Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2021
18

Tips & Analys för Topptipset 19/3

Ett otroligt intressant Topptips står för dörren denna fredag. Åtta olika länder delar på tårtan och då den innehåller en hel del smaskiga värdetecken gör vi det enkelt för oss med att spika storfavoriten Red Bull Leipzig. Därefter jobbas utdelningen upp med heltäckningsmattor i såväl Spanien som Italien. Det bästa skrälläget hittas dock i Belgien. Nog snackat, nu kör vi!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19:59

1. Fulham - Leeds 2

Statistik
Avspark sker i London där nykomlingarna Fulham och Leeds ska mäta svärd. Senast aktörernas lansar möttes vann Påfåglarna med 4-3 efter rena rama holmgången och med tanke på att tabelläget är som det är för Fulham är en ny målkavalkad att vänta. Vi är väl medvetna om att The Cottagers sett förbättrade ut defensivt, men här tvingas mer eller mindre Scott Parkers mannar att öppna upp sig. Det tackar inte ett lag som Leeds nej till och då Patrick Bamford ser ut att komma till spel trots smällen mot Chelsea saknas inte spets hos gästerna. Gubben (1-2) blir valet.

2. Real Betis - Levante X

Statistik
Två av säsongens mest positiva överraskningar i La Liga drabbar samman i Andalusien. Real Betis har höjt sig markant sedan nyår och de grönvitas framfart har så här långt burit hela vägen upp till Europaplats. Fortsätter det på samma spår är det inte omöjligt att vi får se Pellegrini och company i Europa League, men här får andalusierna en tuff uppgift framför sig. Levante gick långt i Copa del Rey och det förvånade inte särskilt mycket då Grodorna är extremt spelskickliga. Morales, Bardhi och Martí är alla värda entrépengen och här rekommenderas samtliga tecken så tidigt som möjligt.

3. Arminia Bielefeld - RB Leipzig 2

Statistik
Kupongens överlägset största favorit är Red Bull Leipzig och läsklaget är en befogad sådan. Trots det tunga uttåget ur Champions League lyckades Tjurarna ordna en poäng mot Eintracht Frankfurt den gångna helgen och när Forsberg och grabbarna nu fått välbehövlig vila är de redo att ta upp kampen om titeln med Bayern München. Första hindret på vägen blir Arminia Bielefeld och även om värdarna imponerade mot Leverkusen lär de inte ha särskilt mycket att sätta emot här. Joakim Nilsson och hans kumpaner får ordna kontraktet på annat håll. Tvåa.

4. Parma - Genoa X

Statistik
Viktig kamp från Serie A:s nedre regioner som påminner en hel del om den i England. Parma har sett bättre ut mot slutet och senast kom också en efterlängtad viktoria då Roma lades på rygg. Vila hinner dock skinklaget inte göra och den stabbiga defensiven tvingas här till blottning då Genoa kommer på besök. Gästerna låg tidigare nere i samma regioner som Parma, men efter starka resultat i januari och februari har Ballardinis manskap skaffat sig andrum nedåt. Ovisst är bara förnamnet och då är det heltäckningsmatta som gäller.

5. St. Etienne - Monaco 2

Statistik
Monaco stod för en riktigt stark spelmässig insats senast mot Lille och de rödvita lär ha gått till sängs förgrymmade över att det inte blev tre poäng. Guldet blir svårt att nå, men då topptrion har darrat mot slutet vore det en synd att skriva av monegaskerna redan nu. Ben Yedder och övriga polare ska ses med god chans borta mot St. Etienne. Den forna storklubben har stått för en katastrofal säsong hittills och det skulle inte förvåna om Sainté kämpar om nytt kontrakt hela vägen in på våren. Tvåan inleder och avslutar gör vi i mitten.

6. Heerenveen - Twente 2

Statistik
Strid om Europaplatser står på spel i Holland när Heerenveen välkomnar Twente till Abe Lenstra Stadion. Benjamin Nygren med vapendragare har läckt in mål så det stått härliga till mot slutet och insatsen mot Willem II (1-3) var allt annat än vacker. Rejäl bättring krävs om de blåvita ska nå ut i Europa. Twente torskade stort (1-4) mot AZ Alkmaar senast men det är inte mot topplagen som gästerna ska ta sina poäng. Här ska de ses med större chans än vad strecken gör gällande och den undervärderade tvåan är en lockande utgång. Ettan plockas med i ett senare skede.

7. Genk - Standard Liège 2

Statistik
Genk finns med i den absoluta toppen av Jupiler League men någon titel kommer det inte att bli då Club Brugge är helt överlägsna. Onuachu är ett ständigt orosmoment på topp, men här får anfallaren och resterande blåvita lirare alldeles för stort förtroende av tipparna. Standard Liège är i grunden ett jämbördigt lag med värdarna även om gästernas säsong hittills varit en besvikelse. Kunnande för att störa på Luminus Arena finns och när högersidan rensar fint är det en tämligen given utgång.

8. Gil Vicente - Nacional 1

Statistik
Ångestmötet från Primeira Ligas nedre regioner tar kupongen i mål. Det är otroligt jämnt runt de negativa strecken och tre poäng för antingen Gil Vicente eller Nacional kan betyda mycket för framtiden. De förstnämnda imponerade senast då Guimaraes lades på rygg, men helt att lita på är inte värdarna. Nacionals formkurva pekar rakt ner i källaren, men mot ett ganska torftigt Gil Vicente ska de kunna bjuda upp till dans. 1X kantar de mindre systemen, på de större unnar vi oss en lyxtvåa.


Singelstrecket! - RB Leipzig

Red Bull Leipzig har fått vila upp sig efter det täta matchandet i Champions League och då har Arminia Bielefeld inte mycket att sätta emot. Jocke Nilsson och company torskar mot de titeljagande Tjurarna.

Kupongrensaren! - Standard Liège

Det belgiska mötet är betydligt öppnare än vad strecken antyder. Standard Liège slog bland annat Genk i motsvarande möte i fjol och då gästerna har klart mest motivation inför den här kampen är högersidan en smaskig utgång.


Spelförslag:

72 rader

1. Fulham - Leeds 12
2. Real Betis - Levante 1x2
3. Bielefeld - RB Leipzig 2
4. Parma - Genoa 1x2
5. St. Etienne - Monaco 2
6. Heerenveen - Twente 2
7. Genk - Standard Liège x2
8. Gil Vicente - Nacional 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Fulham - Leeds 12
2. Real Betis - Levante 1x2
3. Bielefeld - RB Leipzig 2
4. Parma - Genoa 1x2
5. St. Etienne - Monaco (x)2
6. Heerenveen - Twente (1)2
7. Genk - Standard Liège (1x)2
8. Gil Vicente - Nacional 1x2Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentera

promo
td