Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-03-17, 22:40   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 18/3 - 250K EXTRA!


Europa League står för hela underhållningen på torsdagens Topptips. Kupongen är laddad med 250.000 kronor extra i potten, en krydda vi definitivt inte tackar nej till. Fullt förtroende ges till ett engelskt gäng och därefter sätter vi stort hopp till att övriga engelska aktörer får problem i sina respektive fajter. Häng med i analysen!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:54

1. Milan - Manchester United 2

Statistik
Vi inleder torsdagen med storklubbsmötet mellan Milan och Manchester United. Milan fick med andan i halsgropen med sig 1-1 från Old Trafford efter att Simon Kjaer skallat in kvitteringen på tilläggstid. På det stora hela var Rossoneris insats godkänd, men i ärlighetens namn var det en match Manchester United borde ha vunnit. Engelsmännen brände ett par gyllene lägen och med en rad bärande spelare tillbaka i truppen ska Ole Gunnar och company hållas högst på San Siro. Ett skadedrabbat Milan åker ur.

2. Dinamo Zagreb - Tottenham 1

Statistik
Tottenham föll klart rättvist i helgens North London Derby och dessutom kantades nederlaget av Sons skada. Anfallsesset kommer att missa åtminstone den här kampen och då Spurs ställs mot Aston Villa redan på söndag lär Mourinho matcha sina friska stjärnor försiktigt i Kroatien. Tvåan blir därmed ganska ointressant mot ett Dinamo Zagreb som är en urkraft på Maksimirstadion. 0-2 blir tufft att vända på för kroaterna, men här har värdarna lyckats ta poäng mot flera storklubbar de senaste åren. Det är långt ifrån omöjligt att de lyckas med det även mot Tottenham. 1X liras med goda förhoppningar.

3. Arsenal - Olympiakos X

Statistik
Arsenal har en fin period i ryggen och den kröntes med seger i helgens North London Derby. 2-1 mot Tottenham var siffror i underkant men ett litet orosmoln uppenbarades trots det på den rödvita himlen då Bukayo Saka tvingades ut i halvlek med en befarad skada. Supertalangen lär därför inte komma till spel här och då ettan ser ut att valsa upp över 75 procent är det verkligen läge att dra öronen åt sig. Olympiakos hade trots allt en del att säga till om i det första mötet och på Emirates har grekerna firat stora triumfer förr. Här slogs Arsenal ut i föregående upplaga av Europa League och när högersidan rensar magiskt bör heltäckningsmattan rullas ut så tidigt som möjligt.

4. Shakhtar Donetsk - Roma 1

Statistik
Roma stod för en positiv insats när de betvingade Shakhtar med 3-0 för en vecka sedan och extra skön var segern för Paulo Fonseca som tidigare basat över ukrainarna. Huvudbry har dock portugisen inför returen då lirare som Mkhitaryan, Smalling och Veretout saknas samtidigt som Napoli väntar redan till helgen. Visst hopp tänds således för Shakhtar som definitivt har kapacitet för att vinna den här fajten. Om det räcker till avancemang eller inte återstår att se, men ettan inleder. Tvåan följer därefter.

5. Molde - Granada 1

Statistik
Med tanke på att Molde inte är i säsong stod norrmännen för en spelmässigt fin insats mot Granada. Vid underläge 0-1 drabbades dock Ole Gunnar Solskjaers gamla lag av en utvisning på Ellingsen och när Soldado sedan spädde på spanjorernas ledning stod det klart att ett mirakel krävs i returen. Molde visade mot Hoffenheim att de kan hävda sig på den här nivån, men känslan är att motståndet är svårare nu. 1X är ett tänkbart val med tanke på att andalusierna inte behöver vinna, men finns deg över välkomnas även tvåan på större rader.

6. Rangers - Slavia Prag X

Statistik
Helt öppet är returmötet mellan Rangers och Slavia Prag efter att kombattanterna spelat 1-1 i Tjeckien. Steven Gerrards mannar är förvisso vidare vid ett målsnålt kryss, men säkra går inte skottarna. Slavia dominerade den första akten med eftertryck och då Rangers fortfarande ser ut att sakna bland andra kaptenen Tavernier är den hårt betrodda ettan i farozonen. Mycket talar för att en sluggerfest är att vänta på Ibrox och för den som inte sympatiserar med något lag på kupongen rekommenderas tv-tiden här. Plocka med hela spannet redan från start.

7. Young Boys - Ajax 1

Statistik
Efter att ha slagit ut Bayer Leverkusen i föregående runda åkte Young Boys med stora förhoppningar till Amsterdam för att tas med Ajax. Schweizarna hade dock inte en suck i det första mötet och får här ruskigt svårt att vända 0-3-underläget. Full gas kommer att krävas från start och om Erik ten Hag väljer att rotera sitt manskap finns visst hopp för värdföreningen. Den lågt streckade ettan är således intressant, men då rejäla ytor kommer att uppstå för gästerna att kontra på bör tvåan sällskapa omgående.

8. Villarreal - Dynamo Kiev X

Statistik
Kupongen avrundas i Valencia där Villarreal ska spela av 90 minuter mot Dynamo Kiev för att ta sig vidare. Den gula ubåten segrade med 2-0 i det första mötet och då Unai Emery tydligt uttalat att Europa League kommer att prioriteras ska det givetvis mycket till för att Dynamo ska vända på underläget. Streckningen blir dock väldigt vänstervriden och då mycket lutar åt att vi får se en avvaktande matchbild är krysset inte alls en dum utgång. Därefter garderas det efter plånbok, helst hela vägen.


Singelstrecket! - Manchester United

Med ett ljusare truppläge än på länge åker Manchester United med goda förhoppningar till Milano. Skärper gästerna effektiviteten från föregående möte vinner de över Milan.

Kupongrensaren! - Olympiakos

Tufft utgångsläge väntar Olympiakos som dock inte ska räknas bort på Emirates. Arsenal har en förmåga att förstöra för sig själva och när högersidan rensar brutalt bör den finnas med redan på minsta system.

Spelförslag:

72 rader

1. Milan - Man United 2
2. Din.Zagreb - Tottenham 1x
3. Arsenal - Olympiakos 1x2
4. Shakhtar - Roma 1
5. Molde - Granada 1x
6. Rangers - Slavia Prag 1x2
7. Young Boys - Ajax 12
8. Villarreal - Dynamo Kiev x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Milan - Man United 2
2. Din.Zagreb - Tottenham 1(x)
3. Arsenal - Olympiakos 1x2
4. Shakhtar - Roma 1(2)
5. Molde - Granada 1x2
6. Rangers - Slavia Prag 1x2
7. Young Boys - Ajax 12
8. Villarreal - Dynamo Kiev (1)x(2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td