Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2017
30

Vintertävling 2017/18

I samarbete med Betfair startar idag Sharps Vintertävling 2017/18. Förutom äran det innebär att vara Sharps bästa tippare så finns det en prispott på totalt hela 90 000 kr att dela på där förstaplatsen varje månad samt totalsegern belönas med 10 000 kr vardera. De tio främsta varje månad kommer att vinna pris.

Tävlingen sponsras av Betfair och upplägget är samma som i den förra Vintertävlingen. I kort går den ut på att under tävlingsperioden visa ett så stort nettoplus som möjligt i sitt spreadsheet kopplat till tävlingen. Tävlingen börjar imorgon 1/12 och kommer pågå i minst tre månader men du kan redan nu skapa ditt tävlingssheet och lägga in spel för december månad. Priser delas ut till de som haft bäst resultat under respektive månad december, januari och februari. Det finns också ett pris till de som haft bäst totalresultat under dessa tre månader.

I samband med denna tävling har vi också tillsammans med Betfair tagit fram en exklusiv bonus för Sharps medlemmar på deras spelbörs. Bonus är upp till 2000 kr i riskfritt spel.


Utförande

Alla medlemmar på Sharps kommer att kunna skapa ett speciellt tävlingsheet under fliken Tävlingar (läs mer längre ner) och det är här alla spel du vill spela under tävlingen måste bokföras. Efter du skapat ditt tävlingssheet hittar du det, tillsammans med topplistan, på tävlingssidan eller via filken Spreadsheet. För att vi ska kunna erbjuda 90 000 kr i total prissumma måste alla som deltar ha ett konto hos Betfair och gjort en insättning på minst 100 kr före man skapar sitt spreadsheet. Har man inte ett konto hos Betfair när det här mejlet skickas ut måste man gå via någon av Sharps länkar när man skapar sitt konto för att kunna delta i tävlingen. Följande regler för tävlingen gäller:
 • Det kommer endast att gå att spela på utvalda ligor och spelformer (se nedan)
 • Direkt efter bokföring kommer spelet att låsas och det enda som blir möjligt att göra efter detta är att rätta spelet.
 • Senast fem dagar efter månadens slut måste alla spel har rättats.
 • Innan spelet läggs till kontrolleras att oddset och linan inte ändrats - om något av dem ändrats läggs spelet inte.
 • Du måste lägga minst ett spel hos Betfair på minst 100 kr under aktuell tävlingsmånad för att delta. Spelet behöver inte vara samma som något av de spel du lagt i ditt tävlingssheet.
 • Inga parlays, endast singlar är tillåtet.
 • Det är endast möjligt att spela på odds före matchstart, dvs inga livespel.
 • Du får satsa mellan 1kr till 500 kr per spel och max 1 000 kr per match. Det är inte möjligt spela 2 olika spel på samma spelform, dvs först spela på ”Over 5,5” för att sedan spela på ”Under 5,5” i samma match. Du kan t.ex. satsa 500 kr på över och satsa 500 kr på hcp i samma match men du kommer inte kunna satsa 500 kr+500 kr på hemmaseger eller hemmaseger/bortaseger.
 • Det finns ingen startkassa utan det går att även ligga minus.
 • Enda gången det tillåts att satsa fler gånger på samma spel är om ni vill spela hårdare. T.ex om ni först satsat 100 kr på över 2.5 men bestämde er sedan för att öka insatsen då tillåts ni satsa upp till 400 kr till. Därmed blir maximala insatsen 500 kr.
 • Odds för spelen kommer att uppdateras var 10e minut. (Oddset du har bokfört kommer alltid vara samma och uppdateras inte). Därmed kan det löna sig spela till tidiga odds om ni misstänker att de kommer sänkas närmare matchstart.
 • Ingen efterbokföring kommer vara möjlig. När starttiden för matchen går plockas matchen bort från möjliga spel.
 • Dina levande spel kan endast ses av dig själv, spelen blir först synliga för andra användare vid matchstart.

Ligor och spelformer som ingår i tävlingen

Sport: Ishockey
Ligor: NHL & SHL
Speltyper: 1X2, ML (Inkl OT), AH & Over/Under

Sport: Fotboll
Ligor: Premier League, Championship, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Champions League & Europa League
Speltyper: 1X2, EH, & Over/Under

Sport: Basket
Ligor: NBA
Speltyper: ML, Hcp & Over/Under

Så deltar du
 • Skapa ett konto hos Betfair (om du ej redan har ett)
 • Gå till fliken Tävlingar
 • Fyll i ditt användarnamn hos Betfair och klicka på "Gå med i tävlingen"
 • Klart!

Det går bara att skapa ett spreadsheet som ingår i tävlingen och detta spreadsheet går inte att ta bort.

Så lägger du ett spel


 • Börja skriv ett av lagen på engelska i rutan infoga (AC Mil...), klicka på matchen för att få upp alla val som du kan spela på (se exempel nedan), och välj ett av dem.
 • Fyll i din insats och tryck på Lägg till.
 • OBS: Lagt spel ligger och går inte att ändra, precis som när du lägger ett spel hos ett spelbolag. Kontrollera därför att allt stämmer innan du väljer att bokföra.Så rättar du ett spel
 • Använd WIN / LOSS / PUSH knapparna ute till höger

Regler för att förhindra fusk
 • Endast ett konto per person - endast ett spreadsheet per konto och person.

Mål

Ditt mål under tävlingen är att tippa så bra under alla matcher att du är den som har gått mest (netto)plus av alla deltagare. Du får själv välja hur många matcher du vill spela och även insatsen på dessa. Det kommer att finnas en topplista att tillgå här. Där kan du se din och andras placering.

Priser

Följande priser kommer att delas ut när allas spreadsheets är avslutade

Priser månadstävlingarna
1a plats: 10 000 kr
2a plats: 5 000 kr
3e plats: 2 500 kr
4e plats: 1 500 kr
5-10e plats: 1 000 kr


Priser totaltävlingen
1a plats: 10 000 kr
2a plats: 3 000 kr
3e plats: 2 000 kr


Alla som efter avslutad tävling hamnat på en prisplats kommer att få sina spreadsheet granskade för att kontrollera så att inget fusk (felrättningar) eller annat konstigt förekommit under tävlingstiden.

Vinstpengarna kommer betalats ut som riskfria spel på Betfair.

Lycka till och låt bäste man eller kvinna vinna!

Kommentera (60)

promo
td