Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-03-31, 23:36   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 1/4 - 250K EXTRA!


Urmoderns påse gott och blandat står för dörren denna Skärtorsdag. Svenska Cupen, damernas Champions League, Segunda División samt League One- och Two från Skottland är tävlingarna att bemästra och när 250.000 extrakronor ligger i potten gäller det att göra jobbet. Nämnas bör dock att lottning fäller avgörandet i League Two. Häng med i analysen!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18.59

1. Hammarby - Trelleborg X

Statistik
Torsdagen inleds med Svenska Cupens kvartsfinal mellan Hammarby och Trelleborg som sköts upp för ett par veckor sedan då Bajen haft en drös fall av Corona i truppen, något skåningarna inte ansåg lämpligt. De grönvita stockholmarna har nu hunnit få ihop truppen, men dess fysiska status lär vara långt ifrån optimal. Trellehulla har samtidigt förstärkt truppen under övergångsfönstret och med lirare som Blomberg, Hallberg, Safiu och Kozica kommer det inte att bli en promenad i parken mot pågarna från Palmstaden. Plocka med alla tecken och jobba in den skånska skrällen!

2. Rosengård - Bayern München 2

Statistik
Rosengård stod för en spelmässigt godkänd insats i det första mötet mot Bayern München, men då skåningarna trots det tvingades notera 0-3 i ryggen är returen mer eller mindre en avslagen sådan. Anna Anvegård brottas fortfarande med skadebekymmer och utan henne är offensiven markant sargad. Bayern München visade upp en ruskig effektivitet i det vändande mötet och får tyskorna gott om ytor att ställa om på i Malmö kan det här rinna iväg. Krysset åker dock med då gästerna inte behöver vinna matchen.

3. Mallorca - Leganés X

Statistik
Mallorca har fallerat mot slutet och då tränaren García varit ute och gnällt på spelschemat kan vi ta för givet att allt inte står rätt till hos öborna. Ett gäng normalt givna lirare saknas på grund av landslagsuppdrag och torsdagens uppgift spås bli en marig sådan. Leganés håller i grunden samma nivå som Samuel Eto’os gamla lag och gästerna har presterat fin fotboll på resande tass den senaste tiden. Fyra inspelade poäng av sex möjliga vittnar om den saken och även om viss kryssrisk finns lockar högersidan allra mest inledningsvis. Ettan tar plats först i ett senare skede.

4. Las Palmas - Lugo 1

Statistik
Med rådande världsläge kan vi enkom drömma oss bort till semesterorter. Las Palmas är onekligen en sådan och under torsdagen gästas Kanariefåglarna av Lugo. På förhand är det en drabbning där de normalt hemmastarka värdarna ska kunna få med sig en seger, men vi anser att ettan trots allt är en bräcklig sådan. Lugo har inte sitt på det torra vad gäller förnyad biljett i Segunda División och då högersidan ser ut att erbjuda litet, men småfint, värde är garderingar varmt välkomna på större rader. Gärna hela vägen.

5. Real Zaragoza - Cartagena 1

Statistik
Anrika Real Zaragoza är en förening som hör hemma i La Liga, men verkligheten tyder på annat. Kontraktet är ännu inte säkrat i andraligan men i slutändan ska ändå värdarna inte ha några större problem med att ordna biljetten. På La Romareda har alla opponenter problem och Cartagena får verkligen en svår uppgift framför sig. Gästerna harvar under nedflyttningsstrecket och det är inte här som deras kontrakt ska ordnas. 1X är ett lås tryggt som något i Aragonien.

6. East Fife - Clyde 1

Statistik
Kupongens trevligaste spik hittas i vårt tycke på Bayview Stadium. Det är skotska League One det handlar om och East Fife har verkligen visat att de är starka i egen borg så här långt. Raden 4-2-0 vittnar om den saken och kan värdarna upprätthålla den formen ska de kunna vara med i toppen och kriga hela säsongen. Clyde håller inte samma nivå i grunden och nämnas bör också att gästerna torskade mot East Fife (1-3) för drygt två veckor sedan, då på eget gräs. Ett nytt nederlag ligger i luften här och vi går all in på ettan.

7. Dumbarton - Airdrie X

Statistik
Dumbarton var ett mittenlag i fjol och mycket tyder på att The Sons of the Rock kommer att tillhöra mittenskiktet även den här säsongen. En seger på de fem senaste tävlingsmatcherna är inga siffror att skriva hem om, men i den senaste fajten togs en stark poäng borta mot serieledarna Falkirk. Airdrieonians vet således vad som väntar i West Dunbartonshire. Gästerna ska anses som det något bättre laget i grunden, men med formen nere i källaren är Airdrie inte att lita på. Samtliga tecken rekommenderas så tidigt som möjligt.

8. Cowdenbeath - Albion 1

Statistik
League Two-fajten mellan Cowdenbeath och Albion kommer att lottas då matchen är framskjuten till lördag. Som brukligt när lotten ska avgöra utfallet gäller det att hålla koll på var värdet landar. Fördelningen lyder 8-4-4 vilket procentuellt översätts i 50-25-25. Håller sig ettan under 50 procent är det en potentiell spik, annars är garderingar att föredra.


Singelstrecket! - East Fife

East Fife trivs utmärkt i egen borg och mot ett i grunden klart sämre Clyde tvekar vi inte en sekund på att ge värdarna fullt förtroende. Ettan dundras in på Bayview Stadium.

Kupongrensaren! - Trelleborg

Trelleborg blir en outsider i Superettan och när Hammarby brottas med sviterna av Coronaviruset ska skåningarna inte uteslutas från en skräll i cupen. Måla brett och jobba in Trellehulla!


Spelförslag:

72 rader

1. Hammarby - Trelleborg 1x2
2. Rosengård - Bayern M. x2
3. Mallorca - Leganés x2
4. Las Palmas - Lugo 1
5. Zaragoza - Cartagena 1x
6. East Fife - Clyde 1
7. Dumbarton - Airdrie 1x2
8. Cowdenbeath - Albion 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Hammarby - Trelleborg 1x2
2. Rosengård - Bayern M. (x)2
3. Mallorca - Leganés (1)x(2)
4. Las Palmas - Lugo 1x2
5. Zaragoza - Cartagena 1(x)
6. East Fife - Clyde 1
7. Dumbarton - Airdrie 1x2
8. Cowdenbeath - Albion 1xLämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td