Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


 
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-09-06, 05:51   #1
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 47
Sharp$: 923
Standard

Ang. affiliate


Varför detta jagande på affiliate pengar? Det var ju sådant ni var emot och inte skulle syssla med har ni så stolt berättat innan.
ssam är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-09-06, 07:48   #2
 
FrankieJrs avatar
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 534
Sharp$: 620

Frankie Jr 2014/2015
Stats: 9 - 8 - 3
ROI: 102.80%
Vinstprocent: 52.94%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ssam Visa inlägg
Varför detta jagande på affiliate pengar? Det var ju sådant ni var emot och inte skulle syssla med har ni så stolt berättat innan.
ROK-kritiken lutar sig väl mer åt att försöka få spelarna att förlora pengar på sina affiliate signups? Det kan man väl knappast hävda att staff gör?

Bonusar är ett riktigt bra sätt att få igång en rulle.
FrankieJr är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2011-09-06, 08:11   #3
Administrator
 
admins avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Inlägg: 2 198
Sharp$: 15232
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ssam Visa inlägg
Varför detta jagande på affiliate pengar? Det var ju sådant ni var emot och inte skulle syssla med har ni så stolt berättat innan.
För det första, dessa trådarna skapades med er medlemmar och framför allt nybörjare i åtanke. Vi ville det skulle vara lätt att se omsättningskraven, lite kort information om bolaget och samtidigt kunna föra en diskussion om bolaget i fråga (därav informationen inte ligger under spelbolags-fliken). Genom att vi är partners med spelbolagen gör att vi kan be dem gå in och svara i trådarna när det råder oklarheter. Det föregående systemet där allting skulle tas i en stor tråd var både rörigt och ineffektivt så därför beslutade vi oss för att ha en tråd om varje enskild bolag istället. Sen kanske du föredrog att trådarna bara bestod av en mening "Allt om Bolag X, skriv här", men vi valde att informera lite mer. Skulle vi i detta fallet skippa våra affiliatelänkar och istället köra med de vanliga länkarna skulle vi skjuta oss själva i foten så självklart finns dessa med.

Och för det andra, Sharps växer fortsättningsvis med över 20 medlemmar per dag och ända sedan Slitz publiceringen ungefär det dubbla. Vi börjar närma oss 7000 medlemmar och bandbredden har börjat kosta oss en hel del pengar. Som det ser ut nu går vi back varje månad, pengar får alltså tas från oss i staff för att detta ska gå runt just nu. Vi jobbar på att hitta ett sätt där vi kan klara oss utan donationer från er användare, eftersom vårt mål är att era pengar ska växa, inte betala våra serverhyror. Därav ett par nya komplementerande spelbolag.

Avslutningsvis kan jag meddela att detta är helt fel ställe att föra en sådan här diskussion på och alltså kommer jag ta bort våra 3 inlägg i denna tråden senare under kvällen. Är du intresserade över att fortsätta konversationen rekommenderar jag att du skapar en tråd på rätt ställe, det vill säga feedback-forumet.
admin är inte uppkopplad   Ge poäng
 



td