Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2013
17

Reksystemet 1.0

Reksystemet 1.0 är nu live!
Efter att infleunsan drabbat oss i staff har detta tagit lite längre tid än vi avsett, men nu har det äntligen dags att lansera nästa version reksystemet och därmed dra igång den månatliga tävlingen på riktigt. Som ni sett under den senaste månaden har systemet förfinats och i och med nästa version, som utöver uppdatering till designen också innehåller en del essentiella säkerhetsförbättringar, känner vi oss trygga att börja belöna dem som bidrar med kvalitetsrekar till Sharps alla medlemmar.

Tävlingen för mars har redan pågått och vi kommer precis som tidigare utlovat ha en prissumma på 3 000 kr. Denna summa kommer förhoppningsvis att öka på allt efter att mer intresse genererats. Initialt kommer fördelningen att se ut som följande:

1. 1500 kr
2. 750 kr
3. 250 kr
4. 250 kr
5. 250 kr

Hur fungerar topplistan?
Topplistan som numera går att ta del av på http://sharps.se/rekar är en ranking genererad från en formel som involverar antalet rekar och vilka betyg man tilldelats av dem som låst upp reken. Med formeln har vi på ett rättvist sätt försökt ta hänsyn till att ingen bara postar rekar för att vinna på kvantitet och därmed gjort det möjligt att användare som kommer med ett fåtal rekar av hög kvalitet också har en chans att ta hem prispengarna. Det värdet som kommer fram efter att antalet rekar och deras betyg vägts in är det som topplistan är baserad på. Poängen kommer inte synas utan bara den gällande rankingen användare mellan.

Tävlingsregler och information:
  • Det krävs som minst 6 rekar den gällande månaden för att ha kvalificera sig för tävlingen.
  • Max ett deltagande konto per användare.
  • Röstmanipulering är totalt förbjudet.
    Vi har avancerade system som automatiskt söker igenom alla röster för att upptäcka eventuella onaturliga korrelationer mellan användare (positiva som negativa). Alla flaggade konton undersöks därefter manuellt så att inga oskyldiga användare drabbas.
  • Vinstpengarna kommer att betalas ut till ett av vinnaren specificerat Moneybookers (Skrill) konto.
  • Topplistan är endast en indikation på ställningen och kan komma att förändras innan slutgiltigt resultat.
  • Straffet för att bryta mot tävlingsreglerna är att rek- och röst-privilegiet tas bort.
  • Regler kan komma att ändras och det är upp till användarna att ha koll på dessa.

bwin byts ut mot ComeOn!

På grund av tråkiga erfarenheter med bwins sätt att hantera både sina partners och spelare på har vi beslutat oss för att inte rekommendera bwin som spelbolag här i framtiden. För att ersätta annonsplatsen som bwin lämnar efter sig har vi lagt till ett nytt bolag som satsar hårt i Sverige både oddsmässigt och bonusmässigt: ComeOn!

ComeOn! är ett spelbolag med svenska rötter med huvudkontoret i Malta (EU). De är kända för att ha ett stort liveutbud, snabb kundservice och bra bonusar. Även om vinnande konton kan komma att begränsas med insatser så upplever vi inte att dem är snabbare med det än andra EU-baserade bolag. Just nu har dem en 100% insättningsbonus på upp till 2000 kr (3x omsättningskrav på minst 1.5 odds). För att ta del av den bonusen behöver du bara registrera dig och därefter ta kontakt med deras livechatt att du vill byta ut den vanliga 400% upp till 500 kr bonusen mot den nämnd ovan.
---

Det var allt vi hade att dela med oss av denna gången. Nästa post blir när vi vet vilka som vunnit priser i månadens rektävling. Lycka till!

Kommentera (70)

promo
td