Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-03-21, 22:18   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 188
Sharp$: 24421

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 22/3


Med ett stundande landslagsuppehåll runt hörnet är det lite mer okända jaktmarker som gäller på måndagens Topptips. Det brukar innebära att tipparna stirrar sig blinda på tabellen, något vi tackar för då det i sin tur innebär att det blir gott om spelvärde på sina håll. Forna storheter som Real Zaragoza, 1860 München och Carlisle ska synas i sömmarna och nu sätter vi igång detta tvådagarskalas!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Albacete - Cartagena X

Statistik
Vi sparkar igång kalaset med ett ångestmöte från Segunda División i Spanien. Både Albacete och Cartagena befinner sig under giljotinen inför måndagens drabbning, men då det är sagolikt jämnt i botten finns hoppet om överlevnad kvar för båda aktörerna. Albacete har uppenbara problem offensivt (endast 18 gjorda mål), men i den egna borgen har värdarna åtminstone roffat åt sig poäng i över hälften av försöken. Cartagena tar också lejonparten av sina poäng på eget gräs, men med tanke på Albas oförmåga ska gästerna inte räknas bort helt i sydöstra Spanien. Alla tecken rekommenderas även om överhängande kryssrisk finns.

2. Real Zaragoza - Mirandés X

Statistik
Real Zaragoza nämndes i ingressen och nu är det dags att vända blickarna mot La Romareda. Det fanns en tid när bröderna Milito härjade i värdarnas färger, men den klassen finns inte i dagens trupp. En poäng skiljer Los Blanquillos från nedflyttning och det säger det mesta om hur säsongen sett ut i stort. Med det sagt är Zaragoza för bra för att trilla ur och även om Mirandés befinner sig högre upp i tabellen får de svårt att åka hem med tre poäng från Aragonien. Gästerna torskade sin senaste resa mot beskedliga Alcorcon med 0-4 och får nöja sig med max en pinne här. Krysset först, ettan sedan.

3. Fortuna Düsseldorf - Bochum 1

Statistik
Vi lämnar den spanska andraligans bottenträsk och vänder istället blickarna mot toppstriden i det tyska ditot. Fortuna Düsseldorf trillade ur Bundesliga i fjol och det är ingen hemlighet att den gamla MFF-tränaren Uwe Rösler och hans mannar siktar på att ta sig upp dit igen. Raden 8-3-1 hemma på Merkur Spiel-Arena är en klassdoftande sådan och det krävs att hög nivå hålls även denna måndag. På andra sidan står nämligen Bochum, ett gäng som gav Fortunen på näsan med hela 0-5 i höstens vändande möte. Annan matchbild är definitivt att vänta nu och då många mål ligger i luften spelas gubben (1-2) med viss förkärlek till ettan.

4. 1860 München - Dynamo Dresden 1

Statistik
Temat tysk toppstrid fortsätter ner i tredjedivisionen där 1860 München och Dynamo Dresden ska gå i klinch. De sistnämnda går in i veckan som serieledare, men endast en poäng bakom skuggar den gamla svenskkolonin Hansa Rostock och Ingolstadt. Ytterligare en placering nedanför befinner sig 1860 och värdarna hoppas hinna ikapp åtminstone tredjeplatsen som innebär kval till Zweite. Att brottas med Dynamo blir ingen enkel uppgift, men på eget gräs är Lejonen normalt en urkraft. 36-årige Sascha Mölders har visat fin målform under hela säsongen och han kan mycket väl bli tungan på vågen här. Förlorar gör inte 1860 München. 1X.

5. Cambuur - FC Eindhoven 1

Statistik
Kupongens överlägset största favorit hittas i holländska Eerste Divisie där tabellettan Cambuur tar emot bottenlaget FC Eindhoven. De gulblå värdarna har definitivt förtjänat sin serieledning och i Robert Mühren (26 gjorda mål) finns en av andraligans absolut bästa spelare. Med det sagt var 0-0 senast mot Go Ahead Eagles inget att hänga i granen och när ettan ser ut att valsa upp över 85 procent väljer vi att dra i handbromsen. FC Eindhoven visade mot De Graafschap (0-1) att de trots allt inte är några duvungar och med fina spikalternativ på annat håll är det lockande att gardera den hårt betrodda ettan på större system. Gärna hela vägen.

6. Mansfield - Forest Green 1

Statistik
Måndagen lämnas därhän och tisdagen inleds såväl som avslutas med fotboll från League Two i England. Forest Green Rovers är en av hela Englands mest omskrivna klubbar just nu och satsningen mot strålkastarljusen i högre divisioner har än så länge inneburit toppstrid i fjärdedivisionen. Här blir dock tipparna förblindande av tabellen när de ekologiska gästerna ska ta sig an Mansfield. One Call Stadium är ingen arena att bara hämta hem tre poäng ifrån, något ligaledarna Cheltenham fick erfara när de torskade med 1-3 här i början av mars. Insatsen skvallrar högt om Manfields kapacitet och här inleder vi med 1X där värdet onekligen finns. Tvåan välkomnas först på större system.

7. Carlisle - Leyton Orient X

Statistik
Ovisst och förmodat öppet möte från Brunton Park där svenska folket väljer att ge Carlisle stort förtroende. Raden 10-2-4 på eget gräs ger viss förståelse för favoritskapet, men helt att lita på är inte The Cumbrians. 1-3 i brakan mot Stevenage i helgen var ingen vacker syn och mot ett högkapabelt Leyton Orient anas ugglor i mossen. Gästerna, med målfarlige Danny Johnson i spetsen, imponerade i sin tur när de slog Newport på bortagräs senast och när värdet blir påtagligt i österled är vi inte sena med att göra plats för detsamma. Alla tecken!

8. Barrow - Grimsby 1

Statistik
Äventyret går i mål på Holker Street i Cumbria. Här håller Barrow till och värdarnas nyligen funna toppform har givit eko i League Two. Fyra raka segrar innebär säker mark med besked och det är framför allt defensiven som varit signumet för The Bluebirds. Tom Davies är en ledargestalt i de bakre leden och då mittbacken hittade nätet senast mot Crawley (3-2) lär han vara sugen på nya poäng och strutar mot ett tamt Grimsby. Gästerna är klar tabelljumbo med endast sex segrar hittills och även om överlevnadshoppet inte lämnat The Mariners ännu får de det tufft mot ett formtoppat Barrow. Ettan klarar sig bra på egna ben.


Singelstrecket! - Barrow

Barrow har verkligen hittat formen mot slutet och efter att Tom Davies kommit tillbaka i mittlåset har försvaret sett oerhört stabilt ut. Fyra raka vinster är starka papper från värdarna och ett trögt Grimsby som har svårt att vinna matcher kammar noll på Holker Street.

Kupongrensaren! - Leyton Orient

Carlisle föll tungt mot Stevenage i lördags och playoff-platsen är därför långt ifrån säker. Här blir The Cumbrians dessutom övervärderade mot ett i grunden jämbördigt Leyton Orient. Gästerna ska ses med betydligt större chans än vad strecken gör gällande.


Spelförslag:

72 rader

1. Albacete - Cartagena 1x2
2. Zaragoza - Mirandés x
3. F.Düsseldorf - Bochum 12
4. 1860 München - Dresden 1x
5. Cambuur - FC Eindhoven 1
6. Mansfield - Forest Green 1x
7. Carlisle - Leyton Orient 1x2
8. Barrow - Grimsby 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Albacete - Cartagena (1)x(2)
2. Zaragoza - Mirandés 1x
3. F.Düsseldorf - Bochum 1(2)
4. 1860 München - Dresden 1(x)
5. Cambuur - FC Eindhoven 1x2
6. Mansfield - Forest Green 1x2
7. Carlisle - Leyton Orient 1x2
8. Barrow - Grimsby 1Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td