Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Offtopic (https://www.sharps.se/forums/offtopic/)
-   -   Gourmand eller ungkarl? (https://www.sharps.se/forums/offtopic/6386-gourmand-eller-ungkarl/)

sskssk 2013-10-26 12:05

125

Snitch 2013-10-26 12:47

69 g

Zniper 2013-10-26 12:55

44g

Wagner 2013-10-26 13:43

Nu har rösterna från lunchstekarna börjat komma in. Snart inte många gram kvar att gissa på förutom det rätta. :KO:

kusagwa 2013-10-26 13:56

Drar till med 93 gram

greedy 2013-10-26 15:38

59 g är en kvalificerad gissning!

Wagner 2013-10-26 22:42

Få se en spurt nu då. Någon är väldigt nära kan jag berätta. :KO:

Semicolon 2013-10-26 23:00

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 283462)
Få se en spurt nu då. Någon är väldigt nära kan jag berätta. :KO:

men fram med det nu då, vad är det här för jävla teasing :gun_bandana:

Wagner 2013-10-26 23:15

Lugn och fin nu. :)

Citat:

Ni får hålla på hela morgondagen också så hinner ni köpa ett paket och testa.
45 minuter kvar alltså.

SlimCharles 2013-10-26 23:59

:popcorn:

Wagner 2013-10-27 00:28

Nej det var inte du. :)

Vikten var 43 gram och närmast kom någon med 44 gram. :hattenav:

Det blev alltså endast 32 % kvar. En del fett men den stora delen är säkerligen vatten. Baconet gick helt enkelt upp i rök.

Semicolon 2013-10-27 01:14

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 283470)
Nej det var inte du. :)

Vikten var 43 gram och närmast kom någon med 44 gram. :hattenav:

Det blev alltså endast 32 % kvar. En del fett men den stora delen är säkerligen vatten. Baconet gick helt enkelt upp i rök.

Decimalerna dödade mig, 44.66.... Hur exakt är din våg egentligen?

Wagner 2013-10-27 01:33

Gå och lägg dig nu. :D

Semicolon 2013-10-27 01:39

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 283476)
Gå och lägg dig nu. :D

förmodligen det bästa råd jag fått den här veckan :lol:

Wagner 2013-10-27 08:40

Citat:

Ursprungligen postat av Semicolon (Inlägg 283473)
Decimalerna dödade mig, 44.66.... Hur exakt är din våg egentligen?

Tja, du är närmare 45 än det rätta 43. :)

Om du varit först med 44 hade du vunnit. Men jag tolkar det som att 45 låg närmast om du skippat decimalerna.

Semicolon 2013-10-27 10:25

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 283485)
Tja, du är närmare 45 än det rätta 43. :)

Om du varit först med 44 hade du vunnit. Men jag tolkar det som att 45 låg närmast om du skippat decimalerna.

Tja, så går det när man försöker flasha...:sad44:

Boone 2014-01-05 22:25

https://i.imgur.com/bsSd97A.jpg

Kör dem lite extra i micron och sen kyler gurkan ned dem till ätbar temperatur direkt. Genialiskt.

Wagner 2014-01-05 23:01

Nä men fy fan. Var avsäger man sig medlemskapet? :no:

KP 2014-01-05 23:06

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 307281)
Nä men fy fan. Var avsäger man sig medlemskapet? :no:

Offtopic
Här är nästan allt tillåtet. Från olika parningslekar till godaste kaffesorten. Denna del modereras EJ förutom grova regelbrott. Avdelningen kan även innehålla material som anses vara stötande för känsliga. Vanlig vett & netikett gäller samt ingen reklam/marknadsföring.


:KO:

Wagner 2014-01-05 23:11

Fan vad du ta i. Vanlig vett & etikett gäller

Jag kan också. :p

edit: Å fan, det hette netikett. Trodde det bara kommit med en bokstav för mycket. :D

Wagner 2014-02-21 23:49

Pomfritt. Detta gissel. Men det ska vi råda bot på.

Donken, Max och liknande går ju bort, återkommer till varför, så vi gör det själv. Man behöver inte ens tälja egen potatis utan köpes funkar utmärkt. http://se-img1.ciao.com/ise/images/p...s--1051068.jpg

Häll frityrolja i en stekpanna med höga kanter och hetta upp. Sen i med stripsen men inte för mycket, det måste få plats ordentligt. 300 gram funkar och behövs mer får man köra fler vändor. Ja sen är det bara att håva upp när det är klart och lägga på hushållspapper. Vartenda strips är frasigt till perfektion om ni gjort rätt. Jämför med Donken där knappt hälften ens är ätbart och inget enda är riktigt bra.

Boven i dramat måste vara håven. Massa strips som trängs ihop på en liten yta och för säkerhets skull så lyfter man upp skiten någon halvminut för tidigt. Till skillnad mot min stekpanna där varje strips fritt simmar runt och obehindrat kan slicka i sig olja på alla ytor.

Vad säger maddmax som huserar på andra sidan sundet. Våran snabbmat och framförallt pompen skulle väl utlösa en mindre massaker om den serverades där? :)

Sen blev jag riktigt exalterad när jag kollade i tidningen. Äntligen ska vi kunna äta kinesisk/asiatisk snabbmat även i denna stad. Cykelavstånd från mig. http://www.unt.se/ekonomi/tre-nya-re...e-3005201.aspx

Gud så jag har längtat och förbannat varför inte vår stad med över 200 000 invånare kan ha det som finns i varenda håla. http://www.chopchop.se/maten/

Dom här mailade jag i somras och tipsade om etableringsmöjligheter. http://www.spicyhot.se/. Finns i Eskilstuna bland annat och även Chop Chop huserar där plus några till. Chopen finns till och med i Enköping som inte är mycket mer än en mjölkpall jämfört med Uppsala. Märkligt är bara förnamnet men nu verkar världen ha vaknat till. Vi ska till och med få en liten kiosk på hjul i nästa månad. https://www.facebook.com/minthai.se

Men vi är garanterat sushi tätast per capita i landet. Finns i vartenda gathörn och varenda thai/kinakrog har sött kallt ris som inslag på lunch-buffén och kan därmed ta ut 10 spänn extra.

maddmax 2014-02-22 11:42

Ja du Wagner. Jag håller med dig, det är svårt att hitta bra pommes frites. I USA har jag uppmärksammat ett par andra grep för att få bra smak och textur på potatispinnarna:

- Dubbel fritering. Mycket frasigt blir det.
- Jordnötsolja. Används bl.a. av Five Guys (http://www.fiveguys.com/). Just deras pommes frites tycker jag är lite överhypade (hamburgarna är dock riktigt bra) men betydligt bättre än de vanliga billiga kedjorna.

Sötpotatis-pommes har jag också stött på en del, faktiskt mycket godare än jag först trott.

Sist men inte minst vill jag uttrycka min avsmak för tjocka ('chunky') "pommes frites" a la brittiska chippies. USCH!

the chef 2014-02-22 11:54

Trippelfritering ska det vara och jordnötsolja eller druvkärnolja

Wagner 2014-02-22 13:45

Sist men inte minst vill jag uttrycka min avsmak för tjocka ('chunky') "pommes frites" a la brittiska chippies. USCH!

Redan gjort men hellre än gång för mycket än för lite. :) https://www.sharps.se/forums/266526-post10.html

WizardofAhhs 2014-02-24 21:58

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 321191)
Pomfritt. Detta gissel. Men det ska vi råda bot på.

Donken, Max och liknande går ju bort, återkommer till varför, så vi gör det själv. Man behöver inte ens tälja egen potatis utan köpes funkar utmärkt. http://se-img1.ciao.com/ise/images/p...s--1051068.jpg

Häll frityrolja i en stekpanna med höga kanter och hetta upp. Sen i med stripsen men inte för mycket, det måste få plats ordentligt. 300 gram funkar och behövs mer får man köra fler vändor. Ja sen är det bara att håva upp när det är klart och lägga på hushållspapper. Vartenda strips är frasigt till perfektion om ni gjort rätt. Jämför med Donken där knappt hälften ens är ätbart och inget enda är riktigt bra.

Boven i dramat måste vara håven. Massa strips som trängs ihop på en liten yta och för säkerhets skull så lyfter man upp skiten någon halvminut för tidigt. Till skillnad mot min stekpanna där varje strips fritt simmar runt och obehindrat kan slicka i sig olja på alla ytor.

Vad säger maddmax som huserar på andra sidan sundet. Våran snabbmat och framförallt pompen skulle väl utlösa en mindre massaker om den serverades där? :)

Sen blev jag riktigt exalterad när jag kollade i tidningen. Äntligen ska vi kunna äta kinesisk/asiatisk snabbmat även i denna stad. Cykelavstånd från mig. http://www.unt.se/ekonomi/tre-nya-re...e-3005201.aspx

Gud så jag har längtat och förbannat varför inte vår stad med över 200 000 invånare kan ha det som finns i varenda håla. http://www.chopchop.se/maten/

Dom här mailade jag i somras och tipsade om etableringsmöjligheter. http://www.spicyhot.se/. Finns i Eskilstuna bland annat och även Chop Chop huserar där plus några till. Chopen finns till och med i Enköping som inte är mycket mer än en mjölkpall jämfört med Uppsala. Märkligt är bara förnamnet men nu verkar världen ha vaknat till. Vi ska till och med få en liten kiosk på hjul i nästa månad. https://www.facebook.com/minthai.se

Men vi är garanterat sushi tätast per capita i landet. Finns i vartenda gathörn och varenda thai/kinakrog har sött kallt ris som inslag på lunch-buffén och kan därmed ta ut 10 spänn extra.

Köp sötpotatis (5-6st/person - beroende på storlek) -> Skala -> Klyfta (tunnare än den regulära klyftpotatisen) -> Smält ca 200g smör -> Lägg ut dina hemmagjorda fries på en plåt (glöm inte bakplåtspapper) -> Salta och kasta lite paprikakrydda på (för färgens skull) -> häll det smälta smöret över -> Grilla på 200° (känn efter allt eftersom hur knapriga de är, men runt 15 min).

Resultatet? Betydligt bättre än köpta fries. Det förutsätter dock att du har tiden på din sida. :yes:

Wagner 2014-02-24 22:26

5-6 potatisar! Ja du gillar nog plugg mer än mig hör jag. :)

Går man på MAX kan man åtminstone få bönor till burgaren så det brukar det bli. En gång i tiden hade dom en jättegod pastasallad som tillbehör. Men den försvann. Då kom potatisgratängen som inte var lika kul men ändå bättre än frittarna. Så försvann den också.

Men minimorötterna finns kvar. Ingen som äter skiten men billigt och håller sig länge i kylen.

Wagner 2014-04-04 22:59

Då får vi se, någon som testat? :) https://www.max.se/ImageVaultFiles/i...ispy-promo.jpg

Sju (7!) års arbete ligger bakom säger dom. Tar mindre än sju minuter att rasera allting. En trång håv som lyfts upp för tidigt, för att nämna något av allt som kan gå fel, och allt är spolierat.

Vore lagom att plocka ur alla som inte är extra krispiga, vilket brukar vara ungefär hälften, och knalla fram till kassan med dom. Fast kanske ändå inte...

Dom har ju slutat med gratis fika också. Så sist jag var där knallade jag fram och frågade vad som hänt med tepåsarna. Ja vi har en ny kaffeautomat och därför slutat med det. Men te-vattnet kan väl inte kosta mer nu än tidigare, kläckte jag ur mig lite käckt.

Den blicken jag fick sa mer än önskat. Han sa inget men jag såg att läpparna rörde sig så han väste väl fram något i stil med - Gubbdjävel kan du inte bara hålla käft och försvinna.

Edit: Tydligen olika priser på vattnet. Eller får man en större tepåse om man betalar 18 spänn? http://www.max.se/sv/Maten/Meny/Dryck/te1/

Oscar 2014-04-05 00:15

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 332981)
Då får vi se, någon som testat? :) https://www.max.se/ImageVaultFiles/i...ispy-promo.jpg

Sju (7!) års arbete ligger bakom säger dom. Tar mindre än sju minuter att rasera allting. En trång håv som lyfts upp för tidigt, för att nämna något av allt som kan gå fel, och allt är spolierat.

Vore lagom att plocka ur alla som inte är extra krispiga, vilket brukar vara ungefär hälften, och knalla fram till kassan med dom. Fast kanske ändå inte...

Dom har ju slutat med gratis fika också. Så sist jag var där knallade jag fram och frågade vad som hänt med tepåsarna. Ja vi har en ny kaffeautomat och därför slutat med det. Men te-vattnet kan väl inte kosta mer nu än tidigare, kläckte jag ur mig lite käckt.

Den blicken jag fick sa mer än önskat. Han sa inget men jag såg att läpparna rörde sig så han väste väl fram något i stil med - Gubbdjävel kan du inte bara hålla käft och försvinna.

Edit: Tydligen olika priser på vattnet. Eller får man en större tepåse om man betalar 18 spänn? http://www.max.se/sv/Maten/Meny/Dryck/te1/

Testade idag.
Gillade de här mer än de gamla.
När man åt de gamla kunde man få vissa som var mjuka och "degiga", fick ingen sån idag.

semipro 2014-04-05 13:50

Kanske lite ot, men är inte en ungkarl och en gourmand ungefär samma sak? Det är väl när man är ungkarl man njuter av sunkmat i stora mängder? :)

Wagner 2014-04-05 15:14

Citat:

Ursprungligen postat av semipro (Inlägg 333071)
Kanske lite ot, men är inte en ungkarl och en gourmand ungefär samma sak? Det är väl när man är ungkarl man njuter av sunkmat i stora mängder? :)

Sunkmat och gourmand är snarare varandras motsatser. :) http://sv.wikipedia.org/wiki/Gourmand

Men jag kan hålla med om att rubriken är missvisande. Betydligt lättare att vara gourmand som ungkarl än om man har kärring och fyra ungar som klättrar på ens hälar.

Wagner 2014-04-05 15:19

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 333144)
Sunkmat och gourmand är snarare varandras motsatser. :) http://sv.wikipedia.org/wiki/Gourmand

Men jag kan hålla med om att rubriken är missvisande. Betydligt lättare att vara gourmand som ungkarl än om man har kärring och fyra ungar som klättrar på ens hälar.

Eller så tänker jag fel. Gourmand är inte samma sak som http://sv.wikipedia.org/wiki/Gourmet

Fast sunkmat är ju inte speciellt gott i för stora mängder och därför bör det varken förknippas med det ena eller det andra.

Wagner 2014-05-30 01:15

Citat:

Ursprungligen postat av sskssk (Inlägg 270316)
Har herrn några bra tips på hur man skyfflar in den färska degen med tomatsås i frysen då?

Ryggade ditt "recept" idag på morgon och om man bortser från hur oestetiska pizzabottnarna blev, så kan jag meddela att det var inte så där överdrivet smidigt att få in dom i frysen (misstänker att du trollat), hur som ligger mina kantiga pizzabottnar i frysen nu med bakplåtspapper imellan, misstänker att jag kommer få lite problem med dom när det är dags att slänga in pizzorna i ugnen om några timmar.

Inte fick jag håll i rätt ost heller, hade bara 6månaders lagrad på ica, men kompenserade det med att göra en riktig hjärnkirurgisk tomatsås istället så hoppas det går jämnt ut.

Har du fått ut degen från frysen? :D

Ni skippar vi den där skiten. Snett och vint blir det och tar upp plats i frysen. :thumbdown:

Så här ser nya given ut. http://oetker.blob.core.windows.net/...und-snacks.png

Helt underbart god och man behöver bara trixa lite själv. Svårt att få den genomvarm (taskig ugn?) så jag brukar dela den i mindre bitar. Låt den ligga framme i 5 min sen är det inga problem att dela den i 4 bitar. 13-14 minuter i ugnen som det står på baksidan. Inga döda djur på den här så jag brukar strimla lite salami och strö över, gifter sig perfekt. Lite extra vitaminer (kebabkött) behövs också men det lägger jag på ett fat på sidan och värmer samtidigt som pizzan. Brukar bli klart några minuter tidigare.

Inget snålande med rått pressat skit utan här kör vi med riktiga grejer. Ser ut som på förpackningen. http://norrkoping.matvaran.se/ica_pr...12534_A1L1.jpg

Bon Appétit. http://www.sherv.net/cm/emoticons/eating/pizza.gif

Cc 2014-05-30 07:51

Här i Thailand så lyser skräpmaten med sin frånvaro i många stycken! Man måste bege sig in till de större orterna om man skall hitta Burger King, Donken eller liknande. I staden(Patong) närmast min by Karon så finns dessutom Hard Rock Café och snart även Hooters. Jag käkar ju aldrig på McD så jag vet inte om den usla kvaliteten på deras produkter är desamma som i Europa men jag har käkat på Burger King ett par gånger och burgarna var förvånansvärt goda. Med "förvånansvärt" menar jag att de inte har vanliga kossor som råmaterial (nötkött) utan vattenbuffel.

Vattenbuffeln är mager, den går och betar i oländig terräng, käkar gräs med lågt näringsvärde och blir därmed otroligt mycket mer muskulärt utvecklad än svenska kor. Köttet är segt så in i helvete, nästan helt fettfritt och inte ens med hjälp av vin- eller öl-marinad blir köttet mört nog att grillas. skall man göra egna burgare så får man blanda 50/50 med fläskfärs, annars utvecklas inga smakämnen.

Pommes frites är ju inte heller någon gourmethöjdare för min del. Funkar inte alls till en bra köttbit med nån häftig sås eftersom denna förädlade form av potatis helt enkelt smakar för mycket! Den blir för dominant för mina smaklökar, kan iofs äta dem utan nägot annat än nån ostsås att dippa i eller så. Inte ens klyftpotatis serveras i mitt kök mer än undantagsvis (BBQ). Då förfriterar jag dem och rullar sedan potatisen i riven parmesanost och lite kryddor. När osten fastnat och ytan torkat så får potatisen åka ned i 20-25 sek i oljan igen. Antagligen extremt högt näringsvärde där men jävligt gott att äta som de är...

Annars är snabbmaten nummer 1 i Thailand "Pad Thai"! Här är det wokade bandnudlar av ris (typ vermicelli fast platta och breda) som gäller, blandas med div grönsaker och ett val mellan kyckling, räkor eller "seafood". Man sprinklar på krossade jordnötter och spetsar till det med nån sås av chili också. Kostar 50 Bath (10 spänn) nästan överallt på Phuket om man undviker turistfällorna. Portionerna kan man ledigt dela med någon snygg dam efter behag, de räcker till även näringsmässigt enl. Socialstyrelsen i Sverige.

Zniper 2014-05-30 08:00

Ska ni göra pizza hemma och tycker om att pula lite så rekommenderas http://mobil.pizzahemma.bloggplatsen.se starkt.

Har alltid undrat varför burgarna är så fruktansvärt goda i Thailand jämfört med Sverige. Har fått för mig att det beror på att hälsoreglerna och vad dom stoppar i burgarna inte är så hårt reglerat i Thailand som i Sverige.
MacDonalds är nästintill oätbart i Sverige men i Thailand nattetid efter en runda på Bangla så smakar dom gudomligt ( i jämförelse med Sverige)

Cc 2014-05-30 08:10

Citat:

Ursprungligen postat av Zniper (Inlägg 345793)
S

Har alltid undrat varför burgarna är så fruktansvärt goda i Thailand jämfört med Sverige. Har fått för mig att det beror på att hälsoreglerna och vad dom stoppar i burgarna inte är så hårt reglerat i Thailand som i Sverige.
MacDonalds är nästintill oätbart i Sverige men i Thailand nattetid efter en runda på Bangla så smakar dom gudomligt ( i jämförelse med Sverige)

Jo, det är mixat med fläskfärs nästan överallt. Fläskköttet här nere (liksom kycklingen) är i världsklass. Saknar inte nötkött värst mycket alls..

Wagner 2014-08-03 02:11

Spoiler:
Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 321191)
Pomfritt. Detta gissel. Men det ska vi råda bot på.

Donken, Max och liknande går ju bort, återkommer till varför, så vi gör det själv. Man behöver inte ens tälja egen potatis utan köpes funkar utmärkt. http://se-img1.ciao.com/ise/images/p...s--1051068.jpg

Häll frityrolja i en stekpanna med höga kanter och hetta upp. Sen i med stripsen men inte för mycket, det måste få plats ordentligt. 300 gram funkar och behövs mer får man köra fler vändor. Ja sen är det bara att håva upp när det är klart och lägga på hushållspapper. Vartenda strips är frasigt till perfektion om ni gjort rätt. Jämför med Donken där knappt hälften ens är ätbart och inget enda är riktigt bra.

Boven i dramat måste vara håven. Massa strips som trängs ihop på en liten yta och för säkerhets skull så lyfter man upp skiten någon halvminut för tidigt. Till skillnad mot min stekpanna där varje strips fritt simmar runt och obehindrat kan slicka i sig olja på alla ytor.

Vad säger maddmax som huserar på andra sidan sundet. Våran snabbmat och framförallt pompen skulle väl utlösa en mindre massaker om den serverades där? :)

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 321191)

Sen blev jag riktigt exalterad när jag kollade i tidningen. Äntligen ska vi kunna äta kinesisk/asiatisk snabbmat även i denna stad. Cykelavstånd från mig. http://www.unt.se/ekonomi/tre-nya-re...e-3005201.aspx

Spoiler:
Gud så jag har längtat och förbannat varför inte vår stad med över 200 000 invånare kan ha det som finns i varenda håla. http://www.chopchop.se/maten/

Dom här mailade jag i somras och tipsade om etableringsmöjligheter. http://www.spicyhot.se/. Finns i Eskilstuna bland annat och även Chop Chop huserar där plus några till. Chopen finns till och med i Enköping som inte är mycket mer än en mjölkpall jämfört med Uppsala. Märkligt är bara förnamnet men nu verkar världen ha vaknat till. Vi ska till och med få en liten kiosk på hjul i nästa månad. https://www.facebook.com/minthai.se

Men vi är garanterat sushi tätast per capita i landet. Finns i vartenda gathörn och varenda thai/kinakrog har sött kallt ris som inslag på lunch-buffén och kan därmed ta ut 10 spänn extra.

Spoiler:



Funkade bra dom första två gångerna. Sen sprack det. Blev ett mail så klart.

Citat:

Hej,

Det kokta riset har inte varit till belåtenhet denna vecka. Snustorrt i veckan och halvdant i dag. Kan det vara så att det är för varmt i själva behållaren så riset torkar efter kanterna?

När jag äter buffé på lokal så brukar jag alltid gräva i mitten för att få det så saftigt som möjligt, lite svårt hos er av förklarliga skäl.

Men ni kan väl kolla upp det där. För är inte riset bra så spelar det ingen roll hur gott resten är. Det spricker ändå.
Återkommer när/om dom svarar. Är det bara jag som är vaken förresten? :popcorn:

Flickepojken 2014-08-03 12:11

Åh det är den absolut bästa bästa yoghurten!!
Dessvärren försvann den i från varuhyllan för några år sedan, bytts ut mot Falköpingsmejerier och annan tråkyoghurt.

Man kanske som du skulle skriva. Fan vad den är saknad.

Wagner 2014-08-03 12:27

Dom där förgjorde sig själva när dom sänkte fetthalten från 10 till 5 %. Grädden behövdes väl för att sanera statsfinanserna. Nu är det denna som gäller. http://www.citygross.se/Global/Kunsk...72101103_s.jpg

Ska man äta mycket brukar jag köra 50/50 med http://www.mediabanken.se/WS/Arla/Ar...&itype=Jpg300p

Galeocerdo cuvier 2014-08-03 18:19

Åh den där 6%-iga Arlayoghurten är vedervärdig. :sad44: 6 % fett i en yoghurt?! Usch.

Länge leve 0.5 % ackompanjerat av osockrad müsli.

Snitch 2014-08-03 18:26

Citat:

Ursprungligen postat av Galeocerdo cuvier (Inlägg 362007)
Åh den där 6%-iga Arlayoghurten är vedervärdig. :sad44: 6 % fett i en yoghurt?! Usch.

Länge leve 0.5 % ackompanjerat av osockrad müsli.

Vill du hålla sockret lågt så skall du välja en fet yoghurt :)



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved