Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-08-29, 07:39   #16
 
zimzelens avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 458
Sharp$: 2321


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Tycker faktiskt tvärtom angående Kleybanovas vinst mot Puig. Puig är en framtida toppspelare som spelar väldigt smart och gör ytterst få egna misstag. Endast 5 UE mot Kleybanova över 3 set t.ex. Men hon saknar fortfarande lite mer schwung i slagen för enklare poäng. Trots det lyckas en ringrostig Kleybanova mala ner henne. Siffrorna skulle varit i raka set om inte Kleybanova hade givit bort hela 9 dubbelfel. Och det är väl där risken finns. Servar hon lika dåligt får hon det väldigt svårt mot Jankovic som precis som du säger är i bra form. Hennes bästa säsong på många år. Men det lär nog brytas en hel del i denna matchen hoppas jag.

Men det jag skriver är dogs värda att spela på. Om man tradar så kommer det säkerligen finnas positioner att ta sig ur med en bra vinst även om de förlorar. Ultimata läget är att Kleybanova börjar serva och tappar serven direkt. Då kliver jag in.

Den enda jag verkligen tror på är Bouchard. Men som sagt, beror på vilken Kerber som dyker upp.
__________________
In an interstellar burst
I am back to save the universe
zimzelen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-08-29, 08:15   #17
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 24
Sharp$: 1141


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Bouchard slog ut Ana Ivanovic ur Wimbledon och spelar utan respekt. Det visade hon mot Serena Williams också häromveckan då hon tog ett set. Kerber hade problem med ryggen länge under vintern och har sedan dess inte varit i närheten av den kapacitet hon visade under 2012. Självförtroendet har fått sig en rejäl knäck.

När det gäller Jelena Jankovic ser jag henne minst i en åttondel mot Na Li.
Hegu är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td