Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-01-11, 20:16   #1
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 869
Sharp$: 1290
Standard

V64 Mantorp


V64 Mantorp imorgon, ingen jackpot tyvärr, men blir väl en liten rad

Avd1: Dags för en seger för Gimeheaven Sisu? Inga segrar 2014, men varit uppe i stora lopp bla Breeders Crown kval/semi/final för fyraåringgar.. Känns som bästa hästen och man möter rätt mycket sämre klass här så känns som hon kanske spöar skiten ur gamlingarna hon möter..

Avd2: Tror på Kontio här med Bam Bam V. Klart spelvärd till 3%!

Avd4: Bästa låset på 1, 13

Avd5: Spets för Working on a Dream eller Livacious Lindy? leder länge här? Men jag chansspikar Bethel Hannover som nästan nöp Zelda Zonk på segern senast på V75.. Rundade hela korvkiosken senast och var inte långt ifrån seger.. Gör hon samma insats kör hon över detta fältet!

Ja, inte kommit så mycket längre än..

Vad har ni för tankar?

Senast redigerad av Icewinner den 2015-01-11 klockan 20:25.
Icewinner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-11, 20:25   #2
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 540
Sharp$: 2301
Standard

13 i avd 4 var riktigt bra senast, gick i dödens på en 14-tid!! 1an tror jag läget inte är optimalt, trots bakspår på tillägg så borde det vara god chans för poggio hästen!
alle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-11, 20:35   #3
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 869
Sharp$: 1290
Standard

Sant, kollade loppet nu..

Ja 1an har ju inte en start utan galopp heller..

Kanske ser ut som poggion kan vara en bra spik här istället!
Icewinner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-11, 20:37   #4
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 869
Sharp$: 1290
Standard

Relativt kort upplopp på Mantorp. 177 meter! Kanske kan vara värt väga in i sina spel
Icewinner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-11, 21:08   #5
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 540
Sharp$: 2301
Standard

Bethel vinner på bästa hästen och bäst form i avd 5, Tillmans häst går väl bäst på kort dessutom?
alle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-12, 07:26   #6
 
capones avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Ort: Värmland
Inlägg: 2 391
Sharp$: 13249
Standard

Tror jag har ett roligt drag på V4 Färjestad G.G.’S MAGIC DREAM avd4
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
capone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-12, 08:09   #7
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Har kollat arkiv och även kollat i min nyköpta bibel

Mantorp är bäst under våren och försommaren. Det rör sig hursomhelst om en genomsnittlig tusenmetersbana utan konstigheter som open stretch eller vinklad vinge, och ordinarie statistik är fullt applicerbar. Man se att andelen spetsvinnare är genomsnittlig på banan, knappt 44%.


avd1. Detta är ett klass1/brons lopp där jag ger tipset till Fantoochini avslutade vasst efter att ha kört invändigt senast, hästen har fått bästa spåret och är kvick ut, Att pelle hoppar upp är enbart en plusfaktor i mina ögon, körs framåt direkt och blir det inga indian överfall bör chansen vara bra. New York Us var mycket lovande som unghäst och Melander hade då höga tankar om denne, fick aldrig det att lossna helt kanske att ny regi har gjort henne mer på bettet? hon har fartresurser för att krossa dem från dödens (överkapacitet) och Ulf är duktig i jollen. Klart intressant som skräll! Clara Rc är inte så tokig hon heller, hon var fullt godkänd senast efter en tids vila och är säkert bättre med loppet i kroppen. Hon är en krigare och går alltid hela vägen in till mål, kanske ändå behöver något lopp till för att vara på topp? Det krävs ju ändå 7 meter per kurva och spår, 4 varv i andra spår är = 28 meter, tror inte hon är så pass mycket bättre än min spets "ide" att hon klarar att ta ned denne utvändigt (risk att hon får göra jobbet) Gimeheaven sisu är härdad mot topphästar, möter ljummet motstånd nu och då kanske hon får mer självförtroende? intressant smygläge och Björn upp. Roligt tvilling lir om procenten håller i sig. Esterella dorada har tänt till och varit riktigt fin de två senaste gångerna, riskerar vingel och hamnar? risk att hon heller inte kan köra med barfota dans!? Pine Alone är skadebenägen men har ett lopp i kroppen, svårt trots detta att tro på henne, får hon peng bör både kusk och tränare vara nöjda. Deddes Brassie var lite bättre än hon brukar senast synd att hon fick ett uselt läge, hon kan dock tjäna en slant om det klaffar.



avd2. Här blir Sugar Neo stor favorit viss bör hon kanske vinna på ren "klass!"? men hon har varit borta ett bra tag och ingen vet hur hon står sig formmässigt, jag tycker jag ser ett annat drag som jag tror vill köra i spets, Quantum Sailor tokskrällde senast efter ett drömlopp via rygg ledaren, hästen kan kliva iväg bra från start och känslan säger att man vill prova för spets denna gång, hästen har mer att vissa ute på banan och varför inte prova i spets nu när vi snackar om kort distans? allt annat vore ju att ge bort loppet. Nr 12 är däremot mycket kapabel och verkar ha fin form för dagen, kör björn bara fram så kanske det blir dödens, kan räcka då motståndet är billigt. Hamras Pirat är en kvick rackare som fått fel läge, kan inte utnyttja sin snabbhet men har ett intressant smygläge och kanske sparar på speeden? Nocturnal höll bra senast efter ett tufft lopp, fint läge och kan öppna, svårt dock att få nosen först. I stallet säger man dock att hästen inte är oärlig bara att den haft rejält med otur. Bam Bam V letar efter formen, inte het denna gång...



avd3. Dessa typer av lopp är alltid svåra att bena ut, man brukar säga att favorit chansen är ca 35% mer öppet bakom. Favorit blir Ritmo Di Poggio som hade otur med positionerna senast har dessförinnan gjort stabila insatser, Jorma sänder från start och mycket troligt att han får överta efter några 100. Frågan är bara vad det kostar? Sedan vet man heller inte hur han trivs på Mantorp (nytt för honom) Regale di poggio visade uppåtform senast via en vass slutstöt hon kan öppna och vill troligen bara ha ryggen på Ritmo, Vi snackar om en typisk klasshäst som bör vara huvudet högre än dessa. Jag spikar!



avd4. Sugar di poggio är en annan häst jag gillar, fick ett knepigt läge men det bekommer honom inte, björn bör fixa det, hästen tål jobb och sänder björn bara i tid så bör chansen vara bra. Greanegle var bra senast och Anders var mycket uppåt då, galopperade med chans bland de tre senast och det var snöpligt, det verkar dock ha lossnat för Anders eftersom hela hans stall går bra just nu. Bulla bulla am var mycket bra på nytt Svenskt rekord vid segern. Lär dra hårt i spets men är också galopp belägen. Baronessa st håller fin form och gillar distansen med lite klaff kan hon sluta där framme. "pass upp" Global Majesty var mycket missgynnad av att det gick så långsamt i täten senast men hästen är stark som en björn dock många att runda men inte helt ofarlig.



avd5. Livacious Lindy (namnet) är mycket explosive från start och troligen laddar man för att leda loppet runt om, har 44% chans i spets, hon var mycket fin vid sin seger men sämre senast vad det berodde på vet jag inte. Bethel Hanover har haft en ruggig formtopp ett tag senast flög hon fram som en skållad råtta i ett V75 lopp inte lika tufft nu och sänder Mike bara i tid så bör han ha vettig chans att runda till seger. Fashion Diva får ses som loppets dammsugare hon gör det bra hela tiden och löser det sig bara från detta läge är hon säkerligen med på fotot, jag personligen tycker hon gör sina bästa lopp när hon får attackera bakifrån. Hon är för lite streckad. Im unique verkar ha tappat den form hon en gång hade. Jag låser på 6-8-10



avd6. Detta var svårt, ett gäng "trötta" snabbloppare ska göra upp. Prawns spurtade bra i skymundan senast i ett ganska hyffsat guld divisions lopp, innespår på tillägg behöver inte betyda något, kan söka sig fram direkt och bör vara med där framme. Alvena Pele är härdad i tuffa lopp och gör alltid bra lopp efter vila kanske kan det vara dags för seger redan idag? Circles har inte presterat på ett tag men har fart och fint läge, kommer igenom bra? Rokkakudo vann kriteriet 2013 har kanske inte gjort så mycket väsen av sig på slutet men också mött bra hästar i fin form. Inte helt golvad. Mr Flo Fly är den på start med bäst chans! Conrads Epilog har heller inte visat något på mycket länge men kanske tänder man till i ny regi? hästen kan öppna! Prince Tagg kommer tillbaka i nygammal regi känns dock som han haft det bästa bakom sig. Tror inte på en nytändning!? Noble Night blir nog en överspelad häst i dagens lopp jag tycker inte han har visat form i sin nya regi ännu och tycker att han känns mätt för dagen.



Spiken: Ritmo di Poggio

Låset: 6-8-10 (avd5)

Dragen:

New York Us

Quantum Sailor

Gleneagle

Prawns

Dammsugaren: Fashion Diva


God tur!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gyllaren (+10), Icewinner (+10), Manprinsen (+10), asgaya3141 (+10), DIF (+5)

Senast redigerad av Klanke den 2015-01-12 klockan 08:56.
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-12, 12:48   #8
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3839
Standard

blir det bff eller? hur bra är favoriten i tredje lopp??? spik eller???
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-12, 12:54   #9
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 2 898
Sharp$: 3839
Standard

oj va många strukna idag....vad händer?
dado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-12, 13:06   #10
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Barfotakörning förbjuden idag.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-12, 14:08   #11
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dado Visa inlägg
oj va många strukna idag....vad händer?
Finns för tillfället inte strykningsorsak noterad på Svensk Travsport. Kollat på alla V64 hästarna och den enda noterade är Silvinho Bob = avliden häst.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-12, 14:33   #12
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 10
Sharp$: 829
Standard

Godkänd strykningsorsak...


Citat:
Ursprungligen postat av Helge Visa inlägg
Finns för tillfället inte strykningsorsak noterad på Svensk Travsport. Kollat på alla V64 hästarna och den enda noterade är Silvinho Bob = avliden häst.
Känns som det är en rätt ok anledning att stryka...
Pigfarmer70 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-12, 14:40   #13
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pigfarmer70 Visa inlägg
Känns som det är en rätt ok anledning att stryka...
Ja. Usch, den bröt benet i hagen tydligen :(

Inte fått svar från Svensk Travsport varför det saknas uppgifter på det stora antalet hästar på V64 som inte startar.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-12, 15:19   #14
 
Reg.datum: sep 2013
Ort: Sthlm
Inlägg: 910
Sharp$: 6237
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Har kollat arkiv och även kollat i min nyköpta bibel

Mantorp är bäst under våren och försommaren. Det rör sig hursomhelst om en genomsnittlig tusenmetersbana utan konstigheter som open stretch eller vinklad vinge, och ordinarie statistik är fullt applicerbar. Man se att andelen spetsvinnare är genomsnittlig på banan, knappt 44%.


avd1. Detta är ett klass1/brons lopp där jag ger tipset till Fantoochini avslutade vasst efter att ha kört invändigt senast, hästen har fått bästa spåret och är kvick ut, Att pelle hoppar upp är enbart en plusfaktor i mina ögon, körs framåt direkt och blir det inga indian överfall bör chansen vara bra. New York Us var mycket lovande som unghäst och Melander hade då höga tankar om denne, fick aldrig det att lossna helt kanske att ny regi har gjort henne mer på bettet? hon har fartresurser för att krossa dem från dödens (överkapacitet) och Ulf är duktig i jollen. Klart intressant som skräll! Clara Rc är inte så tokig hon heller, hon var fullt godkänd senast efter en tids vila och är säkert bättre med loppet i kroppen. Hon är en krigare och går alltid hela vägen in till mål, kanske ändå behöver något lopp till för att vara på topp? Det krävs ju ändå 7 meter per kurva och spår, 4 varv i andra spår är = 28 meter, tror inte hon är så pass mycket bättre än min spets "ide" att hon klarar att ta ned denne utvändigt (risk att hon får göra jobbet) Gimeheaven sisu är härdad mot topphästar, möter ljummet motstånd nu och då kanske hon får mer självförtroende? intressant smygläge och Björn upp. Roligt tvilling lir om procenten håller i sig. Esterella dorada har tänt till och varit riktigt fin de två senaste gångerna, riskerar vingel och hamnar? risk att hon heller inte kan köra med barfota dans!? Pine Alone är skadebenägen men har ett lopp i kroppen, svårt trots detta att tro på henne, får hon peng bör både kusk och tränare vara nöjda. Deddes Brassie var lite bättre än hon brukar senast synd att hon fick ett uselt läge, hon kan dock tjäna en slant om det klaffar.



avd2. Här blir Sugar Neo stor favorit viss bör hon kanske vinna på ren "klass!"? men hon har varit borta ett bra tag och ingen vet hur hon står sig formmässigt, jag tycker jag ser ett annat drag som jag tror vill köra i spets, Quantum Sailor tokskrällde senast efter ett drömlopp via rygg ledaren, hästen kan kliva iväg bra från start och känslan säger att man vill prova för spets denna gång, hästen har mer att vissa ute på banan och varför inte prova i spets nu när vi snackar om kort distans? allt annat vore ju att ge bort loppet. Nr 12 är däremot mycket kapabel och verkar ha fin form för dagen, kör björn bara fram så kanske det blir dödens, kan räcka då motståndet är billigt. Hamras Pirat är en kvick rackare som fått fel läge, kan inte utnyttja sin snabbhet men har ett intressant smygläge och kanske sparar på speeden? Nocturnal höll bra senast efter ett tufft lopp, fint läge och kan öppna, svårt dock att få nosen först. I stallet säger man dock att hästen inte är oärlig bara att den haft rejält med otur. Bam Bam V letar efter formen, inte het denna gång...



avd3. Dessa typer av lopp är alltid svåra att bena ut, man brukar säga att favorit chansen är ca 35% mer öppet bakom. Favorit blir Ritmo Di Poggio som hade otur med positionerna senast har dessförinnan gjort stabila insatser, Jorma sänder från start och mycket troligt att han får överta efter några 100. Frågan är bara vad det kostar? Sedan vet man heller inte hur han trivs på Mantorp (nytt för honom) Regale di poggio visade uppåtform senast via en vass slutstöt hon kan öppna och vill troligen bara ha ryggen på Ritmo, Vi snackar om en typisk klasshäst som bör vara huvudet högre än dessa. Jag spikar!



avd4. Sugar di poggio är en annan häst jag gillar, fick ett knepigt läge men det bekommer honom inte, björn bör fixa det, hästen tål jobb och sänder björn bara i tid så bör chansen vara bra. Greanegle var bra senast och Anders var mycket uppåt då, galopperade med chans bland de tre senast och det var snöpligt, det verkar dock ha lossnat för Anders eftersom hela hans stall går bra just nu. Bulla bulla am var mycket bra på nytt Svenskt rekord vid segern. Lär dra hårt i spets men är också galopp belägen. Baronessa st håller fin form och gillar distansen med lite klaff kan hon sluta där framme. "pass upp" Global Majesty var mycket missgynnad av att det gick så långsamt i täten senast men hästen är stark som en björn dock många att runda men inte helt ofarlig.



avd5. Livacious Lindy (namnet) är mycket explosive från start och troligen laddar man för att leda loppet runt om, har 44% chans i spets, hon var mycket fin vid sin seger men sämre senast vad det berodde på vet jag inte. Bethel Hanover har haft en ruggig formtopp ett tag senast flög hon fram som en skållad råtta i ett V75 lopp inte lika tufft nu och sänder Mike bara i tid så bör han ha vettig chans att runda till seger. Fashion Diva får ses som loppets dammsugare hon gör det bra hela tiden och löser det sig bara från detta läge är hon säkerligen med på fotot, jag personligen tycker hon gör sina bästa lopp när hon får attackera bakifrån. Hon är för lite streckad. Im unique verkar ha tappat den form hon en gång hade. Jag låser på 6-8-10



avd6. Detta var svårt, ett gäng "trötta" snabbloppare ska göra upp. Prawns spurtade bra i skymundan senast i ett ganska hyffsat guld divisions lopp, innespår på tillägg behöver inte betyda något, kan söka sig fram direkt och bör vara med där framme. Alvena Pele är härdad i tuffa lopp och gör alltid bra lopp efter vila kanske kan det vara dags för seger redan idag? Circles har inte presterat på ett tag men har fart och fint läge, kommer igenom bra? Rokkakudo vann kriteriet 2013 har kanske inte gjort så mycket väsen av sig på slutet men också mött bra hästar i fin form. Inte helt golvad. Mr Flo Fly är den på start med bäst chans! Conrads Epilog har heller inte visat något på mycket länge men kanske tänder man till i ny regi? hästen kan öppna! Prince Tagg kommer tillbaka i nygammal regi känns dock som han haft det bästa bakom sig. Tror inte på en nytändning!? Noble Night blir nog en överspelad häst i dagens lopp jag tycker inte han har visat form i sin nya regi ännu och tycker att han känns mätt för dagen.



Spiken: Ritmo di Poggio

Låset: 6-8-10 (avd5)

Dragen:

New York Us

Quantum Sailor

Gleneagle

Prawns

Dammsugaren: Fashion Diva


God tur!
Din text blir något fel..Du syftar på Regale som spik i texten, men menar Ritmo.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Klanke (+2)
varulv är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2015-01-12, 15:35   #15
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 495
Sharp$: 3952
Standard

Det ser enkelt ut idag. Inleder med spik på Clara R.C som vinner detta från dödens om det krävs. Sen är det spets och slut på Bam Bam V, Jorma är helt rätt kusk här och det är ingen som vill/kan göra nåt själv i loppet..

Låser 3:e på båda di poggio hästarna samt spikar Bula Bula Am som vinner detta med en galopp eller två på vägen. Sen garderar jag rätt så friskt i dom avslutande avdelningarna
Jarmop är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td