Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-12-15, 20:13   #1
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 181
Sharp$: 759
Standard

Betting.com, smart eller scam?


Betting dot com har marknadsfört sig i Svensk massmedia den senaste perioden. De verkar inte erbjuda några egna spel utan har tjänster som oddsjämförelse, dropping-odds, odds-rörelse historik, AI-algoritm för att beräkna vinstsannolikheter, speltips, funktion för spelhistorik/spreadsheet, mm. En relativt unik funktion är att man verkar kunna lägga ett spel på andra spelbolag direkt från deras webbplats, om man även är inloggad på det aktuella spelbolagets webbplats.
Oddsjämförelsetjänsten inkluderar de större sporterna samt vissa utländska galopplopp, men tyvärr inte svenskt trav.

Det är gratis att registrera ett konto men de har även ett "pro"-konto alternativ som kostar ca 100 SEK per månad. Enligt deras info inkluderar betalversionen bl a mer avancerade värdespel och omfattande fotbollsstatistik.
MultiSharp är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td