Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2014-11-12, 17:18   #1
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 4
Sharp$: 72
Standard

Andra hörnbettare? (1,x,2 samt handikapp)


Efter att ha läst en del här på sharps och övriga sidor har jag fått uppfattningen
att de flesta av er bettar före matchstart.
Jag spelar i dagsläget vinstgivande på livebet, 95% hörnor (1,x,2 och handikapp, aldrig ö/u) och 5% övrigt.
Det jag undrar är ifall det här finns någon annan som bettar hörnspel som vore intresserad av att byta lite tankar, taktikmässigt men även specifikt diskutera enskilda matcher.
Har bettat i ca åtta år. Var knappast vinstgivande första året, men efter det har bettandets används som ett stabilt sätt att dryga ut studiemedelen med och nu som färdigstuderad och fast anställd är mitt mål att dra in minst 20% extra utöver det jag tjänar från mitt jobb per månad. Ligger kring ca 25% hittills i år (omsättningen ligger på ca 150-200% av min lön per månad), till rätt stor del tack vare fotbolls och basket-vm där främst fotbolls-vm var en guldgruva.
Nu är det främst PL som gäller, men blir lite championship, CL, spanskt, tyskt och em-kval ibland också.

Jag är knappast ensam om att ha specialiserat mig på hörnor?
alxndr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-12, 18:12   #2
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 589
Sharp$: 5965


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Noll koll på hörnor, men intressant att höra din strategi!

Välkommen
BroderH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-12, 22:34   #3
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Körde mycket hörnor för några år sedan när jag fortfarande hade tillgång till många EU-bookies. Bet365 låste inte spel på hörnor vid mål, vilket innebär att det var många tillfällen då det bara var att lasta på hörnor för det laget som släppte in ett mål.

Det har förmodligen blivit tuffare som allt annat i den här branschen.
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-13, 07:45   #4
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 4
Sharp$: 72
Standard

Bet365 låser alla livespel vid mål nu. Men finns fortfarande ibland 30 sekunder efter att oddsen dykt upp som man kan hitta guldkorn.
Jag är bara limiterad på en sida just nu, ej på bet365. Vilka summor har ni varit på plus för att bli limiterade där? Nästa så jag är förvånad över att jag inte är limiterad där ännu.

En annan fråga jag har är vilka sidor som har bra utbud på hörnor (dvs 1,x,2 samt handikapp, och 1,x,2 halvtid)?
Spelar endast på bet365, unibet och guts nu. Har spelat på comeon, men antingen tog de bort hörnhandikapp för alla eller endast för mig. Har inte sett ett enda live hörnhandikapp där sen jag tog ut min vinst efter VM.
alxndr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2014-11-13, 07:52   #5
 
Reg.datum: jun 2014
Inlägg: 4
Sharp$: 72
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Noll koll på hörnor, men intressant att höra din strategi!

Välkommen
Rent strategimässigt är det såklart främst momentumbettande som med övrig livebettande. Lära sig läsa spelet samt spelare osv. Navas skapar ju tex många hörnor i city, men Silva slår bakåtpassning om han är vid hörnflaggan ist för att som Navas slå ett snabbt och ofta dåligt inlägg som täcks till hörna. (Silva skadad nu. Navas mer speltid än vanligt, därför är detta ett bra exempel just nu).
En hörnmatch slutar ju ofta 5-5 medan matchen slutar 1-1. Dvs jag anser att momentumbettande passar hörnor bättre eftersom ett bet på "nästa mål" snabbt kan bli en förstörst till 100%, medan en hörna åt fel håll inte betyder att du garanterat förlorat dina pengar. Men, detta kan även ha att göra med att jag är mycket sämre på att läsa spelet sett till "nästa mål" Har ju som sagt tippat hörnor länge nu, och skalat ner på övrigt eftersom jag endast marginellt plussar där (och på "nästa mål" visar min statistik tom förlust).
alxndr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td