Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Stängt ämne
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-01-09, 17:25   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Spelförslag från Sharps Travexperter (V86 9/1)


V86 Åby/Solvalla 9 januari



Årets första V86-omgång blev inte så svårlöst och sexorna blev utan utdelning. Därför har vi återigen en liten jackpot att spela om. Det är Åby med sina dubbla open strech som delar på omgången tillsammans med Solvalla.


Avd I – 3140m Auto
Givet förstastreck på 2 Illuminati som varit fin men fick se sig slagen i annandagsfinalen av en lysande Martin de Bos. Nu sitter lärlingen Bernardo Grasso upp då Lövgren är på semester vilket är ett litet minus även om han skött sig bra tidigare. Så visst är chansen god och att inleda med spik är alltid skönt. Många går nog på det idag och ekipaget slutar nog som dagens största när allt är inlämnat. Men vi synar och försöker fälla. Visst tål V86 ett par stora favoriter men letar värde och sätter endast A på ekipaget.

8 Making Love var oväntat fin senast i comebacken. Efter en rätt tuff öppning i tredjespår backade Bergh ner sist men tryckte sedan snabbt sig fram till dödens och smög sig ner i rygg ledaren (Othala). In på upploppet hölls farten fint och med det loppet i kroppen blir man farlig här om favoriten kommer bort.

Vid vidare gardering så känns 5 Trovatore (2,7%!) som ett roligt streck nu med lopp i kroppen samt 10 Twiligt D (4,6%) som får skrällkusken André Eklund upp. Vi tar även med 4 Liza with A Z (1,7%) som kommer från vinst och gillar årstiden.

Rank: A: 2 B: 8 C: 5-10-4


Avd II – 1640m Auto
Här kommer klasshästen 8 Victory Topline ut för första gången efter skada och från spår åtta kan det bli tufft oavsett att man troligtvis är fältets bästa häst. Nurmos brukar i och för sig alltid ställa i ordning ordentligt till första start efter vila och det är inte omöjligt att man bara krossar allt här.

Många skriker om 2 Anddontsayitsover och till nuvarande procent ser även vi spelvärdet som högt och den ska med tidigt på lappen. Sägs bli bike och helstängt denna gång så visst siktar man mot täten här. Kanske kan bli en klassisk SoS? Vi rankar upp rejält! Kanske till och med kan vara en chansspik för den modige?

Även 3 Quite Right känns tidig i sammanhanget och ska givetvis med vid gardering. Björn lär vilja till spets men där finns risken att det är upptaget och då blir det dödens om man inte lyckas krypa ner i rygg ledaren.

I C-gruppen tar vi med 4 Dats so cool som vilat en månad men kan ha bevarat formen och får Jepson upp nu. Med ska även 10 Ivan Pavlov som har en fin avslutning. Lyckas ”korv med brö”-Lennartsson komma igenom bra samtidigt som det blir lite för tuff körning om täten biter det fint över upploppet. Sista strecket i loppet landar på 9 Just Stunning som har Örjan upp och 6 Undulat som rensar fint.

Rank: A: 8 B: 2-3 C: 4-10-9-6


Avd III – 1640m Auto
Här är det tuff öppning att vänta och det är flera om budet. Laura Myllymaa har ju lovat spets och slut för 1 Neverendingdream. Stallformen är fin (Othala) men någon garantispets är det definitivt inte. Utifrån lär nog 3 Alicia Bore gasa och det skulle inte förvåna om man tar en längd på innerspåret. Sedan lär väl 2 Enjoy the life rusa framåt tidigt och bomba på så gott det går. Visst finns det dubbla OS på Åby men risken finns att Neverendingdream hamnar tredje invändigt och därifrån blir det nog svårt.

Alicia fick bestämma i spets senast på Axevalla och orkade inte hela vägen och Enjoy the life är ingen segerstaplare direkt.

Bakom 8 Dontbreakthebankås har vi dessutom en Koljgini som ej heller brukar vara särskilt defensiv. Samtliga dessa är givetvis tidiga på lappen i ett öppet lopp men risken att de kör för hårt är stor.

Det talar för favoriten 5 Kaiser Håleryd som visserligen fick ett fint lopp senast men enkelt plockade ner Dontbreakthebankås då. Nu drog man dessutom vinstlotten i spårtombolan. Tänkbar spik såklart men vi väljer att försöka fälla här med och tar med samtliga på kupongen. Kul streck och tidig i C-gruppen 7 Livi Joy (3,5%)!

Rank: A: 5 B: 8-1-3 C: 4-2-7-9-10-12-6-11


Avd IV – 2140 m Auto
I en omgång med flera stora favoriter väljer vi att spika oss ur ett annars svårt lopp. BG sitter upp bakom favoriten 3 Arvika by Night som har fin form och läge att nå spets här. Det sägs bli bike på den här gången och då får de övriga svårt att plocka ner henne. Motbud saknas verkligen inte och värst emot är 5 Imma Hannover som får Uffe O upp igen. Bra spår nu och det känns som att man inte fått riktigt utdelning på sitt kunnande tidigare.

Bakom de båda är det vidöppet och såväl 6 Barry Wadd som 4 Maverick Dream ska med tidigt blad garderingsstrecken.

Rank: Spik 3 Arvika by Night (res 5-6)


Avd V – 2140m Volt (dubbla tillägg)
Loppet som 3 Pastor Power gjorde på Mantorp den 22/12 är väl ingen här inne som glömmer? Vi bjöds på en känslomässig bergodalbana utan dess like. Från total uppgivenhet vid startgaloppen till sagolik eufori efter demonspurten som gav segern. Spiken satt och vi kunde räkna in drygt 2,44 miljoner in till laget. Magiskt! Men är det en spik till 60% mot långt mer meriterade hästar? Ja chansen är mycket god att man lyckas komma iväg bra och snabbt sitter i front och får bestämma. Förvisso lutar det åt vanlig vagn den här gången då det ska voltas men vi räknar med att Pastorn redan har hårdheten att hålla undan för de ”större grabbarna” som står med hela 40m tillägg? Vi spikar!

Vid gardering är 6 Pacific Face som hoppade bort segern senast tidig. Vi lyfter även fram 1 Dalforno som har fin form och lär sitta i rygg ledaren. Med Åbys dubbla OS så lär man få chansen åtminstone. 1,6%!

Rank: Spik 3 Pastor Power (res 6-1)


Avd VI – 2140m Auto (Spårtrappa)
Här blir 5 Shorthanded Jag stor favorit efter finfin insats vid segern senast då man enkelt plockade ner Dream Night Palema. Men vi gillar spåren ut på vingen i spårtrappan och tycker att det finns flera som rensar fint vid favoritfall. Intrycket senast på 8 Couterfeightr och 7 Thelma de Glatine (4,4%) var fint. Lyfts upp till B-gruppen tillsammans med 11 Davy Jones Sisu (5,5%).

Vi plockar med några roliga skrällar i C-gruppen i form av 3 Andreas Boy, 10 Mr Deauville samt 13 Alan Wadd samtliga under 5%! 2 Zoom Zoom får förvisso Örjan upp men vi väljer att inte ens betala för ekipaget.

Rank: A: 5 B: 8,7,11 C: 3,10,13


Avd VII – 2640m Auto
I sista loppet på Åby så är det återigen öppet och många om budet. Favoriten 9 Pippi Roc har fått ett perfekt smygläge och kommer gå snabbt över upploppet. Det kommer räcka långt men frågan är om man når de där framme i tid? Spets siktar troligtvis Adrian på med 5 Up North och hästen är stark och rejäl men man får troligtvis 3 Modern Love över sig tidigt som kommer ställa en allvarlig fråga om tät. Svarar Adrian för länge så är risken stor att båda kör bort sig. Chansen för skräll här känns stor och vi tar med ”alla” på kupongen.

6 Babe Love får André Eklund upp och är distansgynnad. Bland storskrällarna vill vi varna för Dahles dunderdrag 7 Henna (0,4%)!

Rank: A: 9 B: 3-5-4-6-1 C: 8-7-10-2-11


Avd VIII – 2140 Auto
Här ska miljonerna fördelas och efter strykningen på Redéns häst så går nog en del på spik på 6 Indian Front. Ekipaget är givet som förstastreck men vi vill gärna ha några till med på kupongen. 3 Celinn Palema öppnar bra och lär väl strida om spets med 1 Kiss Me Tooma. Båda åker med i B-gruppen. I C-gruppen har vi plats för två streck och 7 Mickro Vick som får BG upp för första gången samt 4 Alfa Mare med uppstickaren Rikard N Skoglund. Båda känns som roliga skrällar och först bland skrällbuden.

Rank: A: 6 B: 3-1 C: 7-4


Vårt spelförslag liras denna vecka med två spik och därutöver krav om minst 1 max 3 A. Vi tål endast 1 C men hoppas hitta en riktig dunderskräll där.

Spelförslag:
1: A: 2 B: 8 C: 10-5-4
2: A: 8 B: 2-3 C: 4-10-9-6
3: A: 5 B: 8-1-3 C: 4-2-7-9-10-12-6-11
4: Spik 3 Arvika by Night
5: Spik 3 Pastor Power
6: A: 5 B: 8-7-11 C: 3-10-13
7: A: 9 B: 3-5-4-6-1 C: 8-7-10-2-11
8: A: 6 B: 3-1 C: 7-4

Minst 1 Max 3 A hästar
Max 1 C hästar
Pris: 2849kr


Diskussioner kring systemuppbyggnad och övrigt vad gäller V86 kör vi i redan startad tråd!

AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng
Stängt ämne



td