Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2017
26

Lazlos tips inför Stryktipset v.34 26/8

Dags för jackpot igen. Även denna vecka är jackpotten på 14 miljoner

1. Manchester United - Leicester
Omgångens största favorit hittar vi i den första matchen där United är streckade på hela 80% i skrivande stund. Man får väl ändå säga att United imponerat med 2 raka 4-0 segrar i inledningen av säsongen. Samtidigt har Leicester inlett ganska bra också och man är ett av lagen som har kapacitet att "skrälla" mot storlagen. Känns ändå som United på hemmaplan väger för tungt här och man bör dominera matchen rejält från start.

Statistik

Laguppställning


2. Crystal Palace - Swansea
Två lag som haft en tung start på Premier League då båda har 0-4 i målskillnad efter 2 matcher. Crystal Palace är poänglösa men Swansea krigade sig till en poäng i premiären. Känns som en helöppen match där historiken talar för bortalaget. Swansea vann båda mötena mellan lagen förra säsongen och på senaste 12 matcherna har Crystal Palace endast vunnit 1 gång. Två jämna lag som båda är under stor press efter en svag inledning på säsongen. Värdet på bortalaget i en öppen och oviss match?

Statistik

Laguppställning


Huddersfield - Southampton
Nykomlingen Huddersfield har fått en drömstart på serien med 2 raka segrar och inget insläppt mål ännu men det har varit klent motstånd och nu bör det bli en helt annan matchbild. Southampton är ett lag för den över halvan i Premier League och ska alla gånger vara favorit mot ett Huddersfield som tippades bli sist i serien. Nykomlingar brukar kunna inleda inspirerat för att sedan komma ner på jorden ganska snabbt. Här ligger streckfördelningen nästan helt jämnt mellan lagen med 36-37% på 1:an respektive 2:an men enligt oddsen så är Southampton klar favorit med ca 2.05 i odds mot ca 4.00 i odds för Huddersfield. Känns som det är stort värde på Southampton här sett till streckfördelningen på stryktipset då man normalt är ett nummer större än Huddersfield.

Statistik

Laguppställning


4. Newcastle - West Ham
Newcastle har inte fått en rolig start på säsongen med 2 raka förluster utan att göra mål och sedan åkte man ut i ligacupen i veckan efter övertid mot Nottingham. West Ham hämtade in 2-0 till 2-2 trots en man mindre på planen borta mot Southampton senast vilket är otroligt starkt innan man sedan förlorade med 3-2 efter en straff för hemmalaget i den 93:e minuten. Spelmässigt en bra prestation men 0 poäng likväl. Visst har West Ham normalt en högre nivå än Newcastle men hemmaplan gör att oddsen jämnas ut en aning. Känns ovisst på förhand.

Statistik

Laguppställning


5. Watford - Brighton
Bottentippade Watford har fått en fin start på säsongen men det är matcher där man kunnat slå ur underläge. Nu är man istället stor favorit mot en kapabel nykomling som jagar sina första poäng och mål i serien efter två inledande svåra matcher. Inför säsongen hade många klassat denna matchen som jämn men efter säsongsinledningen så streckar svenska folket Watford till 70% i denna matchen just nu. Det känns klart i överkant då bolagen erbjuder kring 1.95 på Watford seger vilket motsvarar ca 51-52% chans att vinna matchen. 70% bör således vara klart överstreckat och allt värde på resterande två tecken!?

Statistik

Laguppställning


6. Barnsley - Sunderland
Barnsley förväntas ligga i botten av Championship denna säsongen medans Sunderland har ambitioner för att ta sig till Premier League och det är också ganska klara skillnader mellan lagen i grunden. Känn som Sunderland bör vara klart starkare och föra spelet i denna matchen så 2:an känns som ett bra spelval här.

Statistik

Laguppställning


7. Brentford - Wolverhampton
Inför säsongen klassades dessa två lagen som några av ligans bästa men så här 4 matcher in så ligger Brentford sist i tabellen men kan såklart mycket bättre. Förra helgen var man nästa laget i raden av alla som förlorat helt oförtjänt mot Ipswich. Trots stort spelövertag med 65% bolinnehav och 22-5 i målchanser så är förlorade Brentford med 0-2. Man fick islossning i cupen i veckan med 4-1 seger mot ligakonkurrenten QPR. Wolverhampton åkte på sin första förlust helgen som var i toppmötet med Cardiff men man följde upp det med en dunderskräll i veckan när man vann 0-2 borta mot Southampton i ligacupen. Streckfördelningen och oddsen i denna matchen är underliga. Oddsen ger ca 40% - 27% - 32 % men streckfördelningen på stryktipset är 27% - 24% - 49%. Således allt värde på stryktipset på 1:an som ses som favorit i alla bolags ögon men inte hos svenska folket på stryktipset? Känns öppet men 1:an måste vara utgångstecknet baserat på spelvärdet.

Statistik

Laguppställning


8. Cardiff - Queens Park Rangers
Cardiff är obesegrade i ligan så här långt med 4 raka segrar och man tog en imponerande vinst förra helgen borta mot Wolverhampton. Man förlorade sedan oväntat i ligacupen under veckan mot Burton men kanske den oväntade förlusten gör så att skärpan återfinns nu till helgen när laget fick känna på lite motgång också. QPR har inlett säsongen förvånansvärt bra men kommer förmodligen falla i tabellen då man inte har kvalitet att kunna utmana i toppen normalt sett. En riktigt bra etta då Cardiff är klart starkast av dessa lagen!

Statistik

Laguppställning


9. Hull - Bolton
Otroligt tråkigt men matchen kommer lottas med fördelningen 12-2-2 vilket blir 75% - 12.5% - 12.5% chans till respektive tecken. I skrivande stund så är enda spelvärda tecknet med rådande trista förutsättningar 1:an som är streckad till 69% trots att det är 75% chans att vi får en 1:a. X och 2 är båda överstreckade på stryktipset sett till chanserna att lotten faller på något av dessa tecken men ska man ha med något mer går 2 före X. Ska man utgå från spelvärdet så spikas 1:an tråkigt nog.

Statistik

Laguppställning


10. Ipswich - Fulham
Hur länge till ska Ipswich kunna vinna matcher där man inte förtjänar att ens ta poäng? Nu har man inlett serien med 4 raka segrar trots att man spelmässigt var underlägsen i alla matcherna. I veckan så var turen slut när man förlorar i ligacupen mot Crystal Palace men nu är det ligaspel igen så man kanske kan hitta flytet igen? Fulham förväntades vara ett topplag denna säsongen men har haft väldigt svårt med målskyttet med endast 2 mål på 4 matcher så här långt i ligan och man lyckades inte heller få in någon boll i nät i veckan när man var storfavorit i ligacupen hemma mot Bristol Rovers. Ser man till spelvärdet så ligger allt på Fulham som är streckade till 31% men har enligt oddsen (ca 2.10) ungefär 48% chans att vinna matchen medans Ipswich är streckade till 44% men har enligt oddsen (ca 3.55) ungefär 28% chans att vinna. Ser man till matchen som helhet så känns den väldigt oviss. Fulham är bra men gör inte mål, Ipswich är dåliga men sätter nästan varenda chans dom skapar och denna vetskapen gör att svenska folket fullt förståeligt lutar åt 1:an men ska man utgå från var spelvärdet ligger så är det ju solklart på 2:an.

Statistik

Laguppställning


11. Millwall - Norwich
Två lag som haft lite klena starter på säsongen men det är ingen tvekan om att Norwich är det klar starkare laget i grunden. I veckan fick man också en skön 4-1 seger i ligacupen vilket kan stärka laget framöver medans Millwall åkte ut 1-3 efter förlängning och det kan finnas slitna ben i hemmalaget. Ganska jämnt och ovisst enligt oddset men det känns som att Norwich bör kunna dominera spelet och ska därför ses som favorit även om det är klokt att gardera upp sig här.

Statistik

Laguppställning


12. Sheffield United - Derby
Båda lagen har startar säsongen okej och enligt oddsen är det här en vidöppen match som blir mycket svårtippad. Således ligger ju krysset nära till hands men grundkapaciteten hos lagen talar för Derby som också är i god form på slutet och det kan kännas felaktigt att man är underdog i matchen. Svårt, jämnt och ovisst men bortalaget har den högre kapaciteten och kanske därför ska ses som favorit i min bok.

Statistik

Laguppställning


13. AFC Eskilstuna - Hammarby
Eskilstuna rensade rejält på stryktipset förra lördagen när man som stor underdog vann med 3-1 hemma mot klara serieledarna Malmö som kändes ganska ointresserade i den matchen. Man följde upp det med att åka ut i cupen under veckan mot Vasalund efter förlängning som ses som en stor missräkning och den långa matchen kan sitta i benen hos vissa spelare inför denna lördagsmatchen. Hammarby spelade kanske sin bästa fotboll för säsongen senast i 0-3 segern mot Örebro på bortaplan och lagets sommarnyförvärv verkar gå in och förstärka laget rejält på direkten. Hammarby bör till skillnad från Malmö vara väldigt motiverade här och inte ska väl Eskilstuna kunna skrälla ännu en gång nu när varningsklockorna gick igång förra helgen mot Malmö!?

Statistik

Laguppställning


Systemförslag

Enkelraden:

1. 1
2. 2
3. 2
4. 2
5. X
6. 2
7. 1
8. 1
9. 1
10. 2
11. 2
12. X
13. 2
Lilla systemet: 64-rader

1. 1
2. X2
3. 2
4. X2
5. X2
6. 2
7. 1X
8. 1
9. 1
10. X2
11. 2
12. X2
13. 2Mellansystemet: 256-rader

1. 1
2. X2
3. 2
4. X2
5. X2
6. X2
7. 1X
8. 1
9. 1
10. X2
11. X2
12. X2
13. 2Stora Systemet: 1024-rader

1. 1
2. X2
3. X2
4. X2
5. X2
6. X2
7. 1X
8. 1
9. 1
10. X2
11. X2
12. X2
13. X2


Kommentera

promo
td