Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2017
14

Tävling Stryktipset v.37 16/9. Vinn 200 trisslotter på Svenska spel

Vi fortsätta med vår uppskattade Stryktipstävling. Premier League, Championship och Allsvenskan är på kupongen i helgen. Det är också jackpot och Svenska Spel har kryddat potten med 11 miljoner.

Du lämnar enkel in ditt system genom vår systemskapare som finns under fliken Tävlingar. Där kommer du även kunna se dina inlämnade system.

Hoppas ni uppskattar den nya funktionen och har du några frågor eller problem så kontakta oss. Just nu är det endast möjligt att lämna in system upp till 20 000kr. Vill du delta med större system är detta självklart möjligt, men då behöver ni mejla systemet eller filen till oss på [email protected].

Behöver du inspiration och tips inför Stryktipset så läs Lazlos analys av omgången här

Regler
-Du måste vara inloggad på Sharps innan du kan lämna in ditt system
-Lämna in ditt system genom våra nya funktion under fliken Tävlingar
-Väljer du att klicka på "skicka in" och sedan inte går vidare och lämnar in ditt system på Svenska Spel enkelt kan du ta bort ditt system under fliken Tävlingar och lämna in ett nytt system. Under Tävlingar kan du även se dina inlämnade system.
-Det finns ingen övre eller undre gräns för vad ditt system får kosta. Vill du lämna in ett system som kostar över 20 000kr så behöver du mejla den till [email protected]
-Man får lämna in obegränsat antal system och man kan vinna flera priser
-Alla system är tillåtna inklusive bolagsspel och filsystem
-Har två rader exakt samma nettovinst så vinner den som lämna in sin rad först
-Är det inte fem rader som har nettovinst räknas därefter högst bruttovinst.
-Ev vinstskatt betalas av vinnaren

Vinner gör den som har högst nettovinst på sin rad, dvs vinst minus insats.

Priser:
Förstapris: 100 Trisslotter
Andrapris: 50 Trisslotter
Tredjepris: 25 Trisslotter
Fjärdepris: 15 Trisslotter
Femtepris: 10 Trisslotter


Glöm inte heller att delta i vår Twittertävling med 50 trisslotter i potten. Retweeta vår tweet och följ oss på Twitter för att delta. Tweeten hittar ni här

Lycka till!

Kommentera (12)

promo
td