Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-04-01, 19:43   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 2/4


Fredagens Topptips liknar ett halverat Stryktips då det är fullt blås i The Championship. Skrälldragen hittas i Wales, Lancashire och Buckinghamshire medans ett tänkbart spikalternativ uppenbaras på Vitality Stadium. Nu hugger vi tag i långfredagen med siktet inställt på åtta gröna bockar!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 15:59

1. Bournemouth - Middlesbrough 1

Statistik
Mycket står på spel på Vitality Stadium där både Bournemouth och Middlesbrough jagar en playoff-plats. Körsbären stod för ett riktigt styrkebesked i den senaste omgången då Swansea besegrades här med 3-0. Att det sedan blev uttåg ur FA-cupen mot Southampton kommer bara göra värdarna gott i ligaspelet. I grunden är de rödsvarta ett bättre lag än Middlesbrough och vi tror att gästerna får en marig afton framför sig. Neil Warnocks manskap trivs bäst hemma på Riverside och överlag är Boro inte att lita på då deras matchbilder tenderar att svänga väl ofta. Vi går all in på ettan.

2. Bristol City - Stoke 2

Statistik
Förmodat avslagen dust mellan två aktörer som inte fått ihop det den här säsongen. Bristol City sprang alldeles för bra i inledningen och därefter har den underliggande statistiken tagit ut sin rätt på The Robins. Nigel Pearsons intåg på tränarbänken har inte inneburit någon bättring och trots fördelen av eget gräs har vi svårt att se värdarna rå på Stoke. The Potters är ett mer stabilt lag och ges Michael O’Neill möjlighet att förstärka truppen med en eller två klasspelare nästa säsong blir de rödvita ett gäng för toppen. Tvåan går först, krysset följer med därefter.

3. Cardiff - Nottingham X

Statistik
Mick McCarthy tog Cardiff med storm när han kom in, men i jämn takt har formen sakta men säkert svalnat av. En playoff-plats finns fortfarande inom räckhåll för Blånäsorna, men när ettan ser ut att streckas över 60 procent måste vi dra i handbromsen. Nottingham är inget motstånd man bara kör över och föras till protokollet bör också att gästerna i grunden är nog så bra som Cardiff. Pinnen borta mot Brentford var stark och kommer Sherifferna upp i liknande nivå ska den värdefyllda högersidan inte uteslutas. Alla tecken!

4. Derby - Luton 1

Statistik
Att Derby skulle kämpa för nytt kontrakt och Luton ligga bekvämt i mitten trodde inte många på förhand. The Rams körde dock helt fast under Phillip Cocu och även om viss bättring gått att skönja sedan Rooney tog över har värdarna fortfarande inte löst nytt kontrakt i The Championship. Endast en seger sedan slutet på februari är usla siffror och även om Derby är det mest motiverade laget denna fredag vågar vi inte ge fullt förtroende åt Rooney och company. Luton är ett väloljat bygge under Nathan Jones ledning och med tanke på att Hattmakarna kan spela avslappnat på Pride Park Stadium väljer vi att koppla på hela spannet på större system. 1X först.

5. Millwall - Rotherham 1

Statistik
Med tio poäng upp till playoff börjar goda råd bli dyra för Millwall. Segern mot Middlesbrough innebar dock att visst hopp tändes och hemma på The Den är Lejonen sannerligen inte lätta att tas med. Rotherham befinner sig inför fredagen nedanför giljotinen, men med bara tre poäng (och fyra matcher tillgodo) upp till Birmingham har The Millers inte på långa vägar gett upp hoppet. En poäng är inte otänkbar utdelning i huvudstaden, men ettan inleder.

6. Preston - Norwich X

Statistik
Golfapplåder till Norwich som snart är klara för återtåg till Premier League. Vi ska inte ta ut något i förskott, men rent spelmässigt är det väldigt få lag, om ens något, som rår på Kanariefåglarna den här nivån. Samtidigt har de gulgröna haft vissa problem mot lågt stående försvar och när tvåan sticker iväg alldeles för långt måste vi börja blicka mot garderingar. Preston är ett jojo-lag i The Championship, men när The Lilywhites har sin dag kan de mäta sig med samtliga opponenter. Sinclair och Barkhuizen är spelare som inte ska underskattas. Måla tvärs över och håll en tumme för vänstersidan.

7. QPR - Coventry 1

Statistik
Queens Park Rangers såg ut som en solklar nedflyttningskandidat i vintras, men efter ett starkt januarifönster har The Hoops i princip redan säkrat kontraktet. Austin, Johansen och Willock har tillfört oerhört mycket till grabbarna från London och mot ett bortaskyggt Coventry ska värdarna ses med god poängchans. Mange Hedmans gamla gäng har bara vunnit två ynka fajter på resande tass så här långt och det råder inga tvivel om att det är på St. Andrew’s som gästerna ska fixa nytt kontrakt i andraligan. 1X är ett lås.

8. Wycombe - Blackburn 1

Statistik
Vi avrundar med en spännande tillställning på Adams Park. Blackburns säsong har inte alls blivit som gästerna hade tänkt sig och den senaste tidens kräftgång har inneburit att Armstrong och company spelats bort från en playoff-plats. Trots det målas tvåan upp som solklar favorit av tipparna, något vi ställer oss frågande till. Wycombe kämpar febrilt i botten av tabellen och titt som tätt blixtrar The Chairboys till. Mot ett omotiverat Blackburn ska Ainsworths adepter ses med godare chans än vad strecken gör gällande. Börja med värdet i väst och låt inte tvåan ta plats förrän på större rader.


Singelstrecket! - Bournemouth

Bournemouth visade klass mot Swansea och bortsett Brentford är Körsbären det lag med absolut högst höjd av alla som tampas om playoff-platser. Middlesbrough svajar väldigt ofta i sina prestationer och trivs normalt inte särskilt bra på resande fot. Trolig etta.

Kupongrensaren! - Nottingham

Mick McCarthys smekmånad som Cardiff-tränare får anses vara över. En playoff-plats finns inom räckhåll, men här blir Blånäsorna alldeles för hårt betrodda. Nottingham är jämbördiga i grunden och ska definitivt kunna få med sig något från Wales.


Spelförslag:

72 rader

1. Bournem. - Mboro 1
2. Bristol City - Stoke 2
3. Cardiff - Nottingham 1x2
4. Derby - Luton 1x
5. Millwall - Rotherham 1
6. Preston - Norwich 1x2
7. QPR - Coventry 1x
8. Wycombe - Blackburn 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Bournem. - Mboro 1
2. Bristol City - Stoke (x)2
3. Cardiff - Nottingham 1x2
4. Derby - Luton 1x2
5. Millwall - Rotherham 1(x)
6. Preston - Norwich 1x2
7. QPR - Coventry 1x
8. Wycombe - Blackburn 1(x2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td