Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-11-29, 02:09   #16
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 838
Sharp$: 3307


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av lurifixen Visa inlägg
En fråga bara. Vet inte hur det här fungerar egentligen, och det kanske är en självklarhet, men finns det inte en möjlighet att spelbolagen samarbetar för att kartlägga sina kunder? Om tex BroderH har konton med samma användarnamn, ip, personuppgifter etc. på andra sidor och har blivit limiterad där, att den den informationen delas och han blir taggad som en vinnande spelare och blir därför limiterad direkt på nya sidor som han registrerar sig på?

Som sagt kanske redan är klarlagt att det fungerar så
De flesta spelbolag använder sig av oddsleverantörer. T.ex. Unibet, Paf, LeoVegas, MrGreen m.fl. använder sig alla av Kambi. Och Kambi limiterar sina kunder över alla sidor. Så är du limiterad hos Unibet dröjer det inte länge innan du även är limiterad hos Paf t.ex.

Men att t.ex. Unibet och William Hill skulle sammarbeta och dela med sig av varandras kunddatabaser tror jag inte.
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-11-30, 00:16   #17
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 57
Sharp$: 471
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Men att t.ex. Unibet och William Hill skulle sammarbeta och dela med sig av varandras kunddatabaser tror jag inte.
Snarare vill de ju att duktiga kunder ska vinna pengar av konkurrerande företag Vore ju dumt att dela med sig av sån information då.
Burre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td