Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-04-05, 23:10   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 158
Sharp$: 24347

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 6/4


Tisdagens Topptips är ett lurigt sådant då två matcher från engelska League Two och lika många till antalet från skotska Championship finns med. Innan vi tar oss dit ska dock två fajter från engelska The Championship synas. Vad som sticker ut mest? Givetvis kvartsfinalerna från Champions League. Nu gasar vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 19:29

1. Real Madrid - Liverpool 2

Statistik
Repris från finalen 2018 där folket knappast glömt att Real Madrid stod som slutsegrare efter 3-1. Mycket är dock nytt sedan dess och bland annat finns inte Sergio Ramos med Marängerna denna afton då han ådragit sig en skada. Utan honom är Zidane och company ett annat lag och revanschlustan lär vara enorm hos Liverpool. Även engelsmännen har problem i de bakre leden, men mot slutet har Kabak och Phillips åtminstone börjat se bättre ut. Enkelt blir det inte, men med värdet till höger faller på valet på X2, om än med visst darr på ribban.

2. Manchester City - Dortmund 1

Statistik
Desto mer ensidig än den förra lär fajten på Etihad bli. Borussia Dortmund går tungt i ligaspelet och faktum är att BVB ser ut att missa spel i höstens Champions League. Det har inte hänt på väldigt många år, men det är bara att konstatera att truppen inte är tillräckligt stark bakom Håland. Jadon Sancho ska också nämnas, men då engelsmannen saknas mot sin tidigare klubb är tyskarna kraftigt reducerade. Manchester City ångar i sin tur på mot kvadrupeln och överlag är det svårt att se någon aktör i någon turnering rå på de ljusblå för tillfället. Dortmund gör det inte. Etta.

3. Norwich - Huddersfield X

Statistik
Om inget mirakulöst händer kommer Norwich att gå direkt upp i Premier League, men mot slutet har Kanariefåglarna darrat något. Två raka kryss mot omotiverade motståndare som Blackburn och Preston imponerar inte och mot ett helmotiverat Huddersfield kommer det inte att bli någon promenad i parken för värdarna. The Terriers har fortfarande nytt kontrakt att spela för och den senaste tiden har Corberáns manskap fått med sig en del poäng. Ettan övervärderas och då är vi snabba med att rulla ut heltäckningsmattan.

4. Brentford - Birmingham X

Statistik
På tal om att uppträda darrigt landar vi osökt in i den engelska huvudstaden. Brentford såg tidigare ut som en given kandidat till att gå direkt upp i Premier League, men precis som förra säsongen har The Bees vikit ned sig när det gällt som mest. Tre raka poängtapp vittnar om den saken och mot ett pånyttfött Birmingham går Jansson och gänget inte säkra. Lee Bowyer har kommit in som en räddare i nöden hos gästerna och med segrar mot högkapabla motstånd som Reading och Swansea ska The Sky Blues inte underskattas. Måla brett och jobba in skrällen!

5. Carlisle - Scunthorpe 1

Statistik
Vidare till League Two där Carlisle är på jakt efter en playoff-plats. Med två raka segrar börjar formen sitta i precis rätt läge och i ärlighetens namn är truppen tillräckligt slagkraftig för att kunna mäta sig med motstånd från League One. Scunthorpe håller inte alls den nivån och det syns också i tabellen. Trots en rad poängplock mot slutet är vi inte alls övertygade om gästernas storhet och när klart störst motivation finns i västerled räcker det gott och väl med 1X.

6. Morecambe - Southend 1

Statistik
Oerhört viktig fajt i båda ändar av tabellen. Morecambe hoppas hålla fast vid sin nuvarande playoff-plats, men efter torsken mot serieledarna Cambridge fick sig självförtroendet en törn. Bra chans finns att studsa tillbaka när nästjumbon Southend kommer på besök, men ettan streckas också därefter. Southend är inga duvungar och i League Two finns sannerligen inga beställningssegrar. Ettan flörtar med 60 procent och då är det verkligen läge att dra öronen åt sig. Finns tillräckligt med kräm över rekommenderas hela spannet.

7. Ayr United - Dundee FC 2

Statistik
Kupongen avrundas med två möten från den skotska andraligan. Först ut är dusten på Somerset Park, en arena där Ayr United håller hus. Här åkte värdarna i helgen ur Skotska Cupen mot Clyde, ett nederlag som dock kan gynna ligaspelet. Fem poäng skiljer upp till bland andra Dundee FC på playoff och här behöver således Ayr gå för segern. Lika akut är läget inte hos Dundee och det faktum att gästerna kan gå in i den här kampen på avslappnat vis anser vi är en betydande faktor. Nämnas bör dock att The Dark Blues torskat de två senaste inbördes mötena, därför åker lyxettan med på större system även om det troligtvis är tryggt med X2.

8. Morton - Inverness 2

Statistik
Kupongen avrundas i Inverclyde i västra Skottland. Greenock Morton är hemmahörandes i kommunen och för värdarna återstår en nervös period för att undvika den negativa kvalplatsen. Viss poängchans finns mot Inverness, men det är inget snack om att det är gästerna som går in i bataljen som favoriter. Fem raka tävlingssegrar skvallrar om toppform och fortsätter The Jags på inslagen väg ligger sjätte raka i vassen. Strecka från höger.


Singelstrecket! - Manchester City

Manchester City har toppform och ett perfekt truppläge inför fajten mot Dortmund. Tyskarna imponerar inte alls just nu och kammar noll på Etihad. Klar etta.

Kupongrensaren! - Huddersfield

Norwich har kommit ner på jorden mot slutet och kan inte räkna med något gratis mot ett kontraktsjagande, och för all del skickligt, Huddersfield. Högersidan bör definitivt finnas med i jakten på de stora pengarna.


Spelförslag:

72 rader

1. Real Madrid - Liverpool x2
2. Man City - Dortmund 1
3. Norwich - Huddersfield 1x2
4. Brentford - Birmingham 1x2
5. Carlisle - Scunthorpe 1
6. Morecambe - Southend 1x
7. Ayr United - Dundee FC x2
8. Morton - Inverness 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Real Madrid - Liverpool x2
2. Man City - Dortmund 1
3. Norwich - Huddersfield 1x2
4. Brentford - Birmingham 1x2
5. Carlisle - Scunthorpe 1(x)
6. Morecambe - Southend 1x2
7. Ayr United - Dundee FC (1x)2
8. Morton - Inverness (x)2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td