Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-08-26, 00:49   #1
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Kenilworth V4 genomgång 26/8


Kenilworth står som värd för V4 Sydafrika idag.

Omgången håller riktigt hög klass rakt igenom för att vara Vardagsgalopp.

Vi bjuds på en 84 handikapp, 94 handikapp, 86 handikapp och ett insatslopp för treåringar som dräller av talangfulla hästar. Så motsvarande silver och guldklass på hela V4:an

Avd1

1 400m gräslopp

En 84 handikapp som ser riktigt svårlöst ut. Samtliga hästar ses med vinstchans.
I normala lopp brukar jag fort kunna peka ut 5-6 hästar som har bättre meriter än övriga men i detta lopp finns det plusfaktorer för samtliga 12 startande!

Det är natt mot Onsdag nu så jag har ingen aning om hur det kommer

Startboxstatistiken visar att de innersta 8 boxarna vinner dubbelt så ofta som de med startbox 9 och uppåt. Inget av de innersta spåren sticker ut som överlägset utan box 1-8 har vinsterna fördelat jämnt mellan sig.

Här får jag nämna lite om samtliga 12 startande- jag tar dem i startboxordning.

Box 1) 5 Path of Choice rids av Byleveld som vinner 8% av sina ritter åt tränare
Marshall. Tillsammans med hästen har Byleveld 4/7 platsplaceringar. I denna klass har hästen 5:1-3-0 och över bana och distans 5:1-2-0.
Hästen har i sina 3 senast starter svagare resultat men innan dess en lång radda av topprestationer.

Box 2) 12 Cyber Law rids av lärlingen Jacobs som ger 4 kg lättnad och grundvikten är 52 kg och i atgs startlista står det att Cyber Law ska ridas med 48kg vilket jag tror är fel. Enligt det officiella banprogrammet står det att Jacobs bara klarar att rida med 50 kg som lägst och vikten anges som 52kg -4 +2.

Sist var Cyber Law tvåa som favorit men fick stryk med 0,3 längder av en otroligt formförbättrad Lucky Dancer som även är med i dagens lopp. Man fick 5,5 kg sist av denne och idag får man 4,5 kg så Cyber Law borde matematiskt vara efter idag igen. Men sist hade man startbox 11 och idag Startbox 2 så det borde kanske väga upp dagens 1 kg viktförhållande.

Box 3) 4 Rockin Ringo - vann sist en 81 handikapp för dagens Jockey Bekker. Lote lägre klass i det loppet men i de två startena innan var man 4:a slagen 2,6 resp 3,7 längder i en högre klass - 94 handikapp och 90 handikapp.
I dagens klass har hästen 9:3-0-1 och över bana och distans 9:2-1-1-2.

Box 4) 6 Gold Medal - rids av Domeyer som är topp 3 mestvinnande på banan.
Var 7,5 längder slagen i loppet som 4 Rocky Ringo vann sist. Står idag 1kg bättre till vilket på pappret inte ska räcka för att reversera ordningen. I loppet innan så spurtade Gold Medal bra sista och avancerade från 10 plats 400 kvar till en andraplats 1 längd slagen. Det var över samman bana och distans som idag men i en lite lättare klass - handikapp 74.
Över bana och distans har hästen 3:0-0-2-1 och i denna klass 3:0-0-2. Ofta med där framme men bara 1/13 starter har slutat med vinst.

Box 5) 11 Lucky Dancer - tokskrällde till vinst senast i loppet som 12 Cyber Law var favorit och tvåa. I starten innan var hästen slagen med 46 längder och tränare Kotzen vart uppkallad att förklara den plötsliga formförbättringen!
Svårbedömt om man kan upprepa den prestationen igen men gör man det så skall man räknas tidigt igen från bra spår.

Box 6) 1 Zeb - rids av Mbhele som bara vinner 4/100 åt tränare Marshall. Man får anta att bästa stallchansen är 5 Path of Choice från box 1. De möttes senast och då var Path of Choice 10 längder före i mål och Zeb står bara 0,5 kg bättre till den i dag. Formen är nog inte på topp men i denna klass har hästen vunnit 4/9 och ingen annan i loppet har vunnit fler . Frågetecken på formen alltså men inte på grundkapaciteten.

Box 7) 9 Magic Mike - rids av toppjockeyn Greg Cheyne. Tillsammans har ekipaget 3:0-1-0-2. Topp 4 placeringar 3/3 tillsammans. Hästen brukar löpa 200m längre distans men bästa placeringen de sista 10 starterna kom som 2:a 0,4 längder slagen just över dagens distans 1 400m , på Kenilworth och med Cheyne i sadeln. Ingen vinnarform på pappret men gillar dagens förutsättningar.

Box 8) 2 Peaceful Day
- rids av på bana topp 3 mestvinnande Fayd’herbe. Har 2 lopp efter vila med svaga resultat. Innan vilan radade man upp topprestationer. 7 starter i rad var man 1:a - 5:a och som mest slagen med 2,5 längd.
I klassen har hästen 2:1-0-0-1 .
Ett frågetecken för formen med jockeybytet till Fayd’herbre kan tyda på förbättrade träningsrundor.

Box 9) 8 Rock the Night
- har ännu ingen klar jockey bokad! Vi får se under morgonen vem som får ritten. Kommer från maidenklassen och dagens uppgift blir den hittills tuffaste i livet. Var 3 längder slagen av 4 Rockin Ringo senast och står 0,5 kg bättre till idag.

Box 10) 7 Myhopesanddreams
- rids av banans nye konung Grant Van Niekerk som dominerar sedan åkerkomsten från 2 säsonger i Hong Kong. Niekerk har vunnit 10 av sina 30 senaste ritter!
Myhopesanddreams har bara gjort 6 starter och har hunnit vinna 1 lopp. Senast agerade hästen oskärpt sista biten som 3:a. Idag testar tränare Sidoludd FFG vilket borde skärpa upp hästen betydligt!

Box 11) 10 Forged in Flame - kommer från maidenklassen och var ute i handikapplopp ffg senast i loppet som 4 Rockin Ringo vann. Forged in Flame redde loppet första halvan med stannade totalt över upploppet och slutade 32 längder slagen. Man står 4 kg bättre till idag men jag har svårt att se hästen vinna med sista genomklappningen på näthinnan.

Box 12) 3 Chatuchak - rids av Khati och ekipaget vart 3:a vid endas starten de gjort ihop. Kommer från 2 lopp i högre klass där man varit 4:a och 5:a 7 resp 9 längder slagen. De 2 starterna var över 1 600 m och dagens 1 400m borde passa bättre. Över distansen har man 4:1-1-1 och i klassen 7:2-0-1. Trivs utmärkt i denna klass men yttersta startboxen är knappast en fördel.


Sällan har jag sett ett lopp där det finns plusfaktorer på i stort sett alla ekipage.

10 och 8 får jag ranka sist av de 12 men de övriga 10 är svåra att sära på i en rank.

Ska jag ”chansa” på en förstahäst får det bli 7 Myhopeanddreams med Grant van Niekerk och sidoludd ffg gången på hästen. Men det är en chansning på att utrustningsändringen slår väl ut. Box 10 är inte det bästa utgångsläget.


avd2

1 000m gräs - handikapp 96

Startboxarna över distansen 1 000 meter har mindre betydelse på Kenilworths bana även om de innersta boxarna visar lite bättre statistik så har de yttre inga katastrofsiffror.

Jag presenterar därför hästarna efter min rank

4 Apollo Ice sätts överst i ranken. Fayd’herbe i sadeln är stallets förstejockey ( stallet har även nr 3 i loppet). Ekipaget har 1/1 tillsammans. I klassen har hästen 7:2-1-1-1. Man vart senast tvåa efter 7 Al Bragga som stal det loppet från ledningen. Idag står Apollo,Ice 2kg bättre till och jag tror inte Fayd’herbe låter Al Bragga stjäla loppet igen. Det finns flera som gillar att dra i ledning i loppet och det förmodade höga tempot tror jag gynnar Apollo Ice. Man startar från Box 1 och är hästen att slå för de övriga.

6 Aquabolt - med Domeyer i sadeln har 1/1 tillsammans. Över bana och distans har man också 1/1. I senaste starten gjorde man debut i denna klass i en 96 handikapp över 1 200 meter och vart tvåa 6 länder före Al Bragga som slog min tipsetta sist.
Aquabolt kastrerades i februari och har nu gjort 2 lopp som Valack - de två starterna jag nämnt ovan. Lätt vinst över 1 000m och stark tvåa över 1 200m. Hästen är som en ny häst efter kastreringen och måste ha bra chans idag.startbox 5.

2 Skidoo rids av Tarentaal sommär lärling och har 1,5 kg lärlingslättnad. Ekipaget trivs bra ihop och har 7:3-1-0:tillsammans.
Skidoos senaste lopp är bara att glömma . Hästen vart 9:a men Jockey Gumede tappade tyglarna 250m från mål!
Innan kom man från raden 1-1-1-3 .
I klassen har hästen 3/6. Räknas tidigt. Startbox 8

1 Mr Vargus - rids av Grant Van Niekerk ffg. Hästen nöter på med bra prestationer i denna klass. Oftast inte mer slagen än 2 längder.
Var favorit mot min tipsetta senast men var 1,5 längd efter och står 0,5 kg sämre till i dag. Niekerk i sadeln bör göra en längd jämfört med Khati som red sist. Men troligen får Mr Vargus nöja sig med en placering 2-4 är min känsla.startbox 4

7) Al Bragga är hästen som slog min tipsetta senast då man drog hårt i spets hela vägen. Står 2 kg sämre till idag och Startbox 8 vinner bara hälften så många lopp över distansen som startbox 1 som min tipsetta startar i från. Jockey Mbhele är samma som red senast man försöker sig säkert på samma taktik igen. Min känsla säger att det blir tuffare att lyckas med taktiken idag.

5) World Your Oyster - rids av Byleveld som varit tvåa den enda gåmge han ridit hästen innan. Hästen fullkomligt älskar Kenilworths Bana och har 5:3-1-0 . Formen var stålande fram till i lördags.. Alla bra insatser kom i ett svep sen vilade man 54 dagar och kom ut i lördags och vart näst sist i ett elvahästars fält...
Min gissning är att man drog på sig någon typ av skada i Slutet på Juni och comebacken visade inga tecken på att allt var ok igen. Skulle inte förvåna om hästen stryks under förmiddagen. OM den startar så känns det ändå svårt att tro att formen är på topp så kort efter sin livs sämsta insats. I normal form räknas hästen tidigt.

3) What a winner - trots Greg Cheyne i sadeln tror jag mindre på hästen idag. Man har fått stryk av flera av dagens motståndare ganska klart på slutet och stallet har förstejockeyn bokad på 4 Apollo Ice
Startbox 6

9) Al Wahed
- rids av Solomons. Hästen är 1 000m specialist,men har oftast svårt hålla hela vägen i denna högre klass. Näst sist vann man en 76 handikapp över 1 000m. startbox 3 är bra men jag har ingen större känsla av att det räcker till vinst idag. Tror på en placering 3-5 då hästen är svår att utklassa. Man slår de som floppar men inte de som är bra för dagen om vi säger så.

8) Warrior Tiger kommer från vinst i Maidenlopp och i näst senaste starten vart man tvåa i ett handikapp 78 lopp. Form finns men det är kanska stort hopp upp i klass idag och jag tror inte man vinner direkt i första försöket i dagens högre klass. startbox 7

Jag rankar A 4-6-2 B 1-7-5-3-9-8

Avd 3

1 200m gräs

Ett listedlopp för 3 åriga hästar. Ett så kallat ”Black Type” lopp som vid vinst ger fetstilt i resultatlistan i avelskataloger och Auktionsprogram.
De här loppen vill alla hästägare vinna.


ingen större skillnad i statistiken på boxarna 1-9 som används i dag.

3 åriga hästar och alla startar med lika vikt och i sådana lopp brukar man kunna räkna fram starka favoriter då de men högst formtal i regel får bra placeringar. I dag är det som sagt treåringar men endast 1-4 starter gjorda och samtliga och då är det marigare att bedöma exakt kapacitet även om de skulle ha fått formtal. Vissa med bara 1-2 lopp har ju inte maxats än utan kan ha vunnit sina maidenlopp utan att ha varit bottnade. I dag lär vi dock får se vilka som är bra "på riktigt" då de flesta i loppet antagligen siktat hit.

1) No laying up - har bäst meriter på pappret. En vinst i debuten som tvååring och sedan i säsongsdebuten nu i Juli gick man ut i ett Grupp 1 lopp och där vart man trea 3,6 längder slagen av en erkänt bra häst. Efter den insatsen sattes man på höga formtalet 92,5 och därmed är hästen klar plustalsvinnare i loppet. Rider gör Byleveld som red i debutloppet men det är intressant att Domeyer som red i grupp 1 loppet sist valt att rida 2 Purple Cloud idag.
hästen blir troligen favorit i loppet på sitt höga formtal och grupp 1 meriten. Startbox 5. räknas tidigt

2 Purple Cloud) - rids av Aldo Domeyer som alltså valt den här hästen före favoriten 1 No Laying Up. Hästen har gjort 4 starter ii livet och i de två första som tvååring vart man 2:a och 4:a. i Säsongsdebuten var man trea som favorit och var före 4 Barney McGrew som är med i dagens lopp.
Man var hårt spelad den gången men segern kom inte förrän i senaste loppet då poletten verkade ha trillat ned hos Purple Cloud som tog en imponerande vinst men 3,25 längder utan att se bottnad ut. Hästen sattes på den insatsen till 87,5 i formtal . Startbox 2 . räknas tidigt

7 Speed Machine
- rids av Grant van Niekerk vilket är extra intressant då tränare Snaith har två hästar i loppet men förstejockey sitter på 7 speed Machine trots att andre hästen 5 Hoedspruit med 0,5 i högre formtal reds av Niekerk sist. Även i förhandtipsen har många rankat Hoedspruit högre än Speed Machine.
Jockeyvalet skvalllrar dock om att Speed Machine är den häst stallet tror mest på i idag .

hästen har 2 lopp i karriären . tvåa i debuten slagen av en bra häst med 0,75 längd. i andra starten kom en riktig uppvisningsseger med 4,25 längder och formtalet 84 som sattes efter den vinsten är säkerligen för lågt satt. Startbox men det spelar mindre roll över dagens distans. Jag rankar hästen trea och som loppets stora fidus.

3) Spring Awakening har samma meriter som de två ovan nämnda. 2 starter och lätt vinst i senaste loppet. Aldo Domeyer har ridit bägge loppen och jag noterar att han valt 2 Purple Cloud före Spring Awakening. Hästen är satt till 87 i handikapptal men på Domeyers val i loppet så är nog 2 Purple Cloud en klart bättre vinstchans idag. Ersättare Fayd'herbe är dock ingen dålig ersättare men jag rankar ner hästen i dag. Startbox 7

5) Hoedspruit - är lite samma sak som Spring Awakening. Bortvald av stallets förstejockey och trots 84,5 i formtal och 2 bra insatser i livet som 2:a och 1:a så rankar jag ner hästen. Jockey är khati och man startar från box 7.

6) Russian Rock - Skrällvann til 34 ggr i sin livsdebut senast och det är svårbedömt om de 84,5 i formtal är rätt eller inte. 6 av de hästar han slog då har startat ingen men ingen av har nått några bättre placerinar så kvalite'n på fältet han slog kanske inte var så hög?
det är i alla fall min känsla och jag rankar ner hästen.Orffer rider och mans startar från box 6.

4 Barney MCgrew - vann som halvskräll i sitt andra lopp i livet. I sitt första fick man stryk av 2 Purple Cloud. Ashby rider. man fick formtal 85 efter vinsten men jag gissar att det är nära maxprestation och att de jag tippat först har mer utveckling i sig. Ren gissning som dock får lite medhåll av bookmakers som satt Barny till 26 ggr på oddsen som nyss släpptes. Man startar från Box 4

8 Fort Red - Har gjort flest starter i loppet . hela 7 har man hunnit med och den senaste så nyligen som i lördags då man vart 6:a över 10 längder slagen.
Inte heller i sina 6 första starter ha man imponerat och de vanligaste omdömena i loppen har varit av karaktären:
Faded Badly, Lacked strong finnish, never dangerous och no extra late...
Trots duktige Greg Cheyne i sadeln och ett formtal på 80,5 så borde Fort Red vara tämligen chanslös idag.

Avd4

1 200m gräslopp - handikapp 86


Ytterligare ett knepigt lopp - 3 av hästarna tävlar i högre klass normalt och av dessa rankar jag 2 högt:

2) Nasty Harry kommer från 9 raka lopp i klassen 90 eller högre. Har varit med i striden i alla dessa lopp men inte fått sätta nosen först.
Idag är det klass 86 på handikappen och i den klassen har Nasty Harry 5:3-0-0 = 60% vinster. Jockey Orffer är ordinarie på hästen och ekipaget har 5 segrar på 17 lopp tillsammans. för två starter sedan var man trea i en 103 handikapp slagen med 0,95 längd-. klart lättare emot idag. Box 10

3) Dragon Power - kommer också från 9 raka starter i högre klass. bland dessa starter har man bl.a varit tvåa efter Apollo Ace två gånger 0,4 rest 0,2 länder efter- Apollo Ace rankar jag först i V4 avd 2 som är klass 94 handikapp. man hann även med att vara tvåa en halv längd bakom Skidoo som jag också rankar högt i V4:2. Aldo Domeyer sitter i sadeln och tillsammans har ekipaget 7:1-2-2-2. fjärdeplats som sämsta resultat.
I denna lägre klass har Dragon Power 3:2-0-1. startar från Box 5.

4) Speed Night
är bookie favorit men kommer från lättare klasser. har raden 2-3-1-2 i de 4 senaset men det har varit maiden,maiden,maiden och handikapp 78. Jockey Byleveld har 1/2 på hästen. Över distansen ha man 5:1-2-1-1 som resultat men det är i lägre klasser. har viss vinstchans man jag rankar hästen lägre än Bookies idag. startar från box 3

12) Moon Rock
- är delad favorit hos bookies. detta på senaste vinsten som var övertygande men i en klass lägre 77 handikapp.
trots vinst med3,25 längder var jag ändå inte helt såld på intrycket på hästen. Det såg ut som man tog ut max och inte så där lekande lätt som vissa andra segrar man sett då hästar dansar undan på lätta ben till en bekväm 3-4 längders vinst. Moon Rock såg ut att få kämpa.
I dagens Högre Klass har Moon Rock resultaten 10:0-0-1! inte vad jag vi se hos en favorit. jag dissar ekipaget idag.

5) Icon King gillade jag däremot intrycket på vid senaste vinsten. Hästen rids av lärling Jacobs vilket inte bara är av ondo, man får 4kg lättnad också.
Icon king har sprungit jämnt med Dragon Power tidigre i år med 5 kg lägre vikt än DP. Idag får man 7,5 kg och formen är ju dokumenterat på topp.
startar från Box 4 idag.

Jag har ju öst på med streck innan denna V4 så jag nöjer mig med streck för

2,3,5 och står över det 2 förmodade favoriterna 4 & 12.

4,12 samt även 1,7,10 är hästar man kan lägga till i sista om man hittat något att spika i början och har råd med fler streck i sista.



dagens omgång ser ganska svår ut på förhand och den som prickar alla 4 rätt får nog ganska bra betalt idag.

jag avstår att göra ett färdigt spelförslag idag då min ram är ganska stor (10x3x3x3=270 rader/ 540kr)

Hur jag skulle valt att lägga upp systemet hänger mycket på hur strecken sitter straxt före start. över halva omsättningen kommer ju in sista 10 minutrarna så det är på förhand väldigt svårt att spå hurvida mina kortlopp är " spelvärda" eller inte.


men 10x3x3x3 är så jag värderat vinstchanserna på förhand enbart sett till hur bra vinstchanser jag tycker hästarna har och ingen hänsyn tagen till hur under eller överspelade de är just nu 1 timma och 45 min före första start.

Första Start 14:55


Lycka till ni som provar V4 Sydafrika idag
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+5)

Senast redigerad av Basse den 2020-08-26 klockan 13:20.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 10:31   #2
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

Fel forum.

Senast redigerad av Shooter den 2020-08-26 klockan 10:32.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 13:41   #3
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Det står fel i Atgs resultatlistor i avd1)

Segraren 12 Master Power reds av Grant van Niekerk och inte Fayd’herbe som det står i Atgs resultatlista,

GVN vart även tvåa i andra Loppet och sen vann han lopp 3 .

Grant van Niekerk startar dagen 1-2-1 !

Får se om han lyckas vinna med mitt drag 7 Myhopesanddreams i V4:1 eller min fidus
7 Speed Machine i V4:3 11 , resp 14 procent just nu.

I avdelning 2 är det fantastiskt värde just nu på V4 på två jag rankat högt:

*min förstarankade 4 Apollo Ace 4% (5,50 hos bookies)

* 1 Mister Vargus med formjockey Niekerk 4% ( 5,50 hos bookies)

Får se hur mycket de hinner klättra i strecklistan sista kvarten.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 13:48   #4
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Noterar även att två av mina tre streckade hästar har fantastiskt fina värden- de två,jag rankar först i loppet!

2 Nasty Harry 3% ( 7 ggr hos bookies)
3 Dragon Power 3% (9 ggr hos bookies)

8 min till start och fortfarande är flertalet av mina topprankade borttappade på V4
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 14:01   #5
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Den första vinnaren är jag riktigt nöjd med

7 Myhopesanddreams med Greg Van Niekerk till 11% som jag rankade först i ett vidöppet lopp

Hoppas någon ryggade - 9,30 vinnarodds hos Atg var riktigt bra.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+5)

Senast redigerad av Basse den 2020-08-26 klockan 14:07.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 14:21   #6
Ace
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 2 339
Sharp$: 5216
Standard

Även 5an fyllde på sin statistik på andraplatser som du
snyggt redovisade i din välarbetade genomgång.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+5)
Ace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 14:25   #7
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Jäklar vad marknaden spelar ner 6 Aqua Bolt i nästa lopp.

Tydligen är det klartecken lämnat på den?

Har ju rankat den tvåa och är inte förvånad om hästen vinner.

Tycker ändå att värde är att spela emot på komb med mina andra två.

2,4 före 6 ger 18 resp 36 gånger just nu

Senast redigerad av Basse den 2020-08-26 klockan 14:36.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 14:36   #8
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Min andrarankade 6 Aqua Bolt vinner som stallskrik i andra.

Min förstarankade 4 Apollo Ice hamnade efter några knuffar i starten sist men avslutade bra till en fjärdeplats- torskade loppet i starten. 6 Aqua Bolt kanske var för bra idag så även med bättre start hade nog Apollo Ice inte varit bättre än 2:a - 3:a?

Omöjlige Van Niekerk tog givetvis en andraplacering med 1 Mr Vargus som jag hade bedömt kunna komma plats 2-4 idag. Givetvis såg Niekerk till att det blev en andraplats.

Jockeyn är otroligt bra!

V4 värdet upp till 321kr
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 14:46   #9
Ace
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 2 339
Sharp$: 5216
Standard

G Van Niekerk vinner ju nu...
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+7)
Ace är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 14:55   #10
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Ace Visa inlägg
G Van Niekerk vinner ju nu...
Hoppas det . Mitt drag i loppet.

2 Purple Cloud gillar jag med.

Hoppas verkligen 1 No Laying up floppar. Vore inte kul med låg rens igen.
Marknaden verkar gå emot favoriten närmare start.

Ser dock helst 7 Speed Machine vinna med Grant Van Niekerk
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 15:10   #11
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

7 Speed Machine!!!!


Fan vad härlig känsla det är att lyfta fram ett drag som marknaden går emot men som vinner lätt
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 15:15   #12
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Grant van Niekerk startar dagen 1-2-1 !

Får se om han lyckas vinna med mitt drag 7 Myhopesanddreams i V4:1 eller min fidus 7 Speed Machine i V4:3 11 , resp 14 procent just nu.
Han vann med bägge två
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+7), Ace (+7)
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 15:19   #13
 
Reg.datum: maj 2014
Inlägg: 99
Sharp$: 1496
Standard

Vilka har du i sista?jag har 4/5/7
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Basse (+4)
schadow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 15:20   #14
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av schadow Visa inlägg
Vilka har du i sista?jag har 4/5/7
2,3,5
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-08-26, 15:21   #15
 
Reg.datum: maj 2014
Inlägg: 99
Sharp$: 1496
Standard

Ok då ryker jag väl
schadow är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td