Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2011
30

Välkommen till ny server och ny design!

Först vill vi börja med att tacka alla Sharps medlemmar som under det dryga året vi existerat har förvandlat ett litet forum med flashbackfolk till ett numera nationellt spelcommunity med bidragande personer från alla Sveriges håll och kanter. I skrivande stund har vi cirka 5'000 medlemmar, 6'500 ämnen och 110'000 inlägg. Vi växer i en stadig takt och för att kunna bibehålla den goda kvaliteten på forumet kommer vi att genomföra en rad åtgärder under den närmaste månaden:

Som ni märker har vi fått en ny, snyggare och bättre optimerad sida som vi hoppas ni uppskattar. Framförallt är det framsidan som fått sig ett upplyft, men hela sidan, forumet inkluderat, har fått en något ljusare nyans. Sharps har också flyttat in på en egen server hos ett annat hostingbolag (PRQ) för att kunna tillgodose framtida prestanda- och bandbreddbehov. Vi tar gärna emot konstruktiv kritik på vad ni tycker kan ytterligare förbättras i denna trådens kommentarer.

En andra sak som kommer också inom en väldigt snar framtid är att ”Dagens x x/x”-trådar i respektive forum kommer att automatiskt skapas där förstainlägget varje dag listar de populäraste matcherna inom den sporten samt tydliga riktlinjer på hur svarsinlägg ska vara utformade (med motiveringar dvs).

Några smärre buggfixar har gjorts till spreadsheetet och reksystemet. Nytt är också att man numera får välja en relevant bild till varje rek som sedan presenteras här på förstasidan. Vi vill också passa på att välkomna RobinD som moderator på sidan för att hjälpa till att hålla en hög nivå på innehållet.

Efter att ha undersökt vilka spelbolag som verkar populärast från all spreadsheet-data har vi kommit fram till att utöka antalet spelbolag till att nu innefatta Nordicbet, bet365, Unibet, Centrebet, bwin och Sportingbet; alla bolag som förr eller senare kommer att limitera storspelare, men som är bra alternativ för dem som ännu inte spelar om stora summor tack vare deras stora spelutbud och generösa bonusar. Mer om varje enskilt spelbolag finns nu att läsa under den nya fliken ”Spelbolag” här uppe till höger.

Pengarna som eventuellt kommer från denna utökning kommer först och främst gå till att betala serverhyran (som nu steg i och med serverflytten), i andra hand till att köpa in Sharps merchandice (kläder, paraplyer, skohorn etc med Sharps-logga på) för tävlingar/försäljning till Sharp$. Helt enkelt så kommer det göra det möjligt för Sharps att bli ännu bättre och ge mer förmåner till alla medlemmar.

Kommentera (188)

promo
td