Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2018
12

5 nya rekare på Sharps!

Idag har vi nöjet att presentera hela 5 stycken personer som kommer dra igång och skriva rekar här på Sharps mer kontinuerligt!

Det är robfri, CalPrim, maximalvinst, Nikelas och jonassjoland som kommer dela med sig av sina kunskaper för att hjälpa alla er medlemmar till fina vinster framöver.

Som alltid med nya saker så är det en liten testperiod i början för att se hur allting fungerar för alla inblandade och om allt blir som det är tänk, så ha det i åtanke inledningsvis om inte allt är perfekt direkt från start.

Var och en av personerna kommer få skriva en liten introduktion om sig själva här i denna tråden så ni vet vad det är för person som skriver och vad ni kan förvänta er för typ av rekar osv.

Varmt välkomna hela gänget och stort lycka till framöver!

Finns det fler personer som är intresserade av att skriva rekar så är vi ständigt intresserade av att höra ifrån er. Här finns information om hur du ansöker och vad vi efterfrågar: Sharps.se söker nya rekare!


Ha en fin måndag allesammans!

Kommentera (10)

promo
td