Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-03-26, 19:41   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Stryktipset 27/3


Landslagen vilar inte på hanen när vi ska sätta tänderna i lördagens Stryktips. Kupongen sträcker sig över två dagar och inledningsvis ska vi bland annat titta till Portugal och Belgien i VM-kvalet. Därefter tar fyra fajter från gruppspelet i U21-EM över innan vi, via en god natts sömn, ska kika på Sveriges andra match borta mot Kosovo. Det och mycket annat finner ni i analysen nedan. Mot 13 rätt!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Norge - Turkiet 2

Statistik
Det var en ruskigt spelsugen Burak Yilmaz som drog på sig den turkiska landslagströjan i onsdags. Anfallaren har nyligen kommit tillbaka från en skada, men det märktes inte på plan. Yilmaz bombade in ett hattrick mot Holland och gav således Turkiet en smakstart i VM-kvalet. Just en smakstart fick också Ståle Solbakken som nybliven norsk förbundskapten, men då motståndet hette Gibraltar ska det inte vägas in ett dugg här. Turkiet blir definitivt en svårare uppgift för baggarna som blir något övervärderade. Då lockar alla tecken redan från start och vi håller en extra tumme för den lågt streckade tvåan.

2. Serbien - Portugal 2

Statistik
Trots en kavalkad av målchanser och kraftigt spelövertag lyckades Portugal bara få in en boll på Azerbajdzjan. I ärlighetens namn var det inte ens portugiserna själva som gjorde målet då det var Medvedev som satte bollen i egen bur. Tendenserna att ha svårt med att avgöra matcher har omgärdat Ronaldo och company förr och även om gästerna i grunden är ett bättre lag än Serbien anar vi problem under lördagen. Serberna tog en förlösande trepoängare mot Irland (3-2) efter att ha legat under med 0-1 och extra viktigt var det att Mitrovic gjorde två mål då hans missade straff kostade en EM-biljett i föregående samling. Värdarna har ett stort spel i sig och i Belgrad går ingen opponent säker. Tvåan streckas först, men gardera gärna.

3. Tjeckien - Belgien X

Statistik
Tjeckien har länge haft något stort på gång och det ska bli riktigt spännande att följa detta landslag under sommarens EM. VM-kvalet inleddes med en kölhalning av Estland (6-2) där bland andra Tomas Soucek spädde på sin redan succéfyllda säsong med ett hattrick. Det är en spelare som Belgien verkligen måste hålla ett extra öga på. Roberto Martínez mannar hamnade i tidigt underläge mot Wales, men lyckades därefter vända till 3-1. Den högt stående backlinjen blev dock blottad gång efter annan och bjuder gästerna på samma ytor här får de en tuff afton. Det doftar skräll i Prag och heltäckningsmattan bör vara tidig.

4. Irland - Luxemburg X

Statistik
Skräll doftar det även i Dublin där Irland tar emot Luxemburg. Värdnationen stod för en okej insats borta mot Serbien, men då den till slut renderade i förlust (2-3) har The Boys in Green redan uppförsbacke i gruppen. Luxemburg är en motståndare som Irland normalt ska slå, men när Stephen Kellys mannar förväntas föra matchbilden levererar de sällan. Luxemburg har spottat upp sig på senare år och har bland annat spets i lirare som bröderna Thill. Större under har skett än att irländarna skulle stå för en sval insats utan sin hemmapublik och när ettan nosar runt 70 procent är vi snabba med att få med övriga tecken.

5. Tyskland U21 - Nederländerna U21 2

Statistik
Nederländerna fick en mardrömsstart på U21-EM då de bara spelade 1-1 mot Rumänien. Nu gäller det att snabbt skaka av sig den insatsen då gruppens på förhand svåraste motståndare väntar under lördagen. Tyskland tog en planenlig trepoängare mot Ungern och kan således känna sig något mer avslappnade här. Nämnas bör dock att Nederländernas trupp håller högre nivå i grunden och när tvåan ser ut att erbjuda fint värde börjar vi där. Ettan åker med på större rader i ett förmodat målrikt möte.

6. Spanien U21 - Italien U21 1

Statistik
Mardröm var temat och Italiens U21-landslag har nog inte sovit gott nätterna fram till lördagen. 1-1 mot Tjeckien var inte bra och då dessutom Tonali och Marchizza drog på sig dumma utvisningar är det ett sargat Gli Azzurini som tar sig an Spanien. La Rojita hade inga problem med att städa av ett blekt Slovenien med 3-0 och fortsätter spanjorerna på den vägen blir de inte lätta att tas med. Förbundskaptenen de la Fuente valde att vila flera nyckelspelare i premiären och här är frågan om Italien räcker till? 1X torde räcka.

7. Slovenien U21 - Tjeckien U21 2

Statistik
Två länder som stod för imponerande premiärer avrundar U21-äventyret. Tjeckien är först ut och deras insats mot Italien lovade gott inför turneringens fortsättning. 1-1 var ett resultat med mersmak som också gav en rejäl boost inför fajten med Slovenien. Milenko Acimovic kunde bara stå och titta på medan hans adepter blev utspelade av Spanien och om slovenerna ska ha chans på avancemang kommer de att behöva gå för segern här. Det kommer ett kontringsstarkt Tjeckien utnyttja. Tvåan är en fin spik.

8. Ungern U21 - Rumänien U21 2

Statistik
Liknande förutsättningar som i föregående kamp råder mellan Ungern och Rumänien. Gulaschvurmarna hade inte en suck mot Tyskland och här krävs det att ungrarna blottar sig om det ska bli vidare spel i turneringen. Den bleka offensiven som The Magyars besitter ger vi inte mycket för. Rumänien imponerade stort mot Nederländerna och det hade inte varit orättvist om semifinalisterna från 2019 hade vunnit den dusten. Rumänerna är ett välorganiserat gäng som inte ger bort något gratis och det kommer Ungern att bli varse om. Tvåan ser ut att bli en av kupongens trevligaste spikar.

9. Kosovo - Sverige 2

Statistik
Det fanns mycket att vara missnöjd med ur svenska ögon efter den halvdana insatsen mot Georgien. Tre poäng var med det sagt det viktigaste och positivt för Janne och company är att det bara kan bli bättre mot Kosovo. Zlatan Ibrahimovic visade prov på sin fina teknik när han hittade fram till Viktor Claessons segermål och just den duon lär spela en viktig roll även denna söndag. Kosovo ska definitivt inte underskattas då truppen bland annat innehåller namn som Zeneli, Rashica och Muriqi, men det är heller inget snack om att det här är Sveriges fajt att förlora. Tvåan garderas främst med hänsyn till värdet.

10. Bulgarien - Italien 2

Statistik
Italien stod för en klassisk italiensk seger när de betvingade Nordirland med 2-0. Båda målen föll redan i den första halvleken och sedan kunde Gli Azzurri på säkert manér spela av återstoden av kampen. Mancinis manskap blir definitivt en outsider till sommarens EM och borta mot Bulgarien råder det inget tu tal om att italienarna ska gälla som klara favoriter. Värdarna förlorade i sin tur klart med 1-3 mot Schweiz och då motståndet jackas upp en nivå är ett nytt nederlag att vänta. Italien vinner komfortabelt.

11. Ukraina - Finland 1

Statistik
Ukraina stod för en av premiäromgångens mest uppseendeväckande insatser när de luggade självaste Frankrike på poäng i Paris. Försvaret imponerade stort då fransmännen hade problem med att komma till klara lägen och framåt hotade bland andra Zinchenko och Yaremchuk flera gånger om. Således var det en mer än belåten Shevchenko som mötte pressen efteråt, men här väntar en annan typ av matchbild för hans manskap. Finland klarade 2-2 mot Bosnien trots att de var utan ett par viktiga spelare och sättet som bastubadarna sluter samman på är otroligt imponerande. Ukraina blir en tuffare opponent, men med en stekhet Pukki på topp vill vi inte räkna ut gästerna. Alla tecken på större system.

12. Israel - Skottland 1

Statistik
Israel stod länge upp bra mot Danmark, men efter 90 minuter visade ändå resultattavlan 0-2 i brakan. Inget att skämmas över då Danmark är ett klart bättre lag i grunden, kan bara Zahavi och company ställa in siktet lite bättre under söndagen kommer Skottland att få problem. The Tartan Army visade uppenbara svagheter mot Österrike och ska vara nöjda över poängen (2-2) de fick med sig från den kampen. Det ihåliga försvaret riskerar att blottas i Tel-Aviv och därför räcker 1X på större system.

13. Albanien - England 2

Statistik
England körde över San Marino med 5-0 och att göra någon större analys av den kampen är som att tända ett ljus för att se det brinna upp. Gareth Southgates mannar kan med det sagt bättre än så och här behöver trots allt The Three Lions rycka upp sig då Albanien är ett bra mycket bättre fotbollslag än San Marino. Det visade värdarna emellertid inte mot Andorra, endast 1-0 är usla siffror, men här kommer albanerna att få motivationen gratis. Att ställas mot ett lag som England inträffar inte varje år och då tvåan streckas skyhögt är ett kryss inget dumt komplement om finanserna tillåter.


Singelstrecket! - Italien

Italien hade inga problem med Nordirland och mot ett betydligt svagare Bulgarien är en ny komfortabel viktoria att vänta. Tvåan är lika klar som streck och odds antyder.

Kupongrensaren! - Luxemburg

Irland har varit på dekis ett bra tag och det skulle inte förvåna om värdarna även missar VM i Qatar. Att föra en matchbild är inte irländarnas melodi och när då ettan streckas upp orimligt högt garderar vi hela vägen och jobbar in poäng åt Luxemburg!


Spelförslag:

432 rader

1. Norge - Turkiet 1x2
2. Serbien - Portugal 2
3. Tjeckien - Belgien 1x2
4. Irland - Luxemburg 1x2
5. Tysk. U21 - Nederl. U21 2
6. Spanien U21 - Italien U21 1x
7. Sloven. U21 - Tjeckien U21 2
8. Ungern U21 - Rumän. U21 2
9. Kosovo - Sverige x2
10. Bulgarien - Italien 2
11. Ukraina - Finland 1x
12. Israel - Skottland 1
13. Albanien - England x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Norge - Turkiet (1x)2
2. Serbien - Portugal 1x2
3. Tjeckien - Belgien 1x2
4. Irland - Luxemburg (1)x(2)
5. Tysk. U21 - Nederl. U21 (1)2
6. Spanien U21 - Italien U21 1(x)
7. Sloven. U21 - Tjeckien U21 2
8. Ungern U21 - Rumän. U21 2
9. Kosovo - Sverige x2
10. Bulgarien - Italien 2
11. Ukraina - Finland 1x2
12. Israel - Skottland 1x
13. Albanien - England (x)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td