Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2012
27

Rösta fram Sharps.se som bästa 'bettingblogg'

Betsson annordnar nu en tävling där den bästa bettingbloggen ska utses och även fast vi inte klassar Sharps som någon bettingblogg blev vi inbjudna att deltaga.

Kort och gott är det bara ni gå här, väljer Sharps.se som alternativ och klickar på rösta:

Rösta här!

Det vi vinner om vi blir framröstade som den bästa bettingbloggen är ett singelspel på 10 000 kr hos Betsson. Om vi vinner kommer vi att surebetta ut dessa 10 000 kr och donera pengarna till ett välgörande ändamål.

Vi ser gärna att ni svarar i denna tråden om ni har röstat samt vilken välgörenhet ni tycker förtjänar dessa 10 000 kr. Om vi sen vinner kommer vi summera alla röster på välgörenheter och donera till den ni tycker är bäst lämpade. Självklart kommer ett bevis på doneringen att publiceras (givet att det är möjligt dit vi förhoppnignsvis kommer donera).

Låt oss nu visa storheten och godheten hos Sharps användare och rösta fram Sharps.se som bästa bettingblogg 2011!

Röstningen är nu avslutad. Tack för alla röster!

Kommentera (118)

promo
td