Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-11-14, 23:09   #61
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 696
Standard


Senast redigerad av Klanke den 2013-11-15 klockan 13:20.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-14, 23:35   #62
 
clarunds avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 1 333
Sharp$: 437
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av robust Visa inlägg
Laurier Dag vinner inte så lätt på Solvalla, som på Bergsåker. Skulle nästan vilja påstå att den är chanslös på lördag.
Låt oss hoppas, men någon måste vinna loppet till slut och så tokig är den inte. En av de två jag tror mest på.

Ska undantagshästar eller tokkörning för att gå runt dem i brons.

likväl utnämner jag Prey till chanslös barfota o jänkarvagn till trots.
__________________
LOBOT-Spel måste förbjudas, två miljarder kineser väntar på att köpa en andel

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
clarund är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 01:03   #63
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6236
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av clarund Visa inlägg
Låt oss hoppas, men någon måste vinna loppet till slut och så tokig är den inte. En av de två jag tror mest på.

Ska undantagshästar eller tokkörning för att gå runt dem i brons.

likväl utnämner jag Prey till chanslös barfota o jänkarvagn till trots.
och fortfarande har du inte svarat på min fråga... VARFÖÖÖÖÖÖÖÖR är Prey chanslös enligt dig? (Du har så in i helvete fel nämligen.....)
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 08:06   #64
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 1 492
Sharp$: 15630
Standard

Jag vill citera lite sammanfattad info från en mycket duktig travläsare........
All cred till OLLE.

"
Härliga lopp på lördag och bra väder enligt prognoserna. Torsdag förmiddag aviseras sol och över 10 plusgrader på lördag i Stockholm på svts väderkartor. Brukar ofta bli rejäl körning i finalerna men annars ser väl omgången på förhand betydligt mer lättlöst ut än vad det gjorde i lördags i Halmstad.

Har gått igenom alla tips- och kvällstidningar i jakten på intressant information och sammanfattar nedan vad som hittats.

V75-1

1. Pojke Kronos: Billig seger senast på Jägersro. Dålig provstart då och man la på Boots i sista sekunden. Vann lätt från spets men ett riktigt blufflopp. Då barfota fram. Nu ska man rycka alla skorna. Jänkarvagn.

3. No Deal: Mycket intressant info från stall Flemming Jensen. Öppet huvudlag när den kvalade in till denna final på Åby den 21/9. Öppet huvudlag senast. Nu aviseras norskt huvudlag och dessutom pratas det om att köra hästen med jänkarvagn (troligen första gången men ingen stenkoll). Men Takter brukar gilla dessa vagnar.

6. Robin Ru: Skor runt om senast. Nu barfota runt om vilket är ett stort plus. Dock norrlandshäst som ”aldrig” vinner när det är V75.

7. Midsummer King: Skor bak senast. Nu barfota runt om aviserat.

V75-2


1. Martini Akema: Ska gå med en ny modell av Custom Greyhound bike nu. Enligt infon är det en smalare och längre jänkarvagnstyp med stänger.

2. Tore: Ska gå med skor runt om denna gång enligt den nya tränaren Glenn H Persson

3. Let It Happen: Troligen skor runt om nu. Senast på Jägersro barfota runt om. Tänk på att det är första långresan för hästen. Gjort 12 starter varav 11 på Jägersro och en i Halmstad.

4. Vacqueyras: Även här har jag noterat strul innan start senast och att man la på boots efter provstarten. Vill minnas att Anton Sandholdt från Kanal75 sågade den rejält då efter provstarten. Vann överlägset då. Vet inte om det är mycket värt att informera er om, men hästen har startat 3 ggr på solvalla och galopperat bort sig samtliga gånger. Verkar dock vara en ny häst nu.

5. Jeepster: Ska man nu rycka alla skorna på igen. Troligen klart plus. Obesegrad från spets.

6. Uroy: Parodin med Goopstallets barfotainfo fortsätter. Björn Goop som ofta skriver att det är viktigt att tränarna är generösa med info till spelarna. Hästen anmäldes senast barfota runt om ffg på Axevalla och det står att den gick så. Enligt Björn Goop är det fel. Den gick med skor runt om och ska göra så även på lördag. Enligt Olle Goop gick hästen senast barfota bak och man ska rycka bakskorna även på lördag. Vara tydlig med info till spelarna. Jo. Godmiddag 

9. Big Ben: Eventuellt barfota runt om på lördag enligt någon intervju med HO Sundberg.

11. Twins Superiour: Skor senast pga hård bana i Boden. Nu barfota runt om vilket ska vara ett stort plus.

V75-3

1. Haraldinho: Troligen barfota runt om nu. Senast barfota fram.

4. Reven D Amour: Slitna hovar och måste därför tävla med skor på lördag. Troligen klart minus.

7. Francais Du Gull: Brukar gå med skor runt om men låter som att man planerar att rycka bakskorna på lördag.


V75-4

1. Mind Your Face: Stort skrik senast när Adrian Kolgjini körde den som storfavorit på V75. Då skor runt om. Nu ska man rycka alla skorna och ”ordinarie kusk” i vagnen.

2. Mynta Broline: Gick också med skor senast. Nu aviseras minst barfota fram.

3. Navaronne: Surras i någon intervju om att man ev ska testa den med jänkarvagn på lördag, men sammantaget låter det ändå som att det blir samma balans som senast, men kolla den sena infon.

4. Kaiser Broline: Ska enligt en intervju på lördag för första gången tävla med norskt huvudlag. Dessutom barfota runt om nu.

5. Reina De Caballo: Slitna hovar och som det låter är det mest troliga skor på lördag. Håll koll på det också i den sena infon. I så fall klart minus.

7. Old Faithful: Gick med skor senast och det var ett klart minus enligt kusken. På lördag högst troligt barfota runt om.

9. O.F.V Continue: Skor bak senast. Nu barfota runt om.

10. Falcon Håleryd: Enligt intervjuerna med T Madsen och Oscar Nilsson i ronden resp vi tippa skor som senast. Guiden är den enda tipstidningen som intervjuar Fredrik Persson själv och han säger att man ska rycka alla skorna på lördag och att det är en extra växel. Köp spelarservicematerialet i morgon då dom alltid har fylliga intervjuer med Fredrik Persson.

11. Lynn Palema: Slitna hovar och skor runt om nu.


V75-5

1. Nova Kebell: Skor bak senast. Nu barfota runt om och utan checkrem som i senaste starten.

4. Cuba Cohiba: Ska man eventuellt rycka bakskorna på nu enligt Hans Bergh. Klart plus i så fall.

5. Sembs Oradour: Sparade man hovarna på senast i Boden inför detta. Nu barfota runt om igen således.

8. Super Ariel: Tävlade med jänkarvagn 28 juli på Hagmyren samt 17 aug i Örebro. Sedan vanlig vagn. Nu ska man försöka få tag i en jänkarvagn igen. Håll koll på det i den sena infon för det är nog ett jätteplus om det blir så.

9. Suntory Royal: Gått med bakskor på slutet men på lördag aviseras barfota runt om.

13. Ariel Boko: Ska gå till vintervila efter lördagens start och då brukar man inte köra preparé i alla fall. Uffe O har kört hästen en gång innan och då vann den.

15. Global Midnight: Måste högst troligt gå med bakskor på lördag men det tror inte tränaren ska ha någon större betydelse. Svårbedömt då den gått barfota runt om i alla starter i 2,5 år. Vet inte varför, men Guiden har intervjuat Halmstads Håkan B Johansson om hästen och han lämnar i princip klartecken på den där.

V75-6

2. Prey Frontline: Lördagens överlägset mest intressanta utrustningsinformation. Jag noterade för ett tag sedan i en intervju med Salmela att han då att den dag man plockar av skorna på denna häst kommer det ge enorm effekt. Nu är det dags och det är tydligen planerat sedan rätt länge att det är just i denna final man ska ta fram denna förmodade enorma extra växel. Inte nog med de. Dessutom ska hästen på lördag tävla med jänkarvagn vilket den inte gjort i de 4 senaste starterna. Kan bli enormt skrik på den på lördag och det kan bli en riktig sk kommunare på denna info så håll ögonen öppna när nätbolagen släpper oddsen. Unibets bookmakers har dock numera alltid underodds på hästar det aviseras skoryck på så dom har högst troligt koll även på denna info tyvärr.

10 Pioneer FH: Enorm effekt av första gången med jänkarvagn senast och var på linje med bl a Prey Frontline trots ett mycket tungt lopp. Jänkarvagn igen men slitna bakhovar och därför aviseras skor runt om nu.

11. Laurier Dag: Blir säkert klar streckfavorit. Finns bara intetsägande intervjuer med stallpersonal i alla tipstidningarna så jag rekommenderar alla att försöka få tag i spelarserviceintervjun med Robert Bergh själv i morgon. Han uttalar sig sällan numera i tipstidningarna.

12. Open Mind Bi: Skor senast. Nu aviseras barfota fram.

V75-7

Gissningsvis går de flesta hästarna i detta lopp till vintervila efter lördagens lopp och därför är det säkert preparerat för maxinsatser av tränarna

2. Gisela Ås: Trivdes inte alls på Halmstads stumma bana i lördags enligt tränaren och dessutom slet banan väldigt på bakhovarna. Ska därför gå med bakskor nu. Ett av två ston i detta lopp vilket kan vara värt att tänka på också.

3. Licence Holder: Funkade inte med stängt huvudlag senast och därför ska han gå med öppet på lördag. Gick tungt balanserad senast och ska gå så även nu

6. Increased Workload: Skor senast bak. Nu aviseras barfota runt om och dessutom skygglappar. Är det den (som Tarzan kör själv) som man ställt iordning extra till detta lopp ?

8. Nato Dream: Behövde loppet senast enligt stallet och gick dessutom med bakskor. Ska vara klart förbättrad nu och dessutom aviseras barfota runt om

9. Digital Ink: Blir troligen jättefavorit. Ulf Ohlsson som körde den näst senast kör nu igen och då svarade han väl inte för någon toppstyrning direkt med den.

10: Indigious: Har gjort de senast två starterna i Tyskland och har pga mediokra banunderlag där nere gått med skor i båda dom starterna. Stig H säger till vi tippa att det blir skor igen medan Ville säger att det kan bli skoryck i andra intervjuer. Mest intressant att den ska testas med jänkarvagn i jobb i veckan och eventuellt gå med sådan för första gången på lördag. Håll koll på infon där i den sena infon såväl vad gäller vagn som hovbeslag.

11. M.T Harmony: Skor bak senast. Nu barfota runt om men sannolikt ute på väldigt djupt vatten.

12. Magic Tonight: En kanonhäst som gissningsvis kommer att vara med i solvallas största lopp sista helgen i maj nästa år. Hade halsinfektion senast på Jägersro och tävlade då också med bakskor. Nu behandlad och ska tävla barfota runt om på lördag. Känslan är att man haft detta lopp i sikte ett tag och stallet har toppform.


Lycka till nu med liren på lördag och håll koll på den sena info som jag rekommenderar alla att ta del av för flera hästar ovan innan spelen lämnas in.
"
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Pilkast (+10), mlinke (+10), mijo14 (+10), dumle (+10)
elwiz är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 08:45   #65
 
capones avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Ort: Värmland
Inlägg: 2 391
Sharp$: 13246
Standard

Avd 6 här kommer skrällen LONG NIGHT
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
capone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 09:20   #66
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 374
Sharp$: 2502
Standard

chrille 56 mille !
http://www.youtube.com/watch?v=V5COC7SEask#t=92
dumle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 10:23   #67
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8279

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Säger Tommi att han kör för spets och svarar ut reven d'amour ska jag spika monster drive.
Trots att den 'aldrig' vinner.
Den såg ut som en rund miljon senast, och satt fast med rubbet kvar.
Men den behöver smygresa i hårt tempo för bli aktuell.
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 10:25   #68
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

PREY F jänkarvagn och bfro första gången.
__________________
@laxdasen
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 10:28   #69
 
Kyodais avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Ort: Himmelsfrid
Inlägg: 1 404
Sharp$: 5178
Standard

Några tidiga spel

Digital Ink 1.75

DD: 5-9 till 15.75 och 7-9 till 43.75

Sedan förstår jag inte oddsen på Navaronne till 22.00/4.00 = spelas

No Deal tror jag vinner i första och oddset 3.25 kan användas i komber
ex med Mind Your Face plats
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kyodai är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 10:30   #70
 
laxdasens avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Ort: Dazeland
Inlägg: 5 936
Sharp$: 489
Standard

Många jänkarvagnar lär vi se på lördag... däremot har NO DEAL gått med det tidigare också flera ggr.....
__________________
@laxdasen
laxdasen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 10:39   #71
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laxdasen Visa inlägg
PREY F jänkarvagn och bfro första gången.
Just den infon är ju gammal som gatan Dasen - stod tex redan i Ronden tisdag som trycks på måndagen
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 10:46   #72
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8279

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laxdasen Visa inlägg
Många jänkarvagnar lär vi se på lördag... däremot har NO DEAL gått med det tidigare också flera ggr.....
No Deal verkar bli favorit, men hur lätt är det att vinna en silver final från dödens ?
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 12:20   #73
 
crossbows avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 685
Sharp$: 8831
Standard

Stallkommentarer inför V75-Solvalla lördag 16 November

V75-1

1 Pojke Kronos (Kenneth Haugstad) har mycket bra form och ett bra startspår. Vi kör för spets och fungerar det tror vi på en framskjuten placering, säger Roger Walmann.

2 Allaballakaitoz (Stefan Söderkvist) var jättefin i det sista jobbet inför lördagens start. Ser ut som om han håller sin fina form. Det är ett bra spår, han kan följa med och behöver inte göra någonting. Då kan han vara trea, fyra, femma med lite tur. De springer inte ifrån honom, säger Per Fromell.

3 No Deal (Johnny Takter) höll bra ute i spåren under slutrundan senast. Med tanke på hans form, och att han står på tur, är han ett givet segeralternativ från ett bra spår.

4 Kaka A.T. (Erik Adielsson) går jämnt och bra. Tjänar sina pengar men vinner för sällan för att man ska vara helt nöjd naturligtvis. Ett bra läge. Kan man inte klaga på. Hoppas att han får en bra löpning den här gången. Om det sedan krånglar lite för de mer betrodda kan han dyka upp på en tätplacering, säger Stig H Johansson.

5 Jeppas Hugo (Torbjörn Jansson) är väl­ digt jämn. Gick ett mycket bra lopp senast i Eskils­tuna där jag körde från start och blev hängande. Fick backa mig sist men var sedan ändå bara tre längder från vinnaren i mål. Det är hårda bud på lördag och en penningplacering som gäller, säger Tobbe.

6 Robin Ru (Ulf Ohlsson) har fått ta igen sig lite men har tränat på och känns bara bra. Barfota nu om det blir bra bana, vilket jag hoppas att det ska bli. Han är en av dem som kan göra upp om det ifall han får ett vettigt lopp. Senast på V75 kördes han i dödens och det är svårt att vinna V75 därifrån. Vi måste försöka köra lite försiktigare den här gången, så får vi se, säger Lars Wikström.

7 Midsummer King (Jörgen Sjunnesson) är det bra med och jag är nöjd med formen. Alltid tufft i finalerna och han fick ett tråkigt spår. Jörgen får förlita sig på hans speed den här gången så att det inte blir som senast i dödens när han blev het när han laddade med honom. Blir svårt, hade behövt komma ner på innerspår, säger Mimmi Elfstrand.

8 Seabiscuit (Jorma Kontio) har riktigt bra form men han fick inte så roligt läge. Han har ändå så pass bra fom och han är så grundkapabel att om det skulle lösa sig kan han vara med och kämpa om tätplaceringarna i alla fall, säger Clas-Göran ”CG” Björkroth som är försteman hos Timo Nurmos.

9 Stormysky (Mattias Djuse) är fin. Han hamnade i en trött rygg senast och det var inte myckat att säga om. Det loppet kan vi glömma och han har känts fin efteråt. Han går som han brukar, jag tycker att han är rätt bra i ordning för dagen. Han borde kunna dyka upp där framme om det stämmer lite under vägen. Men det var samma läge förra gången och då blev det strul. Nä, för tusan, jag tycker att han känns bra för dagen som sagt, säger Reijo Liljendahl.

10 Democrat (Björn Goop) var mycket bra senast och visade att formen sitter där. Samma form och han är ett av segerbuden.

11 Overtaker by Sib (Johan Untersteiner) har gjort det mycket bra i år. Vi glömmer galoppen senast. Det är V75-final nu och ett dåligt utgångsläge drar ner förväntningarna något. Med klaff kan det kanske vara ett platsbud ändå, säger Roger Walmann.

12 Arazi Boko (Daniel Olsson) är formen lite osäker på så klart eftersom han har stått över. Men han har tränat som vanligt och känns som han borde, i alla fall av träningen att döma. Spåret kan jag inte göra något åt. Den här gången får jag hoppas på att det kan bli pengar, säger Henrik Södervall.

V75-2

1 Martini Akema (Claes Svensson) gick intervaller i onsdags och var bra, har fin form. Möter tuffare motstånd än senast men har visat att han duger i V75. Kommer vara långt fram från det fina läget, säger Claes.

2 Tore (Erik Adielsson) vann på ett bra sätt senast, var dock inte riktigt fräsch men vann ändå. Är åtgärdad och tränar på fint efter det. Det är en bra häst som känns bra i träningen. Han är en av några stycken som kan vara med i striden, säger Glenn H Persson.

3 Let It Happen (Joakim Lövgren) verkar jättebra. Vi har bara tre veckor mellan loppen nu, förra gången var det fyra och då var han kanske inte tillräckligt vässad. Vi har varit hos massör och kiropraktikern eftersom vi inte var nöjda med honom. Nu känns han fin. Väldigt pigg och bra. Blir det körning är min väldigt vass till slut, säger Elke Frinta.

4 Vacqueyras (Per Nordström) har varit överlägsen på slutet. Möter nu det hårdaste motståndet hittills men får tipset ändå.

5 Jeepster (Kaj Widell) har vi inte hittat några fel på sedan senast, verkar som vanligt. Tror att det bara var för tätt mellan starterna, nu känns hon glad, pigg och springer i hagen. Men det är alltid värre att springa mot grabbarna. Mycket begärt att hon ska kunna slå alla de där, säger Monica Janisels.

6 Uroy (Björn Goop) har ett hyfsat läge och formen är på topp. Har gjort grymma lopp på slutet och blivit allt stabilare. Man kan aldrig räkna bort honom. Även om det är en V75- final och stenhårt emot tycker jag att han är grymt bra. Med och kämpar. En av dem som räknas, säger Ola Frisell i team Goop.

7 Rocky Reach (Samuel Rehn) har potential att bli en gulddivisionshäst. Det är väldigt bra gång i honom, han har lätt för sig och flyter liksom fram, har enorma motorer. Dessutom har han en riktigt bra löpskalle. Jag tänker försöka köra lite men det är snabba hästar innanför. Drömmen vore att sitta och mysa i tredje, fjärde utvändigt 500 kvar. Jag har inte provat att rycka huvan på honom. Om det krävs tror jag att han kommer att svara ganska bra på den, säger Samuel.

8 Ground Proximity (Fredrik B Larsson) är fin i jobben och har gått bra varje gång, jobbar på bra. Ett dåligt läge drar ned förväntningarna. Gynnas av överpace. En outsider eftersom han är en bra häst, säger Fredde.

9 Big Ben (Hans-Owe Sundberg) fick ett bra smygläge här för att kunna få ett bra lopp. Han har visat att han kan gå bra i den här klassen både förra meetinget och när han kvalade in igen. Hoppas att vi får ett bra lopp i ett halvhyggligt tempo. Lite seg och gynnas om det går i ett bra tempo, säger Hans-Owe.

10 Linslusen A.U. (Jorma Kontio) har gjort två lopp för mig och har gått rätt bra. Senast mötte han övermakten och blev trött till slut, men det var förståeligt efter den öppningen. Jag är nöjd med honom och han gick bra i jobbet i tisdags. Går i sin normala klass och borde vara med där, säger Reijo Liljendahl.

11 Twin’s Superior (Sandra Eriksson) är allt bra med och vi startar vår färd mot Solvalla på fredag morgon. Så långt har vi aldrig åkt. Känslan är att det ska gå bra, det är en cool kille. Det är ett mycket tuffare motstånd än han är van vid, säger Christine Axelsson.

12 Victor Ruda (Håkan Skoglund) är bra, men de andra kanske är bättre ändå. Det är ett så dåligt läge att vi nog får vara nöjda med en slant därifrån, säger Håkan.

V75-3

1 Haraldinho (Johnny Takter) har en resultatrad (d–0–6) för närvarande som inte alls bjuder in till optimism. Han är bättre än så men det går inte att tro på honom förrän han har visat att alltid fungerar fullt ut. För att vara segeraktuell krävs det betydligt mer.

2 Perfectly Enough (Erik Adielsson) har gått jämnt och bra hela tiden. Han har inte heller vunnit någonting att tala om. Klart att det saknas. Han är lite ospeedig. Ska ha klaff med högt tempo och få gå på rulle. Då kanske han kan räcka till i ett sådant här sällskap också. Men då ska det stämma hundra procent. Hästen känns fin i alla fall, säger Stig H Johansson.

3 Womanizer (Tommi Kylliäinen) har tagit loppet i Eskilstuna bra och nu har vi bra spår. Allt verkar väldigt intressant. Inga ändringar. Det kan vara så att han springer med tåskor bak den här gången, ingen stor förändring men kanske en förbättring. De hästar som hade mest poäng inför finalen är inte med. Jag vet inte varför. Vi har ett bra spår och full distans är bättre än en mile för honom. Allt är bra och det känns intressant inför lördag tycker jag, säger Jarno Kauhanen.

4 Reven d’Amour (Fredrik B Larsson) blev ömfotad senast. Jobbar på bra och håller sin toppform. Om jag skulle jag få köra honom i ledningen så tror jag att det är en bra vinstchans. Hästen har visat att han är bra. Så får jag ledningen tror jag på bra chans, säger Fredrik.

5 Winning Love (Åke Lindblom) känns bara fin i jobben. Gick på rakbanan i tisdags och hade 76 i puls efter det. Så formen är det knappast något fel på. Spåret är okej och han räknas alltid med chans, säger Åke.

6 Monster Drive (Björn Goop) behåller sin form, han är fin. Det är inga problem med honom. Han tränade också i tisdags och då kändes han bara fin. Nu hamnade han kanske lite för långt ut på vingen för att det skulle vara idealiskt men hittar han till ett slagläge är han ganska rapp på en bit. Så alldeles borta är han inte, säger Reijo Liljendahl.

7 Francais du Gull (Erik Lindegren) försöker vi ta de sista 300. Till femtio gånger pengarna. Han känns faktiskt jättefin i jobben men det är klart att jag inte tror att han vinner. Hästen kändes hur som helst väldigt fin i tisdagsjobbet. Det är som vanligt alltid bra hästar emot, även om det inte är någon värstinggulddivision. De har ändå tagit sig ditt på något vis. Han har mött bra hästar hela året. Om vi kan vara trea, fyra får vi vara väldigt nöjda, har ju ett dåligt utgångsläge, säger Erik.

8 Perfect Toll (Jorma Kontio) är allt bra med och han har gått bra i de senaste starterna. Det finns ingen anledning att tro att han ska vara sämre på lördag. Han får göra det bästa av det så får vi se. Han är ingen kanon ut och lite sämre med bil än med volt. Det är samma hästar som han har mött på slutet och då har han varit trea och fyra. Det som talar för hans del nu är att det är full väg nu. Passar honom bättre, säger Raoul Engblom.

9 Up Date Hoss (Torbjörn Jansson) var lite klen i Halmstad tycker man till att börja med, men det var många som var det. Som gick på det viset som han gjorde. Möjligt att det var tuffa förhållanden. Blir svårt för honom att räcka ända fram. Får slå ur underläge, säger Stig H Johansson.

V75-4

1 Mind Your Face (Daniel Olsson) hoppade senast och jag får ta på mig den galoppen. Om han hade hållit sig på benen hade han vunnit också. I starterna innan gick han jättebra och läget är tilltalande. Normalt sett tar de inte en längd på honom. Det är om det är någon självmordspilot som är ute efter något etappris. Blir det inte alldeles för dyrbart måste han räknas där, säger Lars Friberg.

2 Mynta Broline (Peter Untersteiner) har gjort fyra strålande lopp i rad. Allt ser bra ut och jag tror att han kommer gå bra igen. Jag hoppas att det går att ta av framskorna, det vågade jag inte senast. Det var så hårt på Åby så att jag sparade hovarna då hit till finalen. För han är ännu bättre då. Vi har ett perfekt läge också. Vi ska ses med chans, säger Peter.

3 Navaronne (Ulf Ohlsson) är jättefin faktiskt, jag har ingenting att klaga på. Han kommer gå med lite mer fäste än vad han gjorde på Bollnäs. Bara bättre för honom. Ett kanonläge men jag sticker inte ut hakan allt för mycket. Tror att positioner och dagsform kommer avgöra, säger Jessika Sidbäck.

4 Kaiser Broline (Tino Ärling) behandlades efter senaste starten och fick vila lite. Nu känns han fin. Han är snabb men kusken får bestämma taktiken. Barfota runt om och norskt huvudlag. Tycker att det är ett jämnt lopp. Allt är möjligt, säger Ville Nisonen.

5 Reina la Caballo (Jorma Kontio) verkar det bra med och han gick jobb i onsdags. Var pigg som tusan och kändes jättefin och smidig. Läget är bra och han får prova framåt. Räknas tidigt, säger Lars-Åke Söderholm.

6 Västerboonthenews (Johnny Takter) var mycket bra senast. Hästen är snabb ut men knappast spetsberoende. Givet alternativ.

7 Old Faithful (Magnus Jakobsson) strulade det för i loppet senast och han fick dåliga ryggar. Sedan var det inte samma drag i honom som det varit tidigare. Han gick med skor då och jag hoppas att han kan tävla utan skor, det skulle vara en fördel. Han är rätt så snabb ut. Kapaciteten duger och han ska räknas. Bara det inte blir för tung inledning ska han ha en chans, säger Magnus.

8 Highspeed Call (Kaj Widell) är allt bra med. Formen är som den ska och han känns bra. Det är många startsnabba innanför. Det gör ingenting. Hoppas att de kör ihjäl varandra så får han ta dem till slut i stället. Gäller att ha lite tur, säger Nicklas Pettersson.

9 O.F.V.Continue (Fredrik B Larsson) tävlar bra varje gång. Han har haft ett litet uppehåll men hästen har jobbat på starkt hela tiden. Av jobben att döma håller han toppformen. Kommer gå barfota runt om nu och det är han gynnad av. Han ska räknas. Det är en bra häst, så det kan gå, säger Fredde.

10 Falcon Håleryd (Oscar Nilsson) verkade det bra med i det senaste jobbet. Vi är nöjda med honom. Barfota runt om och norskt, men det har han gått med innan. Det blir positionerna som avgör mycket. Jag pressade honom lite för mycket i kurvan senast när det gick fort, får kusken ta på sig. Tredje-, fjärdehäst i loppet, säger Fredrik Persson.

11 Lynn Palema (Lars-Åke Söderholm) gick också bra senast. Kan inte hamna lika bra till igen. Hoppas på tempo och vettiga ryggar, kan tjäna bra slant då, säger Lars-Åke.

12 Krypton Eye (Robert Bergh) var jättebra senast. Vann trots en tuff öppning. Nu är det svårt läge och det kan bli svårt att räcka till seger därifrån i finalen. Kan ta en bra slant om det blir bra tempo, säger Jimmy Jonsson som är försteman hos Robert.

V75-5

1 Nova Kebell (Erik Adielsson) är fräsch, fin, pigg och glad. Inga ändringar. Får vi pengar så är vi nöjda. Realistiskt ska hon kunna klara det. Bästa läget, säger Clas Jonsson.

2 Amour d’Inverne (Peter M Andersson) har jättebra form men har inte fått med sig så mycket som hon borde på den formen. Möter jättebra hästar och jag tror inte på något sätt att hon vinner, säger Thomas Lönn.

3 Leia Way (Petri Airaksinen) jagar pengar.

4 Cuba Cohiba (Hasse Bergh) har gjort bra lopp hela tiden på slutet. Barfota bak är ett plus. Spåret är inga problem. Får smyga med och hoppas på en slant, säger Hasse.

5 Sembs Ouradour (Björn Goop) känns jättefin i träningen. Utvecklas hela tiden. Hoppas att det löser sig. Jag har svårt att säga chanserna nu, säger Kari Vaaraniemi.

6 Aroma Grim (Jorma Kontio) snubblade till senast. Normalt är hon väldigt travsäker, ska inte hoppa. Det var segern som rök där. Kan ha en del respekt med sig. Drömscenariot är ledningen, därifrån kommer hon att sälja sig dyrt, säger Anders Svanstedt.

7 Global Ninja (Magnus Jakobsson) är rätt så hygglig från början. Spåret kan passa bra. Vet inte vad som hände senast men hon är bäst när hon är med där framme direkt. Var senaste insatsen bara en tillfällighet hoppas jag att vi är med en bit fram, säger Magnus.

8 Super Ariel (Kaj Widell) var inte fräsch i Gävle och blev uppsprutad efter det. Sedan i Boden hade hon inte hunnit med många jobb. Med några till hade hon vunnit. Nu har vi kört mer och hon känns riktigt fin. Kommer vi bara ut är hon kapabel nog att vara bland de tre, säger Kenneth Häggström.

9 Suntory Royal (Bo Eklöf) har gjort bra lopp även om hon bara varit fyra, femma, sexa och vice versa och allt mellan himmel och jord. Känns jättefin på alla sätt och vis. En platsrysare, säger Lars Marklund.

2 160 meter

10 Aloe Vera (Fredrik Pedersen) ser bara bra ut. Har inget negativt att rapportera. Naturligtvis bara bra hästar i finalen men hon är inte sämre än någon annan om hon får sitt lopp. Det ska bli spännande, säger Fredrik.

11 Bell (Lars-Göran Söderberg) var lite mätt senast tyckte jag. Kom inte ner från början. Så det blev lite för jobbig väg fram till dödens. Hade ätit dåligt inför förra starten men ska vara bättre nu. Har form, säger ”Lalle”.

12 Flicka Rigas (Torbjörn Jansson) är det ungefär som det brukar vara med. Samma balans och utrustning som i Eskilstuna. Inte speciellt mycket hårdare lopp än det var då. Ska kunna få pengar, säger Ola Johansson.

13 Ariel Boko (Ulf Ohlsson) ser det bra ut med. Men jag är nöjd om hon kan hänga med och få en hygglig peng. Blir tufft att vinna, att kliva runt dem i spåren. Min förhoppning är att hon ska ska göra ett hyggligt lopp och tjäna en peng, säger Per Linderoth.

14 Latitude Broline (Johan Untersteiner) har toppform. Tillägg här gör att det krävs tempo och bra ryggar för att nå en framskjuten placering. Men kan då till och med vinna. Det är ett kul spel, säger Roger Walmann.

15 Global Midnight (Stefan Söderkvist) tror jag att det är fint med. Jag är nöjd med formen. Hon får gå med skor bak nu. Blev väldigt hovöm senast och har dåliga fötter bak. Det är ett ojämnt lopp. Tre, fyra hästar är bättre än de övriga, säger Peter Arnqvist.

V75-6

1 K.L.M.Buymethemoon (Erik Adielsson) känns fin i jobben nu och hade en halsinfektion senast. Det blir jänkarvagn och barfota runt om som på Åby. Han är startsnabb och kan hålla upp ledningen om Erik vill köra där. Det får kusken bestämma. Det är dagsform och positioner som avgör på lördag. Han är en av dem, säger Anders Wolden.

2 Prey Frontline (Ulf Ohlsson) har ett perfekt läge. Självklart är finalerna alltid hårda men jag skulle inte vilja byta häst med någon. Hårdaste konkurrenterna har sämre lägen och vi har siktat på det här i 1,5 månad. Ser riktigt bra ut och han har varit grymt fin i jobben. Blir barfota runt om för första gången och jänkarvagn, säger Petri Salmela.

3 Zjanti River (Torbjörn Jansson) håller jämn och fin form, vann på ett bra sätt senast. Det slet fötter och han har haft dåligt med passande lopp. Därför har han inte startat på ett tag, men tränar på fint. Platsbud från bra läge, säger Glenn H Persson.

4 Västerbo Highflyer (Johan Untersteiner) har inte startat på ett tag. Efter två tuffa lopp fick han ta igen sig lite men har tränat på fullt normalt. Allt verkar som det ska i alla fall. Känslan är ändå att han skulle behöva ett lopp för att vara på topp. Men på sin grundkapacitet ska han räknas ändå. Han borde få en fin resa från sitt fina utgångsläge, säger Pär Pergenius hos Daniel Redén.

5 Call Me Hanover (Johnny Takter) tränar på fint efter Kalmarstarten. Inget negativt att rapportera. Ett bra spår och han kan öppna om man väljer att ladda. Vår förhoppning är att han får en vettig position i andraspår. Då är han en av dem som är med och gör upp om det, säger Peter Sjöberg i stallet.

6 Kricken C.D. (Hans R Strömberg) verkar väldigt på alerten, så formen är bra. Jag körde honom i onsdags och han kändes jättefin. Jag får vara optimistisk att jag ska få något med mig. Det är svårt att komma till från det där spåret, det är mitt största bekymmer. Formen är fin, outsider, säger Hasse.

7 Long Night (Björn Goop) är värd en seger på sin toppform. Jobbigt läge. Bortglömd?

8 Narold Vox (Tomas Pettersson) gjorde ett riktigt bra lopp på Halmstad i lördags. Haft det bra i hagen hela veckan och allt ser bra ut. Tråkigt läge och knivskarpt läge. Jag måste ligga lågt, säger Krister Jakobsson.

9 Bret Boko (Tommi Kylliäinen) vann ett enklare lopp senast mycket lätt och håller fortfarande den konditionen som han har haft. Har gjort sina bästa lopp från spets och är mycket startsnabb. Är därför mycket missgynnad av bakspåret. Inte mer än en outsider den här gången, säger Martti Alaseppälä som är Markku Nieminens manager.

10 Pioneer F.H. (Peter Untersteiner) får han bara ett bättre lopp den här gången så hoppas jag att han håller samma form. Då räcker det. Sedan får vi se hur Peter gör och kör. Om man har mycket pengar så gör man som man vill. Hovarna slets senast så han får gå med bakskor, säger Preben Kjaersgaard.

11 Laurier Dag (Robert Bergh) verkar allting bara vara bra med i träningen. Lite knivigt läge men han är så bra att han ska räknas ändå tycker jag. På sin fina grundkapacitet kan han ta dem, säger Jimmy Jonsson.

12 Open Mind Bi (Jorma Kontio) gick bra med tanke på förutsättningarna senast. Han har ett otroligt besvärligt läge men har bra kapacitet för klassen. Nu kommer han att gå barfota fram och jag tror att han är bättre med det. Han har bra form faktiskt. Känns riktigt bra, säger Reijo Liljendahl.

V75-7

1 New York U.S. (Daniel Olsson) höll bra från dödens senast och visade att det finns fin form i kroppen. Innerspåret är kanske inte optimalt. Finns risk för att han blir över.

2 Gisela Ås (Torbjörn Jansson) är bättre än vad hon fick visa senast. Nu har hon läget och trots ett hårt motstånd ligger en plats inom räckhåll, säger Roger Walmann.

3 Licence Holder (Kaj Widell) har inte visat någonting på länge som gör att det går att tro på honom här. Han får helt enkelt inte till det och därför går det inte att tro på honom.

4 Checco Boko (Tony Wallin) satt fast med allt kvar senast. Han hade precis rubbet kvar i mål den gången. Håller riktigt fin form och fick ett någorlunda läge. Med rätt lopp tycker jag absolut att han ska vara med och kämpa om segern här, säger CG Björkroth.

5 Chapeau (Johnny Takter) har haft stolpe ut. Åkt på feber någon gång i Tyskland och senast han var nere i Tyskland fick han en hovspricka. Därför har han inte fått ut så mycket av det här året. Har startat sparsamt. Känns jättefin och jag tror att han fortsatt är bra, säger Stig H Johansson.

6 Increased Workload (Stefan Melander) höll helt okej senast men är ändå inte på topp. Om favoriten av någon anledning försvinner ur loppet kan han få chansen.

7 Drew Brees (Jorma Kontio) fick ett taskigt utgångsläge, spår sju. Skulle det lösa sig någorlunda från det läget ska han vara med och tjäna fina slantar. Han gjorde vad han kunde senast. Men Checco Boko är vårt första bud i loppet, säger CG Björkroth.

8 Nato Dream (Björn Goop) räddades av mållinjen senast och den insatsen pekar på att han kanske inte verkar vara helt och hållet på topp för dagen. Fel läge också.

9 Digital Ink (Ulf Ohlsson) imponerar sannerligen i varje framträdande nu. Det här är en blivande stjärna. Spåret kunde ha varit bättre men är ingen katastrof heller.

10 Indigious (Erik Adielsson) är lite bättre än Chapeau faktiskt men Chapeau är en väldigt trevlig och bra häst också. Indigious håller formen. Har gått en tuff och lång säsong men har gjort det bra hela tiden. Han möter Digital Ink som blir stor favorit men han har slagit honom förut. Inken ska ha lite otur och vi ska ha lite tur om vi ska slå honom, säger Stig H Johansson.

11 M.T.Harmony (Peter Untersteiner) gick bra i skymundan senast men möter väldigt bra hästar och har ett dåligt läge. En matlapp får vi vara nöjda med, säger Peter.

12 Magic Tonight (Johan Untersteiner) var sjuk senast och således ursäktad. Bortlottad och därför är det nog bara en fin slant som gäller här, säger Roger Walmann.


Källa: Martin Berg/Sportbladet



Stefan "Tarzan" Melander kommenterar stallets sju hästar i Solvallas V75-finaler så här utan inbördes ordning:

1 Haraldinho (V75-3) är riktigt på tårna i träningen. För pigg senast och galopperade. Fyra-femma här? Utrusning: Barfota, halvstängt huvudlag.

7 Long Night (V75-6) är riktigt bra i ordning, kan bli svårt från strulspår. Utrustning: Barfota fram, helstängt huvudlag.

1 New York U.S. (V75-7) har fått drömspår, visat att han har kapacitet,men blir såklart svårt nu. Utrustning:Barfota fram, öppet huvudlag.

3 Licence Holder (V75-7) var tvåa i Kriteriet, har sviktit efter det. Hög kapacitet men nog inte dags denna gång. Utrustning: Skor på, öppet huvudlag.

6 Increased Workload (V75-7) trodde jag var den värsta jag hade i stallet, men är väl inte riktigt i toppform. Knepigt spår. Utrustning: Barfota runt om, får väl snart prova skygglappar på honom.

8 Nato Dream (V75-7) tror ändå han är värst, fast så har det kanske inte sett ut i loppen varje gång, men känns som en kanon. Spår åtta denna gång försvårar mycket. Utrustning: Barfota runt om, stängt huvudlag.

9 Digital Ink (V75-7) var grym senast sa Örjan, han bara lunkade runt fältet till ledningen. Känns kanon i jobben efteråt. Utrustning: Barfota fram, öppet huvudlag.

Källa: travexpressen.se
__________________
Ingen kommer ihåg en fegis!
crossbow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 12:32   #74
 
Grogg12s avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 502
Sharp$: 409


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Melander tycker alltså att Nato Dream är en bättre häst än Digital ink? Känns rätt intressant isåfall, åh Goop i sulkyn igen!

nån som vet hur startsnabb Mynta Broline är?

Senast redigerad av Grogg12 den 2013-11-15 klockan 13:01.
Grogg12 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2013-11-15, 13:10   #75
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 092
Sharp$: 139
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grogg12 Visa inlägg
Melander tycker alltså att Nato Dream är en bättre häst än Digital ink?
Det har han väl alltid gjort. Med en dåres envishet så går man emot båda 2 ändå. Checco Boko får bli spiken, de flesta motbuden har haft tunga säsonger men Checco har körts snällt.
sigh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td