bruyne och Agüero är tillbaka i full matchform? Wolverhampton gör det definitivt inte. Bergetta.

Kupongrensaren! - Derby

Tipparna stirrar sig blinda på tabell och form när Derby gästar Cardiff. I grunden är Rooney och gänget minst lika bra som walesarna och när högersidan rensar saftigt är ett lockande drag att lämna ettan utanför.


Spelförslag:

72 rader

1. Man City - Wolves 1
2. M-gladb. - Dortmund 12
3. Cardiff - Derby x2
4. Millwall - Preston 1
5. Huddersf. - Birmingh. 1x
6. Coventry - Mboro 1
7. Nottingham - Luton 1x2
8. Reading - Blackburn 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Wolves 1
2. M-gladb. - Dortmund 1x2
3. Cardiff - Derby (x)2
4. Millwall - Preston 1x2
5. Huddersf. - Birmingh. 1x
6. Coventry - Mboro 1(x)
7. Nottingham - Luton (1)x(2)
8. Reading - Blackburn 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-03-02, 10:28   #2
 
Reg.datum: jun 2020
Inlägg: 30
Sharp$: 767
Standard

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund, Haaland, 16:e min
__________________
"Crap, mittbacken utvisad i minut 2 - äh, vi ändrar inget (3-5-1)!"
TreFemEtt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-03-02, 13:43   #3
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 292
Sharp$: 6494
Standard

Manchester City - Wolves, Sterling, minut 12.
erek är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-03-02, 14:54   #4
 
Reg.datum: dec 2016
Inlägg: 124
Sharp$: 1672
Standard

Huddersfield- Birmingham
Fraizer Campbell, 27:e
thebandit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-03-02, 15:38   #5
 
Reg.datum: feb 2021
Inlägg: 2
Sharp$: 85
Standard

Manchester City - Wolves, Gundogan 23:e min.
MrBeardo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-03-02, 16:06   #6
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 125
Sharp$: 4340
Standard

Reading - Blackburn
Joao '17
_Edge_ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-03-02, 18:11   #7
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 456
Sharp$: 17399
Standard

Nottingham - Luton, Knoeckart 17:e
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-03-02, 18:54   #8
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 125
Sharp$: 3742
Standard

Millwall - Preston
Jed Wallace 14'
boomboom är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-03-03, 10:10   #9
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Ungefär lika många deltagare en tisdag på Topptipset som det brukar kunna vara på lördagarnas Stryktips vilket är roligt att se.

Det blev 7 st tävlingsbidrag denna gången och i vanlig ordning så avrundar vi priset uppåt till 200kr.

Flest mål på kupongen blev det mellan Manchester City - Wolves som slutade 4-1. Det var svårt att pricka rätt första målskytt eftersom det var ett självmål, därför blir närmast rätt tid avgörande.

Citat:
Ursprungligen postat av erek Visa inlägg
Manchester City - Wolves, Sterling, minut 12.
Citat:
Ursprungligen postat av MrBeardo Visa inlägg
Manchester City - Wolves, Gundogan 23:e min.
Första målet kom i matchminut 15 vilket innebär att vinnaren av tävlingen är erek!

Stort grattis, du har PM kring prisutbetalningen!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-03-03, 14:59   #10
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 292
Sharp$: 6494
Standard

Tack, Lazlo! Det är roligt att det inte bara är trav här...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
erek är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td