Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-04-07, 21:11   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 158
Sharp$: 24347

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 8/4


Det är en salig blandning som står för dörren denna torsdag. Topptipset inleds med smarriga fajter från Europa League innan vi, via en dust från Danska Cupen, rundar av med kiltbärarna i Skottland. League One och League Two står för underhållningen från säckpipe-land. Vi kickar igång direkt!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. Granada - Manchester United 2

Statistik
Granada ställdes mot Napoli precis när italienarnas skadeläge var som värst och andalusierna tog sig sedan också förbi Molde, om än med vissa problem. Mycket tyder dock på att det roliga tar slut när Manchester United står för motståndet i detta dubbelmöte. Engelsmännen är ett av planetens bästa bortalag, även om Martial och Rashford dras med bekymmer finns gott om kvalitet i lirare som Fernandes, Greenwood och Pogba. Känslan är att Ole Gunnars adepter avgör redan här. Tvåan är högst trolig och singlas trots viss överstreckning.

2. Arsenal - Slavia Prag 2

Statistik
Arsenal skämde ut sig å det grövsta mot Liverpool och känslan är att Mikel Arteta inte har råd med så hemskt många ursäkter till. Spelet ser med handen på hjärtat hemskt ut och med frågetecken på flera normalt bärande spelare är The Gunners långt ifrån spikmaterial när Slavia Prag kommer på visit. Tjeckerna har visat sig övermäktiga för både Leicester och Rangers, aktörer som definitivt hade kunnat vålla Arsenal stora problem. Med rådande förutsättningar och en sönderstreckad etta i åtanke är det ingen dum idé att gå all in på värdet i österled. X2 är ett fräckt val.

3. Ajax - Roma 1

Statistik
Vidare till den holländska huvudstaden där ett förmodat böljande möte är att vänta. Ajax tog sig till kvartsfinal genom att enkelt betvinga schweiziska Young Boys och den senaste tiden har grabbarna från Amsterdam radat upp triumfer på löpande band. Daley Blind är ett tungt tapp, men då även Roma saknar ett par betydande gubbar lutar vi mest åt väst inledningsvis. Värdarna tenderar med det sagt att ge bort stora ytor defensivt och Roma är definitivt inga duvungar. På resande fot har italienarna inte rosat marknaden, men med hänsyn till italienarnas enorma kunnande i grunden är ändå garderingar välkomna om finanserna tillåter.

4. Dinamo Zagreb - Villarreal 2

Statistik
Villarreal gjorde som väntat jobbet mot Dynamo Kiev och för alla tränare som vill lära sina spelare att spela på resultat är de båda 2-0-segrarna en klockren stilstudie. Unai Emery har siktet inställt på ännu en titel i Europa League och Dinamo Zagreb är en opponent som Den gula ubåten ska kunna ta sig förbi utan större problem. Kroaterna förtjänar mängder med beröm för insatsen i det vändande mötet mot Tottenham, men här kommer de inte få lika stora ytor att härja på. Utgångstvåan följs åt av krysset och bildar kupongens tryggaste lås.

5. Aarhus - Randers X

Statistik
Danmark gjorde succé i VM-kvalet och pölsefantasterna äras därför med en cupfajt på bongen. Den inhemska cupen är framme vid semifinaler, för både Aarhus och Randers är det här störst fokus ligger. Någon ligatitel lär det med största sannolikhet inte bli då Midtjylland dragit ifrån i toppen, men Aarhus med Eskelinen på kvisten, och Randers med Carlgren mellan stolparna, har ändå stått för positiva säsonger. Kamperna de här båda aktörerna emellan tenderar att bli väldigt jämna och känslan är att en individuell prestation krävs för att avgöra åt något håll. Alla tecken föredras även om överhängande kryssrisk finns.

6. Dumbarton - East Fife 2

Statistik
Över till Skottland där vi också ska avrunda äventyret. East Fife har upplevt en dalande formkurva den senaste tiden, men med endast en poäng upp till playoff har gästerna fortfarande chans att infria de inför säsongen högt ställda kraven. Lämplig uppgift väntar här borta mot Dumbarton. Värdarna har bara tre segrar på 14 försök och är inte än bättre än vad tabellen visar. Ett kryss är inte omöjligt här, men till mer än så räcker det inte. X2 spelas med goda förhoppningar.

7. Clyde - Forfar X

Statistik
Viktiga poäng står på spel på Broadwood Stadium. Både Clyde FC och Forfar Athletic tillhör de nedre regionerna av League One och lär så också göra när serien ska avrundas. Forfar är för tillfället jumbo men här kommer gästerna se sin chans att skapa kontakt med lagen ovanför. Clyde visade moral när de ordnade en pinne mot Cove Rangers, men här väntar en annan typ av matchbild. Värdarna är inte bekväma med att föra spelet och här rekommenderas alla tecken så fort det bara går.

8. Stenhousemuir - Cowdenbeath 1

Statistik
Kalaset stängs i League Two där två kombattanter som kämpar med formen drabbar samman. Stenhousemuir parkerar för tillfället in i mitten av tabellen, men med endast en pinne kontot av de senaste tolv möjliga i alla tävlingar ställer vi oss frågande till värdarnas favoritskap. Cowdenbeath har inte heller mycket att skriva hem om för stunden, men mot just Stenhousemuir har gästerna trivts bra i modern nutid. 2-2-0 lyder den senaste radens inbördes möten och med smygvärde på tvåan är den icke att förglömma. Om råd alla tecken.


Singelstrecket! - Manchester United

Granada har stått för ett fint Europa League-äventyr hittills, men här blir motståndet övermäktigt. Manchester United kopplar ett järngrepp om dubbelmötet redan i Andalusien.

Kupongrensaren! - Slavia Prag

Slavia Prag har imponerat stort hittills och mot ett Arsenal som kämpar med det mesta ska verkligen inte högersidan streckas ner så som den gör av tipparna. Skippa ettan.


Spelförslag:

72 rader

1. Granada - Man United 2
2. Arsenal - Slavia Prag x2
3. Ajax - Roma 1
4. Din.Zagreb - Villarreal 2
5. Aarhus - Randers 1x2
6. Dumbarton - East Fife x2
7. Clyde - Forfar 1x2
8. Stenhouse. - Cowdenb. 12

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Granada - Man United 2
2. Arsenal - Slavia Prag (x)2
3. Ajax - Roma 1x2
4. Din.Zagreb - Villarreal (x)2
5. Aarhus - Randers (1)x(2)
6. Dumbarton - East Fife x2
7. Clyde - Forfar 1x2
8. Stenhouse. - Cowdenb. 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td