Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2022-05-19, 23:05   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Sista omgången av Premier League!


Det är dags för de stora ligorna runt om i Europa att avslutas och det är mycket som står på spel på flera håll. Vi väljer att rikta blickarna mot Premier League och den högintressanta sista omgången där det är kamp kring flera av strecken.


Titelracet mellan de två förväntade klubbarna

Det såg länge ut som att Manchester City skulle defilera hem ligan denna säsong då de med sin breda trupp hade råd att rotera och ändå dominera i stort sett varenda match. Med 13 raka segrar kring årsskiftet så var marginalen ned till de jagande lagen god. Sedan kom det lite motgångar och helt plötsligt var värsta konkurrenten hack i häl. Det är imponerande hur så många bidrar offensivt för Pep Guardiola. Kevin De Bruyne går mot sin bästa säsong någonsin från sin mittfältsposition och sedan finns det en mängd med namn som kan ersätta och alltid håller en hög nivå. Med en riktig striker hade de varit ostoppbara och nu verkar det ju som att plånboken öppnats upp för att få in en sådan i form av Erling Haaland.

Liverpool har sett ut som världens bästa lag under våren när de sällan satt en fot fel. Ligacupens titel har bärgats, i helgen vann de FA-cupen, Champions League-final ska de spela snart och så krigade de sig tillbaka i kampen om Premier League-titeln. Precis när Klopps gäng skulle göra avslutningen spännande så kom Tottenham på besök till Anfield och ställde till problem. Luis Diaz, som hämtades in från Porto mitt under säsongen, har varit en grym förstärkning till vad som redan kanske är världens bästa offensiv med Mane och Salah i spetsen. På mittfältet har Thiago hittat storformen som vi såg när han dominerade flera år i Bayern München och vann Champions Leaue-titel. Där bak är Virgil van Dijk tillbaka i gammal god form som världens bästa mittback vilket ger en enorm trygghet.

Med en poängs försprång så behöver Manchester City vinna hemma på Etihad Stadium på söndag för att säkra titeln. Aston Villa som kommer på besök har en hög kapacitet och även en tränaren som mer än gärna skulle önska att sätta käppar i hjulet då Liverpool-legendaren Steven Gerrard bossar i Birminghamklubben.

På Anfield är det tre poäng som gäller för The Reds som inte kommer kunna bärga titeln med en pinne eftersom målskillnaden är klart sämre än Guardiolas mannar. Wolverhampton som kommer på besök är ingen lätt nöt att knäcka med sin defensiva spelstil.

Båda klubbarna är stora favoriter i sina fajter och enligt oddsen så har de mellan 85-90 procents chans att vinna. Således lutar det såklart åt att de ljusblåa vinner sin tredje titel på senaste fyra säsongerna.


Londonlag gör upp om sista Champions League-platsen

Tre platser till världens finaste klubblagsturnering är redan spikade och det är de väntade lagen som ordnat det. Utöver de två jag nämnt ovan så är det Chelsea som är klar trea. Den fjärde och sista platsen står mellan två bittra rivaler från London.

Tottenham har verkligen fått ny fart sedan svenske Dejan Kulusevski anslöt till klubben för några månader sedan. Han tillsammans med Rodrigo Bentancur anslöt från Juventus och har gjort stort avtryck i Spurs. Nu behöver de ordna en pinne på bortaplan mot ligans klara jumbo, Norwich, för att äntligen ta sig tillbaka till penningstinna Champions League. En klar förbättring från de senaste säsongernas placeringar på sexa och sjua. Kane och hans lagkamrater tog taktpinnen i kampen om topp 4-plats när de vann derbyt mot just Arsenal förra veckan med hela 3-0.

Arsenal hade en mardrömsstart på säsongen och var jumbo efter tre omgångar och 0-9 i målskillnad. Det stormade rejält kring tränare Mikel Arteta som ändå hängde sig kvar och har vänt säsongen på ett starkt sätt. Stundtals spelar The Gunners en bländande fotboll, framförallt inför sina trogna fans på Emirates Stadium. Tyvärr är försvarsspelet för dåligt för att verkligen kunna utmana i toppen. Problematiken kring Pierre-Emerick Aubameyang var knappast något som truppen behövde i en annars rörig säsong. Nu är det tre poäng som gäller på hemmagräs i London mot ett Everton som säkrade nytt kontrakt under torsdagen och inte har något att spela för. Förmodligen räcker det ändå inte då Spurs inte lär torska mot jumbon.


Europa League eller Conference League

Manchester United går emot ännu en riktigt misslyckad säsong och det är bara att konstatera att utan Alex Ferguson vid tränarrodret så har det gått riktigt tungt för en av världens största klubbar. Ronaldo kom "hem" igen och skulle se till då det blev en ny storhetstid och visst gör portugisen sitt offensivt, men får alldeles för lite hjälp. Försvarsspelet håller låg nivå, Burnley som håller till i bottenstriden har släppt in färre mål. Prestigevärvningen Raphael Varane har varit mycket skadad, Harry Maguire har varit kraftigt ifrågasatt och svenske Victor Nilsson Lindelöf har också haft det svårt. En ljusglimt är en annan blågul förmåga då unge Anthony Elanga har varit en frisk fläkt hos The Red Devils. Det blir antingen en sjätteplats som innebär Europa League eller sjundeplats som ger Conference League, båda ett klart misslyckande. Tre poäng krävs borta mot svårspelade Crystal Palace för att säkra sjätteplatsen de innehar nu.

Bakom "The big six" var det väldigt öppet kring vilken klubb som skulle lyckas bäst. Många trodde på Leicester inför säsongen, men de har haft det tungt. Istället är det West Ham som säkrat Europaspel för andra året i rad. Efter några tunga år i The Hammers så börjar de nu etablera sig som ett topplag som alltid ska kunna utmana högt upp i tabellen. Michail Antonio startade säsongen glödhet och det började drömmas om titlar i östra London, sedan har det gått lite tyngre för både honom och hela laget och en sjundeplacering kanske är mer rimligt sett till truppens kapacitet. De avslutar på borta mot luriga Brighton och det är endast tre poäng som gäller om de ska kunna ta sig om Manchester United.


Bottenstriden

Två nykomlingar är redan klara för degradering och det med ganska god marginal. Norwich och Watford var Championships bästa två klubbar förra säsongen, men har inte alls kunnat växla upp för att hålla i världens tuffaste liga. Det är den tredje nykomlingen, Brentford, som tog sig upp genom vinst i kvalfinalen på Wembley som lyckats klart bäst och det med en svensk kapten i form av Pontus Jansson som gör att de är på säker mark.

Det är fortsatt vidöppet kring den sista nedflyttningsplatsen där två lag står på samma poäng inför sista omgången. Everton kunde vända 0-2-underläge i halvtid till 3-2-seger under torsdagskvällen vilket gör att de blåklädda från Liverpool säkrade kontraktet.

Leeds är just nu laget som behöver klättra för att inte få ett katastrofalt slut på en tung säsong. Succétränaren Marcelo Bielsa har inte alls haft samma framgångar i år och fick lämna klubben för några månader sedan. Defensiven läcker otroligt mycket och det var också därför ledningen kände att en förändring behövdes. Jesse Marsch som tog över tränarposten fick till en förändring dock, men nu har de inte vunnit på de senaste fem omgångarna. Bortamatch mot Brentford som inte har något att spela för ska ändå innebära goda chanser till poäng.

Burnley har levt på lånad tid länge känns det som och många gånger lyckats kriga sig kvar i Premier League utan att ha något vidare spel. Det är egentligen ingen skillnad nu heller för The Clarets som förlitar sig på en solid defensiv som många gånger ordnar åtminstone en pinne. Tre raka vinster i slutet av april kom som en blix från klar himmel då de innan det hade vunnit fyra gånger på 31 försök. De poängen och den solida defensiven gör att de nu ligger precis ovanför strecket tack vare bättre målskillnad. Avslutning hemma på Turf Moor mot Newcastle som länge låg där nere i botten tillsammans med dem är nu sista uppgiften för säsongen. Tre poäng där och kontraktet är säkrat, men så som spelet sett ut på slutet kan Burnley behöva förlita sig på att Leeds misslyckas.

Uppflyttade lag

Fulham repade mod snabbt efter att de åkte ur Premier League förra säsongen och vann Championship i ganska klar stil. 106 mål är ett lysande resultat över en säsong och Mitrovic har haft lekstuga med 43 strutar. Vi fyller på med ännu ett Londonlag i finrummet.

Bournemouth är något oväntat det andra laget som tog en direktplats och det gjorde det mestadels tack vare en grym defensiv som gjorde att de alltid hängde med i matcherna. Truppen fylldes på med några fina namn under säsongen vilket gjorde att bredden fanns att hålla nivån uppe hela vägen. The Cherries behövde ett mellanår i Championship innan de tog sig tillbaka till Premier League.

Nästa helg avgörs vilket som blir det tredje laget att ta klivet upp när kvalfinalen ska spelas på Wembley. Att Nottingham tog sig dit är ingen större skräll då Forest är en anrik klubb som alltid ska ha kapacitet att kriga i toppen av Championship. Få hade dock kunna tro att Huddersfield skulle vara den andra klubben som har chansen att ta sig till högsta ligan. The Terriers tippades som det tredje sämsta laget i ligan inför säsongen enligt oddsen, men har överraskat alla när de slutade på en tredjeplats. Kvalfinalen spelas näste helg och det är Nottingham som får favoritskapet även om det alltid är öppet i en direkt avgörande fajt på neutral plan.

Vi ser fram emot en trevlig helg med mycket spännande fotboll och räknar med härlig spänning hela vägen!

Ni som vill ta rygg på andelsspel kring den sista omgången av Premier League och även framtida poolspel kan haka på mig och Vikings lag där vi lirar på varje omgång av Stryktipset och Europatipset!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td