Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-07-15, 10:41   #1
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 166
Sharp$: 57056
Standard

V64 Axevalla (uttagningar stochampionatet)


Årjäng får ursäkta, men helgens absoluta höjdare sportsligt är kvällens uttagningar till det största loppet för de fyraåriga stona. Fantastisk travsport att se fram emot.

Det finns ingen Some Summit i årets kull och det är därmed inte givet vem som kommer få evig berömmelse nästa söndag när finalen körs.

Spelmässigt brukar det vara iskallt med dessa uttagningar. I fjor blev det dock inte så. Det skrällde i flera lopp trots att Some Summit som gigantisk favorit infriade i sin uttagning och 6 rätt gav nästan 60 tkr på V6 och knappt 22 tkr på V64. Det blev även pengar både på 5 och 4 rätt.

Årets uttagningar ser på förhand inte ut att ha några superklara vinnare vilket gör att det skulle kunna bli lite pengar även i år för dom som lyckas lösa alla sex loppen.

V64-1

Här är Spoil Me gigantisk favorit trots att hon aldrig startat på lång distans och stallet varnar för att det kan bli ett minus. Frågan är därmed vad som händer när starka Bacio troligen kör framåt tidigt och kanske inte låter henne bestämma ? Dessutom är väl hästen innanför, Going Diablo snabb ut, och är det givet att Untersteiner släpper om han skulle vara snabbast ut ? Troligen enligt intervjun i banprogrammet "Skulle det lösa sig med rygg på Spoil Me så kan hon absolut ta en finalplats."

Stefan Melander skrev i onsdags att det är tre hästar han har finalförhoppningar med. Bacio i detta lopp och sen Amity och Digital History.

Björn Goop skrev i sin onsdagskrönika att han har stora förhoppningar med starka Bacio. Låter inte som att han kommer sitta och såsa i kön till 500 m kvar.

Det låter som att Spoil Me ska gå med skor. Hon är bäst barfota. Så här säger tränaren i banprogrammet.

"Spoil Me (lopp 4) har varit väldigt bra i sina två senaste starter och allting verkat fortsatt fint med henne. Läget blev ju klart passande här och eftersom hon är väldigt startsnabb, så är taktiken ganska så klar på förhand, även
om det kanske inte måste till ledningen för att kunna vinna ett sådant här lopp, där det brukar uppstå luckor utmed vägen. Jag tycker inte att det är någon fördel med 2640 meter, men det ska hon ändå klara att hantera,
åtminstone i ett uttagningslopp. Vi ändrar inget jämfört med senaste starten."

Båth pratar om skoryck fram på Tricia på hemsidan.

Ska man heltäcka loppet känns det som att 1,2,3,8,10,12 är dom som kan vinna.

V64-2

Här ser Thomas M megastjärna Tunika ut att bli stor favorit. Det är väl den och Luddes stjärnor som är Jägersros främsta kort i detta klassiska lopp. Tunika har aldrig heller startat på lång distans. Inga utrustningsändringar aviserade på några av T M hästar denna kväll.

Mellby Dashing ser ut att bli andrahandare och låter från Stall Goop som att man ska rycka alla skorna på henne i kväll som vid vinsten på Solvalla i slutet av maj.

Swish Lane och Galactica är väl dom två andra som kan vara med och göra upp.

Jagar man stora pengar så ska man absolut strecka Joy The Castella på den hyperintressanta infon från stallet i banprogrammet

"Joy De Castella (lopp 5) var mycket bra i årsdebuten, men inte lika bra senast. Nu blir det barfota runt om, urryckare för första gågnen samt jänkarvagn. Jag tycker att detta är en kapabel häst som ska räknas
med chans att ta sig till final."

V64-3

Här blir en av kullens bästa hästar så här långt, Princess Face, stor favorit. Vann drottningpokalen och var tvåa i oaks i fjor efter Spoil Me. Adrian säger dock att man väntar med skoryck till finalen. Skor ett klart minus. Hon gick barfota runt om t ex när hon vann drottningpokalen i våras.

Främsta motbuden på förhand är Amity och Takeaway. Takeaway testades barfota runt om senast men det funkade inte så nu aviseras skor på alla hovarna.

Även till detta lopp aviseras mycket intressanta utrustningsändringar från Stall Westholm

"Molly de Castella (lopp 6) spurtade till seger senast efter att ha fått ett bra lopp. Motståndet är tuffare nu, men hon är rask iväg och har fått ett bra läge. Nu blir det barfota runt om för andra gågnen samt jänkarvagn."

Dessutom pratar Johan Untersteiner om att rycka alla skorna på Cerveza i kväll.

V64-4

Här blir In Toto Sund gigantisk favorit trots att hon ströks inför finalen till drottningpokalen och sedan inte startat sedan dess. Det är därmed ingen lätt häst att ranka. Redén skriver så här på hemsidan

"In Toto Sund (lopp 7) blev oturligt skadad inför finalen av Drottningpokalen, men hon har kommit tillbaka snabbt och har fått rejält med jobb i kroppen. Jag testade henne i ett banjobb förra veckan och bestämde mig för att gå mot StoChampionatet efter det. Jag var mycket nöjd och då ska man komma ihåg att hästen sällan glänser i träning. Hon sprang 1.12,8a/2.140 meter i årsdebuten efter vila och det går inte att klaga på hennes inställning. Hon tävlar som hon brukar gällande balans och utrustning.
"

Det finns väl tre motbud i första hand i 4,8 och 9.

Westholms har redan maxats balansmässigt innan i detta lopp. Ilona Håleryd imponerade stort senast när Untersteiner ändrade i utrustningen och plockade av skorna fram. Väldigt vass spurt. Finca Boko har jag inte sett någon info om men Björn Goop lät rätt uppåt i sin AB krönika i onsdags.

V64-5

Här ser Björn Goops Caresse ut att bli klar favorit. Björn G låter uppåt i sin AB krönika där med. Hästen ska ha tävlat med jänkarvagn för första gången senast och ska bli samma i kväll. Man hade säkert sikte på detta lopp redan då. Att bli fyra i BC försök räcker ju långt till semifinalplats senare i år.

Motbud finns främst i 1,8,9,10

Magnesia mötte Spoil Me senast och gjorde det klart bra. Barfota runt om och jänkarvagn igen aviserat från Westholmstallet.

Untersteiner tror att Otrobanda ska ha gått framåt rejält till i kväll med genomköraren senast.

Darling Hornline lite grön i dessa sammanhang med Per Nordström verkar tro på finalchans.

Johan U låter väldigt uppåt på Lonely star i banprogrammet

"Lonely Star (lopp 8) vann från spår femton senast efter att ha suttit sist i fältet. Det var en klart positiv insats och framförallt glädjande då vi haft förväntningar på henne i år. Hon ska vara gynnad av distansen och
tror det är min bästa chans i kvalen."

V64-6

Här blir stall Kolgjinis megastjärna Pasithea Face stor favorit trots spåret och det låter oerhört uppåt från stallet. Mycket mer uppåt än på stallets andra stjärna Princess Face faktiskt. Så här säger Adrian i banprogrammet:

"Pasithea Face (lopp 9) har vi matchat för detta hela säsongen och hon känns helt underbar för dagen. När hon vann ett test på Axevalla för en tid sedan körde jag bara sista 200 meterna. Nu senast var hon ute i ett stentufft sprinterlopp mot äldre hästar för att hon skulle få upp farten i benen.
Jag var jättenöjd med henne som trea där. Hon är definitivt gynnad av 2640 meter, då hon är väldigt stark. Jag måste tro på toppchans trots tolftespåret."

Adrian lär därmed inte sitta och såsa i kön med henne.

Infriar hon inte finns det rätt många tänkbara vinnare i detta lopp. Inget intressant i den tidiga infon i övrigt som jag noterat.


Lycka till nu med kvällens fantastiska tävlingar. Sådana här kvällar går det även att njuta bara av sporten.

Vad gäller spelen kommer det säkert en del intressant info under dagen. Det brukar det göra när det är kval till sådana här stora viktiga lopp.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
greyhound (+10), TravFans (+10), asgaya3141 (+3)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 15:05   #2
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 46
Sharp$: 3731
Standard

Grym info Olle, blev ett par tidiga lir på Unibet:

Joy De Castella vinnare och plats 27.00/4.75 - har som sagt matchats mot detta och full maximering vad det gäller utrustning.

Fika plats 4.85 - bra läge, Svanen rycker alla skor idag, då brukar det bli bra effekt.

Sedan två dubblar:
- Bacio vinnare mot Joy De Castella plats (4.40 * 4.75)
- Bacio vinnare mot Fika plats (4.40* 4.85).

//David
daza är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 15:12   #3
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 166
Sharp$: 57056
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av daza Visa inlägg
Grym info Olle, blev ett par tidiga lir på Unibet:

Joy De Castella vinnare och plats 27.00/4.75 - har som sagt matchats mot detta och full maximering vad det gäller utrustning.

Fika plats 4.85 - bra läge, Svanen rycker alla skor idag, då brukar det bli bra effekt.

Sedan två dubblar:
- Bacio vinnare mot Joy De Castella plats (4.40 * 4.75)
- Bacio vinnare mot Fika plats (4.40* 4.85).

//David
Ja, Det har redan varit ett enormt ras på Joy De Castella på infon om barfota och jänkarvagn. Unibet har väl redan sänkt flera gånger om jag ser rätt. Kanske blir samma effekt som på Veijos igår på Örebro hos statliga spelmonopolet där en på förhand rätt chanslös häst blev megafavorit på barfota runt om ?
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 15:23   #4
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 46
Sharp$: 3731
Standard

Möjligt, men ändå väldigt intressant och bra odds med den infon, det bra läget och Westholms optimism.
daza är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 15:36   #5
 
Reg.datum: jan 2014
Inlägg: 184
Sharp$: 1025
Standard

blev även bra drag på touch of elegance efter att ha anmälts brfro!
Josve88 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 17:19   #6
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3185
Standard

Björnkollen kommer efter Axevallas tävlingar, –

Många trevliga på besök på Lökene idag- semestertider- Önskar vi haft mer tid för alla. Nina Karlstads veterinär har varit här- Flera har hon kollat på, bla Olles Ruffino, nu halt på en kota– En sista chans sa Olle får han nu…

Frankrike- Kommer man nu vara rädd att åka dit? Tror det, som Björn sa jag vågar inte längre åka tunnelbana.

Axevalla ikväll

Genta ( efter Gentleman) Bra i sin 1:a start vann, tror på vinst igen

Simbly The Best- Plats

Mellby Darling- Går det att ”rubba ”Tunika? Nja 2:a ?

Caresse- Bra – är med i segerstriden
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 18:00   #7
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

Roliga spiken: 2 Molly de Castella är en fartfylld travare som tagit två segrar på de tre senaste starterna. Hon har ett bra läge och kan segerstrida. För lite spelad och känns streckvärd!


Dragen:

1 Going Diablo är en välstammad dam med ett intressant läge. Hon nådde delad seger på Åby senast, hon är ganska tidig denna gång.

12 Order to heaven Har utvecklats snyggt på sistone. Två raka segrar i övertygande stil på slutet. "ide"

12 Tro Lo Lo är rejäl och räds inte att göra lite jobb själv. Hon avslutar ofta loppen starkt och kan utmana om segern.

4 Digital History fick inte fritt till slut för tre starter sedan. Hon har därefter övertygat vid två raka segrar. Hon har haft tränaren i vagnen på slutet, nu sitter Björn Goop upp bakom. Blir hon 50 meter bättre? Streckvärd!
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 18:01   #8
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Fina lopp idag men spelmässigt känns det omöjligt i och med att det är uttagningslopp. Dessutom verkar omsättningen bli riktigt dålig idag och i morn är det V75 med jackpott.

Lycka till alla!
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 18:06   #9
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8279

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Ge inte upp, det blir 4 favoritfall

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Fina lopp idag men spelmässigt känns det omöjligt i och med att det är uttagningslopp. Dessutom verkar omsättningen bli riktigt dålig idag och i morn är det V75 med jackpott.

Lycka till alla!
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 18:19   #10
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 166
Sharp$: 57056
Standard

Är ju så många intressanta ändringar i kväll att en V6a skulle kosta femsiffrigt belopp om man ska ta med alla. Fick inte till något vettigt system så det får ev bli lite tvillingar O dyl eller inga spel alls i kväll men ska bli fantastiskt kul att se loppen.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 18:28   #11
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av putte64 Visa inlägg
Ge inte upp, det blir 4 favoritfall
Det tror jag också, men det känns som en omgång där man inte kommer nån vart med små insatser.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 18:31   #12
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Fan tänkte låsa på 10 och 12 men tog med en drös till...fegjävel!
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 18:34   #13
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2216
Standard

Varför vann Kryssa Futura?
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 18:36   #14
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 1 803
Sharp$: 4151
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Varför vann Kryssa Futura?
Den har gått riktigt bra på slutet och med tanke på att Björn höll tempot uppe i dödens med en het Bacio så går det finfint att vinna från spår 12 med det långa upploppet.
Speedyearl är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2016-07-15, 18:37   #15
robust
Guest
 
Inlägg: n/a
Sharp$:
Standard

Och där gick 135.670 st system upp i rök.
  Ge poäng Svara med citat
Svara



td