Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-03-28, 21:45   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 158
Sharp$: 24347

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 29/3


Det är en rejäl påse gott och blandat som står för dörren denna måndag. Topptipset inleder med möten från Spaniens, Hollands och Portugals andraligor innan vi ska syna Cyperns batalj med Slovenien i VM-kvalet. Därefter tar U21-EM vid med två ruskigt spännande duster. Nu kör vi hela vägen in i kaklet!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:44

1. Fuenlabrada - Mallorca 1

Statistik
Kalaset inleds i Segunda División där vi inte tror att Mallorca får en munter start på veckan. Serieledarna har bara plockat en poäng av de senaste sex möjliga och med normalt givna duon Ndiaye och Valjent ur spel är det en trend vi ser fortsätta. Fuenlabrada slog öborna i det vändande mötet och såg dessutom till så att Mallorca fick respass ur Copa del Rey. Det avspeglas inte på strecken och då är vi löjligt snabba med att inleda i västerled. Avslag på tvåan.

2. Dordrecht - Telstar 2

Statistik
Vi lämnar Spanien direkt och gör istället nedslag i holländska Eerste Divisie. De åtta lagen i topp som gör upp om direktplatser och playoff börjar bli allt mer cementerade och ska Telstar hinna ikapp behöver de vinna mot Dordrecht. Det ger vi gästerna god möjlighet att göra. Värdföreningen tillhör andraligans absolut sämsta, något som inte minst återspeglas i hela 20 förluster av 29 möjliga. 1-5 i brakan mot Go Ahead Eagles var ingen munter uppladdning inför denna kamp och tvåan är därmed ett sunt singelstreck.

3. Den Bosch - Go Ahead Eagles X

Statistik
Go Ahead Eagles har tidigare nämnts och 5-1-överkörningen av Dordrecht var lika klar som resultatet antyder. Den viktorian ska dock inte vägas in för tungt borta mot Den Bosch. Värdarna tillhör, likt Dordrecht, också det absoluta bottenskiktet, men väldigt snart tror vi att de har lämnat detsamma. Insatserna har sett allt bättre ut mot slutet och då Go Ahead Eagles inte är som bäst på resande fot anar vi ugglor i mossen. Den Bosch ska kunna stå upp bättre än vad tipparna anser. In med alla tecken.

4. Leixoes - FC Vizela X

Statistik
Nykomlingarna FC Vizelas relation till den portugisiska andraligan har så här långt varit som en enda lång smekmånad. Att som färsking i serien fortfarande ha chans på uppflyttning tyder på enorm styrka, men denna måndag vill vi utfärda ett varningens finger för Leixoes. Värdarna är ruskigt svåra att tas med i egen borg där de sällan ger bort en millimeter i onödan. Gissningsvis är det här en kamp där svenska folket riskerar att stirra sig blinda på tabellen, men i grunden skiljer det inte särskilt mycket mellan kombattanterna. Helst alla tecken även om viss kryssrisk finns.

5. Chaves - Penafiel 1

Statistik
Över halvan-möte där både Chaves och Penafiel hoppas haka på playoff-lagen. Troligtvis lär inget av herrskapen lyckas i slutändan och mycket tyder på att vi får se en ganska destruktiv historia under måndagen. Chaves har inte alls lyckats lika bra hemma- som bortavid och då Penafiel inte har spelet på bortaplan som sin styrka är det minst sagt svårt att skilja de båda aktörerna åt på förhand. 1X är ett möjligt lås, men den som har råd målar hela vägen.

6. Cypern - Slovenien 2

Statistik
Många av nationerna som höll lägre nivå förr har höjt sig flera snäpp de senaste åren. Cypern är ett av de lagen och det har märkts i inledningen på VM-kvalet. 0-0 mot Slovakien och 0-1 mot Kroatien är mer än godkända resultat, men samtidigt vittnar det också om att cyprioterna har offensiva problem. Enkelt blir det inte heller att göra mål på Jan Oblak. Förstaslipsen är det stora affischnamnet i det slovenska landslaget tillsammans med Ilicic. Den duon är livsviktig för gästerna och det skulle inte förvåna om Jan håller tätt samtidigt som Josip smäller in en balja med sin fruktade vänsterfot. X2 är ett lås.

7. Nederländerna U21 - Ungern U21 1

Statistik
1-1 mot Tyskland var kanske inte vad Nederländerna hade hoppats på efter samma resultat mot Rumänien, men poängen betydde att Jong Oranje fortfarande kan nå slutspelet om två månader. Truppmässigt skiljer det mil mellan holländarna och Ungern, men “gästerna” har åtminstone hedern att spela för. I egenskap av värdnation fick Ungern deltaga i mästerskapet, något de inte hade gjort om de tvingats kvala. Ettan är ytterst trolig, men då den streckas därefter är det inte fel att stoppa in ett rensande kryss i leken.

8. Tyskland U21 - Rumänien U21 X

Statistik
Gruppfinal mellan två fyra-poängare som båda siktar på att hålla undan från Nederländerna. Tyskland låg länge under mot Jong Oranje, men med drygt fem minuter kvar av ordinarie tid ordnade Nmecha 1-1. Således är det helt öppet i gruppen inför den avslutande omgången. Det syns däremot inte på strecken. Rumänien är långt ifrån oävna och Adrian Mutus välsmorda lagbygge kan mycket väl upprepa semifinal-succén från 2019. De gulklädda stod upp väl mot Nederländerna och kommer att göra det även här. Kupongens mest givna helgardering.


Singelstrecket! - Telstar

Telstar har fortfarande förhoppningar om att nå Eredivisie och måndagens uppgift är en lämplig sådan. Dordrecht rosar sällan marknaden och när vi summerar i vår skulle det inte förvåna om värdarna gör bokslut som Eerste Divisies sämsta lag.

Kupongrensaren! - Rumänien U21

Rumänien är på god väg att upprepa succén från 2019 och här får Tyskland se upp. Rumänernas organisation blir svår att bryta igenom för tyskarna och den magiska högersidan måste finnas på alla seriösa kuponger.


Spelförslag:

72 rader

1. Fuenlabrada - Mallorca 1
2. Dordrecht - Telstar 2
3. Den Bosch - Go Ahead 1x2
4. Leixoes - FC Vizela x2
5. Chaves - Penafiel 1x
6. Cypern - Slovenien x2
7. Nederl. U21 - Ungern U21 1
8. Tyskl. U21 - Rumän. U21 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Fuenlabrada - Mallorca 1(x)
2. Dordrecht - Telstar 2
3. Den Bosch - Go Ahead 1x2
4. Leixoes - FC Vizela (1)x(2)
5. Chaves - Penafiel 1x2
6. Cypern - Slovenien (x)2
7. Nederl. U21 - Ungern U21 1x
8. Tyskl. U21 - Rumän. U21 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td