Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-01-30, 20:29   #1
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

V75 Åby 1/2


Piraten letar efter formen igen och gör ett nytt försök när Åby står som värd för V75. Här är lite tankar av undertecknad. Fyll på!

AVDELNING 1

6 Burning Man besitter hög kapacitet och har 2/2 med aktuell kusk i vagnen. Det brukar vara iordningställt när Puro matchar mot lördagarna och det är rätt favorit. Dock väl stor kan jag tycka och det måste stämma lite längs vägen också.

15 Gizmo de Veluwe är inte mycket sämre i grunden och har goda meriter över de längre distanserna. Läget är inte det bästa men får han smyga med i ryggar är han stark den sista biten.

7 Stand By Ken gör sig bäst gällande i längre lopp och när han får spara speeden. Det låter lite småuppåt från stallhåll och med rätt resa kan han gå fort över upploppet.

Tilläggshästarna blir normalt sett tuffa att hålla undan för över tre varv. Men med tanke på möjligheterna till open-stretch kan 1 Global Woodstock vara värd att passa. Det här är en kapabel rackare som både har styrka och speed. Han står bra inne i aktuell volt och får en spårsnål resa.

AVDELNING 2

1 Super Sarah har inlett tävlandet lovande och stammen är av gott märke. Brad de Veluwe på Queen Cash, vilken är efter Ready Cash och undan elitstoet Extreme Lady. Det här är en fin typ som det nog finns en hel del utveckling i, varför hon ska räknas tidigt från spetsläge.

2 Catwalk Ima gjorde det bra senast från utvändigt ledaren och det låter lite påställt här, ska passas. Likaså välstammade 5 Mimiro som tål att göra en del själv i loppen.

Från tillägg är 12 Zanzibar Effe tidigast. Hon mötte bättre märrar än dessa senast, men höll ändå klart bra till fjärdepriset trots en repa i spåren. Jepson upp är ett plus och ekipaget kan hitta ned i en bra position.

AVDELNING 3

14 Bossy Alley drogs bakåt senast och hade mycket krafter kvar över mål. Hade det scenariot inte inträffat så hade hästen passerat pengagränsen för det här loppet. Han står därför bra inne och Örjan upp i jänkarvagnen kan räcka långt.

5 Strong Heartbeat är en fin typ som återkommer efter uppehåll. Hästen har visat sig vara rejäl och besitter ett bra löphuvud. Spåret är lite snävt här men prickar Westholm starten kanske han provar mot ledningen och då kan det räcka länge trots att formen kanske inte är hundraprocentig.

1 Point Zero har gjort det bra under en tid och ska räknas trots att motståndet hårdnar. Det ser upplagt ut för ledningen eller vinnarhålet och då ska han ses med chans. Det har varit en del sämre kuskar på hästen tidigare, men Åke fick lite extra snurr på honom senast och Magnus A Djuse kan köra häst.

Vi har sedan ytterligare några segerbud på tillägg i 8 Tengil Face som ”Ludde” körde med bravur senast. Nu hoppar Adrian upp igen, men hästen har travat de flesta gångerna från aktuellt spår i volten.

Varning utfärdas för 10 Bouncing Ball O.O. som tillhör de bättre hästarna i fältet. Problemet är bara att han galopperar en del och är något ojämn, men från stallet skyller de det på fräschören. Går han felfritt finns kunnande för att vara med långt framme i det här loppet. Loppet på Axevalla i oktober hade han förmodligen vunnit från dödens utan galoppen i utgången av sista sväng.

AVDELNING 4

1 Demex är stark och har fått ett passande utgångsläge samtidigt som han står perfekt inne i loppet. Prickar Rikard starten tror jag att han är angelägen om att köra i spets och det kan räcka hela vägen. Jag ger ekipaget tipset men det finns flera segeraktuella.

Stallkamraten 12 Bellfaks är kanske fältets bästa häst, men han är inte så överlägsen i kapacitet och från ett snävt spår kan det bli galopp för en opålitlig travare. Det var starkt att vinna från dubbla tillägg efter uppehåll senast, men han fick ett passande lopp och man såg lite ringrost. Han är troligen bättre nu och hamnar Ohlsson vettig på det med Perssons travare är chansen god att blanda sig i striden, men det är lite för mycket om.

Jag tycker att 14 B.B.Terje T. är intressant. Det här är en norsk häst som har galopperat bort en hel del slantar. Men han har visat gott gry i starterna på slutet och det är en tuff häst som har ett gott facit över de längre distanserna. Han kan gå ganska fort runt slutkurvan om det klaffar lite längs vägen.

5 Grislefaksen G.L. ska givetvis räknas på kapacitet och då han är under utveckling. Det luktar dock en resa i andraspår och då kan tilläggshästarna bli svåra att hålla undan för.

8 Stumne Fyr står lite tufft inne på pengar av tilläggshästarna, men samtidigt har han karriären framför sig och det är en rejäl pålle. Det var en imponerande insats han stod för vid segern mot Grislefaksen i december, då han plockade ned ledaren från dödens och vann enkelt. Nu står han 20 meter efter Mjölneröds häst men läget i volten är bättre för Stumne Fyr.

15 Trippsön Ö.K. är lite trög av sig men fick upp farten ganska hyggligt bakom Steinfaks senast. Jorma upp nu och distansen är nog en fördel för den starka hästen, på sitt CV har han iallafall flera bra insatser i långlopp på norsk mark.

AVDELNING 5

7 Enzo har imponerat och Henriette tillhör de bättre kuskarna i loppet. Får hon bra snurr på hästen kan det bära hela vägen till ledningen och då är ekipaget med långt framme.

Det finns dock flera bra hästar med i fältet och 8 Armour As är van lite hårdare motstånd än ovanstående. Klaffar det lite längs vägen är han tuff till slut och Rosleff är skicklig i sulkyn.

14 Zenzero Jet har en hel del hästar att runda men Anders Eriksson är rätt man att servera hästen en passande resa. Det finns ordentlig fart i hästen och han tål att gå i spåren. Med lite tempo blir han farlig.

1 Bally T.N. besegrade Power i tävlingsdebuten, då på just Åby. Sedan har det väl varit lite upp och ned i prestationsväg men det är en ganska fin typ. Han ska ha gått framåt ordentligt efter det senaste loppet och kan lägga iväg bra från start.

AVDELNING 6

3 Viking’s Preacher har fått ett bra utgångsläge och Löfqvist vill se sin häst i spets. Adielsson frontar och sedan får övriga vara bra om de ska besegra ”Vikingen” om denne lever upp till sitt kunnande.

4 Thriller N.P. är minst lika bra som ovanstående och framförallt mer ”speedig”. Läget är dock sämre och det gäller att Jepson hittar en bra rygg. Klaffar det lite är han ett tidigt segerbud trots lång frånvaro, det är nog påställt direkt när han står så fint inne i loppet.

8 Platon Face är solklart den bästa hästen i fältet på ren kapacitet, men det är ju inte alltid det räcker. Sedan hösten 2018 har det mest strulat och han har inte alls varit sig lik. Nu är han tillbaka och han står minst sagt fint inne i loppet. Hästen har svarat för goda insatser efter vila tidigare och är han bara iordning ska det vara toppchans, men det är långt ifrån givet.

AVDELNING 7

10 Green Mamba är riktigt vass och går som tåget. Från springspåret laddar Rikard framåt med förhoppningen om att nå ledningen. Det ska till en bra häst för att besegra ”mamban” från den positionen.

14 Wild Love får Örjan i sulkyn och den mannen har satt dit några fina ston genom åren. Är hon lika bra som när hon vann på Åby för tre starter sedan går ingen i fältet säker.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+20), sigh (+20), Tirich (+10), Efterhandaren (+10), Snubben (+10), Fulsprit (+10)
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-30, 20:45   #2
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Det går att spela på vem som blir V75-champion på lördag på ATG. Jag analyserade igenom det där en del tidigare idag och kom fram till att 10,50 på Rikard N var rätt bra värde och la några hundringar på det! Efter att ha tittat på ditt inlägg här så håller du nog med om det skulle jag bestämt tro. Löp och köp 10,50 står sig fortsatt! Länken ligger högst upp vid V75-kupongen på ATG.

Adielsson var i första hand den jag övervägde i övrigt till 7,50. Ohlsson till 9,25 och PU till 15ggr var också lite lockande. Men jag tog ställning för Rikard, är nästan säker på att det är bästa alternativet. Favoritspelet på Örjan till 2,30 finns inte på kartan att lira. Även om han med säkerhet har bästa vinstchansen så kan han ju knappast ha bättre än 25% chans iallafall.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
criba (+10)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-30, 20:54   #3
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Det går att spela på vem som blir V75-champion på lördag på ATG. Jag analyserade igenom det där en del tidigare idag och kom fram till att 10,50 på Rikard N var rätt bra värde och la några hundringar på det! Efter att ha tittat på ditt inlägg här så håller du nog med om det skulle jag bestämt tro. Löp och köp 10,50 står sig fortsatt! Länken ligger högst upp vid V75-kupongen på ATG.

Adielsson var i första hand den jag övervägde i övrigt till 7,50. Ohlsson till 9,25 och PU till 15ggr var också lite lockande. Men jag tog ställning för Rikard, är nästan säker på att det är bästa alternativet. Favoritspelet på Örjan till 2,30 finns inte på kartan att lira. Även om han med säkerhet har bästa vinstchansen så kan han ju knappast ha bättre än 25% chans iallafall.
Är inte mycket för sådana spel men kanske får lägga en slant på Rikard om han står i 10 gånger, han har ju flera fina uppsittningar.
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 12:41   #4
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 806
Sharp$: 13188
Standard

Om det vore möjligt att spela på vem som inte blir V75 - champion hade jag satsat stort på Flemming J.
Han har lottats till chanslösa 0-1 % are och en 3% are
Visst är detta upplägg på V75 Champions helt idiotiskt ?
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 12:45   #5
 
Reg.datum: okt 2012
Inlägg: 174
Sharp$: 2844
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Om det vore möjligt att spela på vem som inte blir V75 - champion hade jag satsat stort på Flemming J.
Han har lottats till chanslösa 0-1 % are och en 3% are
Visst är detta upplägg på V75 Champions helt idiotiskt ?
Trodde att det inte va lottning ! :
tototorsten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 12:48   #6
 
Reg.datum: aug 2018
Inlägg: 591
Sharp$: 5514
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Om det vore möjligt att spela på vem som inte blir V75 - champion hade jag satsat stort på Flemming J.
Han har lottats till chanslösa 0-1 % are och en 3% are
Visst är detta upplägg på V75 Champions helt idiotiskt ?
Nu är ju inte Majah Winner någon dålig häst även om uppgiften är svår. Tangen Braute kan också en del och Floris Baldwin kan springa fort. Så helt chanslösa uppsittningar har han inte, även om jag också tror att han får svårt att vinna.

Men jag håller med angående upplägget, de tävlar ju inte på samma grunder.
Piraten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 13:01   #7
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 806
Sharp$: 13188
Standard


V75 Åby.

Håller med om det mesta i Piratens fina och sakliga utvärdering.
Snabbanalys.

1) 6 Burning Man är väl befogad favorit men kanske lite för stor sådan.
9 Vagabond Bi är mitt chansdrag.

2) 12 Zanzibar Effe. Chansspik ? Kan sitta bra till direkt om Jepson prickar starten.
Men det känns väl som ett typiskt garderingslopp. 15 ston på 2 volter och ganska låg klass.

3) Här nog gardering ett måste i min värld. 13 Celsius Evo är lite småintressant med bakspårs och voltspecialisten Jorma. He,he. Hästen har form.

4) Fördel NO hästarna. Bellfaks tar väl en gunga.

5) 14 Zenzero Jet är min första häst och 8 Armoure As är draget.

6) 3-4-7 är ett grymt 3 hästarslås.

7) Kommun draget 10 Green Mamba och mitt drag 5 Velegans känns ganska tryggt.

7 st 15 hästars lopp känns lite onödigt svårt
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 14:05   #8
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 65
Sharp$: 1035
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tototorsten Visa inlägg
Trodde att det inte va lottning ! :
Tränarna med hästarna med högst startpoäng väljer kusk först och sedan näst högst osv om jag förstått det rätt. Lite lustigt att westholm som kusk är vald i snitt som 4a. Ulf Eriksson i snitt som sista vald. Otroligt i mina ögon.
Apropå chanslösa champions måste väl jorma ligga bra till. Han kör 2 strukna hästar och inga andra betrodda. Han står i 25ggr vilket måste va rejält dåligt odds. För att inte tala om gunderssen som kör den minst betrodda hästen i stort sett alla lopp. Han står i 55 ggr. Okej att man kan skrälla i något lopp men att bli champion måste ju merparten av styrningarna gå bra.
kjel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 14:10   #9
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 65
Sharp$: 1035
Standard

Jag tycker det är extremt många 0%are i månn. Är det verkligen så lätt i månn?
kjel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 14:15   #10
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 677
Sharp$: 50146
Standard

Daniel Berglund V75 Åby lördag på Service Plays
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HP (+5)
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 14:24   #11
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 530
Sharp$: 7977
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kjel Visa inlägg
Tränarna med hästarna med högst startpoäng väljer kusk först och sedan näst högst osv om jag förstått det rätt. Lite lustigt att westholm som kusk är vald i snitt som 4a. Ulf Eriksson i snitt som sista vald. Otroligt i mina ögon.
Apropå chanslösa champions måste väl jorma ligga bra till. Han kör 2 strukna hästar och inga andra betrodda. Han står i 25ggr vilket måste va rejält dåligt odds. För att inte tala om gunderssen som kör den minst betrodda hästen i stort sett alla lopp. Han står i 55 ggr. Okej att man kan skrälla i något lopp men att bli champion måste ju merparten av styrningarna gå bra.
Tränarna till de hästar som är anmälda får välja kusk. Westholm har därför valt sig själv på sina bästa hästar. Förklarar att han fått så, på förhand, bra chanser i de lopp där han själv har häst till start. Ingen tänkande människa hade kommit på tanken välja Westholm som kusk om det funnits andra alternativ.
Altoc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 14:53   #12
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Tar Bellfaks till 3,85 på svs(även om jag kanske borde avvakta då den kan bli betraktad som överstreckad)...B har ett femtespår, ja, men med springspår på startvolten så är det inte alls så dumt då man kan ta ut svängen rejält och få upp farten ändå...som jag ser det så är ju B totalt överlägsen sina kompisar i detta lopp, men den har ju galopperat förr så helt säker kan man ju inte vara, men även en kortare galopp kan ju klara sig...vi får si...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 15:03   #13
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kjel Visa inlägg
Jag tycker det är extremt många 0%are i månn. Är det verkligen så lätt i månn?
Nej, men med 15 hästar i alla lopp blir det automatiskt många 0%.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 15:04   #14
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Tar Bellfaks till 3,85 på svs(även om jag kanske borde avvakta då den kan bli betraktad som överstreckad)...B har ett femtespår, ja, men med springspår på startvolten så är det inte alls så dumt då man kan ta ut svängen rejält och få upp farten ändå...som jag ser det så är ju B totalt överlägsen sina kompisar i detta lopp, men den har ju galopperat förr så helt säker kan man ju inte vara, men även en kortare galopp kan ju klara sig...vi får si...
Ovanligt dåligt med is i magen på dig den här gången. Den bör gå upp lite från det oddset.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-01-31, 15:11   #15
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Ovanligt dåligt med is i magen på dig den här gången. Den bör gå upp lite från det oddset.
Så kan det mycket väl vara, men bet365 har 2,75 och Unibet 3,10 och streckprocenten 34% kanske inte är så avskräckande för "experterna"...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td