Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


 
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-02-21, 14:08   #1
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 264
Sharp$: 4933
Standard

Sporttjänsten


DAGENS GRATISANALYS
NHL-dragen brukar sitta klockrent under denna rubrik! Stormöte inatt:

Pittsburgh har numera ett lugnt läge. Crosby saknas ju förstås fortfarande men i övrigt är det bara Kennedy som inte kan spela. För en tid sedan saknade sju, åtta man varav flera viktiga. Att framförallt Staal för en tid sedan återkom var jätteviktigt.

Rangers har frågetecken för backen Eminger, som för en tid sedan återkom från långtidsskada. Sauer fortsatt borta och Fedotenko saknas också. Ungefär så här har det sett ut en längre tid och visst är läget bra. Lundqvist står.

Läcker match igen. Pittsburgh har efter en jättestark period svalnat en aning, men inte i tillräcklig omfattning för att vi på allvar ska ifrågasätta formen. 2-6-förlusten borta mot Buffalo senast kom visserligen oväntat, men samtidigt hade Pittsburgh gått en hård match i Philadelphia kvällen innan och då vunnit snyggt med 6-4. Dessutom mötte de ett överraskande starkt Buffalo. Överlag har förlusterna i februari kommit mot formstarka motståndare och vi menar att Pittsburgh är i bra skick, inget snack om den saken. Rangers fortsätter att gå poängmässigt starkt och nu har laget kopplat ett järngrepp om Eastern Conference. Det hade vi aldrig kunnat tro, det är bara att erkänna. Lundqvist har varit fenomenal och börjar gälla som favorit till priset som ligans mest värdefulle spelare och hela laget spelar uppoffrande. Framåt tillhör Rangers inte de bästa, men de har hygglig spridning på produktionen och visst finns även spetskvalitéer. Rangers har 2-1 i matcher mot Pittsburgh denna säsong men det speglar inte hur matcherna har sett ut - det är överlag Pittsburgh som hållit taktpinnen och vi har svårt att tänka oss någonting annat inatt. Pittsburgh kommer retat efter söndagens bottennapp och behöver segern. Rangers senaste insatser har varit ovanligt slöa och visst blir det tufft att stå emot Malkin och gänget inatt. Pittsburghs toppnivå är skyhög - vår uppfattning är att en stark insats är på gång och då är det riktigt bra chans. Svenska Spel och övriga bolag sätter för jämna odds, det är vår givna åsikt. Respekten för Lundqvist är enorm men vi tar ändå klar ställning för ettan. Bet365 har härliga 2,54 på Pittsburgh - sylvasst spel!
Irwin är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2012-02-21, 14:17   #2
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 157
Sharp$: 2238


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Detta borde väl inte ligga under Service Plays?
hejmike är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2012-02-21, 15:35   #3
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hejmike Visa inlägg
Detta borde väl inte ligga under Service Plays?
stämmer bra.

Gratisspel och framförallt analyser är inte tillåtna här. Enbart spelförslag!
Dessutom ska det alltid finnas datum i rubriken.
TS, titta hur andra har gjort och följ deras exempel.

>Papperskorg /MOD
KP är inte uppkopplad   Ge poäng
 

Ämnesverktyg


td