Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2017
28

Calatans analys och speltips inför Bomben onsdag 29/11

Förmodligen kommer variansen skjuta ner mig nu när jag tänkt orden 'bra form' men jag gör ett försök att följa upp förra veckans 60840 kr i vinstpengarBomben samt 12 rätt i Sharps Stryktipsbolag 250 och 12 rätt i Sharps Stryktipsbolag 500 med ännu en vinst!
På onsdagens Bomben-kupong med spelstopp 20:44 finns 316580 kr i rullpott med som extra utdelning. Det är tre matcher från Premier League som skall streckas:


Arsenal - Huddersfield
Ligafyran Arsenal är det näst starkaste hemmalaget och det tredje formstarkaste laget i ligan. Har gjort 2,5 och släppt in 0,67 mål i snitt per match på hemmaplan vilket rimmar ganska väl med antal skapade och tillsläppta kvalificerade målchanser. Möter Manchester United till helgen, risk för att visst fokus ligger på den matchen redan nu?
Efter 0-3-segern bort mot Crystal Palace i premiäromgången har elfteplacerade Huddersfield inte fått mycket med sig på bortaplan. Framförallt så skapar man minst antal kvalificerade målchanser av alla lag i ligan på bortaplan; defensivt presterar man ungefär som genomsnittet i ligan och har haft en del otur, släppte bl a in 4 mål på 5 skott på mål i senaste bortamatchen mot Bournemouth.
Klar fördel formstarka Arsenal men Huddersfield är ingen slagpåse.

Statistik


Bournemouth - Burnley
Bournemouth är det lag i ligan som skapar näst minst antal kvalificerade målchanser på hemmaplan. Fick lite oförtjänt ketchupeffekt senaste hemmamatchen mot Huddersfield där man satte 4 av 5 skott på mål. Lär inte hända igen, speciellt inte mot Burnley som bara släppt in 7 mål på 6 bortamatcher och då har Burnley mött bl a tokoffensiva Tottenham, Liverpool och Manchester City. Burnley är dock det lag i ligan som skapar tredje minst antal kvalificerade målchanser på bortaplan.
Både Bournemouth och Burnley är tillsammans med Manchester United och Chelsea de 4 lag i ligan står emot flest skott per insläppta mål.
Målsnål match där Burnley inte alls är så mycket underdog som oddsen och streckningen indikerar?

Statistik


Manchester City - Southampton
Tittar man på tabellen så blir den enkla analysen att Manchester City vinner med ett par mål. Mest streckat just nu är också 2,3,4-0,1. Logiskt på sitt sätt. Jag vill dock gardera upp detta i ett lite större system med 0,1 på hemmalaget och 2 på bortalaget. Enligt olika modeller för Expected goals borde Manchester City gjort någonstans i intervallet 29-34 mål hittills på säsongens första 13 matcher. Facit är dock hela 42 gjorda mål. Detta indikerar att hemmalaget överpresterat en hel del i offensiven, något som allt som oftast jämnar ut sig ganska bra på sikt. Kanske läge att det börjar plana ut här? Oddsbolagens oddssättning motsvarar en sannolikhet på ca 7% att Manchester City gör exakt 0 mål mot Southampton och ca 20% att Manchester City gör exakt 1 mål. I både nollan och ettan på hemmalaget finns således en hel del spelvärde (i skrivande stund är tecknen streckade till 3% respektive 13%). Enligt samma modeller för Expected goals borde Southampton gjort någonstans runt 17-19 mål hittills. Facit är dock 13 gjorda mål. Detta indikerar att bortalaget kanske underpresterat en del offensivt. Dessutom är Southampton det lag i ligan som presterar bäst utanför top-6-lagen när det gäller att skapa många och släppa till få kvalificerade målchanser, man är ungefär i paritet med Chelsea.
Här tarvas en hel del tecken för att vara med både om lagen fortsätter i samma spår som hittills och om verkligheten kommer ikapp respektive offensiv.

Statistik


Lilla systemet: 48 rader
2-0,1
0,1-0,1
2,3,4-0,1

Mellansystemet: 198 rader
1,2,3-0,1
0,1,2-0,1,2
2,3,4-0,1
Villkor:
– Minst 1 och max två favoritsegrar (hemmavinster), d v s något av hemmalagen Arsenal och Bournemouth tappar poäng
– Max 3 mål i match B (Bournemouth - Burnley)

Stora bolagssystemet: 555 rader á 4 kr
1,2,3-0,1
0,1,2-0,1,2
0,1,2,3,4-0,1,2
Villkor:
– Minst 1 och max två favoritsegrar (hemmavinster)
– Max 3 mål i match B (Bournemouth - Burnley)

Kommentera

promo
td