Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-04-08, 13:15   #1
 
Reg.datum: jun 2015
Inlägg: 42
Sharp$: 1564
Standard

Jackpot V64 Umåker 8 April


Mina tankar innan intervjuer och balansinfo osv.


V64-1:

Välstammade (Muscle Hill på en helsyster till Raja Mirchi) 2 Marvelous 65% blir naturligtvis storfavorit efter en övertygande debutseger. Lika givet är det att gardera honom, det gick lite på nålar från start senast från spår 2 och de på tillägg kan vara över honom direkt. Vidöppet bakom med många roliga ospelade hästar. 8 Comewithaflash 6% gjorde det bra som tvååring och svarade för en bra årsdebut som tvåa bakom jättelöftet Ready For Money och slog 4 Overtimesåfin som fick en mycket mer spårsnål resa. Det loppet i kroppet lär ha gjort henne gott också. 3 Unstirred Drink 11% vann knappt på valla sist efter att ha kört sig till ledningen efter 500m. Blir bättre och bättre för varje lopp och det krävs säkerligen en bättre insats än så för att rå på en felfri Marvelous. 5 Wichy Vera 1% gjorde det bra som tvååring även om det inte blev någon seger. Fart finnes och det kan ju hänt mycket över vintern
och är ett givet streck som ospelad. 6 Peak A Boo 2% gnetade på bra som tvååring och kvalade in till uppfödningslöpningen (som fyra i ett galoppfyllt kval). Har hårdheten och har det hänt lite under vintern kan hon vinna om Marvelous gör bort sig. 4 Overtimeosåfin 9% är jämn och säker och hängde på bra från tredje inner i ett litet tuffare gäng senast. Kan slå till men känns som hon är lite mer spelad än sin vinstchans. 7 Just Wait And See 3% ser ut som en riktig häst men polletten verkar inte trillat ner än och han är nog för grön för att vinna detta. Finns de som är mindre spelade som känns mer aktuella.

Rank: 2-8-3-5-6-4-7-1

V64-2

Vidöppet lärlingslopp där fyra hästar sticker ut.
Min första häst blir 7 Digigirl I.H. 17% som var märkligt hårt spelat i tuffare gäng senast och hade alla trafikproblem i världen så den nollan är ingenting att säga om. Duger bra i detta gäng och blir det bara lite körning så har hon goda möjligheter att spurta hem det.

Bakom är det jämnt, 1 Highland Q.Sister 29% kan öppna bakom bilen och var tvåa på V75 från rygg ledaren efter spets och släpp för en månad sedan.
4 Apalachicola 20% är ingen jag har blivit imponerad av innan men hon har ryckt upp sig på slutet och var positiv trea på Solvalla efter en tuff inledning senast. 6 Ellieann 19% kämpade på i tuffa treåringslopp under fjolåret och vann bland annat E3-consolation. Spännande att se vad hon kan uträtta i år men det är väl för mycket att begära några stordåd i årsdebuten.

Av de mindre spelade är 8 Flora Tooma 7% inte så tokig men det var ett tråkigt intryck i comebacken efter en tappstart och hon måste höja sig rejält för att duga här. Står över henne tills hon visat något igen. 3 Digital Edition 2% vinner inte ihjäl sig men var inte så långt efter Apalachicola den 24/1 (såg inte ut att vilja gå förbi) men kanske kan två montestarter fått henne att tända till lite? 2 New York Broline 3% stod 20m efter i ovan nämnda lopp och gjorde en bra insats som fyra, intressat som ospelad nu speciellt om det blir någon form av skoryck efter att ha tävlat en hel vinter på brodd.

Rank: 7-1-4-6-2-3-8

V64-3 Artig R.B 43% blir favorit efter en lovande inledning på karriären men möter nu hårdare motstånd än han gjort innan och det är verkligen upp till bevis. Given första häst för mig är 4 Pydin 23% som var ute i hårda treåringslopp under fjolåret och har en helt annan hårdhet än favoriten. Har även årsdebuten undanstökad där han gick bra efter en kort startgalopp samt ett kortare galoppinslag i sista sväng. 3 Mellem Viktor slog en sådan bra häst som Tangen Piril på ett enkelt sätt trots en större galopp efter 200 m senast han var på Umåker och måste givetvis räknas tidigt här med bara 10% av V64-insatserna. Intressant att se hur Perssons trio 5 Björlifant 8%, 6 Järvsö Tor 3% och 7 Guli Rubin 6% tagit till sig vinterträningen. Alla tre är givna streck med tanke på hur lite spelade de är, speciellt 6 Järvsö Tor känns extra intressant med bara 3% av insatserna. Tar även med de två på start där speciellt 1 Norrlands Scott 3% åter hemma hos ägaren kan bli svårfångad om han sköter sig då han har riktigt bra spring i benen.

Rank: 4-3-8-6-5-7-1-2

V64-4 1 Beaufort 40% står perfekt inne och blir klar favorit. Det är dock en trist typ med jobbig aktion och är given att försöka fälla.

12 T.Rex Laday 6% är stark och rejäl och det är intressant med Jansson upp. Enda gången han kört honom innan så felade de i striden i ett V75-försök ifjol där Digital Collection vann (hade nog troligen "bara" blivit tvåa utan galopp men). Min första häst som ospelad.

10 Quattro Lane 16% vann ett klass II-försök på Umåker förra våren. Har svarat för två "okej-insatser" efter en längre frånvaro och borde närma sig den riktiga formen. Extra intressant om det blir någon form av barfota-balans idag. 11 Mister Burman stånkar på och var hygglig i ett rätt bra breddlopp senast, kan vinna men känns väl som han är lite väl mycket spelad.

Från mellanvolten så tar jag med 4 Digital Engine 3% som gjorde en bra insats från dödens senast i årsdebuten och 3 Notorious Face 35 satt fast med lite sparat i samma lopp. Tar avslutningsvis med 14 Ängens Airman 3% som gör comeback efter lång frånvaro och det lär behövas lopp i kroppen men jag tar med honom som ospelad i ett öppet lopp på hans grundkapacitet. Han var bland annat tvåa (måltrea) efter en bra avslutning från femte utvändigt i V75 i somras.

Rank: 12-1-10-11-3-4-14

V64-5 Riktigt skräplopp där 7 Corky 44% blir favorit. Är väl förmodligen rätt att han blir favorit men det är många frågetecken runt honom och segern han tog i norr näst senast var intetsägande. 9 Kung Töll 22% har något många andra i detta lopp saknar, vinnarskalle. Han tog ner Raz Mckenzie på ett enkelt sätt från dödens senast i dimman. Vettig chans han krigar sig till seger igen. 2 Prawns 17% vinner inte ihjäl sig (och han vill nog helst ha 1640m på äldre dar) men är snabb ut och är det nåt lopp han skall vinna är det ett som detta. Bakom är det ospelade duon 5 Long Night 3% och 11 Special Promise 2% jag betalar för, extra intressant vore det med någon form av barfotabalans på den sistnämnde.

Rank: 9-7-2-5-11-3

V64-6: Avslutar med att spika för klassen superkapable 7 Special Topgear 29% (var tex drygt år sedan tvåa i Berth Johanssons Memorial). Han var bara okej i comebacken senast men lär gått framåt rejält med det loppet i sig. Det krävs nog också för att rubba Magnifik Brodde 33% som är snabbt första stegen och lär sitta tidigt i ledning här. Han såg inte rolig ut i travet när han var sexa i ett V75-lopp i November och har varit borta från ovalen sedan dess. Hade Magnifik Brodde haft ett lopp i kroppen hade jag förmodligen spikat honom men nu spelar jag på att Special Topgears lopp i kroppen och mycket högre grundkapacitet skall ta ut sin rätt trots att Magnifik Brodde antagligen sitter i ledningen.

Rank: 7-6-10-5-3
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Torstens (+10), Fidus (+10), Dahle (+5), xanathaar (+10), doob (+25), asgaya3141 (+15), Vladswe (+5), elwiz (+20)

Senast redigerad av Norrland den 2016-04-08 klockan 13:17.
Norrland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 13:19   #2
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Mycket trevlig genomgång, en grej reagerade jag dock rejält på. Hur definierar du "vann knappt" vilket du skrev om Unstirred Drink i V64-1. 6 längder är väl inte knappt haha?
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 13:50   #3
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 264
Sharp$: 4902
Standard

Avd 6 spikar jag nr 10 PartyBoat Hanover med Roger N!
Irwin är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 14:01   #4
 
capones avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Ort: Värmland
Inlägg: 2 391
Sharp$: 13248
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Irwin Visa inlägg
Avd 6 spikar jag nr 10 PartyBoat Hanover med Roger N!
Varför vinner PartyBoat Hanover

Min första häst är Special Topgear i avd6
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
capone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 14:12   #5
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 174
Sharp$: 57096
Standard

Tyckte jag läste att Corky ska gå barfota runt om och med jänkarvagn i kväll. Den har ju inte gått med sådan balans i de två andra norrlandsstarterna. Vore ju sorgligt om den inte slår ett sådant här skräpgäng, Kung Töll undantaget, om man går all in balansmässigt. Undrar om inte Corky tillhör topp 10 när det gäller sämsta hästköpen någonsin. Den lär inte ha varit billig. Dom som investerade alla miljonerna drömde väl inte direkt om att den skulle hamna i amatörträning i Norrland och tävla i snabbloppen där uppe. Corky är ju också med sina 6 år rena unghästen i detta sällskap.

Om jag ser rätt sprang den in 357 tkr från sommaren 2014 när den köptes från Jimmy Takter till sensommaren 2015 när den "var slut" och såldes till Norrland och gick i amatörträning där. 357 tkr var nog inte vad man hoppats på av en häst som när den köptes sprungit in 6,5 mkr och som innan den köptes kom till Sverige i Jimmy Takters regi och imponerade något grymt bl a när den vann fyraårseliten under elitloppshelgen 2014.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 14:23   #6
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Tyckte jag läste att Corky ska gå barfota runt om och med jänkarvagn i kväll. Den har ju inte gått med sådan balans i de två andra norrlandsstarterna. Vore ju sorgligt om den inte slår ett sådant här skräpgäng, Kung Töll undantaget, om man går all in balansmässigt. Undrar om inte Corky tillhör topp 10 när det gäller sämsta hästköpen någonsin. Den lär inte ha varit billig. Dom som investerade alla miljonerna drömde väl inte direkt om att den skulle hamna i amatörträning i Norrland och tävla i snabbloppen där uppe. Corky är ju också med sina 6 år rena unghästen i detta sällskap.



Om jag ser rätt sprang den in 357 tkr från sommaren 2014 när den köptes från Jimmy Takter till sensommaren 2015 när den "var slut" och såldes till Norrland och gick i amatörträning där. 357 tkr var nog inte vad man hoppats på av en häst som när den köptes sprungit in 6,5 mkr och som innan den köptes kom till Sverige i Jimmy Takters regi och imponerade något grymt bl a när den vann fyraårseliten under elitloppshelgen 2014.


Den är inte såld till Norrland. Meningen med visiten där uppe är att få honom på hugget igen, därefter är planen att han ska tillbaka till Stig H. Verkar dock helt slut.
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 14:28   #7
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 174
Sharp$: 57096
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AndyMart Visa inlägg
Den är inte såld till Norrland. Meningen med visiten där uppe är att få honom på hugget igen, därefter är planen att han ska tillbaka till Stig H. Verkar dock helt slut.
Ok. Står på travsport.se att den bytte både ägare (från stall Corkad till Mikael Melefors mfl) och tränare (från Stig H Johansson till Mikael Melefors) samtidigt, men är inte insatt i detaljerna. Ägarbytet på papperet kan ju bara vara något namnbyte.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 17:48   #8
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Spyyyr! Dessutom högre odds om 1 kommer tvåa istället för trea....

TRIO
Inlämnat: 2016-04-08, 18:37
Flex
Umåker Lopp 2
Fredag 2016-04-08
Start: 18:37
Kostnad: 50,00 kr
Vadet gäller startnummer

Plac.
1:a: 6 Cantab Sisu
2:a: 1, 4, 9
3:a: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10

24 kombinationer, 208,3%
Totalt: 50,00 kr.
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 18:29   #9
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Ove A så jävla rädd om sin lilla procent han får så han driver inte!!

GAMLA TRÄSMAKANDE GÄDDA!!! FY FAN!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 18:29   #10
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Trodde nog det skulle finnas marginal nog att köra på säkerhet hela vägen för Linderoth men han fick driva ordentligt till slut.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 18:47   #11
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 822
Sharp$: 476
Standard

tvilling Umåker nu Utg 1 mot 2,3,6,7
MikaF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 18:51   #12
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 317
Sharp$: 6210
Standard

Dåligt kört av mats med highland
shjuve9le är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 19:09   #13
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

V4
Inlämnat: 2016-04-08, 19:33
Umåker
Fredag 2016-04-08
Start: 20:09
Kostnad: 96,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 (7)
2: 10, 12 (1)
3: 5, 7, 9 (2)
4: 7 Special Topgear (6)

8x2x3x1 = 48 rader.
48 x 1 x 2,00 kr = 96,00 kr.
Totalt: 96,00 kr.


TRIO
Inlämnat: 2016-04-08, 20:08
Umåker Lopp 6
Fredag 2016-04-08
Start: 20:09
Kostnad: 84,00 kr
Vadet gäller startnummer

Plac.
1:a: 2 Guli Tor
2:a: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8
3:a: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8

42 x 2,00 kr = 84,00 kr.
Totalt: 84,00 kr.
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 19:15   #14
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

FAAAAAAAAAAAAN på Guli Tor! Får ALDRIG det värdet igen!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-04-08, 19:31   #15
 
Majors avatar
 
Reg.datum: apr 2014
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 605
Sharp$: 437
Standard

Hanna uppåt på Quttro Lane, testar ett V lir x200
__________________
Se var du sätter fötterna, annars kan du lätt tappa travet.
Major är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td