Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-12-23, 17:59   #31
 
snakkes avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 89
Sharp$: 910
Standard

7:an i 2:a är väl inte struken? Hur som helst så hittar du din reserv genom att kolla på turordningen som finns nedanför alla hästar.
snakke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-12-23, 22:17   #32
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 100
Sharp$: 1779
Standard

Resonemanget blir motsägelsefullt. När du har väldigt låg värdering på favoriterna blir övriga hästar per automatik för högt värderade. Om du skulle värdera favoriterna bättre har du betydligt mindre % "kvar" till de andra. Enda chansen att hitta skrällarnas värde är ju att värdera favoriterna mer rättvist. Det är ju inte konstigt att det uppstår spelvärde på övriga hästar när du ex. värderar Bowling Inferno till 8%, Kalle till 10% och Beretta till 23%. Samtliga dessa är ju kraftigt undervärderade av dig.

Sen undrar man ju meningen med att värdera alla i loppet när du vet att bilden ändå blir skev. Om du kommer fram till dina skrällar av den värdering du gör av alla hästar i loppet så går det att bevisa att det saknar värde. Varför inte fokusera på att enbart hitta skrällarna utifrån nätbolagens odds.

Det jag menar med atgoddsen är att de slår alla andra i längden när det gäller värdering. De allra flesta värderingar som görs i förtid är ren spekulation. Det slutliga oddset på atg innehåller mkt mer information än vad någon har i förtid. Därför är det oslagbart i längden. Klart att det finns enskilda spelare som gör bättre värdering i enskilda lopp. I dessa fall är det någon som har information som få andra vet om.

Utan kontinuerlig unik information (sånt som inte kommer allmänheten till kännedom) är SAMTLIGA spelare chanslösa att vinna längden om du inte har tur att vinna stort på streckspel. Det är omöjligt att besegra rejken på 20-35% hos Atg i längden.

Att däremot utnyttja nätbolagens misstag kan ge vinst i längden. Men även detta blir svårare och svårare. Många bolag har betydligt bättre oddssättare idag än förut. Bra spelare blockas, snabbare "slash" och begränsning av insatser.

Köper absolut ditt upplägg i spreadsen men om det baseras på din värdering av alla hästar i loppet kan det inte lyckas i längden.
Luvan14 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td