Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-07-27, 11:24   #91
GGS
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 595
Sharp$: 3331
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fenway Visa inlägg
Värdet i sig är ett dåligt mått på svårigheten eftersom det inte säger något om antalet rader i sig. Skillnaden mellan en lördags- och söndags-75:a är väl inte sällan 3-4 gånger i omsättnming. Antalet förväntande rader med sju rätt är ett något bättre mått, iallafall när det gäller utdelningen och eventuell jackpott, men säger inte heller det så mycket om svårigheten.

En annan sak man kan påpeka är att den här beräkningen bygger på att loppen spelats oberoende av varandra, vilket såklart inte är fallet. Det i särklass vanligaste är att spela med några spikar och i bästa fall måla på i några lopp. Idag vann ingen av streckfavoriterna i de sex första loppen, vilket gör sjuan med Tilda Express ännu osannolikare.

Eventuellt är det också vad utdelningen på Honey Meras antyder med 48 rader kvar på sex rätt och fler än hälften träffar.

(GGS, det här var ingen kritik mot dig. Jag gillar att du postar det där...)

Jag förstår inte riktigt hur du kan tycka att det teoretiska värdet är ett dåligt mått på svårighetsgraden för en rad? Vad skulle kunna vara mer exakt än en siffra? Sedan som Strappa säger så kanske den siffran inte är så intressant för ev jackpotthästar, men om man vill veta vad det blir i rader så är det bara att dela allarättspotten med teoretiska värdet, som i detta fall 8/24=0,33 rader. Lite ska väl sharpsarna göra själva.
GGS är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td