Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2011
03

Betalspel växer: ny tjänst - Fotboll #7


Fotboll #7 är en ny betaltjänst som tillkommit Sharps.se betalspelservice.
Sharps betalspel är nu uppe i totalt 11 st aktiva tjänster som alla ingår till ett och samma pris, från 299 kr/månad.

Vi har samlat de bästa professionella tjänsterna som spelmarknaden har att erbjuda och vi bokför även dessa åt er.

Den nya tjänsten är Fotboll #7 som är en utav de mest eftertraktade tjänsterna ute på nätet och finns endast för en limiterad skara personer egentligen. Tjänsten svänger marknader inom 60 sekunder från spelsläpp. Den långsiktiga ROI som tjänsten presterat har legat på 114%. Notera då att tjänstens historiska statistik är fullt transparent och välverifierad. Men det slutar inte här, 114% har nåtts efter 10 minuters bokföring, dvs efter eventuella oddssänkningar och endast hos seriösa spelbolag. Med andra ord finns det alla chanser i världen att nå ett bättre resultat själv.
Spelen släpps vid samma tid på måndagar/tisdagar samt på fredagar och är väldigt enkla att ta rygg på.

Mer information om den nya tjänsten Fotboll #7 finner ni om ni klickar er in på betalspel.

Vi har även publicerat resultat och recensioner från våra tjänster för oktober månad här: Månadsrecension av betaltjänster för oktober månad

Kommentera (35)

promo
td