Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-04-04, 20:55   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 158
Sharp$: 24347

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 5/4


Måndagens går att likna vid en mini-variant av ett Stryktips. Två fajter från Premier League inleder äventyret och sedan förflyttar vi oss ner till The Championship där vi också passerar mållinjen. Fullt förtroende ges till ett gäng formstarka körsbär medans vi hoppas att det ska smälla på Goodison Park och Madejski Stadium. Häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 15:59

1. Everton - Crystal Palace X

Statistik
Med tre raka tävlingsförluster på kontot kom uppehållet lägligt för Everton. The Toffees har haft stora problem med att föra matchbilder mot lag från den undre halvan och här väntar just ett sådant test i jakten på Europaplatserna. Crystal Palace har snart nått den magiska gränsen på 40 poäng och med spelare som Zaha och Eze har Örnarna nog med spets för att kunna såra värdarna. Ettan streckas till himlen och då måste övriga tecken med redan på mindre system.

2. Wolverhampton - West Ham 2

Statistik
Trots ledning 3-0 lyckades West Ham inte lämna Emirates med mer än en pinne i Londonderbyt mot Arsenal. Lingard, Antonio och Soucek visar fortsatt fin form i de främre leden, men bakåt behöver Moyes se över sitt lagbygge. Wolverhampton lider fortsatt av avsaknaden av Jiménez, men då mexikanen börjat träna igen växer hoppet hos Vargarna. Neto är en lirare som på egen hand kan sänka West Ham. Gubben (1-2) är en lämplig utgång, finns deg över rekommenderas hela spannet.

3. Blackburn - Bournemouth 2

Statistik
Vidare ner till The Championship där viktiga poäng står på spel på Ewood Park. Blackburn har varit usla ett bra tag och värdarna har enbart en transportsträcka framför sig till säsongens slut, men för gästande Bournemouth betyder matchen desto mer. 3-0 mot Swansea och 3-1 mot Middlesbrough är båda styrkebesked som inneburit att Körsbären knaprat in på lagen ovanför. Billing, Danjuma och Solanke är en trio som Blackburn kommer att få svårt att hantera. Tvåan klarar sig utmärkt på egna ben.

4. Luton - Barnsley 2

Statistik
Barnsley har kommit ner på jorden efter det makalösa springandet efter nyår. En playoff-plats finns fortfarande i Ismaël och companys händer, men insatserna behöver vara bättre än vad de varit mot Sheffield Wednesday och Reading. Luton har redan klarat kontraktet och 0-2 i brakan mot Derby kan vara en fingervisning mot att Hattmakarna är på väg in i en sämre period, Viss respekt ska ges värdarna för deras stabila spel hemma på Kenilworth Road, men känslan är att Barnsley inte förlorar detta. Strecka från höger.

5. Nottingham - QPR X

Statistik
Nottingham visade, trots deras placering på den nedre halvan, att de är ett lag att räkna med då Sherifferna slog Cardiff i Wales senast. Med tio poäng ned till giljotinen ska Chris Hughton och hans adepter inte behöva vara oroliga över kontraktet. Queens Park Rangers hade inga problem med att betvinga ett bortasvagt Coventry i fredags, men här lär The Hoops svettas betydligt mer. Strecken ser ut att landa där de ska och då är heltäckningsmattan att föredra redan på minsta system.

6. Reading - Derby 2

Statistik
Kupongens i särklass mest skeva streckning ser ut att infinna sig på Madejski Stadium. Med fyra raka utan seger har Reading snart tappat sin playoff-plats och trots formsvackan ger tipparna The Royals skyhögt förtroende när Derby kommer på visit. The Rams tog en tung trepoängare mot Luton i fredags och gästerna håller alldeles för hög nivå i grunden för att kriga i bottenträsket. Med excellent värde i österled är X2 ett val som får det att vattnas i gomseglen.

7. Sheffield Wednesday - Cardiff 2

Statistik
Botten mot toppen på Hillsborough där Sheffield Wednesday jagar nytt kontrakt och Cardiff jagar en plats i playoff. Onsdagslaget har sett något bättre ut sedan Darren Moore tog över rodret och med sju poäng upp till säker mark behöver de fortsätta på inslagen väg. Cardiff har i sin tur sett sämre ut den senaste tiden och Mick McCarthys adepter behöver hitta tillbaka till tidigare formtopp om det ska bli tal om spel på Wembley. I grunden är Blånäsorna det bättre laget och med X2 bör vi sitta tryggt i båten.

8. Stoke - Millwall X

Statistik
Kupongen avrundas i Stoke-on-Trent där en förmodat tillknäppt historia är att vänta. Stoke och Millwall står båda noterade för 55 poäng, men även om liten chans fortfarande finns för båda aktörerna att nå playoff är det svårt att se det hända. Båda herrskapen har en del tunga namn på skadelistan och mycket tyder på att vi får se få mål på bet365 Stadium. Krysset är således ingen dum spik på de mindre systemen, på de större får det gärna garderas rikligt.


Singelstrecket! - Bournemouth

Bournemouth har fått upp ångan inför sluttampen och ska ses med toppchans mot ett utcheckat Blackburn. The Rovers torskade i fredags mot jumbon Wycombe och får det tufft även här.

Kupongrensaren! - Derby

Reading har inte vunnit på fyra raka och ser ut att få svårt att försvara playoff-platsen. Derby städade av Luton senast och ska ses med betydligt godare poängchans än vad strecken gör gällande. X2 är ett läckert val.


Spelförslag:

72 rader

1. Everton - Crystal P 1x2
2. Wolves - West Ham 12
3. Blackburn - Bournem. 2
4. Luton - Barnsley 2
5. Nottingham - QPR 1x2
6. Reading - Derby x2
7. Sheffield W - Cardiff x2
8. Stoke - Millwall x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Everton - Crystal P 1x2
2. Wolves - West Ham 1x2
3. Blackburn - Bournem. 2
4. Luton - Barnsley (x)2
5. Nottingham - QPR 1x2
6. Reading - Derby (x)2
7. Sheffield W - Cardiff x2
8. Stoke - Millwall (1)x(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td