![]() |
Citat:
|
När vi ätit så måste vi ju sova också. Vissa påslakan är vidriga, trots 100 % bomull i samtliga som det ska vara. Så varför är vissa svala och sköna medan andra känns som en plastpåse runt kroppen?
Dömde ju ut ett set tidigare och nu misstänkte jag att det dykt upp i sängen igen. Men innan jag hann ta kärringen av daga så bedyrade hon att det här var ett annat. Hon kom även med en förklaring på dilemmat. På det äldre var mönstret synligt på insidan också = invävt eller va fan det ska kallas. Men på det nya (plastpåsen) var trycket synligt bara på utsidan = tryckt/ditmålat. Så nu vet ni vad ni ska kolla efter nästa gång. Mönstret ska synas på insidan också, annars bara skit. Annars så blir det spagetti och köttfärssås i kväll. Men nyriven parmesan från frysen och Wagners vitlöksbröd på surdegsbaguette. Allt kallas surdeg nu för tiden men det där får ni kolla upp själva. Ica-Kvantum på Gränby Centrum har åtminstone riktig deg till sitt bröd och inte en nypa torrpulver som i många andras "surdegar". För då blir det surdeg på riktigt. Sen somnar jag gott i ett svalt påslakan med typgodkänt mönster. Det känns tryggt. :) |
Citat:
lite dyrare än vanliga sängkläder....men inte värre än att en sharpsare har råd med det! :p jysk brukar ha ständiga bra extrapriser på satin! men köp inte nåt sånt där polyesterskit...det är så halt så att det är risk att du halkar ur sängen och ner på golvet! :D lycka till |
Citat:
Kan jag komma hem och provligga en natt hos dig? :) |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sen tror jag mer på skriftlig tillrättavisning då det gäller stora kedjor. Citat:
|
Öppettider
Alla dagar 07-23 Sen räknar man upp alla dagar som inte är inkluderat i alla dagar. Julafton 07:00-14:00 Juldagen 11:00-19:00 Annandag Jul 07:00-23:00 Nyårsafton 07:00-18:00 Nyårdagen 11:00-23:00 Skärtorsdag 07:00-23:00 Långfredag 07:00-23:00 Påskafton 07:00-18:00 Påskdagen 07:00-23:00 Annandagpåsk 07:00-23:00 Midsommarafton 07:00-18:00 Midsommardagen 11:00-23:00 Annat med Donken. Alltid öppet. That's It. |
Ja det var så sant. Fick ju svar till sist.
Hejsan Tack för informationen angående vårt ris. Givetvis ska det inte vara så, jag ska undersöka anledningen varför det har blivit så. Jag skulle vilja fråga under vilka tidpunkter har du varit på besök hos oss? Tack än en gång för tipset -- Med vänliga hälsningar Thanh Quach Operations Manager ChopChop Asian Express +46(0)70 422 98 37 Varvid jag fick replikera, lite mildare denna gång. Hej igen. Ja senast var det i måndags (14:30) men det har inte varit enda gången tyvärr. Innan dess jag jag ätit det stekta riset ett par gånger så jag minns inte riktigt dom andra tidpunkterna. Men första veckan så var riset bra så jag tror säkert dom kan koka ris. Men som jag skrev tidigare en gång. Kan ju vara själva behållaren som gör att riset torkar. För vissa gånger har riset varit okey i mitten men torrt efter kanterna. Kycklingen är bra men är riset som det är så spricker helheten ändå. Lite mer vatten och koll på temperaturen så fixar dom säkert till det där. |
Wagner, det är inte utan att jag tänker på den här True detective episoden när jag ser dina eskapader :D
http://38.media.tumblr.com/cff739eea...vs0o1_1280.jpg |
Det är skillnad på majonnäs och majonnäs. Finns på burk också men då ska man sätta i sig hela på 2-3 veckor (står det på burken) om det är så i verkligheten har jag inte testat. Men är man storkonsument kan man lika gärna köpa glasburken.
http://www.unilever.se/Images/Hellma...m59-366440.jpg |
Hur fan kan folk äta sån här skit? Fick ett paket gratis av den snåla Ica-handlaren för själv skulle jag aldrig kommit på tanken.
Smaka som papper och det kan förklara hållbarheten till midsommar. http://www.foodbev.com/wp-content/up.../elpaso660.jpg |
Citat:
Ja, den är rätt trist att äta rätt upp och ner, men släng ner lite fyllning, kött, kyckling, sallad, tomat, gurka etc så smakar det bättre. :cheers: |
Egentligen skulle jag inte svara på det där. :idiot:
|
Gillar ni solroskärnor kommer ni älska dom här.
Ni ska få hela Wagners musliblandning bara för att solen skiner. 2 delar hackade pistagenötter. Dom ska vara salta och med skal. Lägg dom sen i en plastpåse och gå loss med brödkaveln. 1 del av nämnda solroskärnor. 1 del havregryn. Jag brukar brukar smula sönder dom vilket betyder att det blir bäst. 1 del krossad linfrö. 1 del Corn flakes. Willys funkar bra och kan med fördel smulas sönder lite lätt. Återkommer med yoghurten. http://cdn.mat.se/product-images/7787-280.jpg |
Vilket märke på pistagenötter rekommenderar du? :popcorn:
|
Citat:
Så kinkig är jag inte. Köper i lösvikt när det är extrapris på ICA eller Willys. Ska vi ta yoghurten på en gång då. Inga konstigheter och ser ut så där. Vad det är för skillnad på "yoghurt av turkisk karaktär" och turkisk yoghurt har jag ingen aning om. Stimpengar till turkarna? Men det är inte bara att stoppa ner sleven och ösa upp. Det ska röras om så den blir lös och slät. Lite bökigt första gången när burken är full. Men när det börjar ta slut så öser man upp lite ur nästa burk som man har på lut så är det problemet löst. https://smaktestarna.files.wordpress...pg?w=150&h=150 |
Citat:
|
Citat:
|
Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved