Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-12-30, 15:56   #31
 
Reg.datum: sep 2015
Inlägg: 143
Sharp$: 747
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av trance_error Visa inlägg
Tar inte Reverend Wine spets i sista?
Kanske blir svår att slå den då
Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Ingen som tror på Jepson med 3 Key Mom då ... funderar på att spika.
.
Har oxå en känsla för den hästen det är kusk plus på den riktigt spelbar.
orroz är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 15:56   #32
 
Reg.datum: sep 2019
Inlägg: 48
Sharp$: 610
Standard

Genomgång kommer.. Test.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Knyss (+1)
DrMarre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 16:51   #33
 
Reg.datum: sep 2019
Inlägg: 48
Sharp$: 610
Standard

Tja, bjuder på en liten genomgång till morgondagens jackpot tänkte jag. Dels är det trevligt att kunna ha lite idéutbyte här, dels skönt för egen del att ha tankarna nedskrivna för uppföljning osv.

Givetvis inget slutgiltigt då majoriteten av utrustningsinfo m.m. trillar in imorgon.

V75-1

Omgångens mest intressanta spik. 7 Green Mamba har tagit kraftiga kliv framåt sedan hon kom till Sverige och dessutom sett ett snäpp vassare ut i ny regi senaste två starterna. Finfin spurt mot jämförelsevis klart bättre hästar än de på hennes volt senast, och med toppläge som ensam på springspår här ser jag tidig ledning och därefter förhoppningsvis spets hela vägen in.

9 Vikens Fingerprint är väldigt bra för klassen och är därmed också tuffast emot, och visst får det inte klaffa alldeles för fint för Oskar J om Green Mamba ska kunna hålla henne ifrån sig över upploppet.

Där bakom är spelarna ganska korrekt ute spelmässigt, med 15 Adi Gallia som tredjehäst och 8 Devs Daffodil som fjärdehäst, antar att 3 Key Mom trillar ner som femtestreckad innan V75 är igång, lite överstreckad i nuläget.

V75-2

5 Hobby De L'iton givetvis klart bäst vinstchans i loppet men blir också lite överdrivet spelad då exakt hela massan i jakt på spikar i en svår omgång hamnar på denna som lösning. Därmed värde i att gå emot.

3 Sato håller jag som ungefär lika bra häst mot häst, men beter sig lite knepigt ibland. Kusken dessutom sanslöst dålig, åtminstone med denna häst, men ändå spännande till så låg procent. Passa framöver om det någon gång testat ny kusk för övrigt.

10 Stand By Ken duger väl i klassen och med lite strul för favoriten är den definitivt inte borta.

Där bakom 1 Sandsjöns Enzo som har ett bra läge, kanske biken flyger på igen (?), samt jätteskrällen 7 Bara Min som kan vinna med maxklaff.

Spetsrusningen är ganska klurig då 1-8 alla är ganska tröga från start, möjligtvis med undantag för 8 Tabasco C.D., vilken dock antagligen plockas upp. Favoritscenariot är ju att Hobby De L'iton hittar till spets men den är långt ifrån så givet som spelarna förutsätter. Hästen är bra men på intet sätt en superstjärna och skulle det strula lite så se upp.


V75-3

3 Alhambra Mail korrekt favorit, bra häst, snabb ut och om Jepson är intresserad borde hon kunna komma till spets tidigt. Väldigt fina prestationer på slutet och blir svårslagen. Men, de verkar vara sugna på att köra henne i ryggar om man ser till tidigare lopp och om det inte laddas ordentligt mot spets är vinstchansen givetvis lite lägre, och därmed kvalificerar hon sig inte högre än som utgång på systemet.

4 Be the One och 5 Daisy Cash är två riktigt bra hästar för klassen, främst den förstnämnda som kanske är bäst i gänget om den presterar på topp.

Mest intressanta lågprocentaren är utan tvekan 2 Ivy League som är fullständigt bortglömd. Duger riktigt bra här och kan mycket väl skrälla med lite flax under vägen.

10 Ipomea, 1 Veams Benelli och 6 Amusement för de som letar fler.


V75-4

Ganska dålig klass på hästarna här faktiskt, vilket gör att jag håller Bo C. som korrekt favorit trots ojämnheten. Klart bästa hästen här och löser det sig hyfsat rundar han nog detta gäng. Dock är han som sagt extremt ojämn och med 2140 volt och 15 hästar är det nästan upplagt för problem, vilket öppnar upp för fler hästar.

5 Grainfield Aiden var ju grym sist men lär bli vanlig vagn nu igen (håll koll på denna info) och det har han sett något tråkigare ut i tidigare. Dessutom hårt spelad.

1 M.T. Nordic Spirit mest intressant spelmässigt, går bra varje gång och här är en lämplig prop för hästen i brist på vassa motståndare. Kan leda länge, alternativt glida med på innerspår och måste helt enkelt med.

10 Stud Muffin mycket farlig om Flemming lyckas pricka starten, men risken är överhängande att det blir långt ut i spåren första 500 och därefter omöjligt lopp då hästen inte brukar ha för vana att kliva iväg allt för fort.


V75-5

Väldigt öppet lopp.

Favoriten 8 The Gambler följer bilen, huruvida det är i trav eller galopp återstår att se. Fungerar hästen och kommer till spets kan han bli svår att nå, men alldeles för stimmig för att lita på som spik/utgång.

Mest intressanta är istället 3 Big Jim Pellini, 10 Knifetown Hall och 11 E.V. Mici.

3 Big Jim Pellini gör bra lopp varje gång och kan hitta till spets, inträffar detta blir han mycket svårslagen.

10 Knifetown Hall är fin och lär spela ut en ordentlig spurt över upploppet, hamnar han inte för långt bak räcker den väldigt långt.

11 E.V. Mici är i nuläget ganska lite spelad men besitter fin kapacitet och likt 10 blir den farlig till slut. Extra intressant om biken hängs på igen?

2 Bearicecream duger mot dessa och med lite flax kan hon hitta mållinjen före övriga.

5 Marcel P. är jätteskräll nr. 2, snabb ut och hittar nog ner på innerspår tidigt. Därefter rätt bra för klassen och märkligt lite spelad.

V75-6

Omgångens näst mest intressanta speldrag.

13 Jimpeto Joy står tufft inne pengamässigt, men har också tävlat i icke så penningstinna lopp i Slovenien och är nog rutinmässigt ungefär på samma nivå som övriga, om inte lite över denna. Gått otroligt bra i Sverige och är bästa hästen i gänget. Bra kusk, sämre läge men över 2640 m hinner Johan hitta rätt och till 17 % är den hyperintressant.

Bakom denna ett extremt svårlöst lopp.

5 Högstenastalldräng är bra men enligt mig alldeles för hårt spelad, verkar vara den massan lutat sig mot i detta lopp enbart i brist på annat. Går bra varje gång men definitivt inget extra. Avslag till nästan 40 % (!).

I övrigt bör man notera att startvolten står bra till här, ungefär på samma nivå som 20-volten vilket gör att exempelvis 1 Goetmals Joe bör passas.

Bästa skrällarna: 1 Goetmals Joe, 10 Lee Sånna (vid fin start), 11 Rocky Bear och 14 Inez Alki.


V75-7

"Alla" räknar med 2 Reverend Wine till spets och sedan ledning hela vägen. Ja, favoritscenario att han antingen lyckas hålla ut eller får ta över efter ett tag men absolut inget givet. 4 Test Drive tror jag spetsar initialt för att därefter släppa till antingen 2, 3 eller 5 beroende på vilken som är först fram. Blir det lite körning så bjuds ju bästa hästen 11 Linus Boy in i matchen och då blir den tuff att stå emot.

11 mest intressant, och får man med även 2 räcker det långt i loppet. 3 Southwind Feji överspelad, dels inte lika bra som övriga och dels hårt spelad p.g.a. Åke, vilket för övrigt verkar vara ett genomgående fenomen i hela omgången. Kan ju vinna men inte så intressant till nuvarande spelprocent.

4 & 5 jätteskrällarna.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+7), SO (+11), Salkin (+10), asgaya3141 (+25), MikaF (+5), Snubben (+20), Oscar (+5), NAFETS (+10)
DrMarre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 19:20   #34
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 214
Sharp$: 1031
Standard

Kommer strykas avd 2 nr 5 storfavorit och avd 6 nr 15 enligt Sofia A
__________________
Bollen är rund och även jag

Senast redigerad av riga den 2019-12-30 klockan 19:36.
riga är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 19:24   #35
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av riga Visa inlägg
Kommer strykas avd 3 nr 5 storfavorit och avd 6 nr 15 enligt Sofia A
Avd 2 till och med. Omgångens största favorit Hobby De Liton alltså borta ur leken! Om det var svårt på förhand så blev det än värre nu...

Green Mamba tror jag är stenklar. Nästan oändlig skrällpotential i hela omgången.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 19:37   #36
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 214
Sharp$: 1031
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Avd 2 till och med. Omgångens största favorit Hobby De Liton alltså borta ur leken! Om det var svårt på förhand så blev det än värre nu...

Green Mamba tror jag är stenklar. Nästan oändlig skrällpotential i hela omgången.
fixat.
__________________
Bollen är rund och även jag
riga är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 19:48   #37
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 395
Sharp$: 4535
Standard

Om det nu är så att Hobby stryks, den är ju inte det än - så lär det vara väldigt många lika lata som Amarilde frost som sitter med spik på nr 1, den måste jobbas bort imorgon då.
Bullo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 19:51   #38
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 535
Sharp$: 7952
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bullo Visa inlägg
Om det nu är så att Hobby stryks, den är ju inte det än - så lär det vara väldigt många lika lata som Amarilde frost som sitter med spik på nr 1, den måste jobbas bort imorgon då.
Den kommer att strykas. Du behöver inte fundera kring det.
Altoc är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 21:38   #39
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Är inte 9 Claude Debussy rätt intressant på sina låga 4% med en viss Jepson i sulkyn och hemmaplan. Given på min kupong efter ett bra lopp som trea sist på v75 från ett elftespår på opassande distans kan jag tycka. Möter yngre motstånd vilket kan vara ett plus kanske.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 21:46   #40
 
Trazans avatar
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 63
Sharp$: 2550
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DrMarre Visa inlägg
Tja, bjuder på en liten genomgång till morgondagens jackpot tänkte jag. Dels är det trevligt att kunna ha lite idéutbyte här, dels skönt för egen del att ha tankarna nedskrivna för uppföljning osv.

Givetvis inget slutgiltigt då majoriteten av utrustningsinfo m.m. trillar in imorgon.

V75-1

Omgångens mest intressanta spik. 7 Green Mamba har tagit kraftiga kliv framåt sedan hon kom till Sverige och dessutom sett ett snäpp vassare ut i ny regi senaste två starterna. Finfin spurt mot jämförelsevis klart bättre hästar än de på hennes volt senast, och med toppläge som ensam på springspår här ser jag tidig ledning och därefter förhoppningsvis spets hela vägen in.

9 Vikens Fingerprint är väldigt bra för klassen och är därmed också tuffast emot, och visst får det inte klaffa alldeles för fint för Oskar J om Green Mamba ska kunna hålla henne ifrån sig över upploppet.

Där bakom är spelarna ganska korrekt ute spelmässigt, med 15 Adi Gallia som tredjehäst och 8 Devs Daffodil som fjärdehäst, antar att 3 Key Mom trillar ner som femtestreckad innan V75 är igång, lite överstreckad i nuläget.

V75-2

5 Hobby De L'iton givetvis klart bäst vinstchans i loppet men blir också lite överdrivet spelad då exakt hela massan i jakt på spikar i en svår omgång hamnar på denna som lösning. Därmed värde i att gå emot.

3 Sato håller jag som ungefär lika bra häst mot häst, men beter sig lite knepigt ibland. Kusken dessutom sanslöst dålig, åtminstone med denna häst, men ändå spännande till så låg procent. Passa framöver om det någon gång testat ny kusk för övrigt.

10 Stand By Ken duger väl i klassen och med lite strul för favoriten är den definitivt inte borta.

Där bakom 1 Sandsjöns Enzo som har ett bra läge, kanske biken flyger på igen (?), samt jätteskrällen 7 Bara Min som kan vinna med maxklaff.

Spetsrusningen är ganska klurig då 1-8 alla är ganska tröga från start, möjligtvis med undantag för 8 Tabasco C.D., vilken dock antagligen plockas upp. Favoritscenariot är ju att Hobby De L'iton hittar till spets men den är långt ifrån så givet som spelarna förutsätter. Hästen är bra men på intet sätt en superstjärna och skulle det strula lite så se upp.


V75-3

3 Alhambra Mail korrekt favorit, bra häst, snabb ut och om Jepson är intresserad borde hon kunna komma till spets tidigt. Väldigt fina prestationer på slutet och blir svårslagen. Men, de verkar vara sugna på att köra henne i ryggar om man ser till tidigare lopp och om det inte laddas ordentligt mot spets är vinstchansen givetvis lite lägre, och därmed kvalificerar hon sig inte högre än som utgång på systemet.

4 Be the One och 5 Daisy Cash är två riktigt bra hästar för klassen, främst den förstnämnda som kanske är bäst i gänget om den presterar på topp.

Mest intressanta lågprocentaren är utan tvekan 2 Ivy League som är fullständigt bortglömd. Duger riktigt bra här och kan mycket väl skrälla med lite flax under vägen.

10 Ipomea, 1 Veams Benelli och 6 Amusement för de som letar fler.


V75-4

Ganska dålig klass på hästarna här faktiskt, vilket gör att jag håller Bo C. som korrekt favorit trots ojämnheten. Klart bästa hästen här och löser det sig hyfsat rundar han nog detta gäng. Dock är han som sagt extremt ojämn och med 2140 volt och 15 hästar är det nästan upplagt för problem, vilket öppnar upp för fler hästar.

5 Grainfield Aiden var ju grym sist men lär bli vanlig vagn nu igen (håll koll på denna info) och det har han sett något tråkigare ut i tidigare. Dessutom hårt spelad.

1 M.T. Nordic Spirit mest intressant spelmässigt, går bra varje gång och här är en lämplig prop för hästen i brist på vassa motståndare. Kan leda länge, alternativt glida med på innerspår och måste helt enkelt med.

10 Stud Muffin mycket farlig om Flemming lyckas pricka starten, men risken är överhängande att det blir långt ut i spåren första 500 och därefter omöjligt lopp då hästen inte brukar ha för vana att kliva iväg allt för fort.


V75-5

Väldigt öppet lopp.

Favoriten 8 The Gambler följer bilen, huruvida det är i trav eller galopp återstår att se. Fungerar hästen och kommer till spets kan han bli svår att nå, men alldeles för stimmig för att lita på som spik/utgång.

Mest intressanta är istället 3 Big Jim Pellini, 10 Knifetown Hall och 11 E.V. Mici.

3 Big Jim Pellini gör bra lopp varje gång och kan hitta till spets, inträffar detta blir han mycket svårslagen.

10 Knifetown Hall är fin och lär spela ut en ordentlig spurt över upploppet, hamnar han inte för långt bak räcker den väldigt långt.

11 E.V. Mici är i nuläget ganska lite spelad men besitter fin kapacitet och likt 10 blir den farlig till slut. Extra intressant om biken hängs på igen?

2 Bearicecream duger mot dessa och med lite flax kan hon hitta mållinjen före övriga.

5 Marcel P. är jätteskräll nr. 2, snabb ut och hittar nog ner på innerspår tidigt. Därefter rätt bra för klassen och märkligt lite spelad.

V75-6

Omgångens näst mest intressanta speldrag.

13 Jimpeto Joy står tufft inne pengamässigt, men har också tävlat i icke så penningstinna lopp i Slovenien och är nog rutinmässigt ungefär på samma nivå som övriga, om inte lite över denna. Gått otroligt bra i Sverige och är bästa hästen i gänget. Bra kusk, sämre läge men över 2640 m hinner Johan hitta rätt och till 17 % är den hyperintressant.

Bakom denna ett extremt svårlöst lopp.

5 Högstenastalldräng är bra men enligt mig alldeles för hårt spelad, verkar vara den massan lutat sig mot i detta lopp enbart i brist på annat. Går bra varje gång men definitivt inget extra. Avslag till nästan 40 % (!).

I övrigt bör man notera att startvolten står bra till här, ungefär på samma nivå som 20-volten vilket gör att exempelvis 1 Goetmals Joe bör passas.

Bästa skrällarna: 1 Goetmals Joe, 10 Lee Sånna (vid fin start), 11 Rocky Bear och 14 Inez Alki.


V75-7

"Alla" räknar med 2 Reverend Wine till spets och sedan ledning hela vägen. Ja, favoritscenario att han antingen lyckas hålla ut eller får ta över efter ett tag men absolut inget givet. 4 Test Drive tror jag spetsar initialt för att därefter släppa till antingen 2, 3 eller 5 beroende på vilken som är först fram. Blir det lite körning så bjuds ju bästa hästen 11 Linus Boy in i matchen och då blir den tuff att stå emot.

11 mest intressant, och får man med även 2 räcker det långt i loppet. 3 Southwind Feji överspelad, dels inte lika bra som övriga och dels hårt spelad p.g.a. Åke, vilket för övrigt verkar vara ett genomgående fenomen i hela omgången. Kan ju vinna men inte så intressant till nuvarande spelprocent.

4 & 5 jätteskrällarna.
Bra genomgång, håller med om mycket. Två hästar som du inte nämner som jag tycker ska räknas ganska tidigt är Global Tailwind och Point Zorro. Båda dessa lär det dock bli skrik på i morgon så tveksamt om det kommer finnas något värde kvar.

Vill nämna två andra intressanta hästar också. Bägge tränas av hemmatränare Hedberg och jag tror de kommer vara betydligt mindre spelade än tidigare nämnda. Gun Palema tycker jag ska med om man inte tar ställning i första och detsamma gäller Aron Palema sista. Hedberg lär ha laddat till denna omgång, hästarna duger gott i klassen och är alldeles för lite spelade.

Slutligen, så köper jag helt att Högstenastalldräng blivit för mycket streckad. Jag har också respekt för Jimpeto Joy men kommer istället ta ställning för Payet DE som radat upp grymma prestationer. Sitter dessutom perfekt i rygg på favoriten och jag tror han städar av rubbet sista varvet.
Trazan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 21:54   #41
 
Trazans avatar
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 63
Sharp$: 2550
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bullo Visa inlägg
Om det nu är så att Hobby stryks, den är ju inte det än - så lär det vara väldigt många lika lata som Amarilde frost som sitter med spik på nr 1, den måste jobbas bort imorgon då.
Överskatta inte det där. Det är omsatt drygt 10 mkr just nu. Jag vet inte exakt vad man estimerar omsättningen till imorgon men jag antar att det åtminstone är 10 gånger mer än den nuvarande. Procenten på Hobby (och det som därmed ramlar över på Sandsjöns Enzo) kommer hinna rasa ordentligt fram till spelstopp.
Trazan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 22:17   #42
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3204
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bullo Visa inlägg
Om det nu är så att Hobby stryks, den är ju inte det än - så lär det vara väldigt många lika lata som Amarilde frost som sitter med spik på nr 1, den måste jobbas bort imorgon då.
Kanonspelvärde på 8 tabasco nu. SoS
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 22:22   #43
DIF
 
Reg.datum: maj 2012
Ort: Mariehäll - gräddhyllan
Inlägg: 1 847
Sharp$: 1693
Standard

Årets vinnare kunde man ju haft i morgon, den jag tänker på är Sato.
Mycket fin pålle men tyvärr begåvas den med en av de absolut sämsta som någonsin kört en kuse. Tycker synd om hästen som vill vinna men inte kan pga rikssopan Håkan E Johansson...
Varför släpper han inte tömmarna ?!?!
DIF är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 22:27   #44
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Hästarna som har dokumenterad form och vana att gå med skor och mött tuffast motstånd är ju helt klart enligt rank

9 Vikens Fingerprint
15 Adi Gallia
7 Green Mamba

Bör stå mellan dessa 3 och varning för 3 Key Mom men skor är ett frågetecken.

Bläddra vidare
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-12-30, 22:32   #45
 
Reg.datum: jul 2014
Inlägg: 725
Sharp$: 1326
Standard

Alla rätt


Hur svårt kan det vara. Lopp 1 nr 3-7-9-12.Lopp 2 nr 1-3-5.Lopp 3 nr 3-4-5-10..Lopp 4 nr 4-5-6-10-11.Lopp 5 nr 1-3-4-8.Lopp 6 nr 6-12-13-14.Lopp 7 spik nr 2 Reverend Wine. Ta rygg och hämta ut pengarna, och skratta hela vägen till banken. 3840 rader för 1920 kr.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
OtaBenga (+1)
Santorini är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td